Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
θέλουμε και στόπερ και δεκάρι! Θεωρώ και πλάγιο, η καλή εμφάνιση του Γεωργιάδη δε μου λέει τίποτα. Επίσης πολλοί λέτε για τον Κίτσιου μεγάλα λόγια, χθες ήταν επικίνδυνος όσες φορές έβγαιναν από την πλευρά του τα Γαλλάκια. Μπορεί να έχει ταλέντο αλλά δεν ξέριε καθόλου τη θέση. Έχασε τουλάχιστον 3 φορές τους αντιπάλους του και αν χθες ήταν η Μέταλιστ αντί της Νίς θα είχαμε άλλα.

Εξαρτάται ειναι πολυ χασογκοληδες αυτοιPhotis έγραψε:θέλουμε και στόπερ και δεκάρι! Θεωρώ και πλάγιο, η καλή εμφάνιση του Γεωργιάδη δε μου λέει τίποτα. Επίσης πολλοί λέτε για τον Κίτσιου μεγάλα λόγια, χθες ήταν επικίνδυνος όσες φορές έβγαιναν από την πλευρά του τα Γαλλάκια. Μπορεί να έχει ταλέντο αλλά δεν ξέριε καθόλου τη θέση. Έχασε τουλάχιστον 3 φορές τους αντιπάλους του και αν χθες ήταν η Μέταλιστ αντί της Νίς θα είχαμε άλλα.

- desperando
- Επικοινωνία:
Φωτη δεκαρι δεν θα παρουμε ,λογικα θα πορευτουμε με τον σχηματισμο οπως παιξαμε και χθες με μια τεραδα επιθετικων φωτια.
ακομα και τον βουκιτς οταν τον εχει μεσα τον βαζει στην επιθεση και οχι ως επιτελικο.
αυτο που χρειαζομαστε σιγουρα ειναι ενα πρωτοκλασατο εξτρεμ τουλαχιστον ιδιας ποιοτητας με λουκας καθως αυτη τη στιγμη εχουμε μονο τρεις ακραιους.
οσο για την αμυνα θα προτιμουσα αν παιρναμε κεντρικο αμυντικο αυτος να ειναι ο κουρμπελης παρα καποιο μεγαλο συμβολαιο που θα παρθει για βασικος. το διδυμο κατσουρ-βιτορ πιστευω οτι ειναι πολυ καλο και μπορει να παιξει ετσι οπως θελει ο προπονητης
ακομα και τον βουκιτς οταν τον εχει μεσα τον βαζει στην επιθεση και οχι ως επιτελικο.
αυτο που χρειαζομαστε σιγουρα ειναι ενα πρωτοκλασατο εξτρεμ τουλαχιστον ιδιας ποιοτητας με λουκας καθως αυτη τη στιγμη εχουμε μονο τρεις ακραιους.
οσο για την αμυνα θα προτιμουσα αν παιρναμε κεντρικο αμυντικο αυτος να ειναι ο κουρμπελης παρα καποιο μεγαλο συμβολαιο που θα παρθει για βασικος. το διδυμο κατσουρ-βιτορ πιστευω οτι ειναι πολυ καλο και μπορει να παιξει ετσι οπως θελει ο προπονητης
Ο Φινίνιο ποτε φτάνει στη Θεσσαλονίκη ρε παιδιά...? Θα προλάβει να παίξει στα ματς με τη Μέταλλιστ...? Πιστεύω ότι θα ειναι μια δυνατή κίνηση απέναντι στον Σαβιόλα...!
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν γινομαι κακός... Απλα αστειεύομαι ρε φίλε... Είπαμε να λέμε και καμία μαλακια...
Πάντως σε καμιά μα καμία περίπτωση η ομάδα δεν ειναι πλήρης ή δεν χρήζει ενίσχυσης... Οσο και να είμαστε θετικά προδιατεθειμενοι, η ομάδα έχει σίγουρα τρία καραμπινατα κενά (+δεκαρι+στόπερ+εξτρεμ)...
Υ.Γ. Μην θαμπώνεστε απο το φιλικό... Ήταν απο τα πιο "μαγική εικόνα" ματς που έχω δει στη ζωή μου (και ναι, έχω δει πολλά)... Ναι μεν ήμασταν καλοί, αλλα σε καμία περίπτωση καταιγιστικοι ή κάτι σχετικό... Απλα ότι πήγαινε μέσα έγραφε... Και ότι πήγαινε έξω το έβαζαν αυτοι μόνοι τους μέσα...

Πάντως σε καμιά μα καμία περίπτωση η ομάδα δεν ειναι πλήρης ή δεν χρήζει ενίσχυσης... Οσο και να είμαστε θετικά προδιατεθειμενοι, η ομάδα έχει σίγουρα τρία καραμπινατα κενά (+δεκαρι+στόπερ+εξτρεμ)...
Υ.Γ. Μην θαμπώνεστε απο το φιλικό... Ήταν απο τα πιο "μαγική εικόνα" ματς που έχω δει στη ζωή μου (και ναι, έχω δει πολλά)... Ναι μεν ήμασταν καλοί, αλλα σε καμία περίπτωση καταιγιστικοι ή κάτι σχετικό... Απλα ότι πήγαινε μέσα έγραφε... Και ότι πήγαινε έξω το έβαζαν αυτοι μόνοι τους μέσα...
arisk έγραψε:Και ότι πήγαινε έξω το έβαζαν αυτοι μόνοι τους μέσα...

και με τα δικά τους σούτ ξεπαστρέψαν τα περιστέρια γύρω από την Τούμπα να συμπληρώσω
- kataramenos5
Ο χοντρος με κ@ριολα.. τι..α ναι σορυ, με σαβιολα ρίχνει το γάντι.Ο ιβάν αποδέχεται την πρόκληση και ο ινδιάνος ανακαλείται εσπευσμένα να επιστρέψει για τα .. υπόλοιπα.

Αρα ε-ε-έρχεται το ΜΠΑΜ.moican4 έγραψε:Τα υπόλοιπα από το σπίτι...

Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως τα λέω και μετά από νίκες και μετά από ήττες!! Ε?Ε?Ε?joshua έγραψε:Πφφφφ γκρινιαρη,μιρλα!!!![]()
![]()

Πέρα από την πλάκα και πέρα από την άποψη ότι δε χρειαζόμαστε μπαμ αλλά απλά έναν-δύο καλούς παίχτες, τι γούστα θα βγάζαμε αν την ίδια μέρα που ανακοίνωναν Σαβιόλα ανακοινώναμε και εμείς έναν παιχταρά....

- ΑποστόληςΑ
Χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα καλό αριστερό εξτρέμ.
Μετά ένα πολύ καλό 10άρι
Μετά ένα στόπερ
Μετά ένα πολύ καλό 10άρι
Μετά ένα στόπερ
- paokmaniak
Αυτα μαλλον 2 σε 1 θα τα παμεΑποστόληςΑ έγραψε:Χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα καλό αριστερό εξτρέμ.
Μετά ένα πολύ καλό 10άρι
Μετά ένα στόπερ
Εμεις με τον Λετο δεν αξιζε να αχχοληθουμε;Ο Σισοκο γραφεται οτι παει δανεικος με οψιον κατι που αυξανει ακομα περισσοτερο τα ερωτηματικα μου.(Αποστολη μην μου γραψεις παλυ οτι συμφωνα με τους δημοσιογραφους αποριφθηκε για αλλους λογους)
- ΑποστόληςΑ
Ο Λέτο τι κασέ έχει; Ιατρικά είναι καθόλου ΟΚ;
Ο Σισοκό εμένα μου άρεσε. Σε άλλον δεν άρεσε...
Ο Σισοκό εμένα μου άρεσε. Σε άλλον δεν άρεσε...