Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μάγκες επειδή μόλις άνοιξα το μάτι μου . Ούτε καφέ ούτε τπτ για να δω για τον μέρμηγκα . Τον γουιλσιρ της Άρσεναλ λέτε;
Μόνο αν δω επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ θα είμαι σίγουρος. Έχουμε δει διάφορα στο παρελθόν με κάτι Κοεντράο και κάτι Ματέους να έρχονται στην πόλη και να φεύγουν.
- pirate_salonica
Τον Κοεντράο τελικά, όπως έδειξε η ιστορία, ευτυχώς δεν τον υπογράψαμε...
- bersekeros
Ναι, αυτόν.DamoN έγραψε:Μάγκες επειδή μόλις άνοιξα το μάτι μου . Ούτε καφέ ούτε τπτ για να δω για τον μέρμηγκα . Τον γουιλσιρ της Άρσεναλ λέτε;
Τώρα είναι χωρίς ομάδα / ελεύθερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 09:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
https://twitter.com/choria80/status/1420645545236905992
Αυτος νομιζω και με τον Γιαννουλη μεσα επεφτε ε;
Και χθες που εγραφε ο παπαρας ο Ιταλος για γαυρο και Τζοβινκο, αυτος επεμενε οτι ειμαστε κοντα.
Αυτος νομιζω και με τον Γιαννουλη μεσα επεφτε ε;
Και χθες που εγραφε ο παπαρας ο Ιταλος για γαυρο και Τζοβινκο, αυτος επεμενε οτι ειμαστε κοντα.
- paokovios1974
Σ' Α Σ. ΤΑ. Λ. Ε. Γ. Αpaokovios1974 έγραψε:Ξέρω κάτι αλλά δεν σας το λέω ζήλεια.
Nα παρουμε τον Ουιλσιρ,να παρουμε τον Βιλεμς,να παρουμε Τζιοβινκο,εχουμε Καγκαβα,Βιερινια,τους Μπρουκλιν Νετς της σουπερλιγκ φτιαχνουμε... 
«Βροχή» πέφτουν τα δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία αναφορικά με το μέλλον του Ιταλού μέσου, Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο. Σαν πολλά....ΜΜΕ δεν φαίνεται να απόκτησε η Σαουδική Αραβία?
Πάντως, αν τελικά υπογράψει ο Ιταλος,κανείς δεν θα μπορεί να μας κάνει καζούρα περί της ηλικίας διότι οι μνηστήρες ήσαν ουκ ολίγοι συμπεριλαμβανομένου και του γαύρου (ιδίως αυτού)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 10:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στις μερες μας η ηλικια δεν αποτελει πια θεμα καθως κυκλοφορουν εκει εξω ενα σκασμο 35ρηδες που μαμανε.Ε μια φορα δεν θα μας κατσει και εμας?
Θα μας κάτσει,ο τύπος είναι παιχταρας και με τον Λουτσεσκου θα μεγαλουργήσει.
O τύπος πάντως που έγραψε για τον Τζακ Ντάνιελς, μετά από μία ώρα έγραφε για γαύρο και για μέρμηγκα
To ψιθύρισμα στο transfermarkt είναι καλογραμμένο και επικαλείται ως πηγή το SPORT 24. Δεν υπάρχει κάτι σχετικό στην ιστοσελίδα ή στα σόσιαλ του SPORT 24. Ίσως αναφέρθηκε κάτι σε κάποια ζωντανή εκπομπή,
To ψιθύρισμα στο transfermarkt είναι καλογραμμένο και επικαλείται ως πηγή το SPORT 24. Δεν υπάρχει κάτι σχετικό στην ιστοσελίδα ή στα σόσιαλ του SPORT 24. Ίσως αναφέρθηκε κάτι σε κάποια ζωντανή εκπομπή,
Ακριβως.....ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου βαθμους δεξια και αριστερα δεν θα πεταει. βαθμους απο μικρες ομαδες δεν θα χανει. Οποτε τα παντα θα παιχτουν κυριως με τον γαυρο και στα εκτος εδρας ντερμπι..Βαζεις ποιοτητα τυπου Τζιοβινγκο και......ελατε να μετρηθουμεpaokovios1974 έγραψε:joshua έγραψε:Nα παρουμε τον Ουιλσιρ,να παρουμε τον Βιλεμς,να παρουμε Τζιοβινκο,εχουμε Καγκαβα,Βιερινια,τους Μπρουκλιν Νετς της σουπερλιγκ φτιαχνουμε...[/q
Τέτοια πρέπει να λέγανε και οι οπαδοί της Μίλαν το 2007,
Βιερίνια τζοβιγκο Καγκάβα και ουιλσιρ είναι ικανοί για πολύ μεγάλες αναγουλες στα ιστορικά γήπεδα της σούπερ λιγκ.
Είπαμε γκρίνια κριτική αλλά τώρα το πηγαίνουμε σε άλλο επίπεδο,φέρτε καλύτερους να σου πάρουν πρωτάθλημα απ' τον βαλμπουενα και τον Ελ αραμπι
Μια απορια εχω....Καλα τα αλλα σαιτ, οι δικοι μας οι ρεπορτερ ρεπορταζ δεν μπορουν να κανουν; Μονο αναπαραγωγη ξενων ρεπορταζ; Τι σκατα; Εχει αλλαξει η δουλεια του δημοσιογραφου; Δεν εχουν πηγες να ρωτησουν να μαθουν να ενημερωσουν;
Ετσι την εκανα και εγω την δουλεια αν ειναι. Καθομουν σε ενα γραφειο εψαχνα ολο το ιντερνετ ολη μερα και αντεγραφα αρθρα.
Ετσι την εκανα και εγω την δουλεια αν ειναι. Καθομουν σε ενα γραφειο εψαχνα ολο το ιντερνετ ολη μερα και αντεγραφα αρθρα.