Φυσικά και είναι αλλού η διαφωνία μου στο κείμενο
Από τη μία ο Ιβάν έχει πρόβλημα ρευστού και από την άλλη δεν τρέχει και τίποτα αν μείνουμε εκτός Ευρώπης;;;;;
Αυτό που με ενόχλησε όσο αφορά στη προσέγγιση του συλλόγου για το αύριο, ήταν στο ενδεχόμενο η ομάδα να έβγαινε 4η. Και σήμερα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, αν και μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ απομακρύνθηκε.
Σε αυτό το ενδεχόμενο, είδα έναν οργανισμό ΠΑΟΚ φοβικό. Να τρέμει στο ενδεχόμενο να συμβεί αυτό γιατί δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί η επόμενη μέρα χωρίς Ευρώπη αν γινόταν το μοιραίο στον τελικό.
Εγώ αυτό το βλέπω λίγο διαφορετικά βέβαια. Προφανώς και θα ήταν – είναι κάζο, αν ο ΠΑΟΚ μείνει εκτός Ευρώπης. Αλλά ξεχνάνε όλοι πως έχει δουλέψει τα πρότζεκτ του και ήδη ο Κουλιεράκης παίζει στην αγορά με πολύ καλά νούμερα.
Θα το έπιανα λίγο διαφορετικά το πράγμα λοιπόν. Θα έλεγα μέσα μου πως το κάζο ξεπερνιέται μόνο με επιθετική στρατηγική έστω και αν δεν έρχονται τα κεφάλαια. Και με μία πώληση, έχοντας ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα μπορούσε η ομάδα να καλύψει τα βασικά της κενά.
Όταν οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν έτσι την Ευρώπη,τι να κάνουν και οι οπαδοί
Δηλαδή όποιος λέει πως ο ΠΑΟΚ είναι εκτός Ευρώπης είναι πισωγύρισμα είναι φοβιτσιάρης;
Αν είναι έτσι ας μη φοβόμαστε κι άλλες αποτυχίες
Ας μη φοβομαστε να μείνουμε και εκτός play.off πρωταθλήματος του χρόνου,ας μη φοβόμαστε να χάσουμε τον στόχο του Κυπέλλου απ το 1ο ματς κτλ
Σιγά,τι θα πάθουμε,πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε
Αντέχουμε για πάντα πρωτάθλημα ανά 34 χρόνια
Θα έχουμε έτσι και το ΠΟΚ ευχαριστημένο!
Η Ευρώπη είναι πολλά περισσότερα απ το πουλήσαμε έναν Κουλιεράκη και καθαρίσαμε!
Αν είναι δυνατόν!
Από κει και πέρα φυσικά και δεν είναι ο ---->μεγαλύτερος ΕΣΩΤΕΡΙΚΟς εχθρός τού ΠΑΟΚ