Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ακομα εδω εισαι εσυ? :redcard: :redcard: :redcard: Ο 1ος που πρεπει να παραιτηθει εισαι ΕΣΥ και κανενας αλλος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα ειλικρινα διαβαζοντας εστω και μια απλοικη ανασκοπηση των πεπραγμενων βρυζα εδω και πεντε εξι χρονια, γελια και κλαματα μου ερχονται.
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

rainmaker έγραψε:Χαχαχα ειλικρινα διαβαζοντας εστω και μια απλοικη ανασκοπηση των πεπραγμενων βρυζα εδω και πεντε εξι χρονια, γελια και κλαματα μου ερχονται.
rain η ανακοινωση των συνδεσμων δε σου φαινεται οτι γραφτηκε παρεα με τον ΖΒ?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το θέμα ραιν είναι ότι θα τα ρίξει όλα στον προπονητή και για μια ακόμα χρονιά θα την γλιτώσει.
Έχει καταντήσει καρεκλοκένταυρος που τον νοιάζει μόνο να τα αρπάζει... προτιμά να διαλύσει τον ΠΑΟΚ παρά να παραδεχτεί τα λάθη του και την αποτυχία του και να παραιτηθεί.
Θα ήθελα να μάθω πως πείθει τον Ιβαν και αυτός τον εμπιστεύεται και δεν τον διώχνει.

ΥΣ. Η ανακοίνωση των συνδέσμων του ήρθε ταμάμ... κατα το 90% βάλετε κατά του ΑΑ και παιχτών και -σχεδόν- τον αφήνει στην άκρη αφού τον τοποθετεί μαζί με Ιβάν και Τζακ, ενώ όλοι ξέρουμε ότι από όλους έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της ευθύνης.
Θα το εκμεταλλευτεί λοιπόν αυτό και θα μείνει αφού θα τα ρίξει όλα στον ΑΑ.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ρε μαγκες τι το ψαχνετε?
Ρε Ιβαν αφου σου ειπα οτι ειχα κλεισμενο τον φερναντου και εσυ εκανες του κεφαλιου σου και εφερες τον τσομπανη..
περυσι εκανες την ιδια λαλακια και εφερες τον Ολλανδο τουριστα που χρυσοπληρωσες κιολας...ακουσε με μια φορα..ο επομενος προπονητης θα ειναι αυτος που θα μας φερει το πρωταθλημα...i am your man you know! I got your back ! (backstab) ;)
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

rainmaker έγραψε:Χαχαχα ειλικρινα διαβαζοντας εστω και μια απλοικη ανασκοπηση των πεπραγμενων βρυζα εδω και πεντε εξι χρονια, γελια και κλαματα μου ερχονται.
Πλέον, ισχυροποιεί τη θέση του ΚΑΙ ως μάνατζερ παικτών τού ΠΑΟΚ...
Συνέχισε τον κλαυσίγελο, χωρίς αναστολές...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ένταση με Βρύζα
Οπαδοί χτύπησαν τον τεχνικό διευθυντή έξω από το αεροδρόμιο

Ένταση με Βρύζα
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βγήκε πρώτος από το αεροδρόμιο και ήρθε σε επαφή με περίπου 25 οπαδούς της ομάδας που περίμεναν εκεί.

Η συνάντηση των δύο πλευρών είχε ένταση με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ο Βρύζας μέχρι να παρέμβει ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Γιάννης Αθανασιάδης.

Οι οπαδοί που ήταν εκεί κατηγόρησαν τον Βρύζα πως ο Τζανδάρης δεν υπογράφει επειδή τα μισά λεφτά από το συμβόλαιό του θα τα πάρει ο μάνατζέρ του και ο ίδιος, κάτι που έβγαλε από τα ρούχα του τον Βρύζα που καλούσε να φέρουν τον πατέρα του μπροστά να δούνε τι ακριβώς συμβαίνει.

Στη συνέχεια, έγινε μπλόκο στο αυτοκίνητο πάλι του Βρύζα από οπαδούς την ώρα που έφευγε, με αποτέλεσμα να ανοίξει νέα κουβέντα σύμφωνα με την οποία η διοίκηση τρώει τα λεφτά του Σαββίδη και πως θα πρέπει αύριο να παραιτηθούν όλοι.

Την ίδια στιγμή η ομάδα έφευγε με σχέδιο από το αεροδρόμιο, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης αποχώρησε την ώρα που ο Βρύζας μάλωνε με οπαδούς.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

"Την ίδια στιγμή η ομάδα έφευγε με σχέδιο από το αεροδρόμιο, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης αποχώρησε την ώρα που ο Βρύζας μάλωνε με οπαδούς."

ποσο γελοιος εισαι ρε κολακα..τη μια πισω πορτα την αλλη εφυγε οταν ο βρυζας μαλωνε με οπαδους σε λιγο θα μας πει οτι εκλεψε και το πορτοφολι του βρυζα
πραγματικα δεν εχω διαθεση να υπερασπιστω τον αα
δεν με ενδιαφερει θα φυγει..
αυτα τα κουτοπονηρα φιδια ομως που υποτιθεται κανουν ρεπορταζ οπως αυτο με τον τζαβελα που εφυγε για να κανει πιο σκληρη προπονηση με την κ20 απο ανωνυμες πηγες,θα φυγουν μονο οτανα τα δουμε και τα ξετρυπωσουμε..
αυτη η καταγγελια για τον τσανδαρη μαλλον εγινε απο τον ιδιο τον πατερα του..
οποτε ας μην την περασουμε αψηφιστα..
βεβαια ειμαι κατα οποιασδηποτε χειροδικιας εκτος και αν αυτα αποδειχθουν..τοτε θα ισχυει το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δυστυχώς despe... φτάνουμε εκεί που είπα. Ήταν θέμα χρόνου. Όταν δεν αποδέχεσαι τα λάθη σου και την αποτυχία σου 4-5 χρόνια τώρα και να φύγεις πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο...
Να σε διώχνουν με τις κλωτσιές!

ΥΣ. Το κακό είναι ότι θα βγούν οι "αγαπητικοί" του και θα μιλήσουν για μεμωνομένο περιστατικό που δεν εκφράζει τον λαό του ΠΑΟΚ. Ότι το γεγονός θα τον κάνει πιο δυνατό. Και θα συνεχίσει να μας κατσικόνετε στον σβέρκο για να συνεχίσει το έργο του.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το κακο ειναι οτι ο ΄΄λαος΄΄ του ΠΑΟΚ τον πηρε στο κυνηγι γιατι ηρθαν καποια ασχημα αποτελεσματα (το δεντρο) και οχι γιατι υπονομευσε τον ΄΄κολλητο του΄΄ για να του φαει την προεδρια,εξαπατησε τους συνδεσους,εφερε τα λαμογια -φλωριδη-σαχπατζιδη- σαν σωτηρες (δασος) με μοναδικο παρονομαστη σε ολα αυτα την προσωπικη του ανελιξη και το προσωπικο του συμφερον
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

GiorgosAtha έγραψε:Δυστυχώς despe... φτάνουμε εκεί που είπα. Ήταν θέμα χρόνου. Όταν δεν αποδέχεσαι τα λάθη σου και την αποτυχία σου 4-5 χρόνια τώρα και να φύγεις πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο...
Να σε διώχνουν με τις κλωτσιές!

ΥΣ. Το κακό είναι ότι θα βγούν οι "αγαπητικοί" του και θα μιλήσουν για μεμωνομένο περιστατικό που δεν εκφράζει τον λαό του ΠΑΟΚ. Ότι το γεγονός θα τον κάνει πιο δυνατό. Και θα συνεχίσει να μας κατσικόνετε στον σβέρκο για να συνεχίσει το έργο του.
Γιώργο, ουδείς αναντικατάστατος αλλά σε μια ομάδα με Σαββίδη απο τα ξένα και γενικά με το μοντέλο που έχουμε τωρα, εγω τον Βρυζα τον θέλω. Τον θεωρώ απαραίτητο.
Η τον Ζαγοράκη. Ή στην τελική τον Κωσταντινιδη(που ειναι ένα πανέξυπνο και αξιόλογο παιδί για όσους δεν τον ξέρουν).
Ξέρω σηκώνει μεγάλη συζήτηση και τα λάθη του Βρυζα ειναι άπειρα αλλά θέλουμε άνθρωπο να ξέρει την ψυχοσύνθεση του συλλόγου.
Είμαστε τέτοια πάστα ομάδας που άμα το πάμε εντελώς τεχνοκρατικά με ξένους (Κρόιφ) τεχνικούς διευθυντές θα έχουμε χειρότερα αποτελέσματα απο τωρα.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Πόσο χειρότερα δλδ ?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν μ'ενδιαφέρει το παρασκήνιο, η παραφωνία στη βάση αυτών που λέει εδώ και οκτώ μήνες σε σχέση μ'αυτά που έκανε ή αφήνει να διαρρεύσουν οι κολλητοί του ότι γίνονται μου δείχνει άτομο που δεν έχει πλάνο για την ομάδα. Η κατάρρευση στο αγωνιστικό από την άλλη βαραίνει πρωτίστως τον προπονητή και στην συνέχεια αυτόν. Μιλάμε δηλαδή για ανακόλουθο και αποτυχημένο τεχνικό διευθυντή.
Είναι θεμιτό που αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να αποποιηθεί των ευθυνών του γιατί ανεξάρτητα από το τωρινό μπάχαλο ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει. Και για να προχωρήσει σωστά αρκούν 2-3 κινήσεις που όμως δεν γίνονται και η όλη ιστορία είναι το λιγότερο ύποπτη. Μια από τις προφανείς κινήσεις είναι η απομάκρυνσή του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 16 Φεβ 2015, 02:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έχω ήδη ζητήσει την αποχώρηση Βρύζα εδώ και τρία σχεδόν χρόνια.

Οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω, όσο περνάει ο καιρός.

Μου φαίνεται όμως εντελώς γελοίο το γεγονός, οτι ενώ υπάρχει σύνδεσμος που σήμερα βρήκε τις λέξεις και τα ονόματα να καταγγείλει τον Αναστασιάδη που λαδώνει -!- κόσμο, την ίδια στιγμή δε βρέθηκε ένας άνθρωπος τόσα χρόνια να εξηγήσει εκείνη την ανακοίνωση που έλεγε "εμάς άλλα μας έλεγες Ζήση", πάλι απο σύνδεσμο, που αναφερόταν στα όσα τους υπόσχονταν πίσω απο (προφανώς) κλειστές πόρτες ο Ζήσης στον πόλεμο κατά Ζαγοράκη.

Αιδώς.

Και πόδι όλοι. Μέσα κι έξω.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Έλα ρε.. Σοβαρά? Τσαλακώθηκε ο Ατσαλάκωτος?

** Πριν τον πατέρα τού Τζανδάρη, ας πει στους συνδεσμήτες γιατί τους παραμύθιασε για δύο μεταγραφές αλλά τελικά έφερε μόνο τον Κόστα...

Εικόνα

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”