Γιώργος Δώνης

Μπαρκαρούτσος

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

eorptol έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Στο wikipedia διπλα στη λέξη τρολ βάλανε το όνομα Εortpol.
Μα έχει και το δικό σου απλα δεν το προσεξες :):)
Είναι κακό να είσαι troll; Δεν καταλαβαίνω την ανταλλαγή χαρακτηρισμών... :mrgreen:
barlow4 έγραψε:γιατι ρε να μην τα ταιζουμε?και τι να γινουμε μετα.σοβαροι?
εοπτρολ κανενας δε βαζει τη φυγη του δωνη πανω απο την κατακτηση του κυπελου-γκαραντι αυτο ινσαηντ ινφορμεσιο.καμια ηττα ψιλοαδιαφορη στα μισα του πρωταθληματος αν ειναι το δωνι υπ'ατμον μπορει.
και επειδη θα διαφωνησεις θα σπευσω να συμφωνησω απολυτα σε ολα οσα λες για να διαφωνησεις με τον εαυτο σου.
+ Σε όλα!

Barlow, για πιο πρωτόγονες καταστάσεις, αν δεν σε αρέσει το όπλο που σε προέτεινε ο Καταραμένος, έχει κι αυτά...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

shark4 έγραψε:Δεν ξερω σε ποιον θα χρεωθουν τα καλα ή τα κακα αποτελεσματα αλλα - επειδη εχω και ορεξη- θα σας δωσω 3 σεναρια απο το εγγυς μελλον...

- Σεναριο Ι.

Ο ΠΑΟΚ στεφεται κυπελλουχος Ελλαδος - με απιστευτη μπαλα- και βγαινει 1ος στα πλει-οφ προσπερνωντας την αρμαδα του Τσιωλη , τον Αγιαξ της Ηπειρου και την λεγεωνα του Σπανου. Ο ΓΔ παραμενει στο τιμονι της ομαδας ( μεχρι νεωτερας ). Ακουθει συνεντευξη τυπου στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ ( τζαμπα το πηρε ο Ιβαν ? ).

Συνοπτικα η συνεντευξη θα περιλαμβανει : ΕΓΩ, εγω, εγω, τις αντιξοες συνθηκες , το ελλειπες ροστερ , ο καλυτερος Ελληνας προπονητης ,η πιεση της ομαδας και του κοσμου, η ελλειψη υποδομων, η σταση του κοσμου , τα μπινελικια , η ελληνικη νοοτροπια και φυσικα παρολα αυτα μεγαλειωδης δικαιωση του ΓΔ. Ακολουθει θερμο ευχαριστω στον Ιβαν και καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ την επομενη χρονια μαζι του....

- Σεναριο ΙΙ.

Ο ΠΑΟΚ επιτυγχανει τους στοχους του αλλα ο ΓΔ αποζημειωνεται και απομακρυνεται (sic !) απο την ομαδα.

Συνοπτικα η συνεντευξη θα περιλαμβανει : ΕΓΩ, εγω, εγω, τις αντιξοες συνθηκες , το ελλειπες ροστερ , ο καλυτερος Ελληνας προπονητης ,η πιεση της ομαδας και του κοσμου, η ελλειψη υποδομων, η σταση του κοσμου , τα μπινελικια , η ελληνικη νοοτροπια και φυσικα δικαιωση του ΓΔ . Μονο που εδω θα διανθιστει με σχολια περι αγνωμοσυνης , προσωπικη πικρια για μη ολοκληρωση του εργου του, ελλειψη παιδειας απο τον κοσμο , και η διαδοχρονικη ταση στην Ελλαδα να θεωρουμε τους ξενους προπονητες καλυτερους απο τους Ελληνες ....Ακολουθει θερμο ευχαριστω στον Ιβαν και καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ....

- Σεναριο ΙΙΙ.

Ο ΠΑΟΚ μενει απεξω απο τους στοχους και απομακρυνεται ο ΓΔ.

Συνοπτικα η συνεντευξη θα περιλαμβανει : ΕΓΩ, εγω, εγω, τις αντιξοες συνθηκες , το ελλειπες ροστερ , ο καλυτερος Ελληνας προπονητης ,η πιεση της ομαδας και του κοσμου, η ελλειψη υποδομων, η σταση του κοσμου , τα μπινελικια , η ελληνικη νοοτροπια και φυσικα δικαιωση του ΓΔ . Εδω γαρνιτουρα θα εχουμε την ελλειψη υπομονης απο τον κοσμο , την προσωπικη πικρια και πιθανως παραδειγματα απο ομαδες του εξωτερικου....Ακολουθει θερμο ευχαριστω στον Ιβαν και καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ....

Υ.Γ Οποιος εχει καποιο αλλο σεναριο ας το διατυπωσει .... 8-)
- Σεναριο ΙV.

Ο ΠΑΟΚ μένει εκτός στόχων και η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τελευταίο παιχνίδι: ΕΓΩ, εγω, εγω, τις αντιξοες συνθηκες , το ελλειπες ροστερ , ο καλυτερος Ελληνας προπονητης ,η πιεση της ομαδας και του κοσμου, η ελλειψη υποδομων, η σταση του κοσμου , τα μπινελικια , η ελληνικη νοοτροπια, ελλειψη υπομονης απο τον κοσμο, πιθανως παραδειγματα απο ομαδες του εξωτερικου. Εδώ γαρνιτούρα έχουμε δηλώσεις περί μεγάλου πείσματος του κόουτς και διάθεσης να ματώσει η ομάδα στη δουλειά στην προετοιμασία με σκοπό την πλήρη μεταμόρφωσή της την επόμενη σεζόν, η οποία ξεκινά με προκριματικό παιχνίδι EL στα Νησιά Φερόε σε 21 μέρες και 20 ώρες.

Μετά την κατάθεση ψυχής του κόουτς, οι "G-C" και "Ζ-Ζ" πείθουν τον Ιβάν να στηρίξει τον κόουτς και να φανεί συνεπείς στις προσωπικές του δεσμεύσεις του περί εκκαθάρισης των αποδοκιμασιών και των ύβρεων προς τον προπονητή.

Ακολούθως οι ΠΑΟΚτσήδες κατά ομάδες 40-45 ατόμων τιμούν τον δοξασμένο Ζάλογγο...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ο Γιώργος Δώνης από την πλευρά του είπε: "Το ποδόφαιρο είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας, και όταν η κοινωνία νοσεί δεν είναι δυνατόν να ανθεί το ποδόσφαιρο. Είναι θέμα κανόνων του κράτους. Είναι θέμα που πιστεύω να λυθεί με τις επόμενες γενιές. Είχα την τύχη να ζήσω σε ένα κράτος με κανόνες που είχαν ψηλά την λέξη σεβασμός. Χειροκροτούσαν την ομάδα τους για την προσπάθεια, δυστυχώς εμείς, ακόμη κι εγώ, μάθαμε από μικρά παιδιά να θέλουμε μόνο τη νίκη. Προσπαθώ να περάσω αυτή τη νοοτροπία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δυστυχώς καμιά φορά θυμώνω, αλλά αυτό δεν είναι σωστό, πρέπει να βοηθήσω με άλλον τρόπο. Ο Τσιστιακόφ με λέει ότι μέσα σε τρεις μήνες κατάλαβε γιατί το ελληνικό κράτος έχει φτάσει σε αυτό το σημείο".

Για τις Ακαδημίες: "Στις Ακαδημίες χρειάζεται προγραμματισμός, όταν γίνεται από ανάγκη συνήθως υπάρχει αποτυχία. Στην Ελλάδα έγινε κυρίως από ανάγκη, η ανάπτυξη των παικτών πρέπει να γίνεται με άλλο τρόπο. Σε άλλα πρωταθλήματα δαπανούνται χρήματα. Θα σας πω για τον γιο μου που είναι στην Γιουβέντους που προτεραιότητά του είναι το ποδόσφαιρο. Από το πρωί βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, θα φάει, μετά θα πάει στον ψυχολόγο και μπορεί να έχει διπλή προπόνηση. Η Ακαδημιά του ΠΑΟΚ πάει καλά και είμαστε τυχεροί που κάποια παιδιά τα έχουμε στην πρώτη ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει ποιος θα έχει το ταλέντο. Κάποιος που έχει ταλέντο, όμως, μπορεί να μην είναι έτοιμος τώρα, το σημαντικό είναι να μην τον χάσουμε. Δεν έχει σημασία που κάποιοι παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες για παράδειγμα από τον Πόποβιτς, σημασία έχει ο ΠΑΟΚ να μην χάσει τον Πόποβιτς".

Για τις κόντρες του με παίκτες στην προπονητική του καριέρα: "Υπάρχουν παίκτες που έχω μαλώσει, υπάρχουν παίκτες που τους έχω στεναχωρήσει και άλλους που τους έχω κάνει χαρούμενους, στο ποδόφαιρο υπάρχουν όλα τα συναισθήματα. Σαν ποδοσφαιριστής κοιτάς μόνο τον ευατό σου, ενώ σαν προπονητής πρέπει να κοιτάς τα πάντα. Είμαι πάντα θετικός και αισιόδοξος και πιστεύω θα κατακτήσουμε το Κύπελλο. Εμείς πρέπει να προετοιμάσουμε κάποιους παίκτες σε πολλά επίπεδα. Οι παίκτες δεν πρέπει να κρίνονται από ένα αποτέλεσμα".

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: "Δεν είναι καλό να χάνεται μία ομάδα με τέτοιο λαό, δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή γιατί έχει υποβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ανεξάρτητο από ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας και σε ποια ομάδα δουλεύει. Είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που συμβαίνει".

Για τα λάθη του: "Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν κάνει λάθη. Είμαι σκληρός με τον ευατό μου. Πολλές φορές προς τα έξω μπορεί να βγαίνει μία διαφορετική εικόνα. Υπάρχουν παιχνίδια που τα κερδίσαμε και θεωρώ ότι έκανα λάθη και άλλα που έκανα ότι έπρεπε αλλά τα χάσαμε. Το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο είναι λίγο περίεργο. Για τον αποκλεισμό από την Ραπίντ ήταν ένα συνδυασμός. Δεν μπορώ να πω ποιο ακριβώς ήταν το λάθος, αλλά ήταν λάθος ο αποκλεισμός".

Για την κορυφαία στιγμή στην διαδρομή του: "Η μεταγραφή μου στην Αγγλία είναι η κορυφαία στιγμή. Ημουν τυχερός γιατί εκείνο το διάστημα είχα πολλές προτάσεις και ευτυχώς επέλεξα την Αγγλία. Η κατάκτηση του Κυπέλλου με την Λάρισα, επίσης, ήταν σημαντική στιγμή. Προτίμησα να ξεκινήσω από την Δ' Εθνική και μετά από κάποια χρόνια φτάσαμε στην μεγάλη κατηγορία. Κανένας προπονητής δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τους κατάλληλους συνεργάτες".

Για τον θεσμό του προπονητή: "Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ προοδεύει σε πολλούς τομείς. Υπάρχει μία εσωστρέφεια που κάνει κακό, αν σήμερα είναι ο Δώνης, αν αύριο δεν είναι ο Δώνης. Δεν έχει να κάνει με τον Δώνη, το θέμα έχει να κάνει με τον θεσμό του προπονητή. Προσέχω τις επιλογές μου, για μένα δεν μετράει το χρήμα, όσο ήμουν ποδοσφαιριστής έκανα χρήματα, οπότε τώρα κοιτάω το καλύτερο για την καριέρα μου. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι Ισπανός ή Ιταλός, σε όλα τις εθνικότητες υπάρχουν καλοί, κακοί και μέτριοι. Αν κοιτάς άλλους προπονητές αποκτάς άποψη, το να κάθεσαι σε μία καρέκλα και να λες κάτι για κάποιον είναι το πιο εύκολο, μπορώ να το κάνω κι εγώ. Δεν πηδάς ποτέ από το καράβι, εφόσον η ομάδα σου είναι καλή το πιο πιθανό είναι να δικαιωθείς".

Για το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία: "Οταν ένα θέμα δεν έχει την κατάληξη που θέλεις πρέπει να προβληματιστείς. Οχι μόνο για το ζήτημα του Πάμπλο Γκαρσία. Θεωρώ ότι πάντα ο εύκολος στόχος είναι ο προπονητής, πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση έκανα ότι πέρναγε από το χέρι μου".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Είναι θετικό ότι είμαστε μέσα και στους δύο στόχους. Εάν δεν τρέξει γρήγορα ο προγραμματισμός θα ταλαιπωρηθούμε, άρα λοιπόν ο προγραμματισμός τρέχει ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε δυνατή ομάδα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για να κάνει πορεία στην Ευρώπη. Οσον αφορά τους δανεικούς δεν έχει να κάνει μόνο με το εάν είναι καλοί ή όχι, υπάρχει και το οικονομικό".

Πρόσθεσε πως: "Πριν λίγες ημέρες ένα κανάλι ρώτησε την αποψή μου για την ανάλυση που γίνεται στο ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα το βλέπουμε επιφανειακά, δεν είναι απλώς μία καλή σέντρα, το σημαντικό είναι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και να δεις την ζώνη για παράδειγμα που παίζει ο ΠΑΟΚ με γράφημα. Στην Αγγλία ο κάθε προπονητής μπορεί να ερωτηθεί, αν το πει κάποιος στην Ελλάδα θα θέλουμε να περάσουμε προς τα έξω κάτι κουτσομπολίστικο. Τα επιφανειακά μπορεί να τα βρει κάποιος και στο καφενείο. Την κριτική θα την αποδεχθώ αλλά αυτός που την κάνει πρέπει να γνωρίζει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι αφήνουμε τον καθένα στα ραδιόφωνα να μιλήσει και να πει ότι θέλει επειδή αυτό πουλάει. Το αρνητικό είναι αυτό που πουλάει".

olapaok
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

εχετε αφησει το καλυτερο σεναριο

ο ΠΑΟΚ υπο τις οδηγιες του σερ εχει πετυχει τον ενα στοχο του αδιαφορο ποιον

ο σερ ειναι ετοιμος να μιλησει

τα γνωστα εγω εγω η νοοτροπια κτλ και ξαφνικα
"καθε ομαδα χρειαζεται και ηγετες ποδοσφαιριστες που να εμπνεουν τους υπολοιπους να μεταφερουν τις αρχες και το μεταλλο της ομαδας στον αγωνιστικο χωρο. σε ολες τις ομαδες παγκοσμιως υπαρχουν τετοιοι παιχτες οι λεγομενες σημαιες δειτε την μαν γιουν και τον συναδελφο μου εκει για ποιο λογο πιστευετε εσεις οτι εχει ακομα στο ροστερ της παιχτες οπως ο γκιγκς και ο σκοουλς? βεβαια στην ελλαδα αυτα ειναι αδιανοητα δεν μπορει να καταλαβει η νοοτροπια μας τετοια θεματα εδω σε βριζουν

οταν λοιπον εχω μια σημαια εγω στην ομαδα τον παμπλο και θελω να χτισω επανω του την ομαδα για διαφορους λογους (που δεν μπορω να αναλυσω διοτι δεν θα γινω κατανοητος σε οσους δεν διαθετουν πτυχιο προπονητη)
και μου λενε οτι ο γκαρσια δεν κανει αυτα τα ασχημα αποτελεσμα τα θα εχουμε εδω αγωνιζετε ο γεωργεας αλλα ειπαμε ελληνας προπονητης ειμαι αναγκαζομαι να δεχτω ολους τους ασχετους να παρεμβαινουν στο εργο μου
αν ειχαμε μαζι μας τον παμπλο ολα θα ηταν καλα δυστυχως δεν με ακουσαν και τον εδιωξαν ισως αν ημουν ξενος προπονητης να ειχε μεινει ο παιχτης και να ειχαμε επιτυχει σε ολα"
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε αφου ο δωνης εντοπισε το προβλημα στην ελληνικη νοοτροπια απο την οποια απεχει ετη φωτος,τοτε φταιμε εμεις που την εχουμε και δεν το καταλαβαινουμε.
ειναι οτι πιο κλασσικο.φταιει η νοοτροπια γενικα οχι προσωπικα.
και μιλαει ο δωνη για νοοτροπια που οποτε εχει θεματα παιρνει σβαρνα τα μμε να κανει την αγιογραφια του.οπως ο καθε κλασσικος ελληνας τρεχει στον αυτια.
ο ορισμος του ελληναρα ειναι.νιπτει τας χειρας του απο τοτε που τον θυμαμαι και φταει η νοοτροπια,οι παικτες,τα λεφτα,ο λαος,το κρατος.
αη-δωνης
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

barlow4 έγραψε: ολη μου τη ζωη δεν υποστηριζω καμια ομαδα.εχω ταχθει στο κυνηγι του δωνη.
πριν ημουν ατρομητος,πιο πριν λαρισα,αεκ,ηλυσιακος και κυνηγουσα το δωνη.
Εσύ φταις λοιπόν. Μια χαρά ήταν εκεί που ήταν. Τί μας τον κουβάλησες εδώ; :D
Τώρα που το σκέφτομαι, έφυγε ο Δώνης και Ηλυσιακός, Λάρισα, ΑΕΚ έπεσαν κατηγορία. Άμα σε καναδυό χρόνια πέσει και ο Ατρόμητος (τώρα που λέει ότι θα φύγει ο Σπανός), θα αρχίσω να φοβάμαι. Μήπως να τον κρατούσαμε ρε παιδιά για καμιά δεκαετία, μήν έχουμε άλλα... :twisted:
shark4 έγραψε: Υ.Γ Οποιος εχει καποιο αλλο σεναριο ας το διατυπωσει .... 8-)
Σενάριο V.
Στο 97' του δεύτερου ημιτελικού, ο Σανκαρέ κάνει ένα γέμισμα και η μπάλα φεύγει εκτός γηπέδου. Χτυπάει πάνω σε ένα πρόβατο που προσπαθούσε να γλυτώσει τη σφαγή, επιστρέφει στο γήπεδο και καταλήγει στα δίχτυα του εμβρόντητου Ιτάνζ. Ο διαιτητής αρχικά ακυρώνει το γκολ, υποδεικνύοντας - λογικά - άουτ, αλλά κατόπιν διαμαρτυριών των γηπεδούχων (και μετά από ενδοσυνεννόηση), αλλάζει γνώμη. Τελικό σκορ 1-0.
Ο ΠΑΟΚ βγαίνει τελευταίος στα πλέι οφ. Ο Σαββίδης προτείνει μείωση αποδοχών στο Δώνη που τη δέχεται, αλλά παίρνει πούλο. Επόμενος προπονητής ακούγεται ότι θα είναι the next big thing της ελληνικής προπονητικής. Τσιώλης; Χριστόπουλος; Σούλης Παπαδόπουλος; Τελικά αποφασίζεται η επιστροφή του Παράσχου, για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια.

Σενάριο VI.
Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στον τελικό. Στα πλέι οφ υπνωτίζει τους αντιπάλους του, νικά εντός τον ΠΑΣ, όλα τα άλλα ματς λήγουν ισόπαλα και έτσι παίρνει άνετα την πρώτη θέση. Μπροστά στο ενδεχόμενο της παραμονής του Δώνη και της καταστροφικής επόμενης χρονιάς, 30.000 ΠΑΟΚια κατεβαίνουν στην Αθήνα για τον τελικό, κρατώντας πανώ που εύχεται «καλή επιτυχία στο εντιμότατο σωματείο του σκατόγαβρου». Την ίδια μέρα, κατεβαίνουν άλλοι 30.001 :lol: οπαδοί του άΡΗ (για να διατηρήσουν τη «μεγαλύτερη εκδρομή στην ιστορία» μετά από αυτή του Ταμερλάνου) και αρχίζουν τα συνθήματα:
«Δώνη γερά, μαζί θα ξαναφέρουμε κύπελο στο βορρά
Δώνη γερά, να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ, της Ραπίντ βορά» (sic).
Μπροστά σ' αυτή την ανίερη συμμαχία, ο Μαρινάκης βγάζει ανακοίνωση κατά του κατεστημένου της Θεσσαλονίκης, παίρνει το κύπελο και φεύγει.

Όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά;

Και δεν σας φάνηκε υπερβολικό αυτό;
Ο ΠΑΟΚ στεφεται κυπελλουχος Ελλαδος - με απιστευτη μπαλα
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Όλο υπερβολές αυτό το τόπικ...

"Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής": Μόνο αυτό δεν είναι υπερβολή... :D
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εγω επειδη δεν ειμαι ειδικος...θα το γενικευσω...οχι λοιπον ο καλυτερος ελληνας προπονητης...ΑΛΛΑ
ο καλυτερος Ελληνας...σκετο... :lol: :lol: :lol:
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Κουράζετε..Οφ τόπικ και άρτσι μπούρτσι και λουλάς..

Ντάξει, το καταλάβαμε δεν γουστάρετε το Δώνη καθόλου και δεν σέβεστε το θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ εφόσον είναι εκεί ο ΓΔ..Θεμιτό..

Το Σάββατο παρόλα αυτά έχουμε ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς..

(Επίσης υπάρχουν και τα τόπικ "Ότι να ναι, Ανέκδοτα κτλ αν θυμάμαι καλά"..)..
Καμιά πρόθεση για αντιπαράθεση..Παράκληση αν θέλετε..

Ευχαριστώ..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν ειναι οφτοπικ.για το δωνη μιλαμε.και δεν υπαρχει θεσμος προπονητη.υπαρχει υπαλληλος προπονητης και αυτο πρεπει να κανει.οχι πιτσι πιτσι με τα αρδ.
θεσμος ειναι το εθιμο που παγιωνεται σε βαθος χρονου.ο προπονητης ειναι δεδομενος και ειναι υπαλληλος.
ειναι τοσο θεσμος οσο ειναι και ο δεξης χαφ.
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Μπάρλοου δεν θα προχωρήσω σε σημασιολογική ανάλυση της λέξης..

Θεωρώ ότι είναι οφ τόπικ και είπα την άποψη μου (και δε θέλω να συνεχίσω και να μαι και γω εκτός θέματος)..

Θα διαφωνήσω με την άποψη σου ότι είναι το ίδιο με το δεξί χαφ..Άποψη μου είναι ότι υπάρχει ο θεσμός του προπονητή λόγω και της μεγάλης του επιρροής στην ομάδα και στους παίχτες αλλά και της ευθύνης που έχει..Αυτά..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Είχα την τύχη να ζήσω σε ένα κράτος που οι νόμοι εφαρμόζονταν και έβλεπα να υπάρχει σεβασμός.
Και τί σκέφτεσαι να κάνεις για τούτη εδώ την άνομη χώρα Batman;;
Από 10 χρονών μέχρι 70 χρονών είχαν την ίδια νοοτροπία. Πήγαιναν στο γήπεδο όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για τη προσπάθεια. Και εγώ είχα αποκτήσει αυτή την ελληνική κακή νοοτροπία. Εζησα διαφορετικά πράγματα στην Αγγλία. Προσπαθώ να επηρεάσω με τον τρόπο μου ανθρώπους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μόνο που εσένα φέτος σε κρατάν στη θέση σου τα αποτελέσματα, γιατί από προσπάθεια - βελτίωση ας είναι καλά οι ατομικές ενέργειες και εμπνεύσεις

Να καθόμαστε σε μια καρέκλα και να κριτικάρουμε είναι πολύ εύκολο. Μπορώ και εγώ να το κάνω
Ναί είναι πολύ εύκολο και ξέρουμε ότι μπορείς να το κάνεις και εσύ. Το πολύ δύσκολο είναι αυτό για το οποίο πληρώνεσαι αδρά
Ποια είναι η διαφορά της νοοτροπίας στην Αγγλία, για παράδειγμα που ήμουν και εγώ ως παίκτης; Ο προπονητής μπορεί να ερωτηθεί γιατί έχασε το παιχνίδι και να πει ότι πάτησε τη μπάλα ο παίκτης και δεχτήκαμε το γκολ. Αν το πει στην Ελλάδα, θα λέμε ότι τα ρίχνει στον παίκτη. Μας αρέσει αυτό το κουτσομπολίστικο.
Το να μην αναλαμβάνει ο προπονητής ΠΟΤΕ την ευθύνη σε μια σειρά 30 αγώνων, και να αναφέρεται μόνο στους παίκτες, τις καιρικές συνθήκες και στην πλανητική ευθυγράμμιση, το δέχεται η αγγλική νοοτροπία;;
Για τον Γκαρσία: Ο εύκολος στόχος είναι ο προπονητής.
Ο μόνος στόχος είναι ο προπονητής, όταν δεν είναι ευθύς και ξεκάθαρος με τους παίκτες του.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

akis_1987 έγραψε:Κουράζετε..Οφ τόπικ και άρτσι μπούρτσι και λουλάς..

δεν σέβεστε το θεσμό του προπονητή
ο προπονητης δεν ειναι θεσμος,ειναι δουλεια και στον ΠΑΟΚ μαλιστα καλοπληρωμενη
αλλες εποχες θα ειχε φυγει νυχτα μετα την ντροπη του αποκλεισμου απο την μπυραρια της Βιεννης
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

akis_1987 έγραψε:Οφ τόπικ και άρτσι μπούρτσι και λουλάς..

Κανουμε και λιγη πλακα ρε αδερφε....Τι να κανουμε να πλακωνομαστε ολη την ωρα για τον Δωνη ? :D

Σεναριο VI

Η ομαδα αποτυγχανει παταγωδως και στους 2 στοχους με οικτρα αποτελεσματα. Ο ΓΔ ειναι σε αναμενα καρβουνα....
Ο Ιβαν συσκεπτεται στη σουιτα του με τους επιτελεις ενω ειναι σε ανοιχτη επικοινωνια και με το Θοδωρο στο γραφειο του στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ...
Ενω σκυβει να πιασει το στυλο - ετοιμαζει την απολυση του ΓΔ- που εχει πεσει , η Γκοτσαρεβα ανοιγει ξαφνικα το ντουλαπι που ειναι ακριβως διπλα για να παρει ενα αλλο μπουκαλι ουισκι...Το χτυπημα στο κεφαλι του Ιβαν ειναι πολυ δυνατο....

Ακολουθει προσωρινη απωλεια μνημης ...Ενω ολοι βγαινουν εξω εντρομοι , ο Ζησης που ειναι διπλα , κλεινει το τηλεφωνο στο Θοδωρο , βαζει το ΓΧ να φυλαει τσιλιες στην πορτα και βαζει τον Ιβαν να υπογραψει κλειστο 10ετες συμβολαιο στο ΓΔ με ετησιες αποδοχες 1.000.000 ευρω και ρητρα - σε περιπτωση διακοπης του- ολο το ποσο για τα 10 χρονια....

Ο ιβαν συνερχεται και βλεποντας το νεο συμβολαιο αποφασιζει να κρατησει το ΓΔ γιατι συμφερει οικονομικα την ομαδα.... :ugeek:

- Oλη η συνεντευξη ειναι κυριολεκτικα χειμαρρος γνωσεων και εμπειριων Ενα ομως παραμενει ακομα αλυτο μυστηριο... Το παραθετω αυτουσιο .... Τοσους μηνες μετα και ακομα δεν μαθαμε ποιο ηταν το λαθος.... :shock:

Για τον αποκλεισμό από την Ραπίντ ήταν ένα συνδυασμός. Δεν μπορώ να πω ποιο ακριβώς ήταν το λάθος,
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πο ρε φίλε...το κόλλημα ορισμένων δεν έχει προηγούμενο! :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”