Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από gergeo4 »

[youtube]ikaJHqe_G2k[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Patron έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Dim που ακουγεται αυτο;
Εγω προσωπικα μενω Αθηνα πλεον και το εχω ακουσει απο ατομα τα οποια γνωριζουν πραγματα. Φυσικα και δεν ειναι κατι χειροπιαστο, απλως φημες
Ο γνωστός φαφουτης είπε σε εκπομπή του επί λέξει ‘βουίζει η Θεσσαλονίκη ότι παίρνει τον ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης, ο βασιλιάς του χαλκού από τον Καναδά’.

Παπαρια μάντολες που λέει κ ίδιος δλδ. Αν τώρα αυτά ευσταθούν, θα πρόκειται καθαρά για κίνηση με πολιτικά ελατήρια.
Αυτό κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι ο διάδοχος θα είναι ένας ‘Καρυπιδής’ κοινώς τον ήπιαμε.

Ο Τελης είναι από τους πιο πλούσιους Έλληνες, ζει δεκαετίες Ελβετία κ έβγαλε τα δις του ως τρειντερ χαλκού κ παρτνερ σε εταιρία μετά από μερτζερ. Καμία σχέση με Καναδά, αλλά κάποια σύνδεση οικογενειακή με Θεσσαλονίκη. Λιγότερη από μπουρλα της φαιζερ νομίζω, δεν έχει ζήσει ποτέ στην πόλη.
ΟΤελης είχε (δεν ξέρω εάν έχει ακομα) σουίτα στην Τούμπα. οι δύο τους έχουν απευθείας επικοινωνία και είναι μυστικοπάθεις. αποκλείεται να έχει οποιοσδήποτε οποιαδήποτε πληροφορία.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Μπαρκαρούτσο πού είσαι, το άκουσες; η (φιλοκυβερνητική) πιάτσα βουίζει ότι υπάρχει Έλληνας που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο Χατζόπουλος είπε ότι ο Ιβάν έβαλε 2,5εκ. στο μπάσκετ και ακόμα κάθε χρόνο ενισχύει σημαντικά τον ΑΣ με χορηγίες.
Να πούμε σε αυτήν τη (φιλοκυβερνητική) πιάτσα που βουίζει να πει στον Έλληνα ότι δεν χρειάζεται να βάλει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο μπάσκετ 2,5εκ μας αρκούν και 250χιλ. και αν δεν θέλει έστω 100χιλ. ή έστω 50χιλ., 10χιλ. ή έστω βάλε 10 Ευρώ βρε αδερφέ στο μπάσκετ πριν αγοράσεις τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ των εκατομμυρίων.

Έρε καμπάνηδες, πάνους με τα μαγιό, ψωμιάδηδες και τσάκες που θέλετε μερικοί. Κόψτε το σανό της (φιλοκυβερνητικής) πιάτσας που βουίζει και βάλτε απλά τη λογική σας να δουλέψει.

ΑΝ κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για τον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ χοντρό πορτοφόλι και δεύτερο και ΚΥΡΙΩΣ να είναι πρόθυμος να βάλει χρήματα από την τσέπη του και ο πιο εύκολος τρόπος για να μας δείξει ότι μπορεί και θέλει να ρίξει χρήμα χωρίς επιστροφή (τουλάχιστον εντός των αθλητικών ορίων) είναι να βάλει χρήματα στο μπάσκετ μας που παρακαλάει ο Χατζόπουλος και ο Μπαρκαρούτσος για λίγη βοήθεια ή σε οποιοδήποτε τμήμα του ΑΣ γουστάρει.

Οι ανυπόστατες φήμες ρίχνουν απλά νερό στο μύλο της προπαγάνδας και της φθοράς κατά του ΠΑΟΚ!!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Psaras

Δηλαδή όντως βουίζει η Θεσσαλονίκη; Εντάξει δεν ζω εκεί δεν ξέρω. Γνωρίζοντας το μπακγκραουντ του λόγω δουλειάς οπως κ φίλος απο Λιβερπουλ το θεωρώ απίθανο. Βέβαια μπήκε στην Πειραιώς πέρσι μαζί με Ποουλσον.
Black_Hawk_Down

Δημοσίευση από Black_Hawk_Down »

Να συμπληρώσω κάτι στον φίλο @DikefalosG4, που είπε παραπάνω. Κατά την γνώμη μου, ο Ιβάν Σαββίδης κακώς δίνει χρήματα στο μπάσκετ, και ας λέτε ό,τι θέλετε μερικοί εδώ. Πεταμένα λεφτά είναι.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Άκουγα πριν 3 χρόνια: "τα χρέη αγγίζουν τα 6 εκ ευρώ" ... διαβάζω σήμερα: "τα χρεή είναι τόσα γιατί πριν 3 χρόνια ήταν 7 εκ ευρώ" .. μπαίνω ΓΕΜΗ να δω ισολογισμό και βλέπω το χάος. Αυτή η κατάσταση με το μπάσκετ είναι άρρωστη. Τι μέλλον να έχει ένας αθλητικός σύλλογος που λειτουργεί με έξοδα διπλάσια των εσόδων, χωρίς ιδιοκτήτη;

Ας αποφασίσουμε ως club να δώσουμε π.χ βάση σε ποδόσφαιρο, βόλλευ και handball. Όλη την Θεσσαλονίκη να γυρίσεις ανάποδα 3εκ ευρώ δεν θα βγάλεις ... και ακούω "Δώσε ρε Ιβάν 3 εκ ευρω" ή "Ο Ιβάν πρέπει να βοηθήσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ" Τι είναι αυτό; τι νομίζετε μερικοί ό,τι είναι τα εκ ευρώ. Γιατί πρέπει να δώσει; Τι έχει, τυπογραφείο να τυπώνει χρήμα;

https://fm100.gr/articles/single/hatzop ... t-toy-paok

Επιπλέον, πριν 3 χρόνια διάβαζα για περίπου 2.5 με 3.0 εκ ευρώ ό,τι έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης. Σήμερα μας λένε (δημοσιογράφοι) για περίπου 2.0 με 2.5 εκ ευρώ. Πραγματικά, άρρωστη η κατάσταση.

Πήγη 1 (Gazzetta - Ιούλιος 2019)
Ιούλιος 2019, άρθρο με τίτλο: "Τα 3εκ. ευρώ φθάνουν τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (χωρίς του Σαββίδη).".

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... s-kae-paok

Πηγή 2 (Οκτώβριος 2020 - Συνέντευξη Χατζόπουλου)
Τα χρέη είναι εκατομμύρια ευρώ, είναι πάνω από 3.000.000 ευρώ, τουλάχιστον μαζί με τα δάνεια του κ. Σαββίδη είναι πάνω από 6.000.000 με 6.500.000 ευρώ»

https://basketa.gr/%CE%B4%CE%B1%CE%BD%C ... %84%CE%B1/

Σήμερα διαβάζω και ακούω ό,τι ήταν 7 εκ ευρώ.

Η κοροϊδία με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ πρέπει κάποτε να τελειώσει. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ 30 χρόνια κάθε χρόνο χρεώνει το κράτος, και γεμίζει φέσια δεξιά και αριστερά. Η προηγούμενη ΚΑΕ ΠΑΟΚ άφησε φέσια 91,23 εκατ. ευρώ!

Μια ζωή σε αυτήν την πόλη ένας μπασκετικός ΠΑΟΚ, ένας μπασκετικός Ηρακλής και ένας μπασκετικός ΑΡΗΣ - χρεώνουν το κράτος (δηλαδή εμάς). ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Η Θεσσαλονίκη βουίζει μαλακίες. Δεν υπαρχει τιποτα. ανυπόστατες φημες μονο, που σκοπο εχουν να φθειρουν τον Ιβαν. εγώ απλά ήθελα να πω ότι ο Τελης είναι ΠΑΟΚ. και αυτό το είπα, γιατί ακούγονταν πριν απο ενα/δυο χρονια κάποιες φήμες και για το ληκι (ανυπόστατες) και τα ληκια έλεγαν ότι είναι Αρειανός. όταν έμαθαν ότι έχει σουίτα στην Τούμπα, δαγκωθηκαν.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Για να το τελειώνουμε κάπου εδώ αν ο Ιβάν θέλει η όχι να πουλήσει είναι δικό του θέμα.
Για τον Μυστακιδη σορυ αλλά βλακειες περί Καμπάνη, Γουμενο κλπ είναι ότι να ναι. Ο τύπος έχει διπλάσια οικονομική ισχύ από τον Σαββίδη.
Γι αυτό και θεωρώ απίθανο να θέλει να ασχοληθεί.

Παρεμπιπτόντως αυτό το ότι ο Σαββίδης δεν πουλάει με τίποτα που το στηρίζουμε ρε παιδιά;

Δηλαδή αν αύριο λέμε τώρα σκάσει μύτη ο Χατζηπαπαροπουλος και του πει πάρε 300 εκατομμύρια ζεστά δε θα το σκεφτεί;

Τεσπα σενάρια επί σεναρίων κάνουμε χωρίς λόγο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gergeo4 έγραψε:αλλά μια χαρα αναπαραγει φημες ανυποστατες.......
Αρχικα χαμηλωσε τον τονο σου γιατι μπορει να ασχολεισαι με τη δημοσιογραφια αλλα δεν γνωριζεις τα παντα. Δεν υπαρχει λογος να ανεβαζουμε τονους μη γνωριζοντας
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Dimg4 έγραψε:
Αρχικα χαμηλωσε τον τονο σου γιατι μπορει να ασχολεισαι με τη δημοσιογραφια αλλα δεν γνωριζεις τα παντα. Δεν υπαρχει λογος να ανεβαζουμε τονους μη γνωριζοντας
Φιλε μου χωρις διαθεση αντιπαραθεσης εσυ εισαι αυτος που μπηκε εδω μεσα και εγραψε οτι εγραψε και μετα σηκωθηκαν οι τονοι..αν γνωριζουμε κατι καλο ειναι να μπορουμε να το υποστηριξουμε γιατι και ο αλλος μετα μπορει να σου απαντηση στο ιδιο υφος οτι ακουγεται απο ατομα που ξερουν οτι ο ιβαν δεν πουλαει..στην πιατσα γενικα απο τοτε που ηρθε ο ιβαν ακουγονται τερατα...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

NikLiverpool έγραψε:Για να το τελειώνουμε κάπου εδώ αν ο Ιβάν θέλει η όχι να πουλήσει είναι δικό του θέμα.
Για τον Μυστακιδη σορυ αλλά βλακειες περί Καμπάνη, Γουμενο κλπ είναι ότι να ναι. Ο τύπος έχει διπλάσια οικονομική ισχύ από τον Σαββίδη.
Γι αυτό και θεωρώ απίθανο να θέλει να ασχοληθεί.

Παρεμπιπτόντως αυτό το ότι ο Σαββίδης δεν πουλάει με τίποτα που το στηρίζουμε ρε παιδιά;

Δηλαδή αν αύριο λέμε τώρα σκάσει μύτη ο Χατζηπαπαροπουλος και του πει πάρε 300 εκατομμύρια ζεστά δε θα το σκεφτεί;

Τεσπα σενάρια επί σεναρίων κάνουμε χωρίς λόγο.

Άλλο αυτό κι άλλο η διασπορά ειδήσεων, εδώ και χρόνια, από συγκεκριμένα κέντρα ότι ο Σαββίδης φεύγει ξεπουλώντας και σχεδόν κυνηγημένος.

Πρώτος ντελάλης στη Θεσσαλονίκη ο Νικόλας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Dimg4 έγραψε:
μια χαρά είναι ο τόνος μου.όσον αφορά το 2ο κομμάτι ασε να γνωρίζω εγω τι ξέρω και τι οχι.εσυ φίλε μου απ'το ποστ που είδα δεν αναφερεσαι στον εαυτό σου οτι γνωρίζεις αλλα λες οτι ακούγεται στην πιάτσα...σε ποιά πιατσα αν μπορείς να μας αναφερεις;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dimitrisou έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Φιλε μου χωρις διαθεση αντιπαραθεσης εσυ εισαι αυτος που μπηκε εδω μεσα και εγραψε οτι εγραψε και μετα σηκωθηκαν οι τονοι..αν γνωριζουμε κατι καλο ειναι να μπορουμε να το υποστηριξουμε γιατι και ο αλλος μετα μπορει να σου απαντηση στο ιδιο υφος οτι ακουγεται απο ατομα που ξερουν οτι ο ιβαν δεν πουλαει..στην πιατσα γενικα απο τοτε που ηρθε ο ιβαν ακουγονται τερατα...
Κατσε ρε φιλε, δημοκρατια δεν εχουμε; Φορουμ οπαδικο ειναι, εγω μπηκα κ εγραψα. Αν σηκωθηκαν οι τονοι απο καποιους ειναι προβλημα τους
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δημοκρατία αλλά να δίνουμε και κανένα στοιχείο γιατί αλλιώς είναι προπαγάνδα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται
Black_Hawk_Down

Δημοσίευση από Black_Hawk_Down »

Black_Hawk_Down έγραψε:Να συμπληρώσω κάτι στον φίλο @DikefalosG4, που είπε παραπάνω. Κατά την γνώμη μου, ο Ιβάν Σαββίδης κακώς δίνει χρήματα στο μπάσκετ, και ας λέτε ό,τι θέλετε μερικοί εδώ. Πεταμένα λεφτά είναι.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Άκουγα πριν 3 χρόνια: "τα χρέη αγγίζουν τα 6 εκ ευρώ" ... διαβάζω σήμερα: "τα χρεή είναι τόσα γιατί πριν 3 χρόνια ήταν 7 εκ ευρώ" .. μπαίνω ΓΕΜΗ να δω ισολογισμό και βλέπω το χάος. Αυτή η κατάσταση με το μπάσκετ είναι άρρωστη. Τι μέλλον να έχει ένας αθλητικός σύλλογος που λειτουργεί με έξοδα διπλάσια των εσόδων, χωρίς ιδιοκτήτη;

Ας αποφασίσουμε ως club να δώσουμε π.χ βάση σε ποδόσφαιρο, βόλλευ και handball. Όλη την Θεσσαλονίκη να γυρίσεις ανάποδα 3εκ ευρώ δεν θα βγάλεις ... και ακούω "Δώσε ρε Ιβάν 3 εκ ευρω" ή "Ο Ιβάν πρέπει να βοηθήσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ" Τι είναι αυτό; τι νομίζετε μερικοί ό,τι είναι τα εκ ευρώ. Γιατί πρέπει να δώσει; Τι έχει, τυπογραφείο να τυπώνει χρήμα;

https://fm100.gr/articles/single/hatzop ... t-toy-paok

Επιπλέον, πριν 3 χρόνια διάβαζα για περίπου 2.5 με 3.0 εκ ευρώ ό,τι έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης. Σήμερα μας λένε (δημοσιογράφοι) για περίπου 2.0 με 2.5 εκ ευρώ. Πραγματικά, άρρωστη η κατάσταση.

Πήγη 1 (Gazzetta - Ιούλιος 2019)
Ιούλιος 2019, άρθρο με τίτλο: "Τα 3εκ. ευρώ φθάνουν τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (χωρίς του Σαββίδη).".

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... s-kae-paok

Πηγή 2 (Οκτώβριος 2020 - Συνέντευξη Χατζόπουλου)
Τα χρέη είναι εκατομμύρια ευρώ, είναι πάνω από 3.000.000 ευρώ, τουλάχιστον μαζί με τα δάνεια του κ. Σαββίδη είναι πάνω από 6.000.000 με 6.500.000 ευρώ»

https://basketa.gr/%CE%B4%CE%B1%CE%BD%C ... %84%CE%B1/

Σήμερα διαβάζω και ακούω ό,τι ήταν 7 εκ ευρώ.

Η κοροϊδία με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ πρέπει κάποτε να τελειώσει. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ 30 χρόνια κάθε χρόνο χρεώνει το κράτος, και γεμίζει φέσια δεξιά και αριστερά. Η προηγούμενη ΚΑΕ ΠΑΟΚ άφησε φέσια 91,23 εκατ. ευρώ!

Μια ζωή σε αυτήν την πόλη ένας μπασκετικός ΠΑΟΚ, ένας μπασκετικός Ηρακλής και ένας μπασκετικός ΑΡΗΣ - χρεώνουν το κράτος (δηλαδή εμάς). ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ.
Συνεχίζω το προηγούμενο post μου, για να σας αποδείξω γιατί είναι πεταμένα χρήματα, τα χρήματα προς το μπάσκετ, και γιατί πρέπει ο Σαββίδης να σταματήσει να δίνει εκεί χρήματα. Σας παραθέτω τα χρέη των ομάδων της πόλης προς το κράτος (τα πιστόλια δηλαδή):

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 91,2 εκ ευρώ
- ΚΑΕ ΑΡΗΣ: 28,76 εκ ευρώ
- ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1ο ΑΦΜ: 11,92 εκ ευρώ
- ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2ο ΑΦΜ: 0,863 εκ ευρώ
- ΚΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (ΝΕΑΠΟΛΗ): 15,37 εκ ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ: 148,11 εκ ευρώ.

Δεν γίνεται ένα άθλημα σε μια πόλη που συνεχώς δημιουργεί χρέη να έχει μέλλον. Γιατί δεν το καταλαβαίνετε; Και εκεί δεν αναφέρονται τα χρέη που άφησαν σε τρίτους (παίκτες, προμηθευτές κλπ.). Η κατάταση είναι άρρωστη και ΔΕΝ το καταλαβαίνει κανείς, κάτι το οποίο το κάνει ακόμα σοβαρότερο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ: 16,2 εκ ευρώ
ΠΑΕ ΑΡΗΣ: 19,62 εκ ευρώ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΜΗΔΕΝ (0) ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ.

ΣΥΝΟΛΟ: 35,82 εκ ευρώ.

-----------

Δεν βάζω την υπόθεση του Γ.Σ Ηρακλή με τα 2.166 εικονικά τιμολόγια. Διότι δεν είναι πιστόλι, αλλά μπαζούκας. Ούτε έχω προσθέσει άλλες υποθέσεις π.χ Πολίχνη, Νέοι Επιβάτες, Καλαμαρία και άλλες.

----------

Η ΕΕ αλλάζει, οι εποχές που ξέρατε έχουν τελειώσει, και δεν θα επιστρέψουν. Θα έρθουν σημαντικές συγχωνεύσεις σε κατασκευαστικές, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες ενέργειας, supermarket, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την ΕΕ. Όπως είναι η Φλώριντα για τις ΗΠΑ, έτσι θα γίνει η Ελλάδα για την ΕΕ. Ο τουρισμός θα είναι η σημαντικότερη πηγή πλούτου (hospitality, real estate, μεταφορές (είτε θαλάσσης είτε απο αέρα) και εστίαση etc.). Μετά θα είναι αυτοί που θα ελέγχουν τα logistics και θα είναι οι βασικοί προμηθευτές. Οι υπόλοιποι θα είναι θα έχουν μικρά κέρδη. Δεν γίνεται να υπάρχουν πολλές -μεγάλες- εταιρείες, που να "κοντράρονται" σε μια αγορά που αριθμεί 11 εκ κατοίκους.

Θυμάστε πόσες εταιρείες είχαν ανοίξει για τηλεφωνία/ιντερνετ κλπ. (Hol, Netone, Vivodi, On telecom, - χωρις ote, forthnet, vodafone), μια εποχή είχαμε 10! Πλέον είναι τρείς μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, που ανήκουν σε μεγαλύτερους ομίλος (Deutsche Telekom, United, Vodafone). Oι εντυπώσεις απο την United με την πλατφόρμα E.On είναι πολύ θετικές. Το ίδιο θα γίνει και στις εταιρείες ενέργειας. Στο τέλος θα δείτε 4-5 απο τις 14! που έφτασαν κάποια εποχή.

Ακούγεται κάπως άσχημα, αλλά έρχεται η "Κινεζοποίηση" της ΕΕ. Λίγοι (ισχυροί) για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος - απο αυτούς που ελέγχουν. Τα επόμενα 2-3 χρόνια θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.

----------

ΠΗΓΗ

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”