33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Αν πηδαει για κεφαλια με τον αγκωνα στα μουτρα του αντιπαλου, θα γινει και αυτος....μπεργκ
-
ariskatiforos
εθνικη παπαλα για τον μεγα σκορερ που αδικειται απο την ομαδα και τα ανυπαρκτα εξτρεμ
..πριν λιγο καιρο εφταιγε οτι επαιζε στο πλαι,αν και εβαλε καποια γκολακια τοτε..τωρα φταινε τα εξτρεμ..
του χρονου να δω τι θα φταιει..προβλεπω σαλπιγγιδιαδα νο 2..οι μεν αρχηγαρα ΠΑΟΚαρα ψυχαρα οι δε αμπαλος αργος ατεχνος κλπ..εγω ειμαι με τους δε..
εφτασε τα 27 και ακομα δεν εχει σκοραρει με την εθνικη, ουτε εχει καθιερωθει,για πρωτος σκορερ πρωταθληματος ουτε σε 100 χρονια..σε αντιθεση με το θρυλικο νο 14 που στην ηλικια του και στην εθνικη ηταν αναντικαταστατος και ειχε τα παστελια του εκει αλλα και πρωτος σκορερ πρωταθληματος ειχε βγει και κανα δυο φορες 2ος..παρολα αυτα κανεις δεν αμφισβητει πλεον και επειτα απο μαχες μαχων και αντιλογιες την ανεπαρκεια του για να παιζει στον ΠΑΟΚ ..
οχι φετος χρονια τωρα..ελπιζω να μη περασουμε ντεζαβου με τον κλαους..
εχω εμπιστοσυνη στον αρνεσεν..αρκει να μη παιξει ρολο,οπως ειχε παιξει και επι σαλπιγγιδη η συμπαθεια του κοσμου..και βασισουμε την νεα εποχη με βασικο επιθετικο αυτον..
..πριν λιγο καιρο εφταιγε οτι επαιζε στο πλαι,αν και εβαλε καποια γκολακια τοτε..τωρα φταινε τα εξτρεμ..
του χρονου να δω τι θα φταιει..προβλεπω σαλπιγγιδιαδα νο 2..οι μεν αρχηγαρα ΠΑΟΚαρα ψυχαρα οι δε αμπαλος αργος ατεχνος κλπ..εγω ειμαι με τους δε..
εφτασε τα 27 και ακομα δεν εχει σκοραρει με την εθνικη, ουτε εχει καθιερωθει,για πρωτος σκορερ πρωταθληματος ουτε σε 100 χρονια..σε αντιθεση με το θρυλικο νο 14 που στην ηλικια του και στην εθνικη ηταν αναντικαταστατος και ειχε τα παστελια του εκει αλλα και πρωτος σκορερ πρωταθληματος ειχε βγει και κανα δυο φορες 2ος..παρολα αυτα κανεις δεν αμφισβητει πλεον και επειτα απο μαχες μαχων και αντιλογιες την ανεπαρκεια του για να παιζει στον ΠΑΟΚ ..
οχι φετος χρονια τωρα..ελπιζω να μη περασουμε ντεζαβου με τον κλαους..
εχω εμπιστοσυνη στον αρνεσεν..αρκει να μη παιξει ρολο,οπως ειχε παιξει και επι σαλπιγγιδη η συμπαθεια του κοσμου..και βασισουμε την νεα εποχη με βασικο επιθετικο αυτον..
O Άγγελος μόνο σέντερ μπακ δεν τον έβαλε κατά τα άλλα φταίει ο Κλάους .........
-
ariskatiforos
ο αγγελος που κολλαει φιλε εροπτολ..δε κολλαει στο συλλογισμο μου εχω την εντυπωση..
ενταξει αν κανουμε τα ιδια λαθη με συμπαθειες αγαπες κλπ δεν υπαρχει ελπιδα..
και εγω ελπιζω σε τεχνοκρατικη λειτουργια..ιδωμεν
Ολοι οι αλλοι φταινε εκτος του κλαους.
Ρε ακομα να το καταλαβετε ;
Πωωω ειστε μερικοι ρε παιδακι μου..

Πωωω ειστε μερικοι ρε παιδακι μου..
ariskatiforos έγραψε:ο αγγελος που κολλαει φιλε εροπτολ..δε κολλαει στο συλλογισμο μου εχω την εντυπωση..
Μα μόνο στον φυσικο του χώρο δεν τον έβαζε ......εκει θα τον κρίνεις .....μα με λες για συμπάθειες κλπ. Ακόμη και τώρα κάνουμε αγιογραφία στον Αγγελο ήταν καταστροφική η τελευταία του συμμετοχή στο ΠΑΟΚ με τεράστιες ευθύνες και του βρυζα από αυτούς ξεκινάνε όλα και φυσικά από το λάθος του Ιβάν που ακουσε τους φραγκουληδες και επέλεξε τον Αγγελο .......
slidar έγραψε:Ολοι οι αλλοι φταινε εκτος του κλαους.
Πωωω ειστε μερικοι ρε παιδακι μου..![]()
![]()
![]()
Και ο Κλάους φταίει άλλα όχι μόνο αυτος .....ξαφνικα σαν να μην ήρθαν πότε είναι οι Άγγελος Ζησης τους ξεχάσαμε είδη επειδή φύγανε
-
ariskatiforos
φιλε εισαι εκτος θεματος..και εχεις τον αγγελο κολλημενο σαν τσιχλα στη σκεψη σου..
ξαναδιαβασε λιγο το παραλληλισμο και απαντησε μου σ αυτον..περι σαλπι εθνικης πρωτου σκορερ και εξελιξης..
ασε που ο κλαους επι αγγελου εβαζε και κανα γκολ..
μη κολλησεις σ αυτο ομως ξεχνα το..
ξαναδιαβασε λιγο το παραλληλισμο και απαντησε μου σ αυτον..περι σαλπι εθνικης πρωτου σκορερ και εξελιξης..
ασε που ο κλαους επι αγγελου εβαζε και κανα γκολ..
μη κολλησεις σ αυτο ομως ξεχνα το..
Μιλάς για συμπάθειες .....και δεν έχουμε ελπίδα, φυσικά δεν έχουμε ελπίδα οσο ακόμη αγιοποιουμε κάποιους....εβαζε κανενα γκολ οσο ήταν φρέσκος αρχή της σαιζόν μετά κλαταρε και αυτος όπως όλοι μετά τον δεκεμβριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 05 Ιουν 2015, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ασφαλώς και τον έβαλε για τουλαχιστον μισό ημίχρονο.. δεν θυμάμαι το παιχνίδι τώρα γμτ...eorptol έγραψε:O Άγγελος μόνο σέντερ μπακ δεν τον έβαλε κατά τα άλλα φταίει ο Κλάους .........
-
ariskatiforos
ενταξει αστο..
αφου δεν αλλαζει το καναλι δεν υπαρχει λογος να συνεχισω φιλε εροπτολ..
ισως καποιος αλλος σχολιασει επι της ουσιας..ρε τι νταλκα εχετε ,μερικοι..
ανεφερα πουθενα τη λεξη αγγελος??
παρακαλω τους μοντς να επιληφθουν διοτι κατανταει αστειο το ολο θεμα..
δε μπορουμε να κανουμε κουβεντα εδω μεσα..
δεν εχει νοημα τελικα..
αφου δεν αλλαζει το καναλι δεν υπαρχει λογος να συνεχισω φιλε εροπτολ..
ισως καποιος αλλος σχολιασει επι της ουσιας..ρε τι νταλκα εχετε ,μερικοι..
ανεφερα πουθενα τη λεξη αγγελος??
παρακαλω τους μοντς να επιληφθουν διοτι κατανταει αστειο το ολο θεμα..
δε μπορουμε να κανουμε κουβεντα εδω μεσα..
δεν εχει νοημα τελικα..
-
giliopoulos
Για να ξανααπαντησω το υφος μου δεν ηταν επιθετικο αν τετοιο φανηκε ηταν λαθος μου! Παμε ξανα! Διαφωνω καθετα οριζοντια οπως θες.. Θεωρω αδιανοητο να λες κατι τετοιο.. Αφου ειπατε πολλοι για παραδειγμα, πχ ο μπεργκ μια χαρα τεχνικη εχει, ανετα κανει ντριμπλα προσποιηση και γκολ.. Δεν ειπαμε ρε σεις να φερουμε και τον αγκουερο.. Αλλα το να μην εχεις βαλει γκολ στην καριερα σου με δευτερη και τριτη επαφη εκτος με την λαρισα πχ ε δεν το λες και ολοκληρωμενο.. Εχουμε δει μιετσελ ο οποιος τα ειχε ολα μην τρελαθουμε.. Ειπατε καποιοι για ιντσαγκι,. Μην τρελαθουμε μεγαλος φορ δεν ηταν γι αυτο και τα περισσοτερα χρονια ηταν αλλαγη.. Απλα ειχε το γκολ αλλα κλαους γι αυτο και στα μεγαλα ζορια γινοταν ηρωας.. Συνηθως σαν αλλαγη.. Τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του.. Αλλα ρε σεις πραγματικα τον ΠΑΟΚ τον ονειρευεστε με τον κλαους φορ? Ποσα χρονια εχουμε.να δουμε εναν πραγματικα μεγαλο φορ? Να γουσταρουμε?Rizla έγραψε: Τεχνικη με την εννοια οτι τριπλαρω περναω 1-2 παιχτες και σκοραρω δεν ειναι βασικο προσον του σεντερ φορ.
Απλα σου θυμιζω του Πιπο και τον Σουπερ Μαριο...
Ο Κλαους καλό θα είναι να πλαισιωθεί μεταγραφικά απο ένα ακόμα καλό φορ ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά και ορθότερη διαχείριση.
- Kid Shelleen
Φίλε Ηλιόπουλε θα συμφωνήσω με τον αντίδικό σουgiliopoulos έγραψε:Για να ξανααπαντησω το υφος μου δεν ηταν επιθετικο αν τετοιο φανηκε ηταν λαθος μου! Παμε ξανα! Διαφωνω καθετα οριζοντια οπως θες.. Θεωρω αδιανοητο να λες κατι τετοιο.. Αφου ειπατε πολλοι για παραδειγμα, πχ ο μπεργκ μια χαρα τεχνικη εχει, ανετα κανει ντριμπλα προσποιηση και γκολ.. Δεν ειπαμε ρε σεις να φερουμε και τον αγκουερο.. Αλλα το να μην εχεις βαλει γκολ στην καριερα σου με δευτερη και τριτη επαφη εκτος με την λαρισα πχ ε δεν το λες και ολοκληρωμενο.. Εχουμε δει μιετσελ ο οποιος τα ειχε ολα μην τρελαθουμε.. Ειπατε καποιοι για ιντσαγκι,. Μην τρελαθουμε μεγαλος φορ δεν ηταν γι αυτο και τα περισσοτερα χρονια ηταν αλλαγη.. Απλα ειχε το γκολ αλλα κλαους γι αυτο και στα μεγαλα ζορια γινοταν ηρωας.. Συνηθως σαν αλλαγη.. Τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του.. Αλλα ρε σεις πραγματικα τον ΠΑΟΚ τον ονειρευεστε με τον κλαους φορ? Ποσα χρονια εχουμε.να δουμε εναν πραγματικα μεγαλο φορ? Να γουσταρουμε?Rizla έγραψε: Τεχνικη με την εννοια οτι τριπλαρω περναω 1-2 παιχτες και σκοραρω δεν ειναι βασικο προσον του σεντερ φορ.
Απλα σου θυμιζω του Πιπο και τον Σουπερ Μαριο...
Και για να χρησιμοποιήσω δύο παραδείγματα από τους Γερμανούς που είναι και φίλοι μας
Αλλά και ο μεγάλος Γκερντ Μίλλερ δεν χαρακτηριζόταν ιδιαίτερα τεχνίτης, ούτε και θυμάμαι να έκανε ντρίπλες.
Θα ήθελα κι εγώ έναν φορ σαν τον Ιμπραήμοβιτς (τι παιχτάρα ρε μάγκες) που τα έχει όλα: ωραίο όνομα (Ζλάταν)
Έως τότε όμως καλός είναι και ο Κλάους. Και βελτιώνεται και κάθε χρόνο.
- desperando
- Επικοινωνία: