Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Αφού είμαστε οι εμείς και εσείς δεν έχω λόγο να συνεχίσω την κουβέντα.
Λες και εμένα ο καημός μου είναι να πάρει ντε και καλά 1,5εκ το φορ.
Γιατί αν πάρει. 1,5 ειναι κανόνι ενώ αν πάρει 1,4 είναι Σαπακι.
Ας σκέφτεται ο καθένας όπως θέλει. Ότι και να γίνει το κράξιμο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και η μιρλα.
Όχι ότι είναι κακό απλά λέω ότι είναι δεδομένο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας σκέφτεται ο καθένας όπως θέλει. Ότι και να γίνει το κράξιμο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και η μιρλα.
- sourmenetes
- Moderator
Όχι πήγαμε στην Ιταλία με ένα κιλό πασατέμπο να τον κλείσουμε.obanebane έγραψε:Ρε συ βουβαλε, καλά όσα λες και εγώ μαζι σου στα περισσότερα ,η υπόθεση Γκαμπιατινι όμως παραμυθα ήταν,δεν υπήρξε ποτέ;
Οκ ,να μας οδηγεί η λογική αλλά όταν μας οδηγεί η απογοήτευση, κάπου χαλάει το πράγμα.
Εντός αν θεωρείς ότι χτυπάνε εκ του ασφαλούς πόρτες που δεν θα ανοίξουν ποτέ, ρίχνοντας έτσι στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Αν υπάρχει τέτοιο σχέδιο τι να πω,σηκώνω τα χέρια.
O Νικολακοπουλος που συνήθως στα δικά μας λέει αλήθεια, γράφει ότι τον τζουρισιτς τον είχαμε κλεισμένο, αλλά κάπως τα μπέρδεψαν και η ζελα τον πήρε μέσα από τα χέρια μας.
- buffalobill4
Ρε μπανε τώρα ξαφνικά σήμερα δημιουργήθηκε το πρόβλημα στην Ρωσία; νταξει σοβαροί να είμαστε. Για τον γκαμπιαντινι τι να πω; δεν ξέρω αν ισχύει ότι διαπραγματευτηκαμε. Και εγώ σου λέω διαπραγματευτηκαμε και του δίναμε και 1.5 το χρόνο ή μάλλον 5 στα 2+1 χρόνια που γράφανε. Δηλαδή αν μας είχε πει ναι, σήμερα τι θα κάναμε; Θα διαλυομασταν;
Η Ρωμά είχε μια βολιδοσκόπηση στα 3εκ πριν 5-10 μέρες και γράφαν ότι θέλανε 3.5-4εκ για να τον παραχωρήσουν.icue έγραψε:Θα τα βρουμε στα 2,5Miles έγραψε:Να βρε άπιστοι Θωμάδες, το λένε και οι Ιταλοί, δίνουμε 4,5-5 εκ. στη Ρόμα για Βιγιάρ, αλλά αυτή ζητά 6
Εμείς μόνο για δανεισμό τύπου Κουρτιτς είχαμε συζητήσει.
Με δεδομένο ότι ο παίκτης είναι 6άρι κυρίως, στο τελευταίο χρόνο και θέλουν να τον ξεφορτωθούν, δύσκολα να τον πουλήσουν πάνω από 2εκ σε προηγμένο πρωτάθλημα ή αραβίες.
- sourmenetes
- Moderator
Τον είχαμε δει τον παίκτηgiapas έγραψε:O Νικολακοπουλος που συνήθως στα δικά μας λέει αλήθεια, γράφει ότι τον τζουρισιτς τον είχαμε κλεισμένο, αλλά κάπως τα μπέρδεψαν και η ζελα τον πήρε μέσα από τα χέρια μας.
Ισχυει
- buffalobill4
Θα μας τρελάνεις μωρέ; Εσύ δεν ήσουν αυτός που χαρακτηριζες όλους όσοι (κατά την άποψή μου πάντα) ήμασταν συγκρατημένοι και δεν πιστεύαμε όσα γραφόταν δεξιά και αριστερά ως μιρλες και γκρινιάρηδες μην πω και μιζερους; Τότε αυτό δεν ήταν εμείς και εσείς;sourmenetes έγραψε:Αφού είμαστε οι εμείς και εσείς δεν έχω λόγο να συνεχίσω την κουβέντα.
Δεν διαβάζεις που σου λέω ότι αν όντως υπάρχει πρόβλημα προσωπικά δεν έχω θέμα να μην πάρουν καν παίκτες;
Και πίστεψε με, αν όντως υπάρχει θέμα δεν θα μιλάμε για διαφορά 1.5 με 1.4. Εκεί να δούμε πως θα τα μαζέψουν οι στελεχαρες μας γιατί προσωπικά εγώ τον κόσμο θα τον δικαιολογήσω να κράζει τους πάντες.
Σε περιπτώσεις λαυράκια τύπου τζουρισιτς απαιτούνται αστραπιαίες κινήσεις. Όλοι ξέρουμε όμως ότι η παε είναι μαλωμενη με την ταχύτητα .giapas έγραψε:O Νικολακοπουλος που συνήθως στα δικά μας λέει αλήθεια, γράφει ότι τον τζουρισιτς τον είχαμε κλεισμένο, αλλά κάπως τα μπέρδεψαν και η ζελα τον πήρε μέσα από τα χέρια μας.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει ο γαβροαρδ αλλά δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν ήταν αλήθεια όσα λέει
Λαβράκια τύπου Τζουρισιτς; Θα εκπλαγείτε μόλις αρχίσει η σεζόν.
Τίποτα δεν διδαχτηκαμε από Βερμπιτς, Μπερνάρ κλπ κλπ
Εδώ θα ήμαστε
Εδώ θα ήμαστε
- Σουριναμέζος
Δεν ξέρω αν μας πήρε ο βαζελος τον Τζούρισιτς μέσα από τα χέρια ή όχι όμως εγώ χαίρομαι που δεν ήρθε καθώς δεν έχω καθόλου καλή εικόνα από τον ποδοσφαιριστή. Φυσικά όλα θα φανούν στο γήπεδο
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκλεισε η συμφωνία με τον Κοβαλένκο. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστες.
Ο Κοναλένκο είναι οκτάρι; Αν ναι, τελείωσε το θέμα με τον Οζγκόεφ;
Ο Κοναλένκο είναι οκτάρι; Αν ναι, τελείωσε το θέμα με τον Οζγκόεφ;
3 μεταγραφικη π ασχολιομαστε με ανεφικτη περιπτωση Ιταλου και εσυ ειρωνευεσαι την φυσπιστια μερικων για τις προθεσεις της διοικησης. Καπου να κοιταμε και την προιστορια. Οκ καλο το να παταμε στην μονιμη (και συνηθως αβασιμη) αισιοδοξια για να πουλαμε τρελα εδω μεσα, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν λεει.sourmenetes έγραψε:Όχι πήγαμε στην Ιταλία με ένα κιλό πασατέμπο να τον κλείσουμε.obanebane έγραψε:Ρε συ βουβαλε, καλά όσα λες και εγώ μαζι σου στα περισσότερα ,η υπόθεση Γκαμπιατινι όμως παραμυθα ήταν,δεν υπήρξε ποτέ;
Οκ ,να μας οδηγεί η λογική αλλά όταν μας οδηγεί η απογοήτευση, κάπου χαλάει το πράγμα.
Εντός αν θεωρείς ότι χτυπάνε εκ του ασφαλούς πόρτες που δεν θα ανοίξουν ποτέ, ρίχνοντας έτσι στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Αν υπάρχει τέτοιο σχέδιο τι να πω,σηκώνω τα χέρια.
Κατ εμε ειναι απλα τα πράγματα. Ο Λουτσεσκου εχει αδυναμια στους Ιταλους, και εμεις του κανουμε το χατηρι να ασχοληθουμε παρολο π δεν διαθετουμε τα οπλα γ αυτο. Μετα την αποχωρηση του μετα το νταμπλ, προφανως ειναι αποφαση του κλαμπ να τραβαρι απο τα μαλλια τις περιπτωσεις π προκρινει, μεχρι να αποδεχθει και ο ιδιος οτι ειναι ανεφικτες .
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή το ότι υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον για αυτόν από πλευράς ΠΑΟΚ, σημαίνει για σένα ότι όλοι μέσα στην παε που έδωσαν το οκ είναι άσχετοι;nunies4 έγραψε:Λαβράκια τύπου Τζουρισιτς; Θα εκπλαγείτε μόλις αρχίσει η σεζόν.
Εδώ θα ήμαστε