Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Mīngus »

Οι τιμές των διαρκείας μια χαρά ήταν.
Αλλού χωλαίνει η ΠΑΕ.
Έχω βαρεθεί να γράφω για την κυριολεκτικά ανύπαρκτη πελατειακή πολιτική.
Δωροκάρτες σε γενέθλια, δωράκια με το διαρκείας, επαφή με τον πελάτη που πληρώνει γενικότερα.
Πραγματικά μικρές κινήσεις που παίζουν ρόλο. Εδώ είχαμε πληρώσει για PAOKTV ως κάτοχοι διαρκείας όταν έκλεισε το γήπεδο στα μέσα της χρονιάς στον covid.
25 σχεδόν σερί χρόνια διαρκείας έχω και είναι σαν να μην υπάρχω στο πελατολόγειο.
Παράλληλα είμαι απλά εγγεγραμένος σε newsletter ομάδων του εξωτερικού και μου στέλνουν ευχές και κουπόνια στα γενέθλιά μου.
Αδιανόητο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το πρόβλημα είναι ότι τέτοιες φυσιολογικές απαιτήσεις και παράπονα που αγγίζουν όντως σημαντικές πτυχές της λειτουργίας της ΠΑΕ, χάνονται μέσα στον θόρυβο
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Νομίζω ότι απλά χάνονται μέσα στην υποστελέχωση της ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

beyes4 έγραψε:Πες μας,ενας Άγγλος με μισθό Έλληνα και κόστος επιβίωσης επιπεδου Γερμανίας,πόσα θα έδινε να δει Ελληνικό ματς; :mrgreen:

Δεν θά δινε . :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Mīngus έγραψε:Οι τιμές των διαρκείας μια χαρά ήταν.
Αλλού χωλαίνει η ΠΑΕ.
Έχω βαρεθεί να γράφω για την κυριολεκτικά ανύπαρκτη πελατειακή πολιτική.
Δωροκάρτες σε γενέθλια, δωράκια με το διαρκείας, επαφή με τον πελάτη που πληρώνει γενικότερα.
Πραγματικά μικρές κινήσεις που παίζουν ρόλο. Εδώ είχαμε πληρώσει για PAOKTV ως κάτοχοι διαρκείας όταν έκλεισε το γήπεδο στα μέσα της χρονιάς στον covid.
25 σχεδόν σερί χρόνια διαρκείας έχω και είναι σαν να μην υπάρχω στο πελατολόγειο.
Παράλληλα είμαι απλά εγγεγραμένος σε newsletter ομάδων του εξωτερικού και μου στέλνουν ευχές και κουπόνια στα γενέθλιά μου.
Αδιανόητο.

+1
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Βάλε φέτος το χέρι στην τσέπη και κανόνισε να βάλεις ένα σκέπαστρο στην 5-6 εφόσον ακόμα δεν υπάρχει φως στο τούνελ για νέο γηπεδο
Διώξε από την ΠΑΕ άσχετους και βάλε μέσα ανθρώπους που ξέρουν μπάλα να σου φτιάξουν ομάδα να χτυπάει κάθε χρόνο πρωτάθλημα
Πάρε την γκοντσαρεβα από τον ΠΑΟΚ πήγαινε την σε άλλη επιχείρηση σου να κάνει παζάρια να κόβει και να ράβει
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε σεις οι οπαδοί στην Αγγλία διαμαρτύρονται συνέχεια για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Μέχρι κ πορείες κάνουν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Eagle1980 έγραψε:
beyes4 έγραψε:Πες μας,ενας Άγγλος με μισθό Έλληνα και κόστος επιβίωσης επιπεδου Γερμανίας,πόσα θα έδινε να δει Ελληνικό ματς; :mrgreen:

Προφανώς και δεν θα έδινε.
Οι τιμές των διαρκείας δεν πρέπει να καθορίζονται από το τι μπορεί να πληρώσει ο πιο στριμωγμένος ΠΑΟΚτσης. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ΠΑΕ είναι.

Αυτό που λέει ο Mingus είναι η ουσία.

Και να βγουν επιτέλους τα τρύπια δίχτυα και να μοιάζει το γήπεδο με χώρο που πας να δεις κάτι όμορφο και όχι με χώρο προαυλισμού φυλακών.
asfdsaw

Δημοσίευση από asfdsaw »

Σταματηστε να λετε συνεχεια οτι πρεπει να επενδυσει υπερβολικα και να παρει τα λεφτα μετα, στην Ελλαδα ειναι στανταρ τα εσοδα που μπορει να εχει μια ομαδα,ειναι τετοια η αγορα μας, μονο στο τσαμπιονς λιγκ αν μπεις μπορεις να παρεις εξτρα λεφτα. Επειδη το λενε οι περισσοτεροι οτι αν παρεις παικτες με εκατομυρια θα σου βγουνε ολοι και θα μπεις και θα τα οικονομισεις απο το champions leauge, η διαφορα με το europa να ειναι 15 εξτρα εκατ, και αυτα μπορει να σου δημιουργησουν αλλα προβληματα, να παει χαλια η ομαδα και να πεσει η αξια των παικτων.
Πρεπει να καταλαβετε αν ακολουθησει αυτο που λενε πολλοι να επενδυσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και δεν σου βγει η ομαδα, τοτε θα μπεις πολλα εκ μεσα, σε μια επιχειρηση ΑΠΛΑ την κλεινεις, σε ομαδα δεν μπορεις να το κανεις αυτο, αρα θα πρεπει να πουλησεις τους καλυτερους παικτες ακομα και να μην εχεις καλες προσφορες και να υπονομευσεις τα επομενα χρονια της ομαδας.
Θελουμε να ειναι φθηνα τα διαρκειας,τα εισητηρια και οι φανελες αλλα να φταιει ο ιβαν που δεν λειτουργει σωστα και δεν αυξανονται τα εσοδα μας και να τον κραζουμε οτι δεν λειτουργει σωστα. Αν ομως τα κανεις 300 ευρω τα διαρκειας και 30 ευρω το εισητηριο θα αρχισουν να φωναζουν ολοι. Ακομα και να ηταν ολα σωστα οργανωμενα και να ηταν ολο το μαρκετινγκ τελειο ,τα εσοδα μαξ να ηταν 15% παραπανω, δεν θα αλλαξει ποτε αυτο. Τα εσοδα της ευρωπης εξαρταται απο την ομαδα και την τυχη,αν το διωξουμε του καμαρα πηγαινε πλαγιο θα ειχες αλλα 5 εκ ακομα και αν αποκλεισουν παλι απο την επομενη ομαδα.
Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ΖΟΥΝΕ πολλοι απο τις ομαδες, υπαρχουν 10 ΠΑΟΚ δημοσιογραφικα σιτε,καμια 50 group insta-fb ,παραγωγοι-δημοσιογραφοι αρα κατι πρεπει να γινετε και να λενε συνεχεια για να βγαλουν λεφτα,και δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο κραξιμο να λενε οτιδηποτε. Ποσες φορες εχω πιασει να μου λενε γνωστοι διαφορα πραγματα για την ομαδα που ειναι λαθος,γιατι το διαβασαν σε ενα group, ή το ειδαν στο ινστα,και μετα αυτο διωνιζεται γιατι μετα απο στομα σε στομα,επειδη εμεις μπορει να ασχολουμαστε συνεχεια να βλεπουμε αγωνες και ξερουμε ή μπορουμε ευκολοτερα να δουμε αν κατι ειναι αληθεια ή οχι,υπαρχουν χιλιαδες που απλα βλεπουν μερικους αγωνες και τα νεα τα διαβαζουν μονο απο fb η κανα ραδιο στο αμαξι, και ξαφνικα γκρινιαζουν ολοι γιατι το ειπε ενας που το ακουσε απο καπου, που εκεινος που το ειπε μπορει να λεει παπατζες για να εχει κλικς.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

+1926
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:

Προφανώς και δεν θα έδινε.
Οι τιμές των διαρκείας δεν πρέπει να καθορίζονται από το τι μπορεί να πληρώσει ο πιο στριμωγμένος ΠΑΟΚτσης. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ΠΑΕ είναι.

Αυτό που λέει ο Mingus είναι η ουσία.

Και να βγουν επιτέλους τα τρύπια δίχτυα και να μοιάζει το γήπεδο με χώρο που πας να δεις κάτι όμορφο και όχι με χώρο προαυλισμού φυλακών.

+++++++
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κακώς πολύ κακως τα συγκρίνουμε όλα με το τι γίνεται στο νησί.
Στην αγγλία δυστυχώς με την υπερανάπτυξη του προϊόντος τους αρχίζουν να μένουν στην απ έξω τα πιο λαϊκά στρώματα.
Δεν γίνεται για παράδειγμα τα εισιτήρια διαρκείας της manchester να έχουν υπερδιπλάσια τιμή από αυτά της Bayern
Ητυμολόγηση των εισιτηρίων γίνεται λαμβάνοντας υπόψη πάρα πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι και το πόσο μπορούνε να διαθέσουν πολύ χαμηλά οικονομικά στρώματα.
Για αυτό και υπάρχει ειδικό εισιτήριο για ανέργους ειδικό εισιτήριο για φοιτητές κτλ.
Τώρα όσον αφορά στην ομάδα μας,όταν σου δίνεται η δυνατότητα από 170€ να έχεις ένα προϊόν για 10 μήνες... τουτέστιν 17 ευρώ τον μήνα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σκέψη και σεβασμός ακόμα και για τους πολύ χαμηλά αμυνόμενους.
Προς θεού όμως ας μην έχουμε ως πρότυπο σωστής τιμολόγησης τους Άγγλους οι οποίοι δείχνουν ότι αρχίζουν να μη σέβονται καθόλου αυτούς οι οποίοι έφεραν το προϊόν εδώ που το έφεραν
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

O Ιβαν Σαββίδης επειδή είναι μεγάλος επιχηρηματείας το έχει σίγουρα αντιληφθεί και θα υπάρχει μειωσή των τιμών στα εισητήρια .Επειδη μερικοι έχετε πέντε δεκάρες περισότερες απο τον Λαικό Π.Α.Ο.Κ. μας μας το παιζετε μπρούκληδες οτι οι τιμές ειναι σωστές όχι δεν είναι σωστες .
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

gika έγραψε:190 ευρώ εν τω μεταξύ δίνεις για έναν αγώνα πρεμιέρ λιγκ στις μεγάλες λονδρέζικες ομάδες :D

Για να μην πάμε τόσο μακριά , στο συμπολίτη ( γιατί αν πεις τι συμβαίνει στην Αθήνα... τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να μην πεις) πόσο κοστίζουν τα διαρκειας; Οπου κατά βάση έχουν την κανονική διάρκεια μονο ( ευρωπη και κυπελλο, στην απίθανη περίπτωση που συνεχίσουν , είναι εκτός) .
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Eagle1980 έγραψε:O Ιβαν Σαββίδης επειδή είναι μεγάλος επιχηρηματείας το έχει σίγουρα αντιληφθεί και θα υπάρχει μειωσή των τιμών στα εισητήρια .Επειδη μερικοι έχετε πέντε δεκάρες περισότερες απο τον Λαικό Π.Α.Ο.Κ. μας μας το παιζετε μπρούκληδες οτι οι τιμές ειναι σωστές όχι δεν είναι σωστες .

+ 1926.

Δεν είναι για όλους το ποδόσφαιρο η πρώτη προτεραιότητα στην ζωή τους. Ο καθένας έχει ανάγκες πιο σημαντικές και περισσότερες υποχρεώσεις, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια.

Για τις θύρες 4 και 7 οι τιμές μπορώ να πω ότι είναι λογικές, αλλά στην υπόλοιπες πρέπει να γίνει γενναία μείωση. Κατ' αρχήν δεν υπάρχει το κίνητρο του Τσου Λου και κατά δεύτερον πολλά από τα εισιτήρια πηγαίνουν στην επαρχία. Σιγά μην δώσει ο άλλος 480 ευρώ για να δει 5-6 παιχνίδια τον χρόνο χώρια τα υπόλοιπα έξοδα. Γι' αυτό και η 5 και 6 ήταν μισογεμάτες και δεν είναι ότι καλύτερο να έχουν αυτήν την εικόνα οι κεντρικές θύρες/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”