ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.joshua έγραψε:Δεν είναι οι προπονητές το πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
Δεν θα μπορουσα να το εκφρασω πιο λιτα κ περιεκτικα.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.joshua έγραψε:Δεν είναι οι προπονητές το πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
Ρενε κι ο Λουτσε τον εβαλε σεντερ φορrenegade έγραψε:Ρε συ τι εμπάθεια να έχω,τις κότες μου έκλεψε?joshua έγραψε:Ε δεν την λες και αντικειμενική την άποψη σου οπότε μην τα βάζεις τόσο ελαφρα τη καρδιά με όσους τολμούν να πουν κάτι θετικό για τον Άμπελ. Όπως κάποιοι μπορεί να έχουν εμπάθεια με τον Λουτσεσκου,έχεις και εσύ με τον Πορτογαλο.
Εδώ δεν έχουμε εμπάθεια με ανθρώπους που μας έκαναν κακό ή μας βρίζουν και θα έχω εμπάθεια με κάποιον με τον οποίο δεν συναντήθηκα ποτέ?
Τώρα αν κάποιοι λειτουργούν έτσι στη ζωή τουςχαρίσματους.
Το ότι θεωρώ ότι τα έκανε σκατα στην θητεία του στον ΠΑΟΚ δεν είναι λόγω εμπάθειας αλλά λόγω συγκεκριμένων γεγονότων.
Το μόνο που έχει να επιδείξει ενάμιση χρόνο στην ομάδα ήταν οι δύο Ευρωπαϊκές νίκες... αυτό και τίποτα άλλο.
Από την άλλη μάλλον είναι πολύ μακρινό το 2019 και το 2020 και ξεχνάμε πώς η αήττητη ομάδα έφτασε μέσα σε ελάχιστους μήνες να κλέβει τις ισοπαλίες μέσα στην Τούμπα από κάτι βάζελους και κάτι ρούληδες στο τελευταίο δευτερόλεπτο με άθλιες εμφανίσεις.
Δεν με νοιάζει αν κάποιος θεωρεί τον κάθε ζωγράφο και τον κάθε Άγγελο τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ... δικαίωμα του, αλλά όταν το γράφει τα γράφω και εγώ την άποψη μου και θα ρωτάω πώς θα έβλεπε ανάλογες ενέργειες που έκανε ο Χ αμπελ (μπίσεσβαρ Μπακ χαφ) αν της έκανε ο λουτσέσκου.
Φαντάζομαι έχω αυτό το δικαίωμα?
Φέτος που και απο το χωριό τον ήπιαμε και στα πλέι οφ τον ξανά πίνουμε, τι προετοιμασία κάναμε;Miles έγραψε: Το ζήτημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό αγκάθι, γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: κάνεις ελαφριά προετοιμασία για να σιγουρέψεις τους ομίλους με όποιο αντίτιμο κατά τη διάρκεια της χρονιάς ή δυνατή με κίνδυνο να την πληρώσεις από κανένα καφενείο το καλοκαίρι;
Φετος καναμε δυο προετοιμασιεςgika έγραψε:Φέτος που και απο το χωριό τον ήπιαμε και στα πλέι οφ τον ξανά πίνουμε, τι προετοιμασία κάναμε;Miles έγραψε: Το ζήτημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό αγκάθι, γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: κάνεις ελαφριά προετοιμασία για να σιγουρέψεις τους ομίλους με όποιο αντίτιμο κατά τη διάρκεια της χρονιάς ή δυνατή με κίνδυνο να την πληρώσεις από κανένα καφενείο το καλοκαίρι;
Της πλάκας μάλλον.gika έγραψε:Φέτος που και απο το χωριό τον ήπιαμε και στα πλέι οφ τον ξανά πίνουμε, τι προετοιμασία κάναμε;Miles έγραψε: Το ζήτημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό αγκάθι, γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: κάνεις ελαφριά προετοιμασία για να σιγουρέψεις τους ομίλους με όποιο αντίτιμο κατά τη διάρκεια της χρονιάς ή δυνατή με κίνδυνο να την πληρώσεις από κανένα καφενείο το καλοκαίρι;
Στις ηττες που καναμε στα πλει οφ ειχαμε τραγικα τελειωματα και τρομερη ασυνεννοησια και αποδιοργανωση στο αμυντικο κομματι. Η ταπεινη γνωμη μου ειναι πως τα τραγικα ή ασθενικα τελειωματα δειχνουν και κακη φυσικη κατασταση και αθλια πνευματικη/ψυχολογικη κατασταση. Το αυτο ισχυει και για την αμυντικη προσηλωση. Σε καθε περιπτωση δεν γινεται να ισχυριστουμε πως η ομαδα τα κανει ολα καλα και απλα δεν βαζει γκολ, αλλα μαζευει και 2-3 ανα ματς. Αντε να μην σου βγαινει το γκολ, αλλα πως εξηγειται και το να εισαι και ταυτοχρονα απαραδεκτος πισω?Miles έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι συγχέεις το φορμάρισμα μιας ομάδας με τις νίκες, ενώ αντίθετα αν χάνει, χάνει γιατί όλα είναι χάλια. Όταν λέμε ότι μια ομάδα έχει καλή φυσική κατάσταση αυτό φαίνεται από τις εντάσεις που βγάζει σ' ένα παιχνίδι, από τα τρεξίματα, από την πίεση που ασκεί ψηλά στον αντίπαλο και τη διάρκεια αυτής στο ενενηντάλεπτο, αλλά και από το πόσο όλα αυτά διατηρούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όσο πιο μακριά πάνε αυτά τόσο πιο καλή προετοιμασία έχει γίνει. Επίσης, μην μπερδεύουμε την ψυχολογική κατάρρευση που μπορεί να έχει μια ομάδα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, όταν δεν της πάει καλά, με τη σωματική.Gospi έγραψε:Κανενας λογος για να πλακωθουμε. Πλεον εχουμε πληρη εικονα της σεζον, και το συμπερασμα ειναι πως η ομαδα και πςρσι και φετος φορμαριστηκε για ενα 3μηνο το πολυ και μετα παλι ξεφουσκωσε. Αρα κατι κανει λαθος. Δευτερη συνεχομενη χρονια που η ομαδα στα προκριματικα πιαστηκε αδιαβαστη και στα πλει οφ παρουσιαστηκε κατωτερη των περιστασεων. Αρα κατι δεν κανει σωστα στην προετοιμασια της σεζον.Miles έγραψε:Gospi, φυσικά δουλεύει και φυσική κατάσταση (αν και αυτό πάει ανάλογα με την ευρωπαϊκή διοργάνωση), να χαρείς όμως μην ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση γιατί πλακωθήκαμε την προηγούμενη φορά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χοντρικά έχω να πω ότι όλες οι ελληνικές ομάδες όταν έχουν προκριματικούς τσάμπιονς λιγκ δεν κάνουν δυνατή προετοιμασία για να καλύψουν το ποιοτικό χάντικαπ που έχουν με τις ισχυρές ομάδες που είναι πιθανόν να κληρωθούν. Αυτό συμβαίνει γιατί τη φυσική κατάσταση τη φτιάχνεις το καλοκαίρι και στη χρονιά μέσα απλά τη συντηρείς. Όταν κάνεις δυνατή προετοιμασία οι παίχτες αρχικά είναι πιασμένοι και πρέπει να περάσει κάποιος καιρός μέχρι ο οργανισμός τους να επανέλθει και να αποδίδει στο φουλ. Παραδείγματα έχουμε άπειρα: η ομάδα του Σάντος αποκλείστηκε από τη Χέρενφεϊν, αλλά πήγε τρένο όλη τη χρονιά, ενώ την επόμενη, που η ομάδα ήθελε πάση θυσία πρόκριση στους ομίλους, η αντίστοιχη του Δερμιτζάκη (με ολίγο Μπερέτα) πέταγε με Άγιαξ και Φενέρ το καλοκαίρι, γνωστή όμως η κατάληξή της - μάλλον ο Δερμιτζάκης έκανε καλύτερη προετοιμασία από Σάντος, σωστά; Επί Ίβιτς, με Άγιαξ, πετάγαμε το καλοκαίρι, μη θυμίσω πώς καταλήξαμε στα πλέι οφ. Την προηγούμενη χρονιά που ο Τούντορ τούς είχε γαμήσει, με αποτέλεσμα και τους πολλούς τραυματισμούς, στα πλέι οφ πετάγαμε. Με Μπενφίκα επί Λουτσέσκου τα ίδια, πολύ τρέξιμο το καλοκαίρι, εντάσεις το χειμώνα μόνο στα ντέρμπυ, σβηστά όλα τα μικρά, πάνε και οι όμιλοι, για να μη θυμίσω τον τελικό με την ΑΕΚ (που κι αυτή είχε παίξει προκριματικά τσάμπιονς λιγκ και προκρίθηκε), όπου και οι δύο ομάδες κυριολεκτικά σέρνονταν. Τις δύο τελευταίες χρονιές που είχαμε Κόνφερενς, η ομάδα έκανε δυνατή προετοιμασία γιατί πίστευε ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει - το πέτυχε πέρσι, όχι φέτος.
Το ζήτημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό αγκάθι, γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: κάνεις ελαφριά προετοιμασία για να σιγουρέψεις τους ομίλους με όποιο αντίτιμο κατά τη διάρκεια της χρονιάς ή δυνατή με κίνδυνο να την πληρώσεις από κανένα καφενείο το καλοκαίρι;
kataramenos5 έγραψε:Μπαρκα σορυ αλλα αν αναφερεις μονο το κειμενο χωρις την πηγή θα σε τραβανε σαν σαιτ για πνευματικα δικαιωματα
Ουτε σκετο αρθρο πως?Ειδησεογραφια υποτιθεται.