Μάθαμε, έχουμε πάρει αποτελέσματα χωρίς Garcia, απλώς δεν είναι το ίδιο..ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς εσένα.
5.Pablo Gabriel García Pérez
- Μπαρκαρούτσος
Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez
[youtube]e2e35j0Kfis[/youtube]ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς εσένα.
- kataramenos5
Απλα δε θέλουμε να πάιζουμε χωρίς εσένα.RoMaN έγραψε:Μάθαμε, έχουμε πάρει αποτελέσματα χωρίς Garcia, απλώς δεν είναι το ίδιο..ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς εσένα.

Re: Απ: 5.Pablo Gabriel García Pérez
teod1980 έγραψε:Πολύ καλή η διαχείρισή του από την προπονητική ομάδα.
90 λεεπτά στη Βιέννη ήταν ό,τι έπρεπε.
και αν δεν τον έβαζε θα ουρλιαζαμε : γιατί ρε δεν έβαλες τον αρχηγό μέσα;(με στραβό στόμα πάντα)
Ρεαλιστικά μιλώντας ο Γκαρσία έχει τελειώσει καθαρά λόγω ηλικίας.Όλοι θέλουμε τον Πάμπλο στην 11άδα αλλά κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον χρόνο. Το σκαρί του είναι δύσκολο να αντεπεξέλθει σε τέτοιες ηλικίες σε υψηλή ένταση. Για μένα σημαντικότερος είναι ο ρόλος του στα αποδυτήρια.

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θέλω να τον δω πάση θυσία στον αγώνα με το γαύρο! Κι ας είναι ο τελευταίος του...
-
dini26 έγραψε:[youtube]e2e35j0Kfis[/youtube]ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς εσένα.
ελα το ''εντεχνο''

Σαφετης κυριοι...Σαφετης....συν τοις αλλοις και τρελο Παοκι......

Μπας και συμβαινει τιποτα αλλο με τον Παμπλο?
Αδυνατω να πιστεψω οτι μπορει να μεινει τοσο καιρο εκτος γηπεδων.
Επισης δεν τον πηραν δα και τα χρονια,5 μηνες μεγαλυτερος απο μενα ειναι...
Αδυνατω να πιστεψω οτι μπορει να μεινει τοσο καιρο εκτος γηπεδων.
Επισης δεν τον πηραν δα και τα χρονια,5 μηνες μεγαλυτερος απο μενα ειναι...

Εγώ πιστεύω πως ο Παυλάρας δεν παίζει για να προφυλαχτεί από την κόκκινη κάρτα που έχει δρομολογηθεί ...
Τον θέλουμε με τον γαύρο, έτσι δεν είναι???

Τον θέλουμε με τον γαύρο, έτσι δεν είναι???

-
- Dinos_Liverpool
Χάθηκες τελευταία, μασκοφόρε...
Σχεδόν άλλο ένα μήνα θα είναι εκτός. Θλάση α' βαθμού σε άλλο σημείο από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Οπότε τον γαύρο θα τον πηδήξουμε χωρίς τον ΠΑΥΛΑΡΑ μας.
Η αίσθησή μου είναι ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει κάτι καλό φέτος. Μακάρι να πέσω έξω...
Σχεδόν άλλο ένα μήνα θα είναι εκτός. Θλάση α' βαθμού σε άλλο σημείο από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Οπότε τον γαύρο θα τον πηδήξουμε χωρίς τον ΠΑΥΛΑΡΑ μας.
Η αίσθησή μου είναι ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει κάτι καλό φέτος. Μακάρι να πέσω έξω...
Κρίμα ρε γαμοτο παμπλο να είσαι στον πάγκο τουλάχιστον για ψυχολογικους λόγους .....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Σταματηστε ρε αμεσως να τον τελειωσετε...Ο Παμπλο θα παιξει με τον πουστογαυρο και ειναι ξεκαθαρο αυτο...
ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ...