Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Gimnistis »

Τι άλλο θα γίνει σήμερα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sfinas έγραψε:βγήκε ο άγγελος αναστασιάδης στην ερτ , και είπε ότι πέρσι οι παίχτες παράτησαν το πρωτάθλημα επειδή δεν πήραν prim που τους έταξε ο σαββίδης μετά την niki με ολυμπιακό :shock:
Γιατι δεν το ξερεις;;;δεν ξερεις οτι ο ρατς γαργαλησε ολα τα αποδυτηρια μετα το ματς με το γαυρο;;;

Τι ειπε ο αγγελος;;;αυτο που γινεται καθε χρονο..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βασικά καθόλου μαλακίες και δεν καταλαβαίνω με τι λογική το απορρίπτεις τόσο εύκολα.
Εγώ θυμάμαι οτι πέρυσι ήδη απ τα χριστούγεννα κυκλοφόρησε αυτή η φήμη και μάλιστα ειδικά για το ρατς ο οποίος λέγανε πως σκύλιασε απ τα νεύρα του. Ο οποίος παρεπιπτόντως, απαίτησε ανανέωση συμβολαίου, χωρίς ιδιαίτερη λογική του την έδωσαν και παρ ολα αυτά απο τα χριστούγεννα ως το τέλος σερνότανε.

Ή μήπως οχι;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τι; Δεν είναι ηλίθιοι που έδιωξαν τον Ρουμάνο τελικά;

Εμένα έτσι μου είπαν εδώ μέσα ρε παιδιά, είστε σίγουροι;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για να λενε καθάρισαν τα αποδυτήρια αλάτι θα γινε
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ο αγγελος είπε ότι ο ρουμάνος δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Οποιος καταλαβει τι λεει ο Αγγελος θα καταλαβει τι γινεται στον ΠΑΟΚ...καθε χρονο τα ιδια...τυχαιο;;;

Τυχαια μιλησε για αποδυτηρια χαμενα...;;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι μανιακε. πολυ αλατι... :lol: :lol:

εγω θυμαμαι παντως που ελεγαν οτι ο σαββιδης ειπε για πριμ, ο αγγελος ειπε οχι γιατι ουτως η αλλος πολλα παιρνουν :roll: και εκει ξεκινησε το μπαχτιρντι. :roll:

υγ: δεν νομίζω ότι ο τουντορ φετος εχει θεμα με τα αποδυτηρια της ομαδας... :roll:
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Τον πιστέυω με τα 1000 γιατί έχω δει κι ακούσει παίκτες πόσο καλοπερασάκιδες είναι, που τη λέξη ζόρι νομιζουν ότι είναι το θυληκό του ζορό. Γι'αυτό το έγραψα και άλλη φορά, κι ας μην μου αρέσει να το γραφω γιατί δεν είναι του στυλ μου. παίζουν στο minimum, όχι λόγω προπονητών (που αλλάζουμε σαν πουκάμισα) αλλά λόγω ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ για εγκέφαλο. Και ναι, δεν έφυγαν όλοι στο ξεσκαρτάρισμα του καλοκαιριού. Δεν μπορώ ρε παιδιά έναν παίκτη που ξέρω ότι μπορεί να κάνει 5 πράγματα, να παίζει με τα φεγγάρια του. Αυτό δεν είναι επαγγελματισμός, είναι "δημοσιοϋπαλλιλίκι" με τη διαφορά ότι το κάνουν σε ιδιωτική εταιρεία και είναι αλητεία όλοι έξω να την πληρώνουμε και αυτοί να είναι μοσχάρια
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Καφενειακή συζήτηση από έναν άνθρωπο που πάντα έβαζε πρώτα την πάρτη του πουλώντας οτι το κάνει για τον ΠΑΟΚ. Οτι να ναι στο μεγαλείο του.
Ντροπή σου, δεν ειςαι τίποτα στον ΠΑΟΚ μου.
Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας βρε Άγγελε Αναστασιάδη. Μακριά για πάντα!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

agios έγραψε:
aoratos έγραψε:
agios έγραψε:Κάποτε στην Τούμπα μας έκανε πλάκα η κούλα και το γήπεδο φώναζε εν χορώ ''Ντούσαν Ντούσαν'' ενώ η ομάδα ταυτόχρονα χρεωνότανε με εκατομμύρια....Αυτή ήταν στήριξη (καλώς ή κακώς εκ του αποτελέσματος) και δεν θα στηρίξουμε τώρα αυτούς???Αφήστε τους να δουλέψουν και η αποτυχία στο πρόγραμμα είναι και η βελτίωση έρχεται με την προσπάθεια.
Υπό έναν όρο μόνο.Για όλους.Ιβάν,Άρνεσεν,Τούντορ κλπ κλπ όλους.Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από όλους και δεν θέλει προσωπικούς εγωισμούς.Αυτό σημαίνει ότι όταν βλέπουμε ένα λάθος το διορθώνουμε.Δεν το επαναλαμβάνουμε για να καλύψουμε το εγώ μας εις βάρος της ομάδος.
Αυτό είναι ασυγχώρητο και επιλήψιμο......
Φίλε ο Μπάγιεβιτς όπως και ο Σάντος και κάθε προπονητής αυτού του επιπέδου είχε μια πορεία πίσω του που επέτρεπε στον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους και να κάνει υπομονή προσφέροντας στήριξη. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, έχει κρίση. Μην απαιτούμε από τον κόσμο να στηρίζει με την ίδια θέρμη κάθε προπονητή και να έχει την ίδια εμπιστοσύνη σε όλα τα πρόσωπα που κάθοντε στον πάγκο απλώς επειδή κάποιος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ.
Το ότι είμαστε ανυπόμονος λαός και προπονητοφάγοι δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο και να θεωρούμε ότι όλα είναι θέμα χρόνου και σε όποιον δίνουμε άπλετο χρόνο και στήριξη στο τέλος θα βγάλει ποιότητα.
πχ το να μην αποδίδει για 1-2 μήνες ο Ιγκουαιν, η πορεία του και τα δείγματα γραφής του μέσα στο γήπεδο επιτρέπουν στην πλειοψηφεία να τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και να πιστέψει ότι δεν αποδίδει για 1εκ άλλους λόγους και όχι εξαιτίας της ποιότητας του. Αν είναι απο την άλλη σέρνεται παρατεταμένα ο Μπενίσκος δεν μπορείς να απαιτήσεις από τον κόσμο να δείξει την ίδια στήριξη...
aorate συμφωνώ αλλά πιστεύεις φταίει μόνο ο Τούντορας για την εικόνα αυτή??Αν δίνουμε ευκαιρία σε νέους παίκτες δεν πρέπει να δίνουμε και σε νέους προπονητές?Ή μήπως όλο το ''οικοδόμημα'' το πλάνο δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και το πάμε λάθος το καράβι???
Αγιος ακριβώς αυτό που είπες είναι: Το πάμε λάθος το καράβι. Ο μεγάλος ΠΑΟΚ, γιατί μεγάλος είναι, θέλει μεγάλα ονόματα στους πάγκους όπως το 70 και το 80. Ομοίως θέλει και παίκτες με προσωπικότητα και όσους νέους έχει να είναι πολύ υψηλής ποιότητας, ώστε να μη χάνει η ομάδα όταν αγωνίζονται.

Απαγορεύεται να καταντήσουμε τον ΠΑΟΚ φυτώριο, ειδικά προπονητών.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

@ north
Εδω εχεις αδικο...

Δεν ειναι τυχαιο οτι καθε χρονο τετοια περιοδο ψαχνουμε προπονητη..Δεν ειναι πολλα τυχαια...
Συμπτωση επαναλαμβανομενη..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

K_geo έγραψε:ναι μανιακε. πολυ αλατι... :lol: :lol:

εγω θυμαμαι παντως που ελεγαν οτι ο σαββιδης ειπε για πριμ, ο αγγελος ειπε οχι γιατι ουτως η αλλος πολλα παιρνουν :roll: και εκει ξεκινησε το μπαχτιρντι. :roll:

υγ: δεν νομίζω ότι ο τουντορ φετος εχει θεμα με τα αποδυτηρια της ομαδας... :roll:

:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε: σχεδον ολοι στηριζαν με μια Τουμπα κολαστηριο και οι μονοι που δημιουργουσαν προβληματα ηταν αυτοι που προσπαθουσαν ντε και καλα να φερουν τον αγαπηημενο τους αγγελο
μην κανεις πως δεν τα ξερεςι
Το να μη μπορεις να δεις καποια απλα πραγματα που ακομα και αμπαλοι αντιλαμβανονται και παραλληλα να το παιζεις ειδημονας επι παντως επιστητου ειναι 4ενοχλητικο μεν αλλα αποδεκτο.Το να συκοφαντείς αλλους για πραγματα που εκανες εσυ ομως...
από desperando » Κυρ Σεπ 20, 2009 10:27 pm
ημουν υποστηρικτης του σαντος αλλα πλεον πρεπει να φυγει ειναι λιγος δεν γινετε να χανεις το ματς απο εναν μονο παιχτη. οσο για ταν τσιριλο ειναι η καταστροφη μας

Re: αεκ44-ΠΑΟΚ 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα
Δημοσίευσηαπό desperando » Σάβ Νοέμ 28, 2009 9:17 pm

ενα γκολ μπορεις να φας απο το πουθενα ειτε επειδει ο αντιπαλος εχει καποιους παιχτες αξιας αλλα και απο ενα λαθος ή μια κακια στιγμη (βλεπε ματς μα χερενφειν στην τουμπα) η ουσια ειναι τι κανεις εσυ μετα , δεν γινετε πριν το γκολ ο ΠΑΟΚ να παιζει για 8 και μετα το γκολ να παιζεις για 3 οσο για τον κυριο προπονητη τα καταφερε να κερδησει η αγαπημενη του ομαδα. αντε ΠΑΟΚτσι κατσε και πανηγηρησε για κανα μηνα ακομα για την τεσσαρα στο σκουλικι γιατι μονο για αυτο εισαι
Εκτος κι αν εισαι αγγελοσκυλο και μας το κρυβεις τοσο καιρο.Παντως απο ματι δεν.
Επειδη εισαι μεγαλυτερος γκεμπελιστης και απο τα σκουλικια αν θες εχω πολλα ακομα σχολια για τον σαντος και απο το 2007 γιατι βαζεις μονο αυτα μετα απο ητες σε ντερμπι που οι σφιγμη ειναι στο κοκκινο?

Κακο πραγμα να νλεπεις ΠΑΟΚτσιδες ρουφιανους και γκεμπελιστες

Ολων τις αποψεις τις δινω σημασια και τις εκτιμώ εκτος των κομπλεξικων ανθρωπων
Που την ωρα που παιζει η αγαπημενη του ομαδα αυτος ψαχνει τροπο να προπαγανδισει
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει, δεν παρακολουθω μη εχοντας τηλεοραση, αλλα αυτο το ξεκατινιασμα μας μικραινει αφανταστα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”