Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Τώρα θα παίζει ξύλο και από τους πάγκους το ταγάρι.
Αυτοφωράκιας!
Αυτοφωράκιας!
Σωστός!Logistis έγραψε:thomas Murg έγραψε:όσο πάει η μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Τζαβέλλα στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μπας και εχουν συννενοηθει το ΠΟΚ μεταξυ τους και εχουν βαλθει σημερα να αποδειξουν ποιος ειναι ο μεγαλυτερος κλόουν;
Συνήθως τσίρκο, έσκαγε τέτοια εποχή κι έκανε περιοδείες [WINKING FACE]
Sent from my iPad using Tapatalk
- Shivaspace
μπαμ μπουμ δεξια αριστέρα. Μλκ δεν τα προλαβένω τα ποκεμον. Αντε τώρα να κάνω screenshots απο τα ζέλια.thomas Murg έγραψε:όσο πάει η μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Τζαβέλλα στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 20 Ιουν 2024, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Fotis Ioannidis to Sporting CPMinority4 έγραψε:Ο Παυλίδης (33 γκολ φέτος!!!) πάει με 17+2 στην Μπενφίκα.
Ο Φωτάρας όμως ;
€150m here we go
- Shivaspace
τζαβέλλας μπακασέτας..αυτοί κάνουν κουμάντο και στην εθνική, ήθελε να περάσει και στο euro η κλίκα..
- john4serres
Shivaspace έγραψε:![]()
![]()
με τον Πάμπλο στον Ατρόμητο..άλλαξε επάγγελμα

Τζαβελλάκο γιατί δεν έμεινες εκεί πσυχούλα μου;
Ρε μλκες ΤΙ ΖΟΥΜΕ; Παναγία μου, βλέπω αυτά τα λέσια και ευχαριστώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τον ύψιστο που πρόεδρός μας είναι ο Ιβαναροςthomas Murg έγραψε:όσο πάει η μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!
Το παραδοξο ειναι οτι δεν ακουμε κατι απο τον παραδοσιακο κλοουν του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Εχουν μονοπωλησει κουλα και βαζελος.
- Kabamaru11
XAXAXAXAXAXAXAXA απ οτι εχω καταλαβει,μαλλον εμεις με τον γαυρο θα παλεψουμε,οι αλλοι ειναι απλα γελοιοι κ αυτοκαταστροφικοι.
- Shivaspace
icue έγραψε:Το παραδοξο ειναι οτι δεν ακουμε κατι απο τον παραδοσιακο κλοουν του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Εχουν μονοπωλησει κουλα και βαζελος.
μα εκείνοι το ξεκίνησαν..οι άλλοι απλώς ακολουθούν
Δεν ξέρω αν θα πάρουμε πρωτάθλημα φέτος
Δεν ξέρω αν μπούμε Τσ Λ
Δεν ξέρω αν ο Καμαρα με τον Μειτε η όποιον άλλο πάρουμε θα κολλήσουν καλά
Ένα όμως ξερω: Φέτος θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.με χάρτινη κ βαζελο.
Προβλέπω φυγή Αλμειδα μέχρι τα Χριστούγεννα maximum και Φωταρας να ψάχνει άμεσα για ομάδα να γλιτώσει από τον διευθυντή που του κουβάλησαν. Ποκεμον με όλοι τη σημασία της λέξης...
Δεν ξέρω αν μπούμε Τσ Λ
Δεν ξέρω αν ο Καμαρα με τον Μειτε η όποιον άλλο πάρουμε θα κολλήσουν καλά
Ένα όμως ξερω: Φέτος θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.με χάρτινη κ βαζελο.
Προβλέπω φυγή Αλμειδα μέχρι τα Χριστούγεννα maximum και Φωταρας να ψάχνει άμεσα για ομάδα να γλιτώσει από τον διευθυντή που του κουβάλησαν. Ποκεμον με όλοι τη σημασία της λέξης...