Ale έγραψε:
Μετά από 52 άνοιξες δεν θα έπρεπε να εκπλήσσεσαι.

http://nissirestaurant.co.uk/index.htmlAle έγραψε:Πού είναι αυτό ρε συ;Guitarman έγραψε:Οι Λονδρέζοι έχουν στέκια για τσίπουρα. Ήμουν τον Απρίλη κοντά στο γουντ γκριν σε μια ταβέρνα. Αν δεν παιρνούσαν από έξω κόκκινα λεωφορεία θα είχα ξεχάσει πως ήμουν Αγγλία. Στη Σουηδία έχει κάτι ελληνικά εστιατόρια που μοιάζουν πιο πολύ για μουσεία από τα κιτς αγάλματα και τις ζωγραφιές και οι ιδιοκτήτες είναι 8 στους 10 μεσανατολίτες
Αν το είχα βρει, όταν ήμουν στο Λονδίνο, δεν θα είχα φύγει από την πόλη.
για μουσικη θα πας ή για τσιπουρο?Ale έγραψε:Κι από μουσική τί παίζει, κιθαρίστα;
Βγήκε για τσιγάρο λαίμαι αφού.prist64 έγραψε:Κοιτα να δεις μερα(νυχτα) που βρηκε ο καταραμενος5
να κανει το καλο παιδι.
Όταν πήγα (Σάββατο) είχε μπουζουκι / κιθάρα / φωνή. Παίζαν λαικα / ρεμπέτικα. Οχι σκυλολοι και χαζα. Ούτε κλαψιάρικα. Είχαν πολύ ποιοτικό πρόγραμμαAle έγραψε:Κι από μουσική τί παίζει, κιθαρίστα;
Αν είναι να πίνω τσίπουρο και να ακούω βισσοβανδές, χίλιες φορές Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ".prist64 έγραψε:για μουσικη θα πας ή για τσιπουρο?Ale έγραψε:Κι από μουσική τί παίζει, κιθαρίστα;
Μια χαρα μουσικη παιζει.Guitarman έγραψε:Όταν πήγα (Σάββατο) είχε μπουζουκι / κιθάρα / φωνή. Παίζαν λαικα / ρεμπέτικα. Οχι σκυλολοι και χαζα. Ούτε κλαψιάρικα. Είχαν πολύ ποιοτικό πρόγραμμαAle έγραψε:Κι από μουσική τί παίζει, κιθαρίστα;
prist64 έγραψε:Μια χαρα μουσικη παιζει.Guitarman έγραψε:Όταν πήγα (Σάββατο) είχε μπουζουκι / κιθάρα / φωνή. Παίζαν λαικα / ρεμπέτικα. Οχι σκυλολοι και χαζα. Ούτε κλαψιάρικα. Είχαν πολύ ποιοτικό πρόγραμμαAle έγραψε:Κι από μουσική τί παίζει, κιθαρίστα;
Καλά που πηγε ο Σουηδος κιθαριστας στο Λονδινο
και θα παει σε κανα μαγαζι της προκοπης ο Λονδρεζος σομελιέ.
Δεν μπορω να το ακουσω,η πρασβυτερα κοιμαται κι αν την ξυπνησω...............Ale έγραψε:Όπως ακριβώς τα λένε τα μαστόρια, πάτερ:
[youtube]INa6b0yS3uk[/youtube]