Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Αγνές προθέσεις δεν εχει κανένας ακόμη και να τα κανανε εκτός προεκλογικής περιόδου δίνουν για να πάρουν ολοι γιαυτο επρεπε ήδη να εχουν γίνει αυτα ευτυχώς οι εθνικές ειναι κοντα και δεν τους παιρνει πιστεύω να μην κανουν τιποτε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Nikos Fatgames Tzantzaras
Αντιγράφω από ανάρτηση του @Dimitris Kanelakis, για να το δουν ΟΛΟΙ:
"Ποιον να ενοχλήσεις βρε κωλοτούμπα, που από την επομένη της πρόσκλησής σου σε συνάντηση στα γραφεία ΠΑΕ, το λιβάνισμα πήγαινε σύννεφο..."

Για να ξεμπερδεύουμε, κύριε Κανελάκη,
επειδή δεν είμαι κι εγώ από τα παιδάκια που αφήνουν οτιδήποτε να πέσει κάτω
επειδή εσείς, εννοείτε εμένα στην παραπάνω ανάρτηση που κοινοποίησα
κι επειδή τα ανώνυμα υπονοούμενα είναι για κοριτσάκια
κι επειδή τα τελευταία δέκα χρόνια, ΔΕΝ έχω επισκεφθεί γραφεία οιασδήπποτε ελληνικής (ή... ξένης ΠΑΕ)
κι επειδή η μόνη συνάντηση που είχα την τελευταία τριετία με παράγοντες ΠΑΕ ήταν σε πρόσφατο κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε... ταβερνείο της Τούμπας, πριν ενάμιση μήνα, ΜΑΖΙ με τους κκ Γρηγοριάδη, Βασιλόπουλο, Πετρουλάκη, Ζαγόρα, Τσορμπατζόγλου, Κόλκα, Πετρωτό, Κουβεντίδη, Μπότσαρη, Καστάνη και εκεί πήγα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ κι έφυγα ΠΡΩΤΟΣ (και καλώ μάρτυρες όλους τους παρόντες γι αυτό), όπου σε μια... κρυφή και μυστική παρέα, μας εξήγησε την στρατηγική της στην κόντρα με την ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΣΟΚ, ΔΕΟΣ, ΕΞΕΠΛΑΓΕΙΝ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΣΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Χαρα δες οι βαζελοι που τους βγαζει τσ λ η επο κι ο γαυρος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paokovios1974 έγραψε:Η φαση των 32 στο europa και ο τελικος στο κυπελλο ειναι πατος :?: οχι οτι ειμαι ευχαριστημενος επρεπε να παμε πιο καλα φετος αλλα μην λεμε και υπερβολες και κυριως μην μηδενιζουμε τους παντες και τα παντα για χαρη της αντιδικιας
Πλάκα κάνεις τώρα έτσι;
Προφανώς και πάτωσες.
Για τους 32, αυτό έλειπε, να μην προκριθεί απ αυτόν τον όμιλο, θες να θυμηθείς πως προκρίθηκε;
Ο ΠΑΟΚ διεσύρθη στον τελικό κυπέλου.
Έχασε την ''δεδομένη' 2η θέση και κινδυνεύει να χάσει και την τρίτη
Δεν έχει προπονητή
Δεν έχει κορμό για να αναπτύξει μια ομάδα

Α, ναι, ξέχασα, ''δεν έπαιξε κι άσχημα στα playoff''

Ναι, εντάξει, δεν πέσαμε κι εκτός 4αδας ξέρω γω, οπότε δεν πατώσαμε.
Αφήστε ρε παιδιά, το αυτο-τύφλωμα.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ευχομαι το σημερινο πρωτοσελιδο της ''Πρασινης'' να σου ξυπνησει τον εγωισμο...

Δωσε δρομο σε ολους οσους καινε τα χρηματα σου και τα ονειρα μας...

ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ!!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Γιατί, θα του το δείξει κανείς από τους "άμεσους συνεργάτες" του;
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

ας του το δειξουμε εμεις το απογευμα για να δει στα ματια μας την ξενερα απ'τη χρονια...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αυτό ναι. Για να μην λερώνεις τα χέρια και δώσεις και λεφτά για το κωλόχαρτο, τύπωσε το εξώφυλλο μόνο.
:D :D
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

stelyk έγραψε:ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΣΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!!

Εικόνα
Κύριε Ιβάν Σαββίδη. Για ΣΕΝΑ μιλάνε. Μη κάνεις ότι ΔΕΝ κατάλαβες.
Διάβασε ΚΑΛΑ τι γράφει. ΚΑΙ πάνω ΚΑΙ κάτω.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

One more thing (που έλεγε και κάποιος)

Ζήτα από τους ΓΑΤΟΥΣ που έχεις δίπλα σου να σου κάνουν μια ανάλυση για το πόσο συχνά έπαιζε ο ΣΚΑΪ ρεπορτάζ και σποτάκια εναντίον της διατησίας πριν 3-4 μήνες και πόσο συχνά το έκανε εκεί κοντά στα παιχνίδια με μας.

Γιατί ΜΗ σε ξεγελάσουν ΚΑΙ σε αυτό. Ο ΟΣΦΠ βγάζει τον ΠΑΟ προκριματικά. Και φυσικά ΜΟΝΟ ο ΟΣΦΠ βολεύεται μιας και περίπτωση να περάσει ο ΠΑΟ απλά ΔΕΝ υπάρχει. Ενώ ΕΣΥ (με τα λεφτά) είχες πιθανότητες. Έστω μικρές.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

τι εννοουν " μας αποτελειωσαν στα πλει-οφφ" ???

στο χορταρι η βαθμολογια ειναι
11 βαζελος
10 ΠΑΟΚ

οποτε με νικη σημερα παμε 13 εναντι 11

γ@μημενοι αθηναιοι μπασταρδοι γ@μω την μπασταρδουπολη σας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

stelyk έγραψε:ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΣΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!!

Εικόνα

πολύ καλα μας κανουνε...από τα χριστουγεννα το ελεγαν φανερα....από πιο πριν το πηγαιναν λαου λαου....αλλα κοιμομαστε...
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από nico4 »

Δεν ξέρω αν ο Κουδας έχει κάποιο ιδιοτελη λόγο για να λέει αυτά που λέει στη συνέντευξη του αλλά λέει πολλές αλήθειες

Ποδόσφαιρο / βετεράνοι / Γιώργος Κούδας
«Λεφτά στα... σκουπίδια»

17 Μαι 2014 10:13, Από PAOK24
«Λεφτά στα... σκουπίδια»

Την άποψή του για την φετινή σεζόν κατέθεσε ο Γιώργος Κούδας, που εξέφρασε και το παράπονό του για έχουν γίνει τελευταία στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κούδας φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα "Β. Μέτροσπορ" και μεταξύ άλλων, τόνισε:

Εσύ εάν ήσουν... Ιβάν Σαββίδης, τι θα έκανες;
"Κατ« αρχήν θα άκουγα περισσότερα και θα μιλούσα λιγότερο, θα έπραττα δε, λογικότερα θα απέρριπτα συνεργάτες οι οποίοι πετούν τα λεφτά μου. Θα αποδεχόμουν συνεργάτες οι οποίοι τα πονούν".

Συναντήθηκες με τον Ιβάν Σαββίδη;
"Ποτέ! Δεν γνωριστήκαμε καν. Μπορεί εάν με δει στον δρόμο, να μη με γνωρίσει. Με γνωρίζει; Γενικά, γνωρίζει την ιστορία του ΠΑΟΚ; Υπάρχουν άνθρωποι σε όλους τους χώρους δράσης με προσφορά ζωής στον ΠΑΟΚ. Όταν δεν γνωρίζει αυτούς, πώς να γνωρίσει την ιστορία του;"

Προτάθηκε η βράβευσή σου και δεν δέχτηκες. Γιατί;
"Εμένα μου αρκεί το βραβείο του κόσμου του ΠΑΟΚ. Αυτή η "φαστφουντάδικη" τελετή βράβευσης στην Τούμπα, δε με καλύπτει. Δεν απονέμεται ο προσήκοντος σεβασμός τον οποίο οφείλει η ιστορία σε όσους βραβεύθηκαν. Πέντε - έξι λεπτά για έναν Παρίδη, έναν Ιωσηφίδη; Έτσι, για παράδειγμα, αυτούς αναφέρω".

Τι θα πρότεινες στον Ιβάν Σαββίδη;
"Να πιούμε έναν καφέ μαζί με ανθρώπους οι οποίοι τίμησαν κι αγωνίστηκαν για τον ΠΑΟΚ. Να μας ακούσει. Δεν ψάχνουμε για δουλειά. Ως εκ τούτου τα μυαλά μας είναι περισσότερο αγνά".

Που χάθηκε η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος;
"Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Μυθικά λεφτά δαπανήθηκαν για αμφίβολης αξίας παίκτες. Έγιναν μεταγραφές δίχως πρόγραμμα. Έτσι για να γίνουν ίσως. .. Δεν ξέρω. Και λέω: Ίσως, υπήρχαν και διαφορετικά κέντρα αποφάσεων. Πετάχθηκαν στα σκουπίδια μυθικά λεφτά του ανθρώπου"

Ποιοι έχουν τις ευθύνες για τις μεταγραφές;
"Όσοι ανήκουν στο επιτελείο της τεχνικής ηγεσίας. Αυτοί προτείνουν. Αυτοί αναλαμβάνουν τις ευθύνες των προτάσεών τους. Στον ΠΑΟΚ ποιος ανέλαβε ευθύνες για τις λαθεμένες μεταγραφές; Θυμάμαι το 1984 φτιάχναμε την ομάδα με την οποία το 1985 πήρε το Πρωτάθλημα. Ρωτήθηκα ως μάνατζερ ποιους παίκτες χρειαζόμασταν και ταίριαζαν σε εκείνον τον ΠΑΟΚ. Με το υπόλοιπο επιτελείο καταλήξαμε στον Ράντε Πάπριτσα και στον Ιβάν Γιούρισιτς. Αυτούς τελικά, πρότεινα. Αυτούς πήραμε Και κατακτήσαμε τον τίτλο!".

Επιμένεις πως το κακό είχε ως αφετηρία τις μεταγραφές;
"Φυσικά κι επιμένω. Μια καραβιά παίκτες πήραμε Και φουντάραμε!"

Έτσι πάνε στα σκουπίδια τα ωραία λεφτά του Ιβάν Σαββίδη...
"Φυσικά. Όταν ο άλλος ακούει για τον Ιβάν Σαββίδη, οσφραίνεται χρήμα Και πωλούν τον κούκο, για αηδόνι. Αυτό είναι κακό. Χειρότερο όμως, πως ο Ιβάν Σαββίδης αγοράζει αυτόν τον κούκο ως αηδόνι! Ποιους ακούει;"

Περίμενες αυτήν την αποτυχία;
"Κατ» αρχήν είναι αλήθεια ήλπιζα να αλλάξει πολλά ο Ιβάν Σαββίδης. Και την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο δεν κάναμε και κάποια μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια και τη βροχή των μεταγραφών ανησυχούσα. Πήραμε τον Ιανουάριο παίκτες, οι οποίοι όχι μόνον δεν ωφέλησαν, έβλαψαν κιόλας. Μόνον ο Ιβάν Σαββίδης έχασε χρήματα σε αυτές τις επιλογές. Όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι δεν έχασαν ευρώ! Με τους ίδιους εμπλεκόμενους και με τους ίδιους παίκτες δεν προχωρά ο ΠΑΟΚ"

Μα είπε πως αυτοί απέτυχαν...
"Και λοιπόν; Είπε. Ξείπε. Είδατε κάποια αλλαγή ουσιαστική; Εάν κι εφ όσον δεν ξηλώσει και δεν πλέξει από την αρχή, έργο δεν προσφέρει. Μόνον με λεφτά, έργο δεν παράγεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Για τα χρέη της και το αθλητικό κέντρο της Θέρμης;
"Τελικά, υπάρχουν στην Ελλάδα... Τυφλοί οι οποίοι δεν θέλουν το φως τους! Απορώ κι εξίσταμαι με τη συμπεριφορά της Πολιτείας σε δυο θέματα ωφέλειας της κοινωνίας. Ευελπιστώ πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα ταράξει τον ύπνο της!".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”