Ψεμα δεν εγραψα αυτο.Για επιστημονας δε προσεχεις και πολυ τι σου γραφουνΓέρος έγραψε:[Ο kataramenos5 μου έγραψε ε ρε νάξερες σε ποιόν τα λες.
Εγω εγραψα
γιατι ανέφερες αυτόΟσο για τους φιλους μου... α ρε και να ξερες τι μου γραφεις "
Ψευτες οι φίλοι μου δηλαδη η εγω Σου ξαναλεω μπας και το καταλαβεις.Δε ξερεις για ποιους τα λες αυτα(οτι δε πηγαν ποτε σε cospar.) Ειναι σα να λες στον Αινσταιν οτι δε διαβασε τη θεωρια της σχετικοτητας.Δε φανταζεσαι.Γέρος έγραψε:kataramenos5 λυπάμαι, αλλά οι φίλοι σου δεν είναι έχουν συμμετάσχει ποτέ σε γενική συνέλευση COSPAR, δεν είναι ειλικρινείς μαζί σου.
Ομως μιας και μ εβγαλες ψευτη και γραφεις αυτο,
Μηπως πρεπει να το ψαξεις λιγο?Ποιος αποζητα την αναγνώριση?Γέρος έγραψε:"Η αλήθεια είναι ότι - από ότι μου εξηγεί τώρα - ένα καχύποπτο άτομο, μάλλον ένα άτομο που επιθυμεί διακαώς αναγνώριση, έχει την τάση να κολλά ταμπέλες στους άλλους. Είσαι ψεύτης, είσαι αντίπαλος, είσαι σκουλήκι."
Εγω δε ποσταρα βιογραφικο εδω μεσα να αραδιαζω πτυχια και γνωριμιες με τους παντες οποτε μαλλον αυτοκριτικη ειναι?
Τελος για την cospar του 16 στην κων/πολη
https://astrobiology.nasa.gov/news/41st ... cancelled/
Ψευτης εγω ,ψευτης κι ο προεδρος της cospar? Εγω αυτο διαβασα.Αμα λεει μλκιες αυτος πασο.
Over and out.Το κλεινω αν δεν υπαρξουν αλλοι μειωτικοί χαρακτηρισμοι.
ΥΓ Παει το καρμα την τυχη μου μεσα