Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από zissos »

Σήμερα δεν θα με χαλάσει τίποτα!!!
[youtube]I1R8LEzJcjw[/youtube]
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ενα απο τα πιο στεναχωρα πραγματα στη ζωη ειναι να βλεπεις αδερφια να σφάζονται μεταξυ τους. Ειμαστε ο πιο αυτοκαταστροφικος λαος. Πραγματικα ειναι πολυ λυπηρό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

DC έγραψε:Άκου Ομπανεμπάνε, σκασίλα μου για μένα. Αντέχω πολλά. 8-)
Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος "καβγάς" είναι εδώ μέσα. Όμως, πριν πέταξες χοντράδα. Μην μπλέκετε παιδιά και συγγενείς γενικότερα, γιατί καμιά στιγμή θα πετάξει κανείς καμιά ομορφιά για μάνες και θα μπουρδελέψει κάργα το πράμα.
Δεν μοιάζεις για μ@λ@κ@ς.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να ισιώσει η φάση και κοίταξε να το εννοείς. ;)
Φιλικά και σόρι για την υπόδειξη. :D

Δεν εχω τιποτα απολυτως με τα παιδια του ανθρωπου.
Ευχαριστω που καταλαβε εστω και ενας pgetsos τον τροπο που εγραψα οτι εγραψα.
Δε νιωθω οτι πρεπει να ζητησω συγνωμη ρε DC το αντιθετο θα το δεχομουν ειδικα απο αντρες που οπως λενε φορανε παντελονια.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

OK, Παόκια... Τα καταφέρατε και χαλαστήκατε...

Κατάλαβε το λάθος του ο Κορίνθιος, όντως ήταν τραβηγμένο αυτό που είπε και είμαι σίγουρος 100% ότι το παιδί στεναχωρήθηκε και ζητάει συγγνώμη με τον τρόπο του. Και μπράβο του, γιατί το να αναγνωρίζεις το λάθος σου είναι πολύ πιο σημαντικό από κάτι που είπες πάνω σε μια στιγμή έντασης ή κάτι που πραγματικά σου ξέφυγε.

Τάγμα, επανέρχεσαι πάραυτα. Το λήγετε και μεταξύ σας και πάμε όλοι μαζί για τη συνέχεια. Έχουμε Μπενφίκα και πλησιάζουν και σιγά-σιγά οι αναμετρήσεις με τον πστγαυρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμα και όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος, θα βρούμε μια αφορμή να τσακωθούμε. Δεν μας φταίει ούτε ο Άρης, ούτε ο Αναστασιάδης, ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο Πλατινί.
Ο εαυτός μας είναι ο φταίχης που δεν μπορεί να ακούσει άλλη άποψη από τη δική μας (επειδή η δική μας είναι ΠΑΝΤΑ η σωστή) ούτε φυσικά κάποια υπόδειξη, για τους ίδιους λόγους.
Θεωρώ και τον Ταγμα και τoν obanebane δικά μας παιδιά που τους ενώνουν πολλά περισσότυερα απ' όσα τους χωρίζουν. Παρακαλώ, αν μετράει η άποψή μου, τον Ταγμα να επανέλθει στην οικογένειά μας. Κάθε οικογένεια έχει προστριβές και διαμάχες και πολλές φορές πάνω στα νεύρα μας, λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω που δεν την εννοούμε βεβαίως.
Όσον αφορά στο θέμα του Αναστασιάδη, εγώ δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερα μεμπτό. Οι περισσότερες ομάδες της Sl είναι του Ολυμπιακού, οπότε τι πρέπει να κάνει ένας προπονητής; Να μην δουλεύει ή να ξενιτευτεί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 24 Φεβ 2014, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σιγά μην κάτσουμε να στεναχωρηθούμε και για το σκουλήκι τώρα.Δεν πα να μην πέρασε η μπάλα την γραμμή;Λίγο με νοιάζει.Μεταξύ των παραρτημάτων,σώθηκε ο Πλατανιάς και όχι ο Άρης,Εκεί τελειώνει το θέμα.

Όσο για το ερπετό,όταν μας έκοβαν τα όνειρα με τον Σπάθα,ήταν καλά και τώρα θα λυπηθούμε κιόλας;Ρε άντε στα τάρταρα προπαγανδιστές και στον αγύριστο.Δεν ξεχνάω τον Σπάθα-δεν ξεχνάω τους δανεικούς-δεν ξεχνάω το συνεχές άνοιγμα ποδιών στο εκάστοτε αφεντικό-δεν ξεχνώ την περυσινή μεταμόρφωση τους σε Μπαρτσελόνα. Θα βγούμε μωρέ να λυπηθούμε εμείς για αυτούς που η μεγαλύτερη ανάγκη της ζωής τους είναι πότε θα χάσει ο ΠΑΟΚ;Πάτε καλά;

"Καλύτερα να χάσουμε το κύπελλο,παρά να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα".Το ξεχνάτε κ αυτό;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρε αποτέλεσμα ο Άρης απ τον γαύρο;Απ τον βάζελο όταν ήταν προσκυνημένος;Θα σας απαντήσω εγώ:ΠΟΤΕ.Τα μόνα ματς που ξεσκιζόταν ήταν με τον ΠΑΟΚ και όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είναι ψεύτης.

ΤΑΓΜΑ,το paokmania χρειάζεται φωνές σαν την δική σου,θα σε παρακαλούσα να επανέλθεις.

Και τέλος:

Καλό αφανισμό π@υτανας γιοι
Στην Β και στην Γ εθνική
Και άντε στα χωριά,ρουφιάνοι ερπετά
Στην Α δεν θα παίξετε ξανά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τασο φορουμ ειναι ,μη τα παίρνεις της μετρητής.Εύκολα γινεται η παρεξήγηση.Μεχρι κι εγώ την άκουσα.Αμα εισαι τσιτωμένος τα βλέπεις αλλιώς.Για τα παραρτήματα τώρα?

Και μη ξεχνιόμαστε

Καλό αφανισμό σουλτανας γιοι
Στην Β και στην Γ εθνική
Και άντε στα χωριά,ρουφιάνοι ερπετά
Στην Α δεν θα παίξετε ξανά.
Θυμάται κανείς απο ποιο τραγούδι είναι ο ρυθμός?Δε λεει να μου φυγει απ το μυαλό.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτή η θεωρία πάντως για τα συμφέροντα του χοντρού που αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή, κι αβαντάρονται διάφορες ομάδες, δεν στέκει και πολύ να ξέρετε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

@ Sick

Εχει τοσα παραρτηματα φετος η ΔΕΚΟ που και ο ιδιος ο χοντρος εχει χασει το λογαριασμο... :lol:

Για να κανουμε και το συνηγορο του διαβολου....Και που να παει ο Αγγελος να δουλεψει ? Οι μονες ομαδες που δεν ειναι υποκαταστηματα ειναι ο βαζελος , το Αγρινιο , ο Οφη και εμεις .... :lol: :lol:

Απλως φετος ο νταβατζης αποφασισε οτι το π@υτανακι της Παπαναστασιου πρεπει να αλλαξει πιατσα...Ο πλατανιας ειναι και η ομαδα του χωριου του οποτε εχει προτεραιοτητα....

Περυσι αποφασισε να μεταμορφωσει το ρουλη σε Μπαρτσα...Φετος αποφασισε να τον αφησει οπως ειναι... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://postimg.org/image/ptd3jad0t/

Δείτε τι έκανε ο αθεόφοβος...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: υπάρχει ένα γνωμίκό που λέει κάθε αρνάκι απο το ποδαράκι του κρέμεται. φέτος ο αρης, του χρόνου ο πλατανιάς, έτσι είναι η ζωή όταν δεν την κυβερνάς εσύ....

ΥΓ2: δίκιο έχει ο γκρεϊτ γουαϊτ, που να πήγαινε όταν μόνο 5 ομαδες δεν είναι στο άρμα (+Απόλλων) ;;;; :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

[quote="shark4}] Oι μονες ομαδες που δεν ειναι υποκαταστηματα ειναι ο βαζελος , το Αγρινιο , ο Οφη και εμεις [/quote]
Ο Οφη; Αυτός που άνοιξε τα πόδια για να πάρει ο Ολυμπιακός μια νίκη ψυχολογίας;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλα ρε παληκαρια ελεος...
Θα τσακωθειτε και για το παιχνιδι του συμπολιτη???

Ειπαμε υπαρχει και ενα μετρο.
Θεωρω το θεμα ληξαν και ας πρυτανευσει η λογικη.
Ταγμα και λοιποι που ηρθατε σε αντιπαραθεση,το καταλαβαινετε οτι ηταν μια στραβη στιγμη και τελειωσε.

Σας θελουμε ολους εδω,βαρια χαρτια του forum,συσπειρωμενους γιατι εχουμε ματς την Πεμπτη.Και μην μου αρχισετε μα μου ειπε ετσι μα μου πε αλλιως.
Λαθος οτι και αν ειπωθηκε,κακη ωρα.
Παμε παρακατω...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ρε παλίκαροι συνονόματε απο Κόρινθο και Τάγμα, ελάτε ρε, καλή καρδιά ρε σεις, οκ, άντρες είμαστε, νεύρα από πολλές πλευρές παίζουν, ο γραπτός λόγος βοηθάει και παρεξηγήσεις, βρείτε τα και παει στο καλό, ειπώθηκαν λάθος πράγματα, αλλά όχι με κακή πρόθεση, είστε και οι δύο λογικοί και ντόμπροι.
Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για το διπλό στη Λισσαβώνα!

ΥΓ. Σκατοσκούληκο, έχεις πάψει να με απασχολείς, θα προτιμούσα να έμενες για να σου ρίχνω 5άρες κάθε χρόνο και να έπεφτε κανας τέλης ή πλατανιάς που τώρα είναι στα μάτια μου εξίσου σιχαμεροί οσφυοκάμπτες. αλλά επειδή εκείνο το κλείσιμο ματιού της λέρας του κάλβο στην άλλη λέρα με το στραγάλι δεν το ξεχνώ ρε καθίκια, σας εύχομαι στο τοπικό και ακόμα παραπέρα. Και για καλό κατευόδιο, θα σας ξεφτιλίσω και στο ίδιο σας το σπίτι όπου να ναι, οτιδήποτε κάτω από 5 θα είναι fair play.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Οφη; Αυτός που άνοιξε τα πόδια για να πάρει ο Ολυμπιακός μια νίκη ψυχολογίας;
Βρε Αποστολε συγγνωμη ...Εδω ο ιδιος ο χοντρος εχει χασει το λογαριασμο με τα παραρτηματα , εγω δεν θα κανω λαθος ? :D

Παντως ειτε πεσει ο ρουλης , ειτε ο πλατανιας ....

Στο πε@ς μας ανθη
στους @ρχεις μας κορδελες.... :ugeek:

( που θα ελεγε και ο ποιητης)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”