Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Napoli4 έγραψε:Άκουγα την χθεσινή τοποθέτηση του Τσοχου, πως πλέον με αυτό το ρόστερ ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει 4-3-3. Ακόμα και σε αυτό το σύστημα χρειάζεται ένας εξτρέμ, οι 2 όμως είναι υπερβολή.

Καταλαβαίνω τη δίψα να γεμίσουμε με ποιοτικούς παίκτες, αλλά πιστεύω το καλύτερο σε αυτή τη φάση θα ήταν να έρθει ένας μεσοεπιθετικός και τέλος.
Παράλληλα, να έχουμε ανοικτές κεραίες για ένα εξτρέμ και ένα δεξί Μπακ για τον Γενάρη.

Η σεζόν θα κριθεί στο δεύτερο μισό, αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ καλό υλικό, αρκετούς παίκτες, παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους και πρέπει να την πάρουν (Βρακας, Σμυρλης, Ρικάρντο, ακόμα και Μουργκ).

Δεν χρειάζεται πανικός. Panic buys τέλη Αυγούστου συνήθως μένουν αμανατι. Ας αξιολογήσει το ρόστερ ο Ραζβαν, και Γενάρη να έρθουν αυτοί που πρέπει.
Φίλε ναπολι αλήθεια σ θαυμάζω . Τι ήρεμος άνθρωπος έχω ακριβώς την ίδια άποψη και αντί να κάνω ένα ποστ όπως εσυ κάθομαι και μαλώνω και σχολιάζω άλλους . Αυτό θέλω να πω και εγώ που μόλις είπες . Σορυ από τον φίλο μπλακ και από όποιον κούρασα και φυσικά από τους μοντ .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσεις θα με σκασετε με τις αναλυσεις!!!!
Εχε χαρη που ειμαστε ιντερνετικα αλλιως θα εβγαινα γυμνος να τρεχω και να φωναζω για να τραβηξω την προσοχη σας
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

(φανταστειτε με να το φωναζω τρεχοντας γυμνος στο δρομο)
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DamoN έγραψε:Λοιπόν για να το τελειώνω για να μπήκα στο τρυπακι εγώ να ασχοληθω επι προσωπικού με άλλον και μάλιστα για την οικονομία της συζήτησης να βάλω υποθετικά στοίχημα φαντάσου τι μιρλα έπεφτε εκείνο τον καιρό και τι διάβαζα για συνεχόμενες μέρες .η μιρλα η οποία από τον τελικό και μετά ήταν σε τοξικό βαθμό με ατέλειωτες επιθέσεις σε σαββιδη,ομάδα λουτσεσκου κλπ. Ξέσκισμα κανονικό .
Επειδή το κλίμα έχει αλλάξει και η ομάδα είναι καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη συνιστώ να μην αρχίσετε τα ίδια γιατί θα πάρουμε ένα εξτρεμ και όχι δυο όταν οι ίδιοι υποστηρίζατε ότι δεν θα πάρουμε κανέναν. Που σημαίνει ότι αφού πήραμε 3 θα είστε υπερευχαριστημένοι
Τέλος από μένα το σπαμ που δεν ξέρω τι σημαίνει
Τις γενικεύσεις και τις υποθέσεις, κράτησε τες μακριά από μένα τουλάχιστον.
Σου απάντησα αμέσως πως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο και αντί να πεις μια συγνώμη ή έστω ένα απλό "έκανα λάθος πάμε παρακάτω" προσπαθείς να αποδείξεις μέσω δικαιολογιών, πως έκανες καλά που μου επιτέθηκες.
Τις νουθεσίες που γράφεις, δεν τις βλέπω καν.
Έχω το θάρρος της γνώμης μου και το θάρρος να παραδεχθώ οποιοδήποτε λάθος μου. Όχι όμως να κάτσω να απολογούμαι στον χ-ψ τυχαίο, που επειδή ξύπνησε στραβά θα μου κάνει παρατήρηση επειδή αναφέρω πως χρειαζόμαστε δυο μεσοεπιθετικούς.
Τις παρατηρήσεις εδώ μέσα τις κάνουν οι αρμόδιοι, όχι τα μέλη, γιατί πανεύκολα ξεφεύγει το πράγμα και μπορεί να αρχίσουμε τις.. προσευχές.
Όπως είπες, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις ,δεν απέδειξες τίποτα, προχώρα παρακάτω.
Σπαμάρισμα σημαίνει ακριβώς αυτό που κάνεις. Τρως χώρο και χρόνο από άλλους εδώ μέσα κάνοντας ανούσιες προσωπικές ΆΤΟΠΕΣ επιθέσεις και μάλιστα στο σχόλιο κάποιου που ήταν 100% ον τόπικ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μεσοεπιθετικά ΔΕΝ βγαίνει με 1 μόνο προσθήκη, τραυματισμοί και τιμωρίες υπάρχουν αλλά και πλέον 5 αλλαγές
δεν μπορεί να στηρίζεσαι σε Βρακά και Μουργκ πχ για να μπουν να σου αλλάξουν το παιχνίδι
θες ποιότητα και επιπλέον θες οπωσδήποτε νούμερα, να προσφέρουν σε γκολ και ασιστ
αν κάτσουμε και μετρήσουμε ποιοι έχουν νούμερα από το παρόν ρόστερ θα δούμε ότι είναι ελάχιστοι
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ευχαριστώ για το μάθημα . Σορυ για το σπαμ . Ο χαρακτηρισμός τυχαίος μου έφτιαξε την μέρα γιατί ξύπνησα στραβά
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εναν παικταρα και βρακα.. μια χαρα ειμαστε..
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Οπωσδήποτε ένας εξτρεμ παικταρας με συμβόλαιο άνω του μυρίου μεχρι τις 4/9 για να δηλωθει στην λιστα.
Και μετά ακόμα ένας για βάθος πάγκου ως τις 11/9.

Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι ποδοσφαιρική αυτοκτονία
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

@Napoli4 εκτιμώ τα σχόλια σου και απολαμβάνω να διαβάζω την συγκροτημένη σου σκέψη και μου αρέσει και πολύ το ύφος σου και ο τρόπος που γράφεις

αλλά...

ποιος Ρικάρντο; Είναι πολύ σημαντικό στην ομάδα να υπάρχει ομοιογένεια. Δεν γίνεται στο 6 να έχεις παίκτη των 10 εκατομμυρίων και αμέσως μετά να έχεις έναν που δεν μπορεί να κάνει ούτε την ελάχιστη διαφορά στον ΠΑΟΚ Β'.

Ακόμα και ο Μουργκ που πολλοί τον κακολογούμε έχει τεράστια διαφορά από τον Ρικάρντο. Έτη φωτός.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

joshua έγραψε:Δηλαδη καποιοι λετε πως αν δεν εφευγε ο Ναρει ειχε κλεισει το ροστερ...Θα με τρελανετε σημερα,ευτυχως εχουν μεινει λιγες μερες ακομα...
Ο Ναρει ήταν η αλλαγή του Αντριγια. Αυτόν τον ρόλο μπορεί να τον παίξει και ο Μουργκ.
Αν ο παίκτης που θα έρθει θα είναι ο παικταράς που θα πάρει την φανέλα του αριστερού εξτρέμ σπίτι, ναι ένας παίκτης φτάνει.

5 παίκτες (μεταγραφή, ντελιασ, Τάισον, Ζιφκο, Μουργκ) για 3 θέσεις, με 3 μικρούς να περιμένουν μια ευκαιρία για το ξεπέταγμα και με Βιεϊρίνια, Τομας, Σαματά να μπορούν να παίξουν τις θέσεις τώρα που μπαίνει και ο Τζιμας στο ροτεισον, και με Οζντοεφ-Σοαρες να μπορούν να παίξουν στο 10, νομίζω ότι είμαστε καλά.

Αρκεί αυτός που θα έρθει:
- να μην είναι δανεικός
- να μην είναι γυρολόγος.
- να είναι παίκτης με τριπλα, γκολ, ασιστς και σημαντικό ρόλο σε ομάδα που οι αντιπαλοι την περιμένουν κλεισμένοι πίσω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

"nother little thing, the same as every WC - you can adjust your £4.5m FWD / £4.0 / £3.9m DEF

For example, move from Mubama (close to a price drop) to Archer

Or from Baldock (could transfer to PAOK) to Kabore"

https://twitter.com/FplVelvet/status/16 ... 91/photo/2

Υποθέτω μας μπερδεύει με τη χάρτινη γιατί χθες διάβασα αναφορές πως προσπαθεί να πάρει τον Baldock.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Με Mulieka και Λημνιο είμαστε καλα και σε αριθμους και σε επιλογες.
Με έναν παίκτη θα υπάρχει θέμα .
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

gika έγραψε:
joshua έγραψε:Δηλαδη καποιοι λετε πως αν δεν εφευγε ο Ναρει ειχε κλεισει το ροστερ...Θα με τρελανετε σημερα,ευτυχως εχουν μεινει λιγες μερες ακομα...
Ο Ναρει ήταν η αλλαγή του Αντριγια. Αυτόν τον ρόλο μπορεί να τον παίξει και ο Μουργκ.
Αν ο παίκτης που θα έρθει θα είναι ο παικταράς που θα πάρει την φανέλα του αριστερού εξτρέμ σπίτι, ναι ένας παίκτης φτάνει.

5 παίκτες (μεταγραφή, ντελιασ, Τάισον, Ζιφκο, Μουργκ) για 3 θέσεις, με 3 μικρούς να περιμένουν μια ευκαιρία για το ξεπέταγμα και με Βιεϊρίνια, Τομας, Σαματά να μπορούν να παίξουν τις θέσεις τώρα που μπαίνει και ο Τζιμας στο ροτεισον, και με Οζντοεφ-Σοαρες να μπορούν να παίξουν στο 10, νομίζω ότι είμαστε καλά.

Αρκεί αυτός που θα έρθει:
- να μην είναι δανεικός
- να μην είναι γυρολόγος.
- να είναι παίκτης με τριπλα, γκολ, ασιστς και σημαντικό ρόλο σε ομάδα που οι αντιπαλοι την περιμένουν κλεισμένοι πίσω

Ο Νάρεϊ ΔΕΝ ήταν αλλαγή του Αντρίγια. Βασικός ήταν. Ο Αντρίγια πήγαινε αριστερά και ο Νάρεϊ δεξιά.
Άλλο πράγμα να λες πως ψάχνεις αλλαγή του Αντρίγια και άλλο πως ο Νάρεϊ δεν ήταν βασικός.
Καραβασικούρα ήταν και πρώτη αλλαγή ο Τάισον.

Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα και από τα στατιστικά τους για τη σεζόν που πέρασε.
Νάρεϊ: 35 παιχνίδια, 2.638 λεπτά
Αντρίγια: 41 παιχνίδια, 3.180 λεπτά

Άρα θες μια καραβασικούρα αριστερά, να πάει ο Αντρίγια στη θέση του και έναν ακόμα ως συμπληρωματικό.
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

Μήπως ο Μπαλντοκ τελικά είναι όντως για εμάς; Πρώτον, η ΑΕΚ έχει ήδη δύο δεξιά Μπακ Ροτα και Σιντιμπέ. Δεύτερον, μήπως θέλουμε να δανείσουμε ή ακόμη και να πουλήσουμε τον Σάστρε, γιατί ο Ραζβάν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και τόσο πολύ. Επίσης, ο Λυρατζης είναι φανερά ανέτοιμος με τα προβλήματα τραυματισμού και ο Κεντζιόρα σε ρόλο δεξί Μπακ τουλάχιστον στα μικρά ματς δεν κάνει. Ο Βιερίνια είναι 38 και δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτόν καλώς ή κακώς. Συν τις άλλοις, ένα παιδί ανέφερε εδώ χτες πως υπάρχει μία μικρή πιθανότητα για δεξί Μπακ. Για να δούμε...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Κάτι τελευταίο . Αν πάρουμε 2 ποσό μάλλον 1 όχι Αφρικανό ρε παιδιά . Κάπου είδα το Προγραμμα μας όταν θα έχει κοπα αφρικα . Με 2-3 ντέρμπι μέσα κλπ . Δεν το τσέκαρα για σιγουριά αλλά αλλάξτε ήπειρο εκτός και αν φέρουμε τον μανε
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

donkixotis έγραψε:Μήπως ο Μπαλντοκ τελικά είναι όντως για εμάς; Πρώτον, η ΑΕΚ έχει ήδη δύο δεξιά Μπακ Ροτα και Σιντιμπέ. Δεύτερον, μήπως θέλουμε να δανείσουμε ή ακόμη και να πουλήσουμε τον Σάστρε, γιατί ο Ραζβάν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και τόσο πολύ. Επίσης, ο Λυρατζης είναι φανερά ανέτοιμος με τα προβλήματα τραυματισμού και ο Κεντζιόρα σε ρόλο δεξί Μπακ τουλάχιστον στα μικρά ματς δεν κάνει. Ο Βιερίνια είναι 38 και δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτόν καλώς ή κακώς. Συν τις άλλοις, ένα παιδί ανέφερε εδώ χτες πως υπάρχει μία μικρή πιθανότητα για δεξί Μπακ. Για να δούμε...
Αν θελεις δεξι μπακ πας και προτεινεισ συμβολαιο σε αυτον εδω και τους χαλας τη γιορτη!!
https://www.transfermarkt.com/reggie-ca ... ler/478940
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”