Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Βασικά και η λευκή και η μαύρη είναι ουσιαστικά "δεύτερες" και αλλάζουν ανάλογα με τον αντίπαλο και η "τρίτη" θα είναι η "άσχετου χρώματος" που φαντάζομαι θα παρουσιαστεί αργότερα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στο site της boutique την μαύρη την έχει ως τρίτη, την λευκή την έχει ως εκτός έδρας.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το περίγραμμα δυστυχώς πρέπει να μπει στην ασπρόμαυρη για να φαίνεται. Σίγουρα γινεται και καλύτερα αλλά πρέπει να υπάρχει ένα περίγραμμα. Θα έπρεπε απλά ειναι πιο λεπτό πιο φινέτσατο.

Κατά τα άλλα καί οι τρεις πανέμορφες. Και επιτέλους ωραίοι αριθμοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 19 Ιούλ 2022, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Φανελαρες και οι 3. Ειδικα η μαυρη ειναι φοβερη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΦΑΝΕΛΑΡΕΣ. Και οι 3!!!!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

gika έγραψε:Η ριγέ όσο μου αρεσε στην αρχή, τόσο με χαλάει τώρα το Stoiximan σε λευκό περίγραμμα τόσο ψηλά.

Η μαύρη γάμησε. :nairepaok:
Θα έπρεπε τα γράμματα απλώς να έχουν ενα λευκό περίγραμμα κι οχι να είναι μέσα σε ολόκληρο πλαίσιο.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Νιώθω μια απογοήτευση με τις φετινες. Δεν είναι κακές καθόλου ισα ισα . Δεν μου κάνουν όμως αίσθηση …ήθελα κάτι σκληρό .με αυστηρές γραμμές . Η μαύρη με ανθρακί πινελιές όπως η προπέρσινη μαύρη . Με στενή γραμμή να αναδύονται οι μυς και να γλαξευονται πάνω στο κορμί .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Aspromavros aetos

Δημοσίευση από Aspromavros aetos »

Τέλειες φανέλες και οι τρεις, στο γήπεδο πιστεύω οι ριγέ θα φαίνονται καλύτερα από οτι η άσπρη και η ολόμαυρη.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Πολύ ωραίες φανέλες, ειδικά η 2η και η 3η εξαιρετικές! Ωστόσο, με χαλάει λίγο και εμένα το λευκό σήμα στην άσπρη...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

chri5ti9 έγραψε:Με στενή γραμμή να αναδύονται οι μυς και να γλαξευονται πάνω στο κορμί .
Απαπαπα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Φανελαρες. Αν έπρεπε κάτι να μ χαλάει είναι το περίγραμμα του χορηγού στην ασπρόμαυρη και το μαύρο του χορηγού στην λευκή. Γκρι θα έδενε τέλεια και δεν θα φαινοταν. :lol:
Απλά θέλω να τις δω ολόκληρες με καλτσες και σορτσάκι.
Γραμματοσειρά και νουμερο φανταστικά.
Γενικά μου άρεσαν πολύ!συγχαρητηρια…9
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Περί ορέξεως όπως πάντα ...

εμένα σχεδόν πάντα ότι ασπρόμαυρο μου φαίνεται εξαιρετικό ... το ίδιο και οι φετινές ...

την άσπρη θα την έπαιρνα σίγουρα με κλειστά τα μάτια ... όλο άσπρο και το σήμα ... να ναι καλά αυτός που το σκέφτηκε ...

πάμε με αυτές τις φανέλες να τα πάρουμε όλα
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Ομορφες. Ειδικα η μαυρη, αλλα και η ριγε πολυ δυνατη (οσο κι αν δεν μ αρεσουνε οι ριγες). Η ασπρη ειναι τιμια, αντι για απλο λευκο εχει ενα ομορφο background. Καλοφορετες, και με ενα κυπελλο αν οχι και πρωταθλημα.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Gospi έγραψε:Κανεις φανελαρες. Βαζεις τον χορηγο χωρις περιγραμμα στις δυο, και πας και βαζεις στην καλυτερη φανελα περιγραμμα? Χαζομαρα.
Παντως μ αρεσουν! Αλητεια το βιντ!
Ρε παιδιά πώς θα φαινινταν τα γράμματα μαύρα, σε μαύρο φόντο;;; Στην ασπρη που ξεχωρίζουν, δεν εβαλαν περίγραμμα. Ο χορηγός θέλει να φαίνεται, όχι να χάνεται μέσα στην φανέλα. Τρομερές είναι όλες κατ' εμέ

ΥΓ τώρα κατάλαβα τι λέτε. Ναι ισχύει, ας πούμε η Jeep στης Juve είναι με απλό περίγραμμα... Δεν ξέρω, μήπως πρέπει να το δέχεται και ο χορηγός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τρί 19 Ιούλ 2022, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

GI4NNEN4 έγραψε:
gika έγραψε:Η ριγέ όσο μου αρεσε στην αρχή, τόσο με χαλάει τώρα το Stoiximan σε λευκό περίγραμμα τόσο ψηλά.

Η μαύρη γάμησε. :nairepaok:
Θα έπρεπε τα γράμματα απλώς να έχουν ενα λευκό περίγραμμα κι οχι να είναι μέσα σε ολόκληρο πλαίσιο.
Αυτό παιδιά τόσα χρόνια δεν μπορούν να το διορθώσουν ;;
Έλεος ,τόσο πίσω ήμαστε σαν χώρα ; Δεν μπορώ να καταλάβω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”