Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Anthimox »

gergeo4 έγραψε:
EugenePAOKI έγραψε:O Βοselli μου θυμίζει αρκετά τον Σακίρι...
δεν ισχυει το ενδιαφερον απ'οτι γνωρίζω
Γιώργο,
όταν λες "απ' ότι γνωρίζω". διαφέρει σε κάτι από το απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο που κάνει ένας κοινός θνητός;
Ή έχεις κάποια ιδιότητα ή γνωριμία που σου επιτρέπει να έχεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες που τις μοιράζεσαι;
Βλέπω πως που και που πετάς κάποια πράγματα και μέχρι στιγμής επαληθεύεσαι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νέσμπεργκ λέγεται, έχει ούμλαουτ. Τουλάχιστον αυτό είναι φωνητικά το πιό κοντινό φωνήεντο...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Άντε να έρθει κ ο Ναρευ να κλείνουν τα κενά
Το κενο μας στη γραμμη ειναι δεξια? Ποσο καλυτερος ειναι ο Γερμανος απο τον Ζαμπα? (ασε εξω το πνευματικο)

καλημέρα τζός ... εάν λάβουμε υπόψη το πως χειρίζεται τον αριστερό παίχτη στην επίθεση ο Λούτσε τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Νάρευ εάν έρθει θα υπολογίζεται και αριστερά ... ανάθεμά με εάν ο Λούτσε όλα τα χρόνια έχει χρησιμοποιήσει εκεί αριστερά αριστεροπόδαρο παίχτη ... έχουμε δει εκεί συνήθως δεξιοπόδαρα χάφ ... και εξτρέμ πάλι συνήθως δεξιόπόδαρα ...

από εκεί και πέρα απλά καταγράφω και σε αυτό το τοπικ την εντύπωση και άποψη των οπαδών της Φορτούνη που συνάντησα προχθές. τον θεωρούν τον καλύτερο παίχτη της ομάδας τους ... όταν τον είδαν πρώτη φορά εντυπωσιάστηκαν και είπαν ΟΚ αυτός φεύγει εντός 6 μηνών ...

ταχύτατος, πολύ πιεστικός δεν σταματάει ακόμα και 2-0 να προηγείται η ομάδα του στο 90 ... άριστος χαρακτήρας και πολύ αποτελεσματικός ...

όλα στο χορτάρι για όλους τους παίχτες ... έχω καλό προαίσθημα για το παλικάρι ... μακάρι να έρθει ...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Magpies4 έγραψε:Νέσμπεργκ λέγεται, έχει ούμλαουτ. Τουλάχιστον αυτό είναι φωνητικά το πιό κοντινό φωνήεντο...
Το βασικο λαθος που γινεται παντα στη "μεταφορα" σε αλλες γλωσσες η στην απλοποιηση της γραφης, ειναι οτι το Ä πχ, δεν ειναι ενα αλφα με διαλητικα πανω ετσι για στυλ. Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΓΡΑΜΜΑ που απλα μοιαζει πολυ με το Α. Το ιδιο και με το Ö και το Å στα σουηδικα και τα αναλωγα στις αλλες nordic γλωσσες.

Ηχητικα ειναι πολυ πιο περιπλοκες γλώσσες οι σκανδιναβικες απο τα ελληνικα και ειναι δυσκολο να εξηγηση κανεις την ακριβη προφορα αλλα το Ä χρησιμοποιητε ως το πιο κοντινο στο κοφτο Ε.

Δε θα μπω καν στη διαδικασια να εξηγησω οτι το G στο τελος δεν ειναι ακριβως σκληρο ΓΚ :lol:

Το ιδιο γινεται και στα αγγλικα. Αγαπημενο μου παραδειγμα ο παλιος επι χρονια παικτης της αστον βιλλα Marcus Allbäck. Eλα μωρε γραψτο Αllback πια η διαφορα. Ελα ομως που το Αll στα αγγλικα προφερετε "Ολ" ενω στα σουηδικα "Αλ" (το αναποδο με δυο η ενα L) ενω για το Ä τα ειπαμε. Ετσι λοιπων ο επι χρονια γνωστος ως Ολμπακ, στην πραγματικοτητα λεγεται Αλμπεκ ο ανθρωπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Δευ 20 Ιουν 2022, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πάντως με Σαστρε,λύρα,ζιβκο,ναρει είμαστε πολύ καλά δεξιά .με έναν παιχταρα αριστερο εξτρεμ θα είμαστε κομπλέ και από κει Ράφα,βιερινια,Καντουρι ή μπισε .στο τέρμα ο μποτο θεωρεί ότι είμαστε καλύτερα . Στην άμυνα θελουμε έναν παιχτη και θα είμαστε σίγουρα καλύτερα μιας και ο ινγκι περυσι τέτοια εποχή δεν υπήρχε.
Στο κέντρο σε σχέση με την χρόνια που πέρασε είμαστε καλύτερα γιατί πήραμε φιλιπε Σοαρες (φετος θα δείξει και μακάρι να παίζει στην θέση του )και ο αουγκουστο θα παίζει επιτέλους στην θέση του επίσης . Για 5ο χαφ εγώ θα υπολόγιζα Καντουρι (αφού έχει ακόμα συμβόλαιο)και θα έπαιρνα έναν ακόμα δεκαρι ή εξτρεμ στην θέση του.
Επίθεση αν πάρουμε έναν καλό στην θέση του τσολακ τότε σίγουρα θα είμαστε 2 επίπεδα πάνω από το δίδυμο Ακπομ σβιντερσκι.
Η ομάδα καλύπτει τις αδυναμίες στην ταχυδυναμη ρίχνει το μ.ο ηλικίας της ,παίρνει παίχτες που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Με 2-3 δυνατές κινήσεις από δω και πέρα στόπερ,δεκάρι,αριστερο εξτρεμ ίσως και cf νομίζω θα είμαστε σούπερ.
Στο μόνο που χάνουμε είναι στο μενταλιτι αλλά έχω ρασβαν θα τους στρώσει όλους …
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν νομιζω οτι θα δουμε ποτε τον Ναρει αριστερα,τουλαχιστον οχι απο επιλογη.Ειναι παικτης γραμμης,δεν συγκλινει για να παιξει με αναποδο ποδι.Δεν εχει παιξει ποτε σχεδον αριστερα.Την αποψη μου για τον παικτη την εχω πει.Ειναι ενας συνδιασμος πραγματων που με ενοχλει.Δεν θεωρω οτι προσφερει κατι διαφορετικο σε σχεση με τον ζιφκοβιτς ,ενω εγω θεωρω πως τα στοιχεια που μας λειπουν ειναι περισσοτερο η ικανοτητα στο ενας με εναν και η μπουκα με προσωπο στο τερμα.Επιπλεον το γκρουπ των 28 θα ηθελα να αφορα παικτες με πιο δυνατο βιογραφικο και τελος δεν θεωρω λογικο να δαπανηθει ενα σημαντικο ποσο για παικτη χωρις μεταπωλητικη αξια.
Προφανως Μποτο και Λουτσεσκου τα βλεπουν αλλιως και για αυτο επιμενουν,εχουν σιγουρα περισσοτερα δεδομενα σε σχεση με εμας, οποτε οτι παραπανω θα τα σχολιασουμε οταν τον δουμε στο γηπεδο αν ερθει.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εμένα αυτό που με προβληματίζει με τον Ναρει είναι ότι έρχεται υποτίθεται για «αναπληρωματικος» και θεωρώ το κόστος αυτής της μεταγραφής υψηλό σε σχέση και με την ηλικία του. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει αριστερά…
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

CCCP έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Νέσμπεργκ λέγεται, έχει ούμλαουτ. Τουλάχιστον αυτό είναι φωνητικά το πιό κοντινό φωνήεντο...
Το βασικο λαθος που γινεται παντα στη "μεταφορα" σε αλλες γλωσσες η στην απλοποιηση της γραφης, ειναι οτι το Ä πχ, δεν ειναι ενα αλφα με διαλητικα πανω ετσι για στυλ. Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΓΡΑΜΜΑ που απλα μοιαζει πολυ με το Α. Το ιδιο και με το Ö και το Å στα σουηδικα και τα αναλωγα στις αλλες nordic γλωσσες.

Ηχητικα ειναι πολυ πιο περιπλοκες γλώσσες οι σκανδιναβικες απο τα ελληνικα και ειναι δυσκολο να εξηγηση κανεις την ακριβη προφορα αλλα το Ä χρησιμοποιητε ως το πιο κοντινο στο κοφτο Ε.

Δε θα μπω καν στη διαδικασια να εξηγησω οτι το G στο τελος δεν ειναι ακριβως σκληρο ΓΚ :lol:

Το ιδιο γινεται και στα αγγλικα. Αγαπημενο μου παραδειγμα ο παλιος επι χρονια παικτης της αστον βιλλα Marcus Allbäck. Eλα μωρε γραψτο Αllback πια η διαφορα. Ελα ομως που το Αll στα αγγλικα προφερετε "Ολ" ενω στα σουηδικα "Αλ" (το αναποδο με δυο η ενα L) ενω για το Ä τα ειπαμε. Ετσι λοιπων ο επι χρονια γνωστος ως Ολμπακ, στην πραγματικοτητα λεγεται Αλμπεκ ο ανθρωπος.
Για να μην αρχίσω για τον Σέλστρουμ που έγινε Κάλστρομ, ή τον Χόλαντ που ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να γράφουμε Χάαλαντ...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Montrealiotis έγραψε:Εμένα αυτό που με προβληματίζει με τον Ναρει είναι ότι έρχεται υποτίθεται για «αναπληρωματικος» και θεωρώ το κόστος αυτής της μεταγραφής υψηλό σε σχέση και με την ηλικία του. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει αριστερά…
Μήπως έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν τον Ζίφκο και πίσω από τον επιθετικό;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Montrealiotis έγραψε:Εμένα αυτό που με προβληματίζει με τον Ναρει είναι ότι έρχεται υποτίθεται για «αναπληρωματικος» και θεωρώ το κόστος αυτής της μεταγραφής υψηλό σε σχέση και με την ηλικία του. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει αριστερά…

Αν έρθει το πιο πιθανό είναι για να μοιραστεί παιχνίδια με τον Ζίβκοβιτς ο οποίος φέτος έσκασε.
Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να επιτρέψει την μετακίνηση του Αντρίγια σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω απο το φορ.
Πάντως απο αυτά που έχω ακούσει απο φίλους εκ Γερμανίας αν έρθει και προσαρμοστεί γρήγορα τότε το πιο πιθανό είναι να είναι αυτός ο βασικός απο τα δεξιά...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DamoN,

Επιθετικά, μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στα ίδια. Ο Ναρει σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από τον Τειλορ ως δεξί εξτρέμ και πιθανότατα και από τον Μουργκ, τους οποίους ελπίζω να αντικαταστήσει. Το τεράστιο ερωτηματικό είναι αν μπορούν Κουαλιατα και Ρικαρντο να γεμίσουν τα παπούτσια του Μπισεσβαρ των 50 συμμετοχών. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό ειδικά για φέτος -τα παιδιά θα θέλουν μεγάλο χρόνο προσαρμογής- όποτε και αναμένω με αγωνία την άφιξη ενός δυνατού στο βιογραφικό και έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Στα χαφ είμαστε στα ίδια προς το παρόν. Μας παίρνει και για μια καλή κίνηση αν δεν μείνει ο Σβαμπ.

Στην άμυνα, είναι ζόρικα τα πράγματα. Στο δεξί μπακ ναι μεν έχουμε δυο αξιόπιστες λύσεις αλλά κανένας από τους δυο δεν είναι Ματος (δεν πιάνω στο στόμα μου τον νέο παίκτη του γαύρου). Στο κέντρο της άμυνας, έχουμε μόλις τους Ινγκασον και Μιχαι. Μας λείπουν 3(!!) παίκτες με τον ένα να φημολογείται ότι είναι ο Νεσμπεργκ που όμως ακούγεται ότι θα μείνει ελεύθερος 31/7. Όσο για το αριστερό άκρο, όσο κι αν ήθελα να μείνει ο Αντρε, κι όσο κι αν Ράφα αποδειχτεί καλύτερος του Σιντκλει (που το πιστεύω), πάλι νομίζω ότι λείπει ο αναπληρωματικός μας αρ. μπακ.

Καλά για τέρμα δεν θα μιλήσω γιατί έχουμε τον κανένα, και η μόνη φήμη αφορά τον τέρματα που έχει μια επαγγελματική χρόνια στην Γκοριτσα στην καριέρα του.

Ενισχυμένους πάντως προς το παρόν δεν μας βλέπω. Βέβαια είναι ακόμα 22/6 και υπάρχει ένας μήνας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και σχεδόν 45 μέρες μέχρι το πρώτο ζόρικο παιχνίδι. Χρόνος υπάρχει - αν οι παίκτες που έρθουν από εδώ και στο εξής είναι Αντριγια και όχι Κουαλιατα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Για αυτό προβληματίζομαι. Ο Ζιφκοβιτς αν δεν κάνω λάθος έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Και δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει το ίδιο και σε άλλη θέση. Όποτε με βάση αυτό το σκεπτικό η θέση του βασικού εξτρέμ είναι καλυμμένη. Θεωρώ ας πούμε «υπερβολική» την κίνηση για ναρει. Ίσως βέβαια να έχουμε ένα αντίστοιχο δίδυμο από αριστερά όποτε πάμε για μεγάλα πράγματα.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

gika έγραψε:DamoN,

Επιθετικά, μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στα ίδια. Ο Ναρει σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από τον Τειλορ ως δεξί εξτρέμ και πιθανότατα και από τον Μουργκ, τους οποίους ελπίζω να αντικαταστήσει. Το τεράστιο ερωτηματικό είναι αν μπορούν Κουαλιατα και Ρικαρντο να γεμίσουν τα παπούτσια του Μπισεσβαρ των 50 συμμετοχών. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό ειδικά για φέτος -τα παιδιά θα θέλουν μεγάλο χρόνο προσαρμογής- όποτε και αναμένω με αγωνία την άφιξη ενός δυνατού στο βιογραφικό και έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Στα χαφ είμαστε στα ίδια προς το παρόν. Μας παίρνει και για μια καλή κίνηση αν δεν μείνει ο Σβαμπ.

Στην άμυνα, είναι ζόρικα τα πράγματα. Στο δεξί μπακ ναι μεν έχουμε δυο αξιόπιστες λύσεις αλλά κανένας από τους δυο δεν είναι Ματος (δεν πιάνω στο στόμα μου τον νέο παίκτη του γαύρου). Στο κέντρο της άμυνας, έχουμε μόλις τους Ινγκασον και Μιχαι. Μας λείπουν 3(!!) παίκτες με τον ένα να φημολογείται ότι είναι ο Νεσμπεργκ που όμως ακούγεται ότι θα μείνει ελεύθερος 31/7. Όσο για το αριστερό άκρο, όσο κι αν ήθελα να μείνει ο Αντρε, κι όσο κι αν Ράφα αποδειχτεί καλύτερος του Σιντκλει (που το πιστεύω), πάλι νομίζω ότι λείπει ο αναπληρωματικός μας αρ. μπακ.

Καλά για τέρμα δεν θα μιλήσω γιατί έχουμε τον κανένα, και η μόνη φήμη αφορά τον τέρματα που έχει μια επαγγελματική χρόνια στην Γκοριτσα στην καριέρα του.

Ενισχυμένους πάντως προς το παρόν δεν μας βλέπω. Βέβαια είναι ακόμα 22/6 και υπάρχει ένας μήνας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και σχεδόν 45 μέρες μέχρι το πρώτο ζόρικο παιχνίδι. Χρόνος υπάρχει - αν οι παίκτες που έρθουν από εδώ και στο εξής είναι Αντριγια και όχι Κουαλιατα.
Επειδή αναφέρεσαι με τόσο απόλυτα απαξιωτικό ύφος στον Κουαλιατα, θα ήθελα σε παρακαλώ να αναλύσεις
Τι ειδικές τεχνικές γνώσεις έχεις για να εκφέρεις τόσο απόλυτη άποψη για έναν ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει ένας ειδικός στον τομέα αυτό και τον οποίο δεν έχουμε δει να αγωνίζεται και ο οποίος θα κάνει προετοιμασία από την αρχή με την ομάδα
Για να ξέρουμε δηλαδή πως απαξιώνετε τόσο συστηματικά ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Περιμένω λοιπόν την τεχνική σου ανάλυση
ΕΛΕΟΣ
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ισως ο Ζιβκοβιτς πάει για πούλημα, θα παίξει κ Μουντιάλ. Γενάρη ή καλοκαίρι 2023 μπορεί να την κάνει.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

https://www.bundesliga.com/en/2bundesli ... aled-narey

πάντως στα goal του δεν φαίνεται παίκτης γραμμής, ισα ισα.

επισης στο ένα από αυτά τα goal είναι ξεκάθαρο ότι σε εκείνο το ματς παίζει αριστερά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”