Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Βασικά και η λευκή και η μαύρη είναι ουσιαστικά "δεύτερες" και αλλάζουν ανάλογα με τον αντίπαλο και η "τρίτη" θα είναι η "άσχετου χρώματος" που φαντάζομαι θα παρουσιαστεί αργότερα.
Στο site της boutique την μαύρη την έχει ως τρίτη, την λευκή την έχει ως εκτός έδρας.
Το περίγραμμα δυστυχώς πρέπει να μπει στην ασπρόμαυρη για να φαίνεται. Σίγουρα γινεται και καλύτερα αλλά πρέπει να υπάρχει ένα περίγραμμα. Θα έπρεπε απλά ειναι πιο λεπτό πιο φινέτσατο.
Κατά τα άλλα καί οι τρεις πανέμορφες. Και επιτέλους ωραίοι αριθμοί.
Κατά τα άλλα καί οι τρεις πανέμορφες. Και επιτέλους ωραίοι αριθμοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 19 Ιούλ 2022, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Θα έπρεπε τα γράμματα απλώς να έχουν ενα λευκό περίγραμμα κι οχι να είναι μέσα σε ολόκληρο πλαίσιο.gika έγραψε:Η ριγέ όσο μου αρεσε στην αρχή, τόσο με χαλάει τώρα το Stoiximan σε λευκό περίγραμμα τόσο ψηλά.
Η μαύρη γάμησε.
Νιώθω μια απογοήτευση με τις φετινες. Δεν είναι κακές καθόλου ισα ισα . Δεν μου κάνουν όμως αίσθηση …ήθελα κάτι σκληρό .με αυστηρές γραμμές . Η μαύρη με ανθρακί πινελιές όπως η προπέρσινη μαύρη . Με στενή γραμμή να αναδύονται οι μυς και να γλαξευονται πάνω στο κορμί .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aspromavros aetos
Τέλειες φανέλες και οι τρεις, στο γήπεδο πιστεύω οι ριγέ θα φαίνονται καλύτερα από οτι η άσπρη και η ολόμαυρη.
Πολύ ωραίες φανέλες, ειδικά η 2η και η 3η εξαιρετικές! Ωστόσο, με χαλάει λίγο και εμένα το λευκό σήμα στην άσπρη...
Απαπαπα.chri5ti9 έγραψε:Με στενή γραμμή να αναδύονται οι μυς και να γλαξευονται πάνω στο κορμί .
Φανελαρες. Αν έπρεπε κάτι να μ χαλάει είναι το περίγραμμα του χορηγού στην ασπρόμαυρη και το μαύρο του χορηγού στην λευκή. Γκρι θα έδενε τέλεια και δεν θα φαινοταν.
Απλά θέλω να τις δω ολόκληρες με καλτσες και σορτσάκι.
Γραμματοσειρά και νουμερο φανταστικά.
Γενικά μου άρεσαν πολύ!συγχαρητηρια…9
Απλά θέλω να τις δω ολόκληρες με καλτσες και σορτσάκι.
Γραμματοσειρά και νουμερο φανταστικά.
Γενικά μου άρεσαν πολύ!συγχαρητηρια…9
Περί ορέξεως όπως πάντα ...
εμένα σχεδόν πάντα ότι ασπρόμαυρο μου φαίνεται εξαιρετικό ... το ίδιο και οι φετινές ...
την άσπρη θα την έπαιρνα σίγουρα με κλειστά τα μάτια ... όλο άσπρο και το σήμα ... να ναι καλά αυτός που το σκέφτηκε ...
πάμε με αυτές τις φανέλες να τα πάρουμε όλα
εμένα σχεδόν πάντα ότι ασπρόμαυρο μου φαίνεται εξαιρετικό ... το ίδιο και οι φετινές ...
την άσπρη θα την έπαιρνα σίγουρα με κλειστά τα μάτια ... όλο άσπρο και το σήμα ... να ναι καλά αυτός που το σκέφτηκε ...
πάμε με αυτές τις φανέλες να τα πάρουμε όλα
Ομορφες. Ειδικα η μαυρη, αλλα και η ριγε πολυ δυνατη (οσο κι αν δεν μ αρεσουνε οι ριγες). Η ασπρη ειναι τιμια, αντι για απλο λευκο εχει ενα ομορφο background. Καλοφορετες, και με ενα κυπελλο αν οχι και πρωταθλημα.
Ρε παιδιά πώς θα φαινινταν τα γράμματα μαύρα, σε μαύρο φόντο;;; Στην ασπρη που ξεχωρίζουν, δεν εβαλαν περίγραμμα. Ο χορηγός θέλει να φαίνεται, όχι να χάνεται μέσα στην φανέλα. Τρομερές είναι όλες κατ' εμέGospi έγραψε:Κανεις φανελαρες. Βαζεις τον χορηγο χωρις περιγραμμα στις δυο, και πας και βαζεις στην καλυτερη φανελα περιγραμμα? Χαζομαρα.
Παντως μ αρεσουν! Αλητεια το βιντ!
ΥΓ τώρα κατάλαβα τι λέτε. Ναι ισχύει, ας πούμε η Jeep στης Juve είναι με απλό περίγραμμα... Δεν ξέρω, μήπως πρέπει να το δέχεται και ο χορηγός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τρί 19 Ιούλ 2022, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Αυτό παιδιά τόσα χρόνια δεν μπορούν να το διορθώσουν ;;GI4NNEN4 έγραψε:Θα έπρεπε τα γράμματα απλώς να έχουν ενα λευκό περίγραμμα κι οχι να είναι μέσα σε ολόκληρο πλαίσιο.gika έγραψε:Η ριγέ όσο μου αρεσε στην αρχή, τόσο με χαλάει τώρα το Stoiximan σε λευκό περίγραμμα τόσο ψηλά.
Η μαύρη γάμησε.
Έλεος ,τόσο πίσω ήμαστε σαν χώρα ; Δεν μπορώ να καταλάβω