Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Photis »

θέλουμε και στόπερ και δεκάρι! Θεωρώ και πλάγιο, η καλή εμφάνιση του Γεωργιάδη δε μου λέει τίποτα. Επίσης πολλοί λέτε για τον Κίτσιου μεγάλα λόγια, χθες ήταν επικίνδυνος όσες φορές έβγαιναν από την πλευρά του τα Γαλλάκια. Μπορεί να έχει ταλέντο αλλά δεν ξέριε καθόλου τη θέση. Έχασε τουλάχιστον 3 φορές τους αντιπάλους του και αν χθες ήταν η Μέταλιστ αντί της Νίς θα είχαμε άλλα.

:pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πφφφφ γκρινιαρη,μιρλα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:θέλουμε και στόπερ και δεκάρι! Θεωρώ και πλάγιο, η καλή εμφάνιση του Γεωργιάδη δε μου λέει τίποτα. Επίσης πολλοί λέτε για τον Κίτσιου μεγάλα λόγια, χθες ήταν επικίνδυνος όσες φορές έβγαιναν από την πλευρά του τα Γαλλάκια. Μπορεί να έχει ταλέντο αλλά δεν ξέριε καθόλου τη θέση. Έχασε τουλάχιστον 3 φορές τους αντιπάλους του και αν χθες ήταν η Μέταλιστ αντί της Νίς θα είχαμε άλλα.

Εξαρτάται ειναι πολυ χασογκοληδες αυτοι :):):):)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Φωτη δεκαρι δεν θα παρουμε ,λογικα θα πορευτουμε με τον σχηματισμο οπως παιξαμε και χθες με μια τεραδα επιθετικων φωτια.
ακομα και τον βουκιτς οταν τον εχει μεσα τον βαζει στην επιθεση και οχι ως επιτελικο.
αυτο που χρειαζομαστε σιγουρα ειναι ενα πρωτοκλασατο εξτρεμ τουλαχιστον ιδιας ποιοτητας με λουκας καθως αυτη τη στιγμη εχουμε μονο τρεις ακραιους.
οσο για την αμυνα θα προτιμουσα αν παιρναμε κεντρικο αμυντικο αυτος να ειναι ο κουρμπελης παρα καποιο μεγαλο συμβολαιο που θα παρθει για βασικος. το διδυμο κατσουρ-βιτορ πιστευω οτι ειναι πολυ καλο και μπορει να παιξει ετσι οπως θελει ο προπονητης
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Φινίνιο ποτε φτάνει στη Θεσσαλονίκη ρε παιδιά...? Θα προλάβει να παίξει στα ματς με τη Μέταλλιστ...? Πιστεύω ότι θα ειναι μια δυνατή κίνηση απέναντι στον Σαβιόλα...!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

γιατι γινεσε κακος?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν γινομαι κακός... Απλα αστειεύομαι ρε φίλε... Είπαμε να λέμε και καμία μαλακια... :lol:

Πάντως σε καμιά μα καμία περίπτωση η ομάδα δεν ειναι πλήρης ή δεν χρήζει ενίσχυσης... Οσο και να είμαστε θετικά προδιατεθειμενοι, η ομάδα έχει σίγουρα τρία καραμπινατα κενά (+δεκαρι+στόπερ+εξτρεμ)...

Υ.Γ. Μην θαμπώνεστε απο το φιλικό... Ήταν απο τα πιο "μαγική εικόνα" ματς που έχω δει στη ζωή μου (και ναι, έχω δει πολλά)... Ναι μεν ήμασταν καλοί, αλλα σε καμία περίπτωση καταιγιστικοι ή κάτι σχετικό... Απλα ότι πήγαινε μέσα έγραφε... Και ότι πήγαινε έξω το έβαζαν αυτοι μόνοι τους μέσα...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

arisk έγραψε:Και ότι πήγαινε έξω το έβαζαν αυτοι μόνοι τους μέσα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και με τα δικά τους σούτ ξεπαστρέψαν τα περιστέρια γύρω από την Τούμπα να συμπληρώσω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο χοντρος με κ@ριολα.. τι..α ναι σορυ, με σαβιολα ρίχνει το γάντι.Ο ιβάν αποδέχεται την πρόκληση και ο ινδιάνος ανακαλείται εσπευσμένα να επιστρέψει για τα .. υπόλοιπα.
moican4 έγραψε:Τα υπόλοιπα από το σπίτι...
Αρα ε-ε-έρχεται το ΜΠΑΜ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

joshua έγραψε:Πφφφφ γκρινιαρη,μιρλα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως τα λέω και μετά από νίκες και μετά από ήττες!! Ε?Ε?Ε? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πέρα από την πλάκα και πέρα από την άποψη ότι δε χρειαζόμαστε μπαμ αλλά απλά έναν-δύο καλούς παίχτες, τι γούστα θα βγάζαμε αν την ίδια μέρα που ανακοίνωναν Σαβιόλα ανακοινώναμε και εμείς έναν παιχταρά.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα καλό αριστερό εξτρέμ.
Μετά ένα πολύ καλό 10άρι
Μετά ένα στόπερ
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα καλό αριστερό εξτρέμ.
Μετά ένα πολύ καλό 10άρι

Μετά ένα στόπερ
Αυτα μαλλον 2 σε 1 θα τα παμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμεις με τον Λετο δεν αξιζε να αχχοληθουμε;Ο Σισοκο γραφεται οτι παει δανεικος με οψιον κατι που αυξανει ακομα περισσοτερο τα ερωτηματικα μου.(Αποστολη μην μου γραψεις παλυ οτι συμφωνα με τους δημοσιογραφους αποριφθηκε για αλλους λογους)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Λέτο τι κασέ έχει; Ιατρικά είναι καθόλου ΟΚ;
Ο Σισοκό εμένα μου άρεσε. Σε άλλον δεν άρεσε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”