Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Miles

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Miles »

Να βρε άπιστοι Θωμάδες, το λένε και οι Ιταλοί, δίνουμε 4,5-5 εκ. στη Ρόμα για Βιγιάρ, αλλά αυτή ζητά 6 :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Γιατί όμως αυτή η πτώση; Και οι μυϊκοί τραυματισμοί; Αντέχουμε έναν ακόμη Καντουρί;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

aivas19 έγραψε:Η ποιοτητα που ειχε ειναι σαφης, οι τραυματισμοι ειναι ενα θεμα, μην μας βγει Βερμπιτς, αλλα αν δεν ειχε και αυτα δεν θα ερχοταν. Ρισκο μεγαλο αλλα στην αναβροχια…
Έλα ποιος βερμπιτς τώρα. Ο κοβαλενκο στα 20 του έπαιζε τσουλου και θεωρούνταν στα τοπ ταλέντα της Ευρώπης χωρίς να είναι φαντεζί παίκτης πάρα μόνο εγκεφαλικός. Τώρα για μυϊκούς τραυματισμους δεν γνωρίζω, για μένα όπως και ο σιστο αξίζουν το ρίσκο γιατί αν βγουν σε ανεβάζουν επίπεδο και είναι και οι 2 σε θέσεις που έχεις παίκτες και σε παίρνει να ρισκάρεις
icue

Δημοσίευση από icue »

Miles έγραψε:Να βρε άπιστοι Θωμάδες, το λένε και οι Ιταλοί, δίνουμε 4,5-5 εκ. στη Ρόμα για Βιγιάρ, αλλά αυτή ζητά 6 :mrgreen:
Θα τα βρουμε στα 2,5
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Υπάρχει ένα μούδιασμα σήμερα και χαμήλωμα τόνων από όλο τον περίγυρο η είναι ιδέα μου;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λογικο δεν ειναι?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λογικό το μούδιασμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

nunies4 έγραψε:Υπάρχει ένα μούδιασμα σήμερα και χαμήλωμα τόνων από όλο τον περίγυρο η είναι ιδέα μου;;
Οι μόνοι που είναι μουδιασμένοι, είναι τα στελέχη που είναι αραχτοι σε ξαπλώστρα της Χαλκιδικής και από το πρωί δεν άλλαξαν πλευρό.

Οποίος από τον κόσμο ήθελε, έβλεπε που πάει το πράγμα με τα συμβόλαια των παικτών που θα αποκτηθουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσύ ξέρεις που θα πάει το πράγμα;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

buffalobill4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Η ποιοτητα που ειχε ειναι σαφης, οι τραυματισμοι ειναι ενα θεμα, μην μας βγει Βερμπιτς, αλλα αν δεν ειχε και αυτα δεν θα ερχοταν. Ρισκο μεγαλο αλλα στην αναβροχια…
Έλα ποιος βερμπιτς τώρα. Ο κοβαλενκο στα 20 του έπαιζε τσουλου και θεωρούνταν στα τοπ ταλέντα της Ευρώπης χωρίς να είναι φαντεζί παίκτης πάρα μόνο εγκεφαλικός. Τώρα για μυϊκούς τραυματισμους δεν γνωρίζω, για μένα όπως και ο σιστο αξίζουν το ρίσκο γιατί αν βγουν σε ανεβάζουν επίπεδο και είναι και οι 2 σε θέσεις που έχεις παίκτες και σε παίρνει να ρισκάρεις
Συμφωνω, μαλλον δε το διατυπωσα καλα, εννοουσα οτι ηρθε ο Βερμπιτς και δεν προσαρμοστηκε και επαιζε 2 ματς κ τραυματιζοταν και μετα ηταν χωμα οταν ξαναεμπαινε. Συμφωνω με το σχολιο σου αν και θα ηθελα κατι πιο σιγουρο πχ ο Οζντοεφ νομίζω μας ταιριαζε καλυτερα. Ο Κοβαλενκο αν δεν ειχε κακες σεζον τελευταια δεν θα τον βλεπαμε καν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απο δικαιολογιες παμπολες. Αν ειχαν κινηθει εγκαιρα, σωστα και ρεαλιστικα τωρα δεν θα μας επηρεαζαν τοσο εντονα οι εξελιξεις στην Ρωσια. Βεβαια εμεις για ακομη μια χρονια φανηκαμε απροετοιμαστοι και αργοι και τωρα ψαχνουμε για δικαιολογιες.
Στο τελος καποιοι θα ρθουν, αλλα αυτο δεν θα σημαινει οτι θα ρθουν βαση σχεδιασμου ή πλανου ή συγκεκριμενης στοχευσης. Τουλαχιστον αυτοι π θαρθουν να μας βγουν μηπως και μπουμε αρχικα ομιλους

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Στο Ροστόφ γίνονται κουβάρια Ρώσοι, μισθοφόροι και Τσετσένοι και εμείς περιμένουμε μεταγραφές! Ας πούμε ότι συμφωνεί ένα στέλεχος της ΠΑΕ με έναν μεταγραφικό στόχο, θα πάρει τηλέφωνο τον Ιβάν να πάρει το ΟΚ , μέσα στον γενικό χαμό;
Αν δεν τελειώσει άμεσα το θέμα των Ρώσων, κλειδώστε το τόπικ.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

πριν τη σημερινη μερα υπαρχει και πριν ενας μηνας απο τον τελικο της ντροπης και δεν υπηρξε καμια αντιδραση,απολυση καποιου υπευθυνου ,παιχτων(πλην αυτους που ξεραμε οτι θα φυγουν σιγουρα) κτλπ.

για οτι και αν γινει απο εδω και περα υπαρχει και ενας μηνας που δεν εγινε απολυτως τπτ ,μην τα λετε οπως σας αρεσει θα ακουτε και θα διαβαζετε και την αλλη πλευρα,αυτον τον μηνα τι εκανε η ομαδα για να ενισχυθει?

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Εγώ φίλε μου σουρμε δεν ξέρω που θα πάει το πράγμα αλλά βλέπω και έβλεπα από το Γενάρη ότι υπάρχει θέμα.

Χαμηλωνοντας από την αρχή τον πήχη, δεν θα απογοητευτώ καθόλου αν δεν πάρουμε το σέντερ φορ του 1.5 μυριου και το χαφ του ενός. Αφού όπως φαίνεται ο πρόεδρος έχει θέματα εμένα με νοιάζει να πάρουμε κανονικούς παίκτες και ας είναι και των 300k και ακόμα και να μην πάρουμε κιολας αν το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο. Για εσένα και τους υπόλοιπους που από το χορό εκατομμυρίων ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε με τους άγνωστους "φτηνούς" δεν ξέρω πώς θα το πάρετε.

Το μόνο που δεν δέχομαι είναι αυτοί οι ξεφτίλες που δίνανε γραμμή εντελώς ασυμβατη με την πραγματικότητα και τώρα έχουν έναν κόσμο να βράζει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ βουβαλε, καλά όσα λες και εγώ μαζι σου στα περισσότερα ,η υπόθεση Γκαμπιατινι όμως παραμυθα ήταν,δεν υπήρξε ποτέ;
Οκ ,να μας οδηγεί η λογική αλλά όταν μας οδηγεί η απογοήτευση, κάπου χαλάει το πράγμα.
Εντός αν θεωρείς ότι χτυπάνε εκ του ασφαλούς πόρτες που δεν θα ανοίξουν ποτέ, ρίχνοντας έτσι στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Αν υπάρχει τέτοιο σχέδιο τι να πω,σηκώνω τα χέρια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”