Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Αντιγραφή από τα κακά σοσιαλ, που με βρίσκει σύμφωνο 1926%
Αν πιστευεται ότι ο παοκτσης αύριο ενδιαφέρεται να μάθει την άποψη του προπονητή για την τιμωρία του...η για το τι γράφουν οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας...απλα σας λέω είστε εκτός τόπου και χρόνου...
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να μάθει γιατί οι φορ του είναι μόνιμος στο κέντρο του γηπέδου και μόνο μαρκάρει χωρίς να προσφέρει στο σκοράρισμα...γιατι το μυαλό όλων είναι να μπουν με την μπάλα στα δυχτια και δεν σουταρουν... Γιατί στο ροτεισον το χαφ δεν υπάρχει ο θυμιανης ενώ η εικόνα του Μπακαγιοκο είναι πρώην ποδοσφαιριστη...
Γιατι μεσοαμυντικα είμαστε σκορποχωρι και υπάρχουν αεροδιαδρομοι για τους αντιπάλους μας...γιατι οι φορ κάνουν συνέχεια ροτεισον με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν ρυθμό...γιατι ο Καμάρα ενώ έχει έρθει από τον Ιούλιο δεν έχει παίξει ακόμα 2 συνεχόμενα 90 λεπτά... Γιατί ο Ταισον είναι μόνιμα στην εντεκάδα ακόμα και μετά από τραυματισμόυς και χωρίς καμία προπονηση...γιατι ο Δεσποτοφ δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον Ζιφκοβιτς...γιατι επιτρέψατε να φύγει ο Σοαρες αφού ο Γκομεζ θα ήθελε τόσο πολύ δουλειά και έτσι έχει μείνει ο Μπαμπά να παίζει συνέχεια με αποτέλεσμα να μην έχει καλή απόδοση...
Γιατι ενώ ο Σορταιρ μπήκε με την ομαδα και είδαμε όλοι έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστη που τα βασικά τα κάνει πολύ παραπάνω απ την βάση...εχει εξαφανιστεί και παίζει 10λεπτα και 5λεπτα...
Επίσης αν θα πάρουμε χαφ και τι χαφ θα πάρουμε 6αρι με τρεξιματα χωρίς πολύ μεγάλη ποιότητα...η ένα ακόμα 8αρι τύπου Μισιτς...
Αυτα και κάποια άλλα καίνε το παοκτση και όχι οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας...
Αν δεν μπορείτε να ρωτήσετε αυτά η δεν σας το επιτρέψουν να ρωτήσετε...τοτε δεν θα είναι συνέντευξη τύπου αλλά κάτι άλλο...
Έτσι τα βλέπω εγώ...αυτη είναι η οπτική μου...
Μακαρι αύριο να πάρουμε απαντήσεις...
Αν πιστευεται ότι ο παοκτσης αύριο ενδιαφέρεται να μάθει την άποψη του προπονητή για την τιμωρία του...η για το τι γράφουν οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας...απλα σας λέω είστε εκτός τόπου και χρόνου...
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να μάθει γιατί οι φορ του είναι μόνιμος στο κέντρο του γηπέδου και μόνο μαρκάρει χωρίς να προσφέρει στο σκοράρισμα...γιατι το μυαλό όλων είναι να μπουν με την μπάλα στα δυχτια και δεν σουταρουν... Γιατί στο ροτεισον το χαφ δεν υπάρχει ο θυμιανης ενώ η εικόνα του Μπακαγιοκο είναι πρώην ποδοσφαιριστη...
Γιατι μεσοαμυντικα είμαστε σκορποχωρι και υπάρχουν αεροδιαδρομοι για τους αντιπάλους μας...γιατι οι φορ κάνουν συνέχεια ροτεισον με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν ρυθμό...γιατι ο Καμάρα ενώ έχει έρθει από τον Ιούλιο δεν έχει παίξει ακόμα 2 συνεχόμενα 90 λεπτά... Γιατί ο Ταισον είναι μόνιμα στην εντεκάδα ακόμα και μετά από τραυματισμόυς και χωρίς καμία προπονηση...γιατι ο Δεσποτοφ δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον Ζιφκοβιτς...γιατι επιτρέψατε να φύγει ο Σοαρες αφού ο Γκομεζ θα ήθελε τόσο πολύ δουλειά και έτσι έχει μείνει ο Μπαμπά να παίζει συνέχεια με αποτέλεσμα να μην έχει καλή απόδοση...
Γιατι ενώ ο Σορταιρ μπήκε με την ομαδα και είδαμε όλοι έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστη που τα βασικά τα κάνει πολύ παραπάνω απ την βάση...εχει εξαφανιστεί και παίζει 10λεπτα και 5λεπτα...
Επίσης αν θα πάρουμε χαφ και τι χαφ θα πάρουμε 6αρι με τρεξιματα χωρίς πολύ μεγάλη ποιότητα...η ένα ακόμα 8αρι τύπου Μισιτς...
Αυτα και κάποια άλλα καίνε το παοκτση και όχι οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας...
Αν δεν μπορείτε να ρωτήσετε αυτά η δεν σας το επιτρέψουν να ρωτήσετε...τοτε δεν θα είναι συνέντευξη τύπου αλλά κάτι άλλο...
Έτσι τα βλέπω εγώ...αυτη είναι η οπτική μου...
Μακαρι αύριο να πάρουμε απαντήσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zois την Πέμ 14 Νοέμ 2024, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί παίζει εκεί ο επιθετικός μου ούτε την άποψη του για τους αεροδιάδρομους ούτε για τον σόλα ούτε για τις μεταγραφές που θα κάνουμε .ουτε γιατί προτιμάει τον Ζιβκοβιτς και τον Τάισον .
Σιγά μην μ δώσει και σκαουτινγκ ριπορτ.
Με νοιάζει εάν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να το γυρίσει. Αν πιστεύει σε αυτό που κάνει. Και καμιά συνέντευξη τύπου δεν θα μου το λύσει αυτό . Από το επόμενο ματς και κάθε επόμενο που έρχεται θα μου το δείξει .
Με νοιάζει εάν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να το γυρίσει. Αν πιστεύει σε αυτό που κάνει. Και καμιά συνέντευξη τύπου δεν θα μου το λύσει αυτό . Από το επόμενο ματς και κάθε επόμενο που έρχεται θα μου το δείξει .
- Montrealiotis
Όχι, μαθήματα προπονητικής θα κάνει και θα δώσει λόγο στους οπαδους για την τακτική που ακολουθεί. Τι λέτε μωρέ; Είπαμε κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά μερικοί το χεσατε. Ευθύνη του Λουτσεσκου η δυσανάλογη κακή εικόνα της ομάδας, ευθύνη της διοίκησης ο κακός μεταγραφικός σχεδιασμός, και ενώ έχει δηλώσει ότι στοχεύει στο τσου λου.
Αν δεν έχουμε καμία είδηση ας πούμε πάω Ρεντ Μπουλ να βοηθήσω τον Κλοπ, δεν βλέπω το λόγο για αυτή την συνέντευξη.
Ερωτήσεις γιατί δεν βάζει Σορετιρε δεν γίνεται να απαντηθούν επί της ουσίας σε τέτοιες μαζώξεις.
Αχρειαστη φασαρία.
Ερωτήσεις γιατί δεν βάζει Σορετιρε δεν γίνεται να απαντηθούν επί της ουσίας σε τέτοιες μαζώξεις.
Αχρειαστη φασαρία.
Καλά μερικοί το έχετε χεσει τελείως Σιγά μην ζήτησε κάνεις να αποκαλύψει το μεγαλοφυες σύστημα που παίζουμε που είναι επτασφραγιστο μυστικό και συγκρίνεται μόνο με την μυστική συνταγή της Coca-Cola.
Κι ομως πρεπει να γινουν direct ερωτησεις οσον αφορα την ελαχιστη χρησιμοποιηση καποιων παικτων ενω φτανουμε Δεκεμβριο.Patron έγραψε:Αν δεν έχουμε καμία είδηση ας πούμε πάω Ρεντ Μπουλ να βοηθήσω τον Κλοπ, δεν βλέπω το λόγο για αυτή την συνέντευξη.
Αχρειαστη φασαρία.
Ρε ειστε σοβαροι;;;
Ερωτηση γιατι δεν παιζει ο ενας και ο αλλος;;;;
Ετσι βλεπει στις προπονησεις ετσι κρινει...
Αν ο αλλος π.χ. δεν τραβαει στην προπονηση οσο πρεπει...θα βγει και θα τον δωσει επειδη το θες εσυ;
Ετσι κρατας αποδυτηρια;
Θα το πει σ αυτον που πρεπει...π.χ. Ιβαν
Ερωτηση γιατι δεν παιζει ο ενας και ο αλλος;;;;
Ετσι βλεπει στις προπονησεις ετσι κρινει...
Αν ο αλλος π.χ. δεν τραβαει στην προπονηση οσο πρεπει...θα βγει και θα τον δωσει επειδη το θες εσυ;
Ετσι κρατας αποδυτηρια;
Θα το πει σ αυτον που πρεπει...π.χ. Ιβαν
- Amsterdamer_87
Πολυ περιεργη και ακαιρη χρονικα αυτη η συνεντευξη τυπου..
Λογικα θα μιλησει για το πλανο τους στοχους και την ενισχυση τον Γεναρη..
Τα περι παραιτησης απλα δεν στεκουν χρονικα και δεν εχουν νοημα..
Τωρα αν στο Σκαιπ με τον Ιβαν πηραν,κοινη συναινεσει,καποια τετοια αποφαση θα το μαθουμε αυριο..
Λογικα θα μιλησει για το πλανο τους στοχους και την ενισχυση τον Γεναρη..
Τα περι παραιτησης απλα δεν στεκουν χρονικα και δεν εχουν νοημα..
Τωρα αν στο Σκαιπ με τον Ιβαν πηραν,κοινη συναινεσει,καποια τετοια αποφαση θα το μαθουμε αυριο..
- George Best
Ποτέ δεν ανακοινώνει προπονητής, σε τέτοια χρονική στιγμή, με τόσο δρόμο ακόμα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ότι θα φύγει στο τέλος της χρονιάς. Υπάρχει κίνδυνος να χάσει τους παίχτες.
ΠαρομοίωςDamoN έγραψε:Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί παίζει εκεί ο επιθετικός μου ούτε την άποψη του για τους αεροδιάδρομους ούτε για τον σόλα ούτε για τις μεταγραφές που θα κάνουμε .ουτε γιατί προτιμάει τον Ζιβκοβιτς και τον Τάισον .
Να ζητήσω εξηγήσεις εγώ ο άσχετος με το αντικείμενο από αυτόν που το έχει κάνει επάγγελμα και έχει φτάσει να αμείβεται 2εκ το χρόνο. Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις.
Εγω δε σε εβρισα. Ας κρατηθει ενα επιπεδο.George Best έγραψε:Ραπτοπουλιζεις επικινδυνα...Zanis24 έγραψε:Ναι ειμαστε σοβαροι.
Πως είναι δυνατόν τόσοι άσχετοι στο λαιβ του αγώνα να βλέπουν το αντίπαλο γκολ να έρχεται αλλά ο ειδικός στον πάγκο να μην το βλέπει ? Έχει συμβεί πολλές φορές και ειδικά το τελευταίο διάστημα.
Και τοσο πολυ άσχετοι δεν είμαστε αλλά και ο προπονητής κάτι δεν κάνει καλά, ασχέτως του πλουσιοπαροχου ποσού που αμείβεται.
Γελοίες καταστάσεις θα έλεγα και εγώ επισης
Και τοσο πολυ άσχετοι δεν είμαστε αλλά και ο προπονητής κάτι δεν κάνει καλά, ασχέτως του πλουσιοπαροχου ποσού που αμείβεται.
Γελοίες καταστάσεις θα έλεγα και εγώ επισης