Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Πολυ ομορφες και οι 3, ειδικα η ολομαυρη. Στην ασπρη μου "κλωτσαει" λιγο το χρωμα στο σημα, ισως να φαινοταν πιο ωραιο αν ηταν μαυρο.
Επιτελους θα μπορουμε να διαβαζουμε τα νουμερα στην πλατη φετος χωρις να παθουμε στραβισμο.
Επιτελους θα μπορουμε να διαβαζουμε τα νουμερα στην πλατη φετος χωρις να παθουμε στραβισμο.
Ριγέ και μαύρη άψογες! Ωραία ιδέα και το λευκό σήμα αλλά γιατί κατάμαυρος ο χορηγός;
- ΑποστόληςΑ
Οι φανέλες φαίνονται πολύ καλές, αν και έχω κάποιους ενδοιασμούς για τη λευκή που παραείναι τέτοια. Αν έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες ας τις "κρεμάσει" κάποιος εδώ.
- NickGavanas
Αυτό ακριβώς. Μου χτύπησε κι εμένα πολύ στο μάτι αυτό.GI4NNEN4 έγραψε:Ριγέ και μαύρη άψογες! Ωραία ιδέα και το λευκό σήμα αλλά γιατί κατάμαυρος ο χορηγός;
- pirate_salonica

Το σήμα και τα Macronάκια είναι γκρι, όχι άσπρα. Θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο σκούρα...
- ΑποστόληςΑ
Η μαυρη είναι η καλύτερη μαύρη εδώ κ χρονια. Καλύτερη κ απο του νταμπλ που ήταν γαμάτη
Εμένα είναι αυτό που μου αρεσει. ΟλολευκηΑποστόληςΑ έγραψε:Thx.
Το μόνο που με χαλάει στη λευκή είναι το σήμα που δείχνει σαν ξεπλυμένο.
Η ριγέ όσο μου αρεσε στην αρχή, τόσο με χαλάει τώρα το Stoiximan σε λευκό περίγραμμα τόσο ψηλά.
Η μαύρη γάμησε.
Η μαύρη γάμησε.

Κανεις φανελαρες. Βαζεις τον χορηγο χωρις περιγραμμα στις δυο, και πας και βαζεις στην καλυτερη φανελα περιγραμμα? Χαζομαρα.
Παντως μ αρεσουν! Αλητεια το βιντ!
Παντως μ αρεσουν! Αλητεια το βιντ!
- pirate_salonica
Η ολόλευκη είναι βασικά η άσπρη εκδοχή της ολόμαυρης που είχαμε το 20/21. Και επιτέλους, διαβάζονται τα νούμερα!
Gospi αν δεν είχε περίγραμμα ο χορηγός θα έπρεπε να κόψουν τις ρίγες που θα ήταν χειρότερο...
Gospi αν δεν είχε περίγραμμα ο χορηγός θα έπρεπε να κόψουν τις ρίγες που θα ήταν χειρότερο...
Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά η ριγέ είναι η πρώτη, η λευκή είναι η εκτός έδρας και η μαύρη είναι η τρίτη φανέλα!