Yπεγραψε Μαλαισια για 1 χρονο. ΕπομενοςςςςςςςςςςςςΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αιμάρ αργεί;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
-
θελουμε μεταγραφη μπολ μπου γρηγορο να μαζευει τις μπαλες απο τα αντιπαλα διχτυα και να τισ πηγαινει στη σεντρα.

- ΑποστόληςΑ
Ελπίζω μια φιλική εξάρα να μην είναι "σημάδι" σχετικά με το αν χρειάζεται επιτακτικά ενίσχυση η ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις. Θέλω να πιστεύω ότι ψάχνουμε αλλά κυρίως ότι ξέρουμε τι συγκεκριμένο θέλουμε.
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα παίζει 4-4-2 Στο πρώτο μέρος με Σαλπι - Vukic μπροστά και στο δεύτερο με Αθανασιάδη - Σαλπι και Αθανασιάδη - Necid.
Η αληθεια δεν με εχει πεισει η ομαδα αμυντικα. (ισως φταιει και οτι δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιηθει και πολυ) Πιστευω θελουμε εναν ΠΑΙΚΤΑΡΑ στα μετοπισθεν. Αλλα και ενα αρ. εξτρεμ που να κανει μαγικα(δεν μπορω να βασιστω στο οτι ο γεωργιαδης θα εχει σταθερη αποδοση). Για 10ρι με ψηνει και ο παικταρας με το δυνατο ποδι που εβαλε ο ντεσπε.
Εν κατακλειδι εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον Ζηση οτι θα κανουμε κι αλλη μεταγραφη.
:ugeek:
Εν κατακλειδι εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον Ζηση οτι θα κανουμε κι αλλη μεταγραφη.

- efthimis_paok
Για να έχουμε όντως δυο εντεκαδες όπως γράφτηκε μετά το φιλικό, χρειαζόμαστε σίγουρα δεκαρι. Καλός ο vukic αλλα όχι σταθερός σε απόδοση. Με τη νις δεν εδειξε πολλά κ δεν βγάζει μια σαιζόν. Ο λωρενς δεν κανει για εκει. Για να δούμε.
ναι. χρειαζόμαστε 10αρι. αύριο.
cb δεν νομίζω να βιαζόμαστε, υγεία έχοντες -χτύπα ξύλο, γιατί όταν θα χρειαστεί να το γυρίσουμε σε μαζική υπεράσπιση της εστίας υπάρχει και ο Κατσικάς και ο Μοντάνα. άν είναι θα πρέπει να βρούμε ένα που να ξέρει τη μπάλα που ξέρει ο Κατσουράνης, αλλά να είναι πιο "αμυντικός" (σε βιογραφικό κτλ). άρα δεν βιαζόμαστε.
cb δεν νομίζω να βιαζόμαστε, υγεία έχοντες -χτύπα ξύλο, γιατί όταν θα χρειαστεί να το γυρίσουμε σε μαζική υπεράσπιση της εστίας υπάρχει και ο Κατσικάς και ο Μοντάνα. άν είναι θα πρέπει να βρούμε ένα που να ξέρει τη μπάλα που ξέρει ο Κατσουράνης, αλλά να είναι πιο "αμυντικός" (σε βιογραφικό κτλ). άρα δεν βιαζόμαστε.