Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Στο δεξί μπάκ έχουμε ποσότητα αλλά όχι ποιότητα. Μακάρι ο Αντρέ να ήταν πάλι 30 χρονών, αλλά δεν γίνεται.

Ο Σάστρε έχει απογοητεύσει στο αμυντικό σε κρίσιμα μάτς. Μπροστά είναι θετικός.
Ο Λύρα δεν ξέρω γιατί έχει πέσει τόσο. Επιθετικά είναι μέτριος και αμυντικά θέλει βελτίωση. Το να προτιμάει ο προπονητής Κετζιόρα και Αντρέ, λέει κάτι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Jack_MeHoff έγραψε:@Napoli4 εκτιμώ τα σχόλια σου και απολαμβάνω να διαβάζω την συγκροτημένη σου σκέψη και μου αρέσει και πολύ το ύφος σου και ο τρόπος που γράφεις

αλλά...

ποιος Ρικάρντο; Είναι πολύ σημαντικό στην ομάδα να υπάρχει ομοιογένεια. Δεν γίνεται στο 6 να έχεις παίκτη των 10 εκατομμυρίων και αμέσως μετά να έχεις έναν που δεν μπορεί να κάνει ούτε την ελάχιστη διαφορά στον ΠΑΟΚ Β'.

Ακόμα και ο Μουργκ που πολλοί τον κακολογούμε έχει τεράστια διαφορά από τον Ρικάρντο. Έτη φωτός.
Φίλε, δεν υπολογίζω κανέναν Ρικάρντο για ενεργό ρόλο στο rotation.

Απλά λέω πως αν το γυρίσει ο Λου σε 4-3-3, που είναι μια χαρά σύστημα, είμαστε καλά με αυτούς που έχουμε.

Μειτε (Τσιγγάρας)
Οζντοεφ (Σβαμπ)
Αντόνιο (Φιλίπε)
Ζιφκοβιτς (Μεταγραφή)
Ντελιας (Τάισον)

Χωρίς κανέναν πιτσιρικά, 2 παίκτες για κάθε θέση. Και αν θες να το γυρίσεις σε 4-2-3-1, δίνεις χρόνο και στον Μουργκ, βάζεις τον Αντόνιο/Οζντοεφ πιο μπροστά, λες στον Βρακα να η ευκαιρία σου. Αλλά για να φτάσεις στον Βρακα έχεις δοκιμάσει πολλα.

Στην τελική, αν στραβωσει το πραγμα με τραυματισμούς, κάρτες στα εξτρέμ, δίνεις και ευκαιρία στον Σμυρλή ή τον Ρικάρντο που είναι 7-8οι στη λίστα. Δεν σαρεσει; Έχεις και την εναλλακτική να βάλεις τον Σαματα ή τον Τόμας πλάγια και να μπει πιο ενεργά ο Τζίμας.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως για να καταλήξουμε εδώ πρέπει να έχουν γίνει πράγματα και θαύματα, αφού οι 2 παίκτες/θέση λογικά θα σε βγάλουν μέχρι τον Γενάρη.

Κερδίζεις χρόνο, μειώνεις τα έξοδα, αφήνεις μια μικρή χαραμάδα και στους πιτσιρικάδες... Το έχω ξαναγράψει. Στα λόγια όλοι θέλουμε πιτσιρικάδες, στην πράξη λίγοι θα θέλουν να υπάρχει έστω και αυτή η χαραμάδα.

Αυτά από μένα. Γενικα πίστεψέ με, δεν θα τα βάψω μαύρα αν έρθουν 2 μεσοεπιθετικοι...
Αλλά και ένας να έρθει, μια χαρά θα είμαστε. Δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας ή άγχους.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Metagrafakias έγραψε:
donkixotis έγραψε:Μήπως ο Μπαλντοκ τελικά είναι όντως για εμάς; Πρώτον, η ΑΕΚ έχει ήδη δύο δεξιά Μπακ Ροτα και Σιντιμπέ. Δεύτερον, μήπως θέλουμε να δανείσουμε ή ακόμη και να πουλήσουμε τον Σάστρε, γιατί ο Ραζβάν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και τόσο πολύ. Επίσης, ο Λυρατζης είναι φανερά ανέτοιμος με τα προβλήματα τραυματισμού και ο Κεντζιόρα σε ρόλο δεξί Μπακ τουλάχιστον στα μικρά ματς δεν κάνει. Ο Βιερίνια είναι 38 και δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτόν καλώς ή κακώς. Συν τις άλλοις, ένα παιδί ανέφερε εδώ χτες πως υπάρχει μία μικρή πιθανότητα για δεξί Μπακ. Για να δούμε...
Αν θελεις δεξι μπακ πας και προτεινεισ συμβολαιο σε αυτον εδω και τους χαλας τη γιορτη!!
https://www.transfermarkt.com/reggie-ca ... ler/478940
οι αριθμοι του Κεντζιοορα ειναι καλυτεροι.
Ναι σε Baldock
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Μεχρι σημερα ειναι στν Ευρωπη ή μεχρι αυριο?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μερικοί κλείvουν αύριο. οι περισσότεροι μεθαύριο και κάτι λίγοι (όπως εμείς) πιο αργά.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Χαχαχαχαχαχα
Παράνοια είναι το τοπικ
Μέχρι προχθές (και εγώ) γκρινιάζαμε (όχι άδικα θεωρώ) για τις (μη) μεταγραφές...
Τώρα οι μισοί δε θέλουν δεύτερο εξτρεμ!!!!
Μέγας είσαι ΠΑΟΚ !!!

Πάντως με 4-3-3 και Οζντόεφ ~ Μειτέ ~ Αντόνιο είσαι πολύ στιβαρός στο κέντρο
Ακόμα και ένας να λείψει νομίζω ότι δεν είναι καταστροφή να παίξει ο Τσιγγάρας (κατά κύριο λόγο) ή κάποιος εκ των Σβάμπ, Σοάρες

Μπροστά έχεις Σαματά ~ Μπράντον ~ Ζίβκοβιτς ~ Ντέλια και σε δεύτερο ρόλο Μουργκ ~ Ταΐσον (λόγω ηλικίας) ~Τζίμα.
Με αυτήν την λογική ένας αλλά πολύ καλός παίκτης θεωρητικά φτάνει .
Αν μπορεί να παίξει και κορυφή και στο πλάι όπως ο Μουλέκα πχ ακόμα καλύτερα

Εγώ συνεχίζω να επιμένω ότι θα ήθελα κάτι καλύτερο στην θέση του Νασμπεργκ και ίσως στο δεξί μπακ .
Κάτι παίζει με Σαστρε και Λύρατζη .

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σε συνέχεια του τελευταίου ποστ του ναπολι Έχουμε επιλογές μην μασάτε.
Με τζιμα στον πάγκο και ο Μπράντον μπορεί να παίξει πίσω από τον σαματτα σαν αντιπελκας αν ο προπονητης νιώσει καλά με τα χαφ του . Για ματς στην τούμπα με τους μικρούς .μεγάλη υπόθεση να έχεις παιχταράδες στα χαφ. Εγώ είμαι πλέον υπερσαισιοδοξος αρκεί να κερδίζουμε έστω και με την ψυχή στο στόμα μέχρι να στρώσουμε. Πάρτε έναν παιχταρα για μπροστα καλύτερο από Ζιβκοβιτς,ντελια,Τάισον
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Logistis έγραψε:https://twitter.com/amlet_o/status/1696833858354774484?t=_29wUMrjf2MQYlTHMaxzQA&s=19

Έρχεται!
Πληρωνει ολοκληρο εισητηριο η παιδικο? :D
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Γιατί αναλώνεστε σε τελείως θεωρητικές συζητήσεις ρε παιδιά;

Ρε συ Napoli, την ξέρεις την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου, την έχω εκφράσει αρκετές φορές.

Τι σκάλωμα όμως έφαγες με το 4-3-3;

Ποτέ στα πέντε χρόνια που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Ραζβαν έπαιξε κάτι διαφορετικό από 4-2-3-1;

Μια φορά θέλω να μου πεις.

Το σύστημα δεν αλλάζει ούτε τα θέλω του Λουτσεσκου.

Αυτή την στιγμή χρειάζεται ένας παίχτης στυλ Τάισον για αριστερά 5-6 χρόνια μικρότερος. Ο Ραζβαν δεν παίζει με εξτρέμ αλλά με advanced playmaker στην αριστερή πλευρά και inside forward δεξιά.

Αυτό είναι το ιδεατό άλλο που πέρσι έκανε αλχημείες με Ναρει, Ζιβκο γιατί δεν είχε παίκτες.

Όποτε χρειαζόμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ ένα βασικό για εκεί (αριστερά της επίθεσης) και το σωστό και λογικό είναι να ρθει και ένα μπακ απ του Ζιβκο. Γιατί δεξιά πλέον μετά την φυγή Ναρει πέρα από τον Σέρβο υπάρχει ο κανένας.

Αυτά ζητάει ο προπονητής ξεκάθαρα και απορώ για ποιο λόγο πρέπει να πηγαίνουμε κόντρα ακόμα και σε αυτά που ζητάει ο ίδιος ο προπονητής.

Και κάπου έλεος με τον Βράκα, ούτε αποστολή δεν είναι. Αν και όταν έρθει η ώρα του ας μπει πρώτα αποστολή και μετά βλέπουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Παικτάρα έλα να τα γαμήσουμε όλα
adman

Δημοσίευση από adman »

Απλά θέλω να πω ότι το πλεονέκτημα του βάθους στα χαφ χάνεται εφόσον δεν πάρουμε 2 μεσοεπιθετικούς, αλλά μόνο έναν, αφού θα αναγκαζόμαστε να βάζουμε 3 χαφ αντί για 2. Γιατί να πάμε να τη βγάλουμε τσίμα τσίμα πάλι δεν καταλαβαίνω. Ο προπονητής ζήτησε 2 εξτρέμ. Δεν γίνεται ο Χ και ο Ψ εδώ μέσα να ξέρουν καλύτερα και να λένε ότι είμαστε καλά με 1.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

JohnDag έγραψε:Γιατί αναλώνεστε σε τελείως θεωρητικές συζητήσεις ρε παιδιά;

Ρε συ Napoli, την ξέρεις την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου, την έχω εκφράσει αρκετές φορές.

Τι σκάλωμα όμως έφαγες με το 4-3-3;

Ποτέ στα πέντε χρόνια που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Ραζβαν έπαιξε κάτι διαφορετικό από 4-2-3-1;

Μια φορά θέλω να μου πεις.

Το σύστημα δεν αλλάζει ούτε τα θέλω του Λουτσεσκου.

Αυτή την στιγμή χρειάζεται ένας παίχτης στυλ Τάισον για αριστερά 5-6 χρόνια μικρότερος. Ο Ραζβαν δεν παίζει με εξτρέμ αλλά με advanced playmaker στην αριστερή πλευρά και inside forward δεξιά.

Αυτό είναι το ιδεατό άλλο που πέρσι έκανε αλχημείες με Ναρει, Ζιβκο γιατί δεν είχε παίκτες.

Όποτε χρειαζόμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ ένα βασικό για εκεί (αριστερά της επίθεσης) και το σωστό και λογικό είναι να ρθει και ένα μπακ απ του Ζιβκο. Γιατί δεξιά πλέον μετά την φυγή Ναρει πέρα από τον Σέρβο υπάρχει ο κανένας.

Αυτά ζητάει ο προπονητής ξεκάθαρα και απορώ για ποιο λόγο πρέπει να πηγαίνουμε κόντρα ακόμα και σε αυτά που ζητάει ο ίδιος ο προπονητής.

Και κάπου έλεος με τον Βράκα, ούτε αποστολή δεν είναι. Αν και όταν έρθει η ώρα του ας μπει πρώτα αποστολή και μετά βλέπουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
οσο αφορα το συστημα δεν το αλλαξε ποτε οπως λες αλλα βαζοντας συνεχεια τον Αουγκουστο στο 10 ηταν σαν παιζει 433. Θα ειναι σαν παιζεις 4-3-3 αλλα δεν θα παιζεις.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Άποψη μου πως καμιά "καραβασικούρα" δεν θα ήταν φέτος ο Νάρει... με την μεταγραφή βασικού αριστερού εξτρεμ, παίχτης ροτέισον θα ήταν. Θα "μοιραζόταν" την θέση με τον Ζιφκο.
Ο Λούτσος παίζει με πολυθεσίτες που εναλλάσονται στις πλευρες (και στο 10 πολλές φορές) και δεν είναι στον "ασβέστη".
Οπότε αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει
Ντέλιας AMC - L
Ταισον AMC - L
Ζιφκο AMR - L
Μουργκ AMC - R

και υπάρχει η δυνατότητα -και πιθανότητα- μεσα στην σεζον να δούμε και ΜΑ και Οζντόεβ σαν AMC, ενώ θα υπάρχουν και παιχνίδια που δεν θα παίζουμε με "καθαρό" AM αλλά με δύο 8 μπροστά από το 6 (πχ. Μειτε-Οζντοεβ-ΜΑ)

οπότε μιλάμε για 4+2 παίχτες για 3 θέσεις

Με την μεταγραφή ένος AML έχεις 5+2 παίχτες για 3 θέσεις

Ο Νάρει σε όλο το παραπάνω θα ήταν στην θέση του Μουργκ.

ΥΣ. Στα παραπάνω δεν υπολογίζω τον Σμυρλή που περιμένει και αυτός την ευκαιρία του και τον Ricardo
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Φαντάζομαι από τώρα 1 2 και κινήσεις Ντελια Αντόνιο ,αν έχουν χημεία θα δούμε πολυ όμορφα πράγματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”