Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
pk77

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από pk77 »

rainmaker έγραψε:Σωστό είναι αυτό.

Από την πρώτη χρονιά του Σαββίδη ΑΠΟΡΩ και παρακαλαω κάποιος να μας πει, πως γίνεται να έχουμε τόσα λεφτά και ενώ γνωρίζουμε τις ανάγκες μας κάθε χρόνο, να μην έχουμε προγραμματισμένες κινήσεις από τον Απρίλιο.

Δεν λέω να κλείσουμε όλο το ρόστερ, αλλά κάπου ελεος.

Κλείστε ένα γαμημενο παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του σε έξι μήνες, αποσπώντας υπογραφή έγκαιρα.

Μειώστε τον πανικό και τους εκβιασμους
Αν δεν το καταλαβαίνω εγώ σωστά, διορθώστε με.
Ο Τσούμπα έχει συμβόλαιο 1.2 εκ. ΔΙαπραγματεύεσαι για να πληρώσεις το μισό ήτοι 600.000 και περαιτέρω περίπου 800.000 με την εφορία, άρα ένα ακόμη καλό συμβόλαιο, ενδεικτικά καλύτερο του Σβαμπ .
Επισης είναι ( μάλλον) δεδομένο ότι όλοι οι καλοί παίκτες που χτυπάμε έχουν την Ελλάδα σχεδόν στο σύνολό τους- και λογικά - ως τελευταία επιλογή. Αρα ή θα έρθουν όταν ξεμείνουν απο προτάσεις ή θα πρέπει να σκάσεις πολλά περισσότερα και απο την αξία τους .
Αρα η όποια καθυστέρηση ( που στο τέλος αποδεικνύεραι απλά καθυστέρηση και όχι αδιαφορία για την ομάδα - ας ελπίσουμε να ισχύει και φέτος το ίδιο), πέρα απο το γεγονός ότι δείχνει ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης του Ιβάν, σε μεγάλο βαθμό είναι αναγκαίο κακό
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

theodorsalonika έγραψε:ελα καλησπέρα..τι γίνεται;πήραμε κανέναν;Ποτίδαια φυσαει και η γυναίκα γκρινιάζει που κοιτάω ΠΑΟΚ στο κινητό όλη την ώρα..ξερει κάνεις τελικά πότε θα γίνει καμιά α ανακοίνωση;θα περιμένουμε το ματς και μετά;
Υπομονη μερικες σελιδες ακομα. Στο μεταγραφες καλοκαιριου IV οι ανακοινωσεις
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

navigator11 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Εννοώ ξεκάθαρα ότι αυτοί που ανέλαβαν τις επιλογές παικτών και κυρίως τις διαπραγματεύσεις τα έκαναν σκατα

Να βγει η ΠΑΕ αρμοδιως και υπεύθυνα να πει ποιοι είναι και να τους δώσει ποδι

Δε θα παριστανουμε εμείς τους ντετέκτιβ
Το Μαράκι όμως αν φέρει την κύρια ευθύνη, τότε τι κάνουμε, βροχοποιέ μου; Κουνιέται αυτή από τη θέση της;
Η Μαρία έχει παρόμοιο ρόλο με αυτό της Μαρίνας της Τσέλσι, η οποία θεωρείται από τους καλύτερους διαπραγματευτές στο ποδόσφαιρο. Αυτό προφανώς δεν σημαίνει πως και η δικιά μας είναι καλή, αλλά είναι ένα παράδειγμα του πως μπορεί να λειτουργήσει μία μη-ποδοσφαιράνθρωπος σε παρόμοιο οργανόγραμμα. Γενικά το μοντέλο μας μοιάζει με αυτό της Τσέλσι, με τη διαφορά πως τα στελέχη μας είναι 50 επίπεδα πιο κάτω.

Επειδή ο Ιβάν ονειρεύεται ευρωπαϊκή ελίτ σε συνδυασμό με οικονομική αυτάρκεια, πρέπει να αναβαθμίσει τα στελέχη asap. Ο στόχος που έχει θέσει δεν είναι ανέφικτος, αλλά είναι πολύ δύσκολος, και χωρίς τα κατάλληλα στελέχη η αποτυχία είναι σχεδόν σίγουρη. Αποτυχία πάντα με βάση τους στόχους (ελίτ & αυτάρκεια), γιατί κατά τ'άλλα ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει μία πολύ σοβαρή ομάδα για Ελλάδα (που φυσικά το μέτρο σύγκρισης είναι τα μπουρδελάκια των αθηνών και της γειτονιάς).
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το 18 το καλοκαιρι εναν παικταρα θελαμε στο κεντρο και θα μπαιναμε τσλ ομιλους. Τελικα φεραμε κατοπιν εορτης και χωρις να τον εχουμε αναγκη οπως φανηκε στην πορεια τον βερνμπλουμ.

Το 19 το καλοκαιρι θελαμε παλι ενα στο κεντρο αλλα πεσαμε στον αγιαξ και παπαλα. Τεσπα. Αυτον στο κεντρο τον θελαμε απο την πρηγουμενη χρονια.

Το 20 το καλοκαιρι δεν ξεραμε τι θελαμε. Καταφεραμε να αποδυναμωσουμε την ομαδα πριν τα κρισιμα ματς για τσλ και παλι μην πω που μπηκαμε. Στο κεντρο παλι δεν φεραμε κανενα.

Φετος θελαμε ενα τρεχαντηρι στο κεντρο αριστερο μπακ και φορ. Και διαφορους αλλους γιατι εχουμε κενα. ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ τα κενα στο κεντρο. Ξεραμε απο περσυ την αναγκη για αριστερο μπακ. Ξεραμε και απο περσυ οτι θα δωσουμε τον Τζολη.

Μη βαυκαλιζονται οτι δεν ειχαν χρονο. Προπονητη εχουμε απο Απριλη Μαη. Τι περιμεναν???

Τρεχτε τωρα να μαζεψετε τα ασυμαζευτα. Παλι χαμενη χρονια. Τι κριμα.

Και μην τυχον και δεν περασουμε στους ομιλους. Μη τυχον.
Totem_pk

Μου φερανε Ταυλορ ρε φιλε. Και ξενο κιολας. Πολυ κριμα ειναι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Να κάνω εγώ μια απλή ερώτηση;

Είμαι εγώ πχ επαγγελματίας ατζέντης ο οποίος έχω κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Άρα με ξέρουν στην ΠΑΕ, δεν είμαι άγνωστος.

Θέλω, λοιπόν, να προτείνω έναν παίχτη μου στην ΠΑΕ. Ενημερώνοντας και για την τιμή του (συμβόλαιο και ποσό απόκτησης).

Τα προηγούμενα χρόνια αυτή η διαδικασία γινόταν μέσω του ΤΔ. Με αυτόν επικοινωνουσα.

Φέτος και με την απουσία ΤΔ σε ποιον απευθύνομαι για να προτείνω παίχτη;

Απλή ερώτηση, η απάντηση της οποίας εξηγεί πολλά για το ποιο είναι το βασικό πρόβλημα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ φέτος.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 23 Αύγ 2021, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Στην αρχη πίστευα οτι απλα χτυπάμε καλούς παικτες και περιμενουμε απαντησεις καθως το ελληνικο πρωταθλημα ειναι τελευταια επιλογη για πολλους πλεον ξεκαθαρα πιστευω με την τοση ανοργανωσιά τοση τσαπατσουλιά τοσα πισωγυρίσματα σε παικτες και με τόσους δανεικους και αγύριστους οτι η ΠΑΕ στο θεμα μεταγραφες υπολειτουργεί υποδειγματικά και οτι ο μεγαλομετοχος απλα δεν θελει να χώσει φράγκα απο την τσεπη του ξανα και το παει με εσοδα έξοδα τουλαχιστον ας μας ενημερώσουν για το πλάνο τους θα ηταν πιο τίμιο αλλα θα μου πεις υπρχει πλανο βλέποντας και κάνοντας και οτι κατσει ειμαστε….θα γουσταρα μοντελο ακαδημιών αλλα ουτε αυτο δεν ειναι ικανοί να κανουν….
Totem_pk

Και εχω και την αισθηση οτι καναμε λαθος με Τζολη. Ισως επρεπε να τον δωσουμε σε καμια Ντορμουντ. Στην Νοριτζ ετσι οπως τους ειδα το φοβαμαι λιγο. Μακαρι να κανω μεγαλο λαθος.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Όταν ( προεξοφλείς ;;;) οτι και φέτος είναι χαμένη η χρονιά, να υποθέσω ότι αναφέρεσαι αποκλειστικά στην πρηγούμενη και μόνο ( που πήραμε ακόμη ένα απο τα πολλά κύπελλα που είχαμε στην προ Σαββίδη εποχη);
Γιατί αν θυμάμαι καλά πιο πριν ένα μας το εκλεψαν με το Βαρ του κομίνη και της Νόβα και ένα με στημένες καταγγελίας που αποδιοργάνωσαν πλήρως την ομάδα.
Κάποιες στιγμές νομίζω ότι κάποιοι δυστυχώς παρακαλάνε να μην πάει καλά η ομάδα για να "δικαιωθούν ".
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

pk77 έγραψε:Όταν ( προεξοφλείς ;;;) οτι και φέτος είναι χαμένη η χρονιά, να υποθέσω ότι αναφέρεσαι αποκλειστικά στην πρηγούμενη και μόνο ( που πήραμε ακόμη ένα απο τα πολλά κύπελλα που είχαμε στην προ Σαββίδη εποχη);
Γιατί αν θυμάμαι καλά πιο πριν ένα μας το εκλεψαν με το Βαρ του κομίνη και της Νόβα και ένα με στημένες καταγγελίας που αποδιοργάνωσαν πλήρως την ομάδα.
Κάποιες στιγμές νομίζω ότι κάποιοι δυστυχώς παρακαλάνε να μην πάει καλά η ομάδα για να "δικαιωθούν ".
Κύπελλο πήραμε αλλα με το Σαββίδη πρόεδρο μονο το Κύπελλο δεν μου είναι αρκετό
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τα αραβικά media σήμερα δίνουν οικονομικά στοιχεία για τη Συμφωνία με τον Τζοβίνκο για να λύσει το συμβόλαιό του.
Τους πήρε 2.35 εκ ευρώπουλα και "χάρισε" 1.25 εκ., από τις μελλοντικές του αποδοχές.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

nunies4 έγραψε:Με αριστερό μπακ και εξτρέμ κλείνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός γράφει ο Τζιομπανογλου...
Τι διαβάζουμε ρε πουστη μου.....Πάει το 10αρι;
Πως θα βγει η χρονιά με Μπιρσε και Καγκάβα;;;
Έχοντας φορ Άκπομ θες η 3αδα πίσω του να γράφει νούμερα σε γκολ. Επιβάλλεται.
Δεν βγαίνει με τα 10αρια όπως ειμαστε
Ίσως αυτό που δεν έχουμε καταλάβει πίσω από την λέξη αυτάρκεια είναι ότι ο κάθε Μπίσεσβαρ και κάθε Καγκάβα αποτελούν ακριβά περουσιακά στοιχεία και μέλη της ομάδας. Μήπως η νεόπλουτη λογική ότι μπορούμε να κάνουμε επ άπειρω λάθος στις επιλογές μας και αν δεν μας κάνουν απλά παίρνουμε άλλους γιατί είμαστε ματσό είναι κόντρα στην λογική της αυτάρκειας; Μήπως πρέπει πρώτα να διευθετήσουμε τους υπάρχοντες παίκτες που δεν μας κάνουν και μετά να δούμε τις αλλαγές τους; Μήπως να μάθουμε να ζούμε με τις επιλογές μας και αν δεν είναι καλές θα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε τον μηχανισμό για να είναι καλές ώστε να μην παρκάρουμε εκατομμύρια στον πάγο και σε άλλες ομάδες;

Εντάξει να μη σου βγαίνει το ένα δεξί μπάκ ή το ένα 10άρι αλλά και τα δύο να μη σου βγαίνουν και να θέλεις τρίτο πόσο αυτάρκες είναι για τον οργανισμό; Δεν το διορθώνεις με αγορά τρίτου αλλά με εξ ανάγκης προώθηση από ακαδημία αν δεν σου κάνουν τα υπάρχοντα και κοιτώντας να διορθώσεις το τι σε οδήγησε στο σημείο αυτό μέσα από το μηχανισμό μεταγραφών σου.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

JohnDag έγραψε:Να κάνω εγώ μια απλή ερώτηση;

Είμαι εγώ πχ επαγγελματίας ατζέντης ο οποίος έχω κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Άρα με ξέρουν στην ΠΑΕ, δεν είμαι άγνωστος.

Θέλω, λοιπόν, να προτείνω έναν παίχτη μου στην ΠΑΕ. Ενημερώνοντας και για την τιμή του (συμβόλαιο και ποσό απόκτησης).

Τα προηγούμενα χρόνια αυτή η διαδικασία γινόταν μέσω του ΤΔ. Με αυτόν επικοινωνουσα.

Φέτος και με την απουσία ΤΔ σε ποιον απευθύνομαι για να προτείνω παίχτη;

Απλή ερώτηση, η απάντηση της οποίας εξηγεί πολλά για το ποιο είναι το βασικό πρόβλημα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ φέτος.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανούσια ερώτηση για μένα..Το θέμα δεν είναι ο ΤΔ…Ο συμπολίτης π.χ. πως κάνει μεταγραφές αφού εκεί υπάρχει μόνο ο Κάρυ;Πλέον όλα δουλεύουν ηλεκτρονικά με email…Είσαι ατζέντης δηλ., στέλνεις email με τους παίκτες που εκπροσωπείς και αν υπάρχει ανταπόκριση συνεχίζεις την επικοινωνία…
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

τις "μεταγραφές" του παπαναστασιακου τις κανει μονος του ο κ@ρυ χωρις καθολου βοηθεια απο αδ και τδ -κ@ρεμπε τοροσιδης- της μητρικης?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

tzelas έγραψε:
nunies4 έγραψε:Με αριστερό μπακ και εξτρέμ κλείνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός γράφει ο Τζιομπανογλου...
Τι διαβάζουμε ρε πουστη μου.....Πάει το 10αρι;
Πως θα βγει η χρονιά με Μπιρσε και Καγκάβα;;;
Έχοντας φορ Άκπομ θες η 3αδα πίσω του να γράφει νούμερα σε γκολ. Επιβάλλεται.
Δεν βγαίνει με τα 10αρια όπως ειμαστε
Ίσως αυτό που δεν έχουμε καταλάβει πίσω από την λέξη αυτάρκεια είναι ότι ο κάθε Μπίσεσβαρ και κάθε Καγκάβα αποτελούν ακριβά περουσιακά στοιχεία και μέλη της ομάδας. Μήπως η νεόπλουτη λογική ότι μπορούμε να κάνουμε επ άπειρω λάθος στις επιλογές μας και αν δεν μας κάνουν απλά παίρνουμε άλλους γιατί είμαστε ματσό είναι κόντρα στην λογική της αυτάρκειας; Μήπως πρέπει πρώτα να διευθετήσουμε τους υπάρχοντες παίκτες που δεν μας κάνουν και μετά να δούμε τις αλλαγές τους; Μήπως να μάθουμε να ζούμε με τις επιλογές μας και αν δεν είναι καλές θα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε τον μηχανισμό για να είναι καλές ώστε να μην παρκάρουμε εκατομμύρια στον πάγο και σε άλλες ομάδες;

Εντάξει να μη σου βγαίνει το ένα δεξί μπάκ ή το ένα 10άρι αλλά και τα δύο να μη σου βγαίνουν και να θέλεις τρίτο πόσο αυτάρκες είναι για τον οργανισμό; Δεν το διορθώνεις με αγορά τρίτου αλλά με εξ ανάγκης προώθηση από ακαδημία αν δεν σου κάνουν τα υπάρχοντα και κοιτώντας να διορθώσεις το τι σε οδήγησε στο σημείο αυτό μέσα από το μηχανισμό μεταγραφών σου.
Φιλε μου η χρονια δεν βγαινει ουτε ποσοτικα στους μεσοεπιθετικους. Στα εξτρεμ εχουμε Μουργκ,Ζιφκοβιτς και το ενα που θα ερθει,συνολικα πεντε παικτες για εξι θεσεις και μετα αλχημειες. Ειναι αστειο να συζηταμε πως δικαιολογειται η μη αποκτηση 2 παικτων για τη γραμμη.Επιπλεον δεν υπαρχει στον πλανητη ολοκληρο ομαδα που κανει πρωταθλητισμο και να εχει ροστερ χωρις πλεοναζοντες παικτες.Οκ να μην εχουμε καμια 15ρια αλλα μη το χεσουμε κιολας,εκτος και αν δεν ειμαστε πια ομαδα πρωταθλητισμου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”