Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από astral »

Kι εμενα θα μου αρεσε ο Νταντας στο ροστερ ως συμπηρωματικη λυση (αντι του Τσιγγαρα για παραδειγμα) με ενα λογικο συμβολαιο, αλλα δεν ξερω ποσα παιρνει και ποσα ζηταει.
Ηταν πολυ καλος στην αναπτυξη, με σοβαρα θεματα αμυντικα, και προφανως δεν ηταν ετοιμος ουτε ικανος να σηκώσει το κεντρο ως πρωτο βιολι. Εδειξε να γουσταρει που ειναι στην ομαδα και να προσπαθει ακομα και οταν δεν του βγαινουν τα ματς.
Σε ματς που παιζουμε στο μισο γηπεδο η χρειαζεται ροτεησον (που ειναι αρκετα) θα ηταν χρήσιμος.
Καλως δεν πληρωσαμε τη ρίτρα, αλλά αν ήμουν ο παικτης θα παρακαλούσα να μείνω/επιστρέξω στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ποιος Ντάντας και Μαρκαντωνης ρε σεις

Ένα χαφ τύπου Αουγκουστο θέλει η ομάδα να ξέρει μπάλα και να ρίχνει και λίγο ξύλο για να σφιξουμε αμυντικά
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κατα τη γνωμη μου θελει 2 χαφ η ομαδα (με δεδομενο οτι μενει ο Μειτε και ο Σβαμπ).
Νταντας (η καποιος αλλος φθηνος και καλος στην αναπτυξη) στη θεση του Τσιγγαρα, και εναν παικταρα στη θεση του Αντωνη.

Οπότε,
Μειτε, παικταρας, Οζντοεφ, Σβαμπ, Νταντας ορ σιμιλαρ
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ρε παιδια ειδατε αληθεια τον Νταντας καλυτερο απο τον Τσιγγαρα ;;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Θα το πω και αμαρτίαν ουκ έχω, νήμα επιθυμιών είναι εξάλλου

Μειτέ - Μισιτς - Οζ - Καμαρά/Χουάνγκ - Σβαμπ - Τσιγγάρας

Πλιτς.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πιστεύω ότι ταιριάζει καλυτερα σε αυτό που παίζουμε, ειδικά με δεδομένο ότι ο παικτης που θα εχουμε σε αυτο το ρολο θα παρει χρονο κυριως σε "μικρά" κλειστά παιχνίδια και θα πρέπει να βοηθάει περισσότερο στην ανάπτυξη.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Είναι 2 διαφορετικοί παίκτες και η συζήτηση γίνεται με δεδομένο πως ο ρόλος τους θα ήταν αυτός του 5ου χαφ.

Ο Τσιγγάρας δυστυχώς δεν είχε την απαραίτητη εξέλιξη, που όλοι ελπίζαμε. Δεν τον βοήθησε και ο τραυματισμός.
Είναι όμως πιο αμυντικογενής και δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη της ομάδας. Αν δεν ήταν Έλληνας γηγενής, δεν νομίζω πως αγωνιστικά θα αποτελούσε πλήγμα η αποχώρηση του, παρότι τον συμπαθώ τον Χάρη.

Ο Νταντάς, ο οποίος και αυτός δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη στην καριέρα του, βάσει ταλέντου, έχει πολύ υψηλότερο ταβάνι. Στην παρουσία του στην ομάδα, είχε 39 συμμετοχές, 5 γκολ, 2 ασσίστ. Η βασική του αδυναμία ήταν αμυντικά, κυρίως σε ντέρμπι.
Οπότε για τον συμπληρωματικό ρόλο του 5ου χαφ με χαμηλό συμβόλαιο, θα μπορούσε άνετα να είναι πιο χρήσιμος, από τον αμυντικόγενη Τσιγγάρα, σε όλα τα ματς με χαμηλότερου επιπέδου αντιπάλους.

Σε θεωρητικό επίπεδο όλα αυτά φυσικά, αλλά το τόπικ είναι για τέτοιες συζητήσεις :pano:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Φιλε μου,

Προφανως ειναι 2 διαφορετικοι παικτες.
Το υψηλοτερο ταβανι ομως που το ειδαμε; Επειδη ειναι Πορτογαλος και προερχεται απο τη Μπενφικα; Λιγα σαπακια μας ηρθαν απο εκει;

Εγω με Τσιγγαρα βασικο θυμαμαι να παιρνω κι ενα κυπελλο και να περναω κατι προκριματικους στην Ευρωπη.
Με Νταντας θυμαμαι να χανω απο την κουλα των 10 παικτων και να γινομαι περιγελος στην Ευρωπη.

Ισως ειμαι υπερβολικος στην κριση μου, αλλα δε νομιζω οτι ειδαμε κατι αλλο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Αν ο Νταντας δεν ηταν Πορτογαλος απο τη Μπενφικα και ηταν Ελληνας ή Βουλγαρος, ουτε για τον ΠΑΟΚ Β δεν θα τον ειχαμε, οχι να το συζηταμε τωρα.

( Οπως αντιστοιχα αν ο Κουλιε πχ ηταν Πορτογαλος/ Ολλανδος/ Βελγος , τωρα θα συζητουσαμε για τον νεο στοπερ που κοιταει η Μπαγερν πχ)
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Συμφωνω οτι ειναι πολυ διαφορετικοί, για αυτο και η προτίμιση.
Ουτε ο Νταντας, ουτε ο Χαρης μπορουν αν ανταποκριθούν στο ρολο του βασικού.

Οπως εξηγησα παραπάνω, πιστευω ειναι θεμα χαρακτηριστικών του 5ου χαφ και θεωρω οτι χρειαζεται περισσοτερο καποιος σαν τον Νταντας στα "μικρα" κλειστά παιχνιδια της σουπερληγκ.

υγ: θυμάμαι και αυτο μαζι με τα στραβα του Νταντας. Χτυπητες αδυναμίες, αλλα και πολυ δυνατα στοιχεία σε αλλους τομείς.
https://www.sport24.gr/football/paok-nt ... 97815.html
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

https://www.transfermarkt.com/tom-locky ... ler/207742 μόνο και μόνο επειδή προέβλεψε οτι θα κατακτησουμε το Conference.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Βάνια πουλόπομ, παίξε καλά το νταλαβέρι εκεί στα πάτρια εδάφη και κλείσε από τώρα τον παιχταρά για το καλοκαίρι. Ούτε projects ούτε τίποτα. Έτοιμος παίχτης, τον φέρνεις τον πετάς μέσα και τον αποθεώνει η Τούμπα.
https://www.transfermarkt.com/benjamin- ... ler/462977
[youtube]9SQkj-2i1p8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

sn0ufel4 έγραψε:Ποιος Ντάντας και Μαρκαντωνης ρε σεις

Ένα χαφ τύπου Αουγκουστο θέλει η ομάδα να ξέρει μπάλα και να ρίχνει και λίγο ξύλο για να σφιξουμε αμυντικά
Εντάξει έχεις δίκιο έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίζει ο άλλος χαφ με αυτό το ύψος και αυτόν το σωματότυπο. Φυσικά και υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν δεν...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθει και για παικτες απο την Ελληνικη αγορα...2 περιπτωσεις φαινονται να ειναι ο Μιριτεγιο του Αστερα που εχουμε πει σε παλιοτερα ποστς και μαλλον ο Θυμιανης που ηδη ακολουθαει την σελιδα του ΠΑΟΚ στο προσωπικο του προφιλ..2 ενδιαφερουσες λυσεις για βαθος ροστερ πιθανοτατα θα ηταν ο Γιουπιτανα απο τον Ατρομητο και ο Λιαβας απο τον Παναιτωλικο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

marsantos έγραψε:Εννοείται και Γιαννούλη. Απλά τον Μασούρα τον σκέφτηκα ψάχνοντας ποιος θα ταίριαζε και θα χώραγε με τα τωρινά δεδομένα του ρόστερ. Χωρίς προσθαφαιρέσεις.
Δεν πιστεύω ότι ο γαύρος θα αφήσει παίκτη του να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

4 παίκτες θέλω ως ελεύθερους.

Στα χαφ
Μαντί Καμαρά
https://www.transfermarkt.com/mady-cama ... ler/481173

Τζον Λουντστραμ
https://www.transfermarkt.com/john-lund ... ler/156941

Εξτρέμ
Φάμπιο Μάρτινς