Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από paokovios1974 »

chrisg4 έγραψε:paokovios1974

Costa και Vitor είναι στο όριο. Θα είμαστε η πρώτη ομάδα που ενώ υπάρχει η επιλογή να επιλέξει σε πια παιχνίδια θα λείπουν οι τιμωρημένοι θα τους έχουμε εκτος με τέλη για να τους προστατέψουμε... :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
Γελαω αλλα για κλαμματα ειναι η κατασταση.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μην υπερβάλλετε μωρέ, σάμπως τι είναι ο Κάτσε; Απλά η μοναδική σταθερά στο φετινό μας κέντρο. Και τι είναι το ματς στη Λεωφόρο; Απλά το δυσκολότερο και σημαντικότερο απ'όσα απέμειναν. Σιγά τα ωά δηλαδή.

Πολύ γρήγορα ξεχάσατε την Άρσεναλ ορισμένοι.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αγγελε απαράδεκτη κινηση, γιατί δείχνει οτι δεν υπάρχει υγιης ανταγωνισμός στην ομαδα (τον αδειαζεις για να κανεις χώρο σε αλλους), εκτός και αν πιστευεις οτι δεν μπορείς να μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα εκει, οποτε παλι φάουλ είσαι.
Εγώ θέλω να κατεβω με όλα μου τα όπλα στη Λεωφόρο, γιατί πιστεύω στο διπλό. Ουτε για αλλαγή δεν τον θες?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οτι θα φτανες να πεις τον προπονητη του ΠΑΟΚ στημένο υπερ του ζελου..Καταλαβες τι ειπες?Σε παρακαλω άλλαξε το.ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΔΕ ξερω τι προηγουμενα εχεις,τι περνας αυτη τη στιγμή, αλλα ειναι σα να σου χακαραν το λογαριασμο.Αλλος ανθρωπος τελείως.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ντεσπε μπορεις να προσαψεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ κατηγοριες στον αγγελο,αλλα αυτο που λες ειναι θεωρια συνωμοσιας.Και δυστυχως(για σενα) δεν μπορεις να την αποδειξης.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Έλα ρε Despe, τώρα!

Ντίνος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 23 Φεβ 2015, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κοπλιμεντο του κανε ο ντεσπε. θελει κ λιγο μυαλο για να σαι στημενος.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Καμια ιερη αγελαδα ολα γκρεμισμενα ειναι πλεον.
Ισως και να ειναι καλο αυτο.
Τουλαχιστον οποιες μαθηματικες ελπιδες υπαρχουν να πετυχουμε ας τις κυνηγησουμε.
Απο του χρονου θα ειμαστε ολοι μας πιστευω πιο ωριμοι απο ποτε.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

παιζουμε με τον τελη κ ο ιτανζ τρωει κοκκινη,μπαινει ο γλυκος κανει πεναλτι κ τρωει κιτρινη με την οποια συμπληρωνει καρτες....οποτε τον δηλωνεις με τον παο κ παμε χωρις τερμα κ αν σου την δωσει βαζεις τον κλαουςςςςςςςςςςςςςςςς.κλειστετο το μαγαζι κ να το ανοιγεται καθε τεταρτη με την λαικη να πουλατε βρακιαααααααααααααααααααα :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: αγανακτηση εισται
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

κανεις δεν τον θεωρει βαζελο πιστευω απλα φοβουνται μην παει και παιξει φιλικο για να βοηθησει το βαζελο να το παρει γιατι ο ΠΑΟΚ εχει μεινει πισω..
αν δεν παρεις διπλο παιζοντας χωρις Κατσε, για μενα οχι απλα τελειωσες μην ξαναπερασεις εξω απ το γηπεδο..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε σεις στημένο να τον λέγατε αν δε το είχε γενικά σαν πολιτική να δηλώνει τους τιμωρημένους στα άμεσος επόμενα παιχνίδια. Δεν είναι στημένος απλά κολλημένος είναι ( αλλιώς θέλω να τον χαρακτηρίσω απλά αν πω αυτό που θέλω βλέπω να σκάει το πρώτο μου ban και δε το χαραμίζω για τον Άγγελο :lol: :lol: :lol: :lol: ) . Βεβαια το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αλλα εντάξει μη το παρακάνουμε. Aυτός είναι ο Αναστασιάδης τι να κάνουμε τώρα. Ας πρόσεχαν αυτοί που τον έφεραν.

paokovios1974

Για τον φετινό ΠΑΟΚ γέλιο μονο και πολύ μάλιστα. Είναι από τους πιο αστείους ΠΑΟΚ που θυμάμαι εγώ διοικητικά και αγωνιστικά. Το μονο κέρδος της φετινής χρονιας η ( επιτέλους ) απομυθοποίηση κάποιων που το παίζουν παράγοντες και προπονητές...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Δευ 23 Φεβ 2015, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ξεροκεφαλιάς και παράνοιας. Η ΠΑΕ θα πρέπει να τον βοηθήσει στέλνοντάς τον σ' έναν καλό ψυχίατρο. Δεν κάνω πλάκα. ΠΡΕΠΕΙ να τον δει ψυχίατρος.
Φυσικά δεν πιστεύω ότι ο Κάτσε μένει έξω προς όφελος της βαζέλας και είναι ντροπή να λέμε τέτοια πράγματα εδώ μέσα. Καταλαβαίνω την οργή των παιδιών που το έγραψαν, αλλά παιδιά κρατηθείτε λίγο. Κι εγώ θέλω να του κατεβάσω όσα καντήλια δεν έχει ανάψει στη ζωή του (και φαντάζομαι είναι πολλά), αλλά..
Δύο είναι οι πιθανοί λόγοι που ο Κάτσε θα μείνει εκτός:
1) Από καθαρό εγωϊσμό επειδή του έχει ασκηθεί κριτική για την τακτική του να εκτίουν οι παίκτες στα αμέσως επόμενα παιχνίδια.
2) Επειδή έτσι του έχει πει ο πνευματικός του.
Και πάλι, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Ο άνθρωπος είναι ένας επικίνδυνος θρησκόληπτος με σοβαρότατες διαταραχές και πλέον τον ΠΑΟΚ μπορεί να τον σώσει μόνο η επέμβαση της επιστήμης.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

chrisg4 έγραψε:Ρε σεις στημένο να τον λέγατε αν δε το είχε γενικά σαν πολιτική να δηλώνει τους τιμωρημένους στα άμεσος επόμενα παιχνίδια. Δεν είναι στημένος απλά κολλημένος είναι ( αλλιώς θέλω να τον χαρακτηρίσω απλά αν πω αυτό που θέλω βλέπω να σκάει το πρώτο μου ban και δε το χαραμίζω για τον Άγγελο :lol: :lol: :lol: :lol: ) . Βεβαια το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αλλα εντάξει μη το παρακάνουμε. Aυτός είναι ο Αναστασιάδης τι να κάνουμε τώρα. Ας πρόσεχαν αυτοί που τον έφεραν.

paokovios1974

Για τον φετινό ΠΑΟΚ γέλιο μονο και πολύ μάλιστα. Είναι από τους πιο αστείους ΠΑΟΚ που θυμάμαι εγώ διοικητικά και αγωνιστικά. Το μονο κέρδος της φετινής χρονιας η ( επιτέλους ) απομυθοποίηση κάποιον που το παίζουν παράγοντες και προπονητές...
Δεν εμεινε κανενας φιλε, κανενας.
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.
Η θα καθαρισει μια για παντα απο τον Ιβαν ο κοπρος του αυγεια η game over.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Τσανδάρης τουλάχιστον θα είναι διαθέσιμος; μπορεί μια χαρά να γίνει ο αντι-Κάτσε. Αντί να αναγάγετε ακόμα και το κλάσιμο του Aναστασιάδη σε μέγα θέμα υποστηρίξτε και λιγο την ομάδα. Ολοι αυτοί είναι αναλώσιμοι, κάνουν μια δουλειά πληρώνονται αδρά γι'αυτό, σημερα υπάρχουν, αύριο όχι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παρακαλω καποιος μοντ να επεμβει και να κατεβουν οι χαρακτηρισμοι περι στημένων .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”