9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

το τακουνακι που ενω βγαιναμε με προυποθεσεις εβγαλε σε κοντρα επιθεση την κουλα ακομα καλυτερο :D

αλλη μια φορα τραγικος το λιγοτερο....και αλλο ενα κακο ειναι οτι ζεσταινει παγκο ο γεωργιαδης εξαιτιας του.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

στο πρωτο ημιχρονο που ημασταν υποφερτοι ηταν αυτος που εκανε τα μοναδικα ρηγματα
ολες οι φασεις απο δεξια γινανε

στο δευτερο βουλιαξε μαζι με ολους μιας και η μπαλα δεν περνουσε το κεντρο

ολη η ομαδα ηταν χαλια σημερα,οι χειροτεροι μαλεζας,φωτακης,εττο,κλαους
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

9-6 κέρδισε τον Λίνο.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ta βασικα δεν μπορει να κανει θελει και τακουνιες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ε ναι, το παρε βαλε στον κλαους με εξωτερικο ηταν αμπαλοσυνη... Και φυσικα η γιουχα απο την 4 θα βοηθησει και τον παικτη αλλα και την ομαδα. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ενταξει ειναι παιχτουρα ατελειωτη τον βλεπεις μεσα στο γηπεδο και τον θαυμαζεις ειναι το ειδωλο της ομαδας ο παιχτης βαρομετρο ο σκορερ ο τρεχτερ ο μαρκερ ο πασερ ο γιασερ τα παντα ολα...ευχαριστηθηκες τωρα??

σε καποια φαση θα πρεπει να καταλαβεις οτι βγαζεις τον ιδιο κομπλεξισμο με αυτους που κραζεις...

δε θα τον κρινω βεβαια για τη χθεσινη τραγικη εμφανιση καθως θα πρεπει να κρινω καμια 10αρια ακομα μετα και βαριεμαι...

υγ το ΠΑΟΚ πανω απο ολα το βαζουνε αυτοι που οταν το αυγο μπηκε στον κωλο και τελειωσε το πανηγυρακι δεν εφυγαν αλλα εμειναν εκει και εκαναν κερκιδα και τραγουδουσαν για τον ΠΑΟΚ επι 90 λεπτα σε εναν αγωνα που θυμιζε κεραυνος ανω ραχουλας-αγαμητοι κατω ραχουλας...

καποιοι αλλοι βεβαια εκατσαν στα καφενεια και εδωσαν καμια 10-15 ευρω σε καφεδες ποτακια ενω φυσικα επικαλουνταν την οικονομικη κριση που τους εχει λυγισει και δεν μπορεσαν να πανε στο γηπεδο ενω καποιοι αλλοι που ηρθαν επιδοθηκαν στην αλλη αγαπημενη συνηθεια ''βγαζω το λαρυγγι μου για να γιουχαρω την ομαδα μου συνεχομενα για κανα τεταρτο στο β ημιχρονο''...

υγ2 αναβω πραγματικα(σαν γκομενα ενα πραγμα) οταν ακουω για απληρωτους παιχτες κλπ...απο τον ΠΑΟΚ δοξα το θεο κανεις δεν εχασε τα χρηματα του...κανεις...ουτε καν το μεγαλο τοντορη ζαγκορακη(σε γκμοχικη διαλεκτο)...ο μονος που χανει λεφτα απο τον ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του που πληρωνει σε υπεραξια το προιον για να δει ποδοσφαιρικο θεαμα ζιμπαμπουε απλα και μονο για την καυλα του την ΠΑΟΚαρα του...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Kai η πλακα σερα ειναι οτι αμα νικησεις τον ατρομητα μετα στο ματς με τον ζελα δεν θα πεφτει καρφιτσα.

Τετοιοι ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απ το στόμα μου το πήρες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χαχα γεια σου ρε σερα με τη λογικη σου. Αν διαβασεις στο σχολιο μου αυτα που αναφερεις οτι λεω τοτε μαλλον δε μιλαμε και οι δυο ελληνικα.
Ανεφερα το ηλιθιο κραξιμο ΕΝ ΩΡΑ αγωνα του ΠΑΟΚ. Οσο και να προσπαθησεις με ειρωνειες και μπηχτες να το δικαιολογησεις, θα χασεις το χρονο σου. Βρες εσυ δικαιολογιες για τη γιουχα και ασε τις ειρωνειες για το ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
Οσο για τις αλλες χαζομαρες που γραφεις περι καναπεδων και καφενειων, ελπιζω να μην υποννοεις κατι προς εμενα γιατι ζωντας αυστραλια με εισιτηριο διαρκειας μπαλα και μπασκετ χωρις να μπορω να παω γηπεδο δε μπορει να μου την πει κανεις οκ;
Αυτο ειναι ΠΑΟΚ πανω απο ολα. Χιλιαδες χιλιομετρα μακρια με συνεχη στηριξη στον ΠΑΟΚ χωρις τη δυνατοτητα να δω την ομαδα απο κοντα.
Καληνυχτα
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Σιγά ρε ντιμτζι4 , θα μας πάρουν τα ζουμιά με τον δακρύβρεχτο λόγο.
Δεν πα να μένεις και στον Πλούτωνα. Τα βασικά κάνεις και πάλι.Εσύ,εγώ και ο κάθε ΠΑΟΚτσής.
Δεν υπάρχει το "δεν θα μου την πει κανείς" στον ΠΑΟΚ. Αυτό μας έφαγε.
Για την λάθος κρίση σου μιλάμε και την επιμονή σου στο να προσπαθείς να μαζεύεις τα ασυμμάζευτα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παρε κανα πανι να σκουπισεις τα ζουμια. Αν δεν καταλαβαινεις μην πετιεσαι λογω κομπλεξ. Δεν ειπα οτι κανω κατι παραπανω απο τα βασικα, ο σερα αφησε υποννοουμενα περι καναπεδων και τετοιες μαλακιες, εσυ τι πεταγεσαι; Δε με νοιαζει τι υπαρχει στον ΠΑΟΚ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ειπα δε θα μου την πει κανεις για καναπεδες.
Και κατι ακομα, ποια ασυμμαζευτα ρε συ; Δηλαδη ειδες εσυ να λεω οτι επαιξε καλα;;;; Για το ηλιθιο κραξιμο μιλησα, οχι αγωνιστικα! Ρε μην εκτιθεστε ετσι, χωρις να πω τιποτα αγωνιστικο εκτος απο μια παρε βαλε στον κλαους, βαζετε ανυπαρκτα λογια;;; Οτι ναναι
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αν θα συνεχιστεί το dogfight, θα σβήσω τα off topic.
Στωωωω
:)
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μια ωραία πάσα σε σωστό χρόνο και με σωστό τρόπο δεν αναιρεί την μέτρια απόδοσή του και χθες.
Συνεχίζεται η απόδοσή του να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα,

(inb4 η γνωστή μ@λ@κία ''ναι λες κι όλη η ομάδα πετούσε'', όχι δεν πετούσε αλλά εδώ είναι το τόπικ του συγκεκριμένου παίχτη.)

κακά τα ψέματα σαν συνολική απόδοση της χρονιάς δεν αξίζει να είναι στην αποστολή του Euro, αλλά θα πάει ελλείψη άλλου. (Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε εκείνα τα 3-4 ματς θα είναι σχετικά καλύτερος).

Όσο ωραία ήταν η πάρε-βάλε, τόσο άσχημο ήταν το τακουνάκι προς τα πίσω στον Ετό και το κοντρόλ στην πάσα του Ίβιτς (αλλά οκ, με το κοντρόλ έχει μαλώσει εδώ και πολύ καιρό).
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οσο αναφορα το number 9 ηξερε τι θα αντιμετωπισει ηρθε δεν ανταπεξηλθε αγωνιστικα,δεξι εξτρεμ δεν ειναι,σεντερ φορ δεν ειναι(μονος του τα δηλωσε κιολας) με 2 επιθετικους δεν θα παιξουμε ποτε ελπιζω μετα τις 5 αγωνιστικες που μενουν να αποχαιρετησει για να γλυτωσουμε τα υπολοιπα 1,6 του συμβολαιου του απο μια καταδικασμενη σε αποτυχια απο την πρωτη στιγμη μεταγραφη...για δικο του καλο και για δικο μας...γνωμη μου(ναι πρεπει πλεον να τονιζεται και αυτο)...

αυτα απο μενα και καλη συνεχεια το συγκεκριμενο τοπικ ειναι πιο βαρετο και απο τις επαναληψεις ''Κωνσταντινου και Ελενης''...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 03 Μάιος 2012, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σβήστηκε το off topic
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο πρώτο ημίχρονο ο Σαλπι ήταν από τους πλέον δραστήριους και επικίνδυνους. Συγκριτικά οι Λίνο και Αθανασιάδης ήταν χειρότεροι (όπως και οι περισσότεροι από τους άλλους).
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του έπεσε. Θυμάμαι ακόμη τη φάση που έφευγε μόνος του από δεξιά και έχασε το κοντρόλ. Δεν θα τον κράξω όμως, γιατί είναι από τους πλέον κουρασμένους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”