Ανέκδοτα
- ΑποστόληςΑ
Re: Ανέκδοτα
Ο από πάνω κύριος μόλις έμαθε ότι ανακοίνωσε ο Ιβάν τον Βλάντο ως πρώτο προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. για τον επόμενο χρόνο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 02 Ιουν 2016, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Ααα, και λεω και γω γιατι το ποσταρει συνεχεια ο παππους,καποιο περιεργο αστειο ,απ αυτα που γελαει μονος του, θα ναι
- ΑποστόληςΑ
Δύο φίλοι 50άρηδες συζητάνε στο μπαρ...
- Άσε φίλε, τι έπαθα? Ακόμα τρέμω...
-- Τι έγινε ρε φίλε?
- Όταν έφτασα στο γραφείο το πρωί είδα πως ξέχασα τα κλειδιά στο κομοδίνο και γύρισα να τα πάρω...
-- Ε και?
- Πάω σπίτι, μπαίνω στην κρεββατοκάμαρα και βλέπω ξαπλωμένο με το μποξεράκι έναν ψηλό 25άρη με κοιλιακούς φέτες, μακρύ πλούσιο μαύρο μαλλί, πράσινα μάτια, δασύτριχο στέρνο, φαρδείς ώμους, θεληματικό πηγούνι, έναν κούκλο ρε παιδί μου...
-- Ωχ...και μετά?
- Στα καπάκια ανοίγει η πόρτα του εσωτερικού μπάνιου μας της κρεββατοκάμαρας και εμφανίζεται η 45άρα γυναίκα μου με μια κατάξανθη μακρυμάλλα περούκα πάνω στο κοντότριχο κεφάλι της, με 15άποντες κόκκινες γόβες για να φτάσει βία βία το 1,75, με ένα σφιχτό bra για να στηρίζει τα πεσμένα βυζγιά της αναδεικνύοντας ένα fake μπούστο, με σφιχτό μαύρο κορσέ, ένα δαντελωτό σλιπ 3/4 κι ένα διάφανο νεγκλιζέ από πάνω για να κρύβει τους πατσάδες και την κυτταρίτιδα της...
-- Ωχ ωχ ωχ...και τότε τι έκανες ρε φίλε???
- Ντράάπηκαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
- Άσε φίλε, τι έπαθα? Ακόμα τρέμω...
-- Τι έγινε ρε φίλε?
- Όταν έφτασα στο γραφείο το πρωί είδα πως ξέχασα τα κλειδιά στο κομοδίνο και γύρισα να τα πάρω...
-- Ε και?
- Πάω σπίτι, μπαίνω στην κρεββατοκάμαρα και βλέπω ξαπλωμένο με το μποξεράκι έναν ψηλό 25άρη με κοιλιακούς φέτες, μακρύ πλούσιο μαύρο μαλλί, πράσινα μάτια, δασύτριχο στέρνο, φαρδείς ώμους, θεληματικό πηγούνι, έναν κούκλο ρε παιδί μου...
-- Ωχ...και μετά?
- Στα καπάκια ανοίγει η πόρτα του εσωτερικού μπάνιου μας της κρεββατοκάμαρας και εμφανίζεται η 45άρα γυναίκα μου με μια κατάξανθη μακρυμάλλα περούκα πάνω στο κοντότριχο κεφάλι της, με 15άποντες κόκκινες γόβες για να φτάσει βία βία το 1,75, με ένα σφιχτό bra για να στηρίζει τα πεσμένα βυζγιά της αναδεικνύοντας ένα fake μπούστο, με σφιχτό μαύρο κορσέ, ένα δαντελωτό σλιπ 3/4 κι ένα διάφανο νεγκλιζέ από πάνω για να κρύβει τους πατσάδες και την κυτταρίτιδα της...
-- Ωχ ωχ ωχ...και τότε τι έκανες ρε φίλε???
- Ντράάπηκαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Προσοχη, προσοχη, ακολουθει Romanικο ανεκδοτο...
-Ποιο ειναι το αντιθετο του Γαμπρος?
- Γαπισω.
-Ποιο ειναι το αντιθετο του Γαμπρος?
- Γαπισω.

- Μπαρκαρούτσος