Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Από τους Έλληνες που αναφέρει ο φίλος, ο Κοντονίκος από Λαμία μόνο στον γατούλη μπορεί να πάει.
Για τον Θυμιάνη των Σερρών, δεν ξέρω, ενώ Πέλκας και Σταφυλίδης είναι ένα επαναλαμβανόμενο σήριαλ κάθε καλοκαιριού το οποίο στο τέλος τους βρίσκει οπουδήποτε αλλού πλην ΠΑΟΚ.
Οι υπόλοιποι δεν ξέρω αν κάνουν καν για ΠΑΟΚ Β.
Για τον Θυμιάνη των Σερρών, δεν ξέρω, ενώ Πέλκας και Σταφυλίδης είναι ένα επαναλαμβανόμενο σήριαλ κάθε καλοκαιριού το οποίο στο τέλος τους βρίσκει οπουδήποτε αλλού πλην ΠΑΟΚ.
Οι υπόλοιποι δεν ξέρω αν κάνουν καν για ΠΑΟΚ Β.
- Μπαρκαρούτσος
Έχει και Έλληνες στο εξωτερικό πάντως που μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ.. Δεν μιλάω για Δουβίκα, Τσιμίκα, Γιαννούλη, Παυλίδη κτλ, αλλά πιο..άγνωστους εξελίξιμους νέους.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Παμε να ενισχυσουμε το "ελληνικο στοιχειο" παλι
μια ζωη τα ιδια
παμε παλι με τζαβελες, κλαους, τζιολης, σαλπι, γλυκο, πελκα, λεω και κανα σπυροπουλο
Μη τυχον κανουμε την απιστευτη βλακεια να εχουμε 21 παικτες αντι για 24 στην ευρωπαικη λιστα!!! ΠΩΠΩ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ!!!!
μια ζωη τα ιδια
παμε παλι με τζαβελες, κλαους, τζιολης, σαλπι, γλυκο, πελκα, λεω και κανα σπυροπουλο
Μη τυχον κανουμε την απιστευτη βλακεια να εχουμε 21 παικτες αντι για 24 στην ευρωπαικη λιστα!!! ΠΩΠΩ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ!!!!
με Γούτα, Σιώπη, Μισιτς, Πελκα, Χατζηγιοβάνη(η Φούντα/Μασούρα),Πετκοβιτς και παραμονή Μειτέ, Κετζιόρα και των τριων Κ πιστεύω θα ήμασταν αρκετά καλά.
- Σουριναμέζος
Δεν νομίζω το ζητούμενο να είναι η δημιουργία Ελληνικού κορμού αλλά το να γεμίσουμε με γηγενείς τις "συμπληρωματικές" θέσεις του ρόστερ. Να έχεις δηλαδή γηγενείς στις θέσεις των Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες. Θέλω να πιστεύω τουλάχιστονalexgarcia6 έγραψε:Παμε να ενισχυσουμε το "ελληνικο στοιχειο" παλι
μια ζωη τα ιδια
Σιώπη με τίποτα
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να μεταφέρω καφενειακές κουβέντες,φυσικά μη εξακριβωμένες
Παιδί του Π@μ@ Στ@@χ@μ@
Την βλέπεις την πονηριά στο βλέμμα του
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να μεταφέρω καφενειακές κουβέντες,φυσικά μη εξακριβωμένες
Παιδί του Π@μ@ Στ@@χ@μ@
Την βλέπεις την πονηριά στο βλέμμα του
- abc_o_ karpouzas

Μπαρκαρουτσο...
Βάλε μια τάξη...
Δεν ειναι δυνατόν να αρχίσει...αντιπαράθεση...για πράγματα που κανενας δεν ξέρει αν γίνουν...
- James Moriarty
Κάτι πού πέρασε στα ψιλά, πριν λίγες μέρες γράφτηκε ένα άρθρο από τον μεγαλύτερο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ εχθρό τού ΠΑΟΚ μας. Γράφει λοιπόν ο Όλντμαν..
Η αξιολόγηση μπορεί να γίνει και τώρα
Τρεις αγώνες για το φινάλε και είναι ξεκάθαρο τι συνέβη και τι πρέπει να συμβεί. Γράφει ο "Όλνταμ Αθλέτικ " ..
Ως παιδί της πόλης, πετυχαίνω πολλές κουβέντες για ΠΑΟΚ όπως καταλαβαίνετε. Άσχετα με το τι συμβαίνει στα social media, οι περισσότερες που συμμετέχω έχουν ωριμότητα αλλά και πολλά αν. Με τα οποία βέβαια δεν πας μπροστά.
Στο δικό μου μυαλό λοιπόν, η χρονιά είναι πετυχημένη ξέχωρα από το τι θα συμβεί. Στη διάρκειά της, ο ΠΑΟΚ απέδειξε πολλές φορές πως είναι ομάδα πρωταθλητισμού
και υψηλού επιπέδου.
Για την ακρίβεια, ο ΠΑΟΚ σήμερα, θα μπορούσε να είχε στεφθεί ήδη πρωταθλητής, όμως αντιλαμβανόσαστε όλοι πως δεν παίζει με τους ίσους όρους.
Όταν η χρονιά ξεκίνησε, ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω και από τους τρεις. Οι αλλαγές που έκανε ήταν πάρα πολλές και δεν είχε εξασφαλίσει ευρωπαϊκή παρουσία. Σήμερα, απέδειξε πως τους έχει και τους τρεις. Και προχώρησε μέχρι τους 8 της Ευρώπης.
Τον ΠΑΟ τον καβάλησε, με τον Ολυμπιακό θα δώσει τη μάχη του και με την ΑΕΚ που δημιούργησε πέρυσι μία αίσθηση υπεροχής απέναντί του, μετρά δύο ισοπαλίες και μία νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια.
Από ΠΑΟ και ΑΕΚ προχώρησε πολύ περισσότερο στην Ευρώπη, ενώ στον τελικό δεν βρίσκεται όχι γιατί ηττήθηκε από καλύτερη ομάδα, αλλά γιατί οι πλανήτες ήταν εκείνη τη μέρα απέναντί του.
Για το αύριο, ο ΠΑΟ τα έκανε μαντάρα με την αλλαγή του Γιοβάνοβιτς με τον παρωχημένο Τερίμ, η ΑΕΚ μεγάλωσε έναν χρόνο και έχοντας πολλούς όβερ 30 ή θα αναζητήσει φρεσκάρισμα ή θα αρχίσει να πιάνει την κατιούσα και ο Ολυμπιακός στηρίζεται στην «ψυχραιμία» του μεγαλομετόχου του. Άβυσσος η ψυχή του.
Όλα αυτά ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε σε αντίξοες συνθήκες.
Διασκεδάζω γιατί πολλοί δικοί μας ξεχνάνε τα όσα αντιμετωπίζει ο Ιβάν Σαββίδης με τον πόλεμο. Αν νομίζει κανείς πως μπορεί να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ όπως λειτουργούσε, είναι γελασμένος. Τα κεφάλαια εμφανίζονται δύσκολα και σε τάιμινγκ που δεν μπορείς να υπολογίσεις, οι κινήσεις ενίσχυσης γίνονται αφού υπάρξουν πωλήσεις και το βασικότερο, η απουσία του από την χώρα σημαίνει πως όταν οι άλλοι έχουν στο τραπέζι τον Μαρινάκη, τον Μελλισανίδη και τον Αλαφούζο, ο ΠΑΟΚ παλεύει με τον Μάκη Γκαγκάτση που στα μάτια μου είναι ήρωας που έχει ανταπεξέλθει.
Όλα αυτά ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε, με την ΑΕΚ να λειτουργεί στην ΕΠΟ με τρόπο μακρινό από τη συμφωνία που είχαν κάνει οι Πόντιοι, εξού και η λύση της συμμαχίας. Φαίνεται άλλωστε με γυμνό μάτι τελευταία. Και καλώς φαίνεται γιατί είχαν κουράσει. Τι να τους κάνω τους εχθρούς, αν έχω τέτοιους φίλους.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ουσιαστικά είναι το πρόσωπο που φέρνει ισορροπία σε έναν οργανισμό γεμάτο ιδιαιτερότητες, αλλά και αυτός που απορροφά την πίεση όταν έρχονται κακές βραδιές.
Εγώ δεν πρόκειται να τον αμφισβητήσω ποτέ, αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες του, όμως η βασική προέρχεται από τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ. Για το αύριο λοιπόν, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να εξελιχθεί, ο προπονητής του οφείλει να ασχολείται μόνο με την προπονητική.
Όποιος πιστεύει πως μπορεί να κάνει τον υπεύθυνο επικοινωνίας και τον τεχνικό διευθυντή, δεν καταλαβαίνει προφανώς πως τον αποσπά από βασικά κομμάτια της δουλειάς του.
Έχοντας λοιπόν να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω, μην έχοντας σέντερ φορ επιπέδου, έχοντας χαφ που τους λείπουν βασικά χαρακτηριστικά και έχοντας έναν δεξιό στόπερ να βγάλει καμιά 35 παιχνίδια και έχοντας έναν λιγότερο μεσοεπιθετικό για να βγει το ροτέισον, ο Λουτσέσκου έχει τον ΠΑΟΚ σε φάση διεκδίκησης τίτλου, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. ΑΝ είχε έναν τύπου Πινέδα και έναν τύπου Πόνσε, στο συν 10 θα ήταν σήμερα και θα πίναμε κοκτέιλ με ομπρελίτσες σε κάποια παραλία.
Ξέρετε έχω μία τακτική για το αν θέλω έναν προπονητή ή όχι. Ξέχωρα πως θεωρώ ότι μπορώ να αξιολογήσω κάποιον σε πολύ καλό επίπεδο πλέον, υπάρχει και μια ματιά που δεν την χρησιμοποιείτε εσείς. Τι θα ήθελαν οι αντίπαλοι. Πιστέψτε με, δεν ξέρω ούτε μισό που δεν θα πανηγύριζε αν έφευγε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που με ενόχλησε όσο αφορά στη προσέγγιση του συλλόγου για το αύριο, ήταν στο ενδεχόμενο η ομάδα να έβγαινε 4η. Και σήμερα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, αν και μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ απομακρύνθηκε.
Σε αυτό το ενδεχόμενο, είδα έναν οργανισμό ΠΑΟΚ φοβικό. Να τρέμει στο ενδεχόμενο να συμβεί αυτό γιατί δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί η επόμενη μέρα χωρίς Ευρώπη αν γινόταν το μοιραίο στον τελικό.
Εγώ αυτό το βλέπω λίγο διαφορετικά βέβαια. Προφανώς και θα ήταν – είναι κάζο, αν ο ΠΑΟΚ μείνει εκτός Ευρώπης. Αλλά ξεχνάνε όλοι πως έχει δουλέψει τα πρότζεκτ του και ήδη ο Κουλιεράκης παίζει στην αγορά με πολύ καλά νούμερα.
Θα το έπιανα λίγο διαφορετικά το πράγμα λοιπόν. Θα έλεγα μέσα μου πως το κάζο ξεπερνιέται μόνο με επιθετική στρατηγική έστω και αν δεν έρχονται τα κεφάλαια. Και με μία πώληση, έχοντας ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα μπορούσε η ομάδα να καλύψει τα βασικά της κενά.
Κενά βέβαια που καλύπτονται με άλλα νούμερα και όχι αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Επιθετικός με συμβόλαιο εκατομμυρίου ήταν ο Τσόλακ, ο Ολιβέιρα, ο Άκπομ και ο Σαμάτα. Δεν υπάρχει κάτι συγκλονιστικό σε αυτά τα λεφτά και δεν διαθέτεις ένα ενισχυμένο τμήμα σκάουτινγκ με αυστηρούς κανόνες και συνέχεια για να κάνεις την έκπληξη και να το βρεις. (Σημειώνω επίσης πως το υπάρχον τμήμα σκάουτινγκ, ήταν ακυρωμένο στη διετία Μπότο).
Επίσης, οι καλοί χαφ είναι στα 1,5 και βάλε. Και αν θέλουμε ταχύτητα, ίσως και παραπάνω.
Ακόμα και το κάζο μπορεί να αντιστραφεί υπέρ σου αν έχεις όραμα. Και για αυτόν τον λόγο δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να ακούσω ανθρώπους με φοβίες εντός ΠΑΟΚ.
Καταρχήν στα περισσότερα που γράφει ό συγκεκριμένος τύπος συνφωναω .
Έχω βάλει με μπολτ σέ αυτά πού ΔΕΝ συμφωνώ.
Το πρώτο είναι αυτό πού γράφει για τον Ιβανε.. Πολλά τσακάλια, προφανώς οικονομολόγοι κτλ έχουν γράψει λεπτομερώς εδώ μέσα στο φόρουμ μας, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.. Προσωπικά θά πάρω το μέρος αυτών τών ατόμων όι οποίοι το μόνο πού τους νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ κ όχι τον "Inventor της σειράς Galaxy " Όλνταμ..
Προσωπικά θεωρώ ότι αν υπήρχε κάτι τέτοιο άνθρωποι με τόσα χρήματα καί μυαλό όπως ο Ιβανε πιστεύετε ότι δεν θά έβρισκε την λύση ώστε να βρεί την λύση ώστε να βρει την άκρη ώστε νά υπάρξει ρευστό;..
Στο δεύτερο μπολτ βάζω το ΑΝ γιατι διαβάζοντας τον, πιο παλιά κ μετά από νίκες (χαλάλι του) το ένα views έλεγε ουσιαστικά αυτό που ισχύει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά κ στην πραγματική ζωή.
Το ότι με το ΑΝ δεν μαμησε κανείς..
Εδω λοιπόν χρησιμοποιεί την λέξη ΑΝ αλλά λέει ότι αν είχε τον Πόνσε πού έχει ΜΈΤΡΙΟ ΚΑΚΑ χαρακτηριστικά στοιχεία ως παίκτης κ αν έπαιζε στά θέλω του Λουτσεσκου πραγματικά θα ήταν κάκιστος. Άρα ο Όλνταμ είναι καί αδιάβαστος στον τρόπο πού παίζει ο ΛΟΥ με το σεντρε φορ ..
Και προχθ(αι) που έγραψα ότι ό ΠΑΟΚ θέλει μαύρο σεντρε φορ δεν το έγραψα τυχαία.
Παίκτες μαύροι εκ φύσεως είναι ποιο ΔΥΝΑΤΟΙ, ΓΡΗΓΟΡΟΙ καί έχουν πολύ καλύτερη ΣΤΑΜΙΝΑ (αντοχές) κάτι πού όπως παίζει ο Λουτσεσκου θέλει παίκτη με δύναμη, ταχύτητα, παίζοντας με πλάτη καί πολλά άλλα καί δεν τον ενδιαφέρει αν το σεντρε φορ του βάλει πολλά γκολ, αλλά τον ενδιαφέρει νά κάνει τον χαμάλη καί πολλές άλλες δουλειές ..
Κ πάμε στο τελευταίο μπολτ .. Καταρχήν ο Μποτο πού μου ήταν αντιπάθεστατος λόγω εμφάνισης πρωτίστως.
Δεν μπορείς ρε άνθρωπε νά είσαι σκαουτ καί νά έχεις σαπιοκοιλια κ δόντια σαν πιράνχας έχοντας τόσα φράγκα..
Με έφερες όμως τον καλύτερο γκολκίπερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας..
Το άλλο τσουβαλι με πόδια λοιπόν μιλάει για ένα ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ σκαουτ λες και είναι τού Άγιαξ..
Γιατί άραγε; Μαμημενα φράγκα τι απέχθεια νιώθω για εσάς..
Μπαρκαρουτσο τσακαλε επειδη θεωρώ ότι έχεις μέταλλο καί επειδή σέ παω και κανείς την "βρώμικη δουλειά" ,ως κόφτης σκούπα θα σε πω κάτι.
16 ώρες οδηγός ελάττωσε τίς ώρες καί στο λέει τύπος πού κάνει 4 ώρες προπόνηση+ 8-10 ώρες χαμαλικι..
Επίσης θα ψάξω τώρα κάνα μισάωρο μπας και βρω Έλλην παίκτες από εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα δεν αξίζει κανένας..
Η αξιολόγηση μπορεί να γίνει και τώρα
Τρεις αγώνες για το φινάλε και είναι ξεκάθαρο τι συνέβη και τι πρέπει να συμβεί. Γράφει ο "Όλνταμ Αθλέτικ " ..
Ως παιδί της πόλης, πετυχαίνω πολλές κουβέντες για ΠΑΟΚ όπως καταλαβαίνετε. Άσχετα με το τι συμβαίνει στα social media, οι περισσότερες που συμμετέχω έχουν ωριμότητα αλλά και πολλά αν. Με τα οποία βέβαια δεν πας μπροστά.
Στο δικό μου μυαλό λοιπόν, η χρονιά είναι πετυχημένη ξέχωρα από το τι θα συμβεί. Στη διάρκειά της, ο ΠΑΟΚ απέδειξε πολλές φορές πως είναι ομάδα πρωταθλητισμού
και υψηλού επιπέδου.
Για την ακρίβεια, ο ΠΑΟΚ σήμερα, θα μπορούσε να είχε στεφθεί ήδη πρωταθλητής, όμως αντιλαμβανόσαστε όλοι πως δεν παίζει με τους ίσους όρους.
Όταν η χρονιά ξεκίνησε, ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω και από τους τρεις. Οι αλλαγές που έκανε ήταν πάρα πολλές και δεν είχε εξασφαλίσει ευρωπαϊκή παρουσία. Σήμερα, απέδειξε πως τους έχει και τους τρεις. Και προχώρησε μέχρι τους 8 της Ευρώπης.
Τον ΠΑΟ τον καβάλησε, με τον Ολυμπιακό θα δώσει τη μάχη του και με την ΑΕΚ που δημιούργησε πέρυσι μία αίσθηση υπεροχής απέναντί του, μετρά δύο ισοπαλίες και μία νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια.
Από ΠΑΟ και ΑΕΚ προχώρησε πολύ περισσότερο στην Ευρώπη, ενώ στον τελικό δεν βρίσκεται όχι γιατί ηττήθηκε από καλύτερη ομάδα, αλλά γιατί οι πλανήτες ήταν εκείνη τη μέρα απέναντί του.
Για το αύριο, ο ΠΑΟ τα έκανε μαντάρα με την αλλαγή του Γιοβάνοβιτς με τον παρωχημένο Τερίμ, η ΑΕΚ μεγάλωσε έναν χρόνο και έχοντας πολλούς όβερ 30 ή θα αναζητήσει φρεσκάρισμα ή θα αρχίσει να πιάνει την κατιούσα και ο Ολυμπιακός στηρίζεται στην «ψυχραιμία» του μεγαλομετόχου του. Άβυσσος η ψυχή του.
Όλα αυτά ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε σε αντίξοες συνθήκες.
Διασκεδάζω γιατί πολλοί δικοί μας ξεχνάνε τα όσα αντιμετωπίζει ο Ιβάν Σαββίδης με τον πόλεμο. Αν νομίζει κανείς πως μπορεί να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ όπως λειτουργούσε, είναι γελασμένος. Τα κεφάλαια εμφανίζονται δύσκολα και σε τάιμινγκ που δεν μπορείς να υπολογίσεις, οι κινήσεις ενίσχυσης γίνονται αφού υπάρξουν πωλήσεις και το βασικότερο, η απουσία του από την χώρα σημαίνει πως όταν οι άλλοι έχουν στο τραπέζι τον Μαρινάκη, τον Μελλισανίδη και τον Αλαφούζο, ο ΠΑΟΚ παλεύει με τον Μάκη Γκαγκάτση που στα μάτια μου είναι ήρωας που έχει ανταπεξέλθει.
Όλα αυτά ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε, με την ΑΕΚ να λειτουργεί στην ΕΠΟ με τρόπο μακρινό από τη συμφωνία που είχαν κάνει οι Πόντιοι, εξού και η λύση της συμμαχίας. Φαίνεται άλλωστε με γυμνό μάτι τελευταία. Και καλώς φαίνεται γιατί είχαν κουράσει. Τι να τους κάνω τους εχθρούς, αν έχω τέτοιους φίλους.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ουσιαστικά είναι το πρόσωπο που φέρνει ισορροπία σε έναν οργανισμό γεμάτο ιδιαιτερότητες, αλλά και αυτός που απορροφά την πίεση όταν έρχονται κακές βραδιές.
Εγώ δεν πρόκειται να τον αμφισβητήσω ποτέ, αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες του, όμως η βασική προέρχεται από τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ. Για το αύριο λοιπόν, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να εξελιχθεί, ο προπονητής του οφείλει να ασχολείται μόνο με την προπονητική.
Όποιος πιστεύει πως μπορεί να κάνει τον υπεύθυνο επικοινωνίας και τον τεχνικό διευθυντή, δεν καταλαβαίνει προφανώς πως τον αποσπά από βασικά κομμάτια της δουλειάς του.
Έχοντας λοιπόν να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω, μην έχοντας σέντερ φορ επιπέδου, έχοντας χαφ που τους λείπουν βασικά χαρακτηριστικά και έχοντας έναν δεξιό στόπερ να βγάλει καμιά 35 παιχνίδια και έχοντας έναν λιγότερο μεσοεπιθετικό για να βγει το ροτέισον, ο Λουτσέσκου έχει τον ΠΑΟΚ σε φάση διεκδίκησης τίτλου, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. ΑΝ είχε έναν τύπου Πινέδα και έναν τύπου Πόνσε, στο συν 10 θα ήταν σήμερα και θα πίναμε κοκτέιλ με ομπρελίτσες σε κάποια παραλία.
Ξέρετε έχω μία τακτική για το αν θέλω έναν προπονητή ή όχι. Ξέχωρα πως θεωρώ ότι μπορώ να αξιολογήσω κάποιον σε πολύ καλό επίπεδο πλέον, υπάρχει και μια ματιά που δεν την χρησιμοποιείτε εσείς. Τι θα ήθελαν οι αντίπαλοι. Πιστέψτε με, δεν ξέρω ούτε μισό που δεν θα πανηγύριζε αν έφευγε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που με ενόχλησε όσο αφορά στη προσέγγιση του συλλόγου για το αύριο, ήταν στο ενδεχόμενο η ομάδα να έβγαινε 4η. Και σήμερα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, αν και μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ απομακρύνθηκε.
Σε αυτό το ενδεχόμενο, είδα έναν οργανισμό ΠΑΟΚ φοβικό. Να τρέμει στο ενδεχόμενο να συμβεί αυτό γιατί δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί η επόμενη μέρα χωρίς Ευρώπη αν γινόταν το μοιραίο στον τελικό.
Εγώ αυτό το βλέπω λίγο διαφορετικά βέβαια. Προφανώς και θα ήταν – είναι κάζο, αν ο ΠΑΟΚ μείνει εκτός Ευρώπης. Αλλά ξεχνάνε όλοι πως έχει δουλέψει τα πρότζεκτ του και ήδη ο Κουλιεράκης παίζει στην αγορά με πολύ καλά νούμερα.
Θα το έπιανα λίγο διαφορετικά το πράγμα λοιπόν. Θα έλεγα μέσα μου πως το κάζο ξεπερνιέται μόνο με επιθετική στρατηγική έστω και αν δεν έρχονται τα κεφάλαια. Και με μία πώληση, έχοντας ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα μπορούσε η ομάδα να καλύψει τα βασικά της κενά.
Κενά βέβαια που καλύπτονται με άλλα νούμερα και όχι αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Επιθετικός με συμβόλαιο εκατομμυρίου ήταν ο Τσόλακ, ο Ολιβέιρα, ο Άκπομ και ο Σαμάτα. Δεν υπάρχει κάτι συγκλονιστικό σε αυτά τα λεφτά και δεν διαθέτεις ένα ενισχυμένο τμήμα σκάουτινγκ με αυστηρούς κανόνες και συνέχεια για να κάνεις την έκπληξη και να το βρεις. (Σημειώνω επίσης πως το υπάρχον τμήμα σκάουτινγκ, ήταν ακυρωμένο στη διετία Μπότο).
Επίσης, οι καλοί χαφ είναι στα 1,5 και βάλε. Και αν θέλουμε ταχύτητα, ίσως και παραπάνω.
Ακόμα και το κάζο μπορεί να αντιστραφεί υπέρ σου αν έχεις όραμα. Και για αυτόν τον λόγο δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να ακούσω ανθρώπους με φοβίες εντός ΠΑΟΚ.
Καταρχήν στα περισσότερα που γράφει ό συγκεκριμένος τύπος συνφωναω .
Έχω βάλει με μπολτ σέ αυτά πού ΔΕΝ συμφωνώ.
Το πρώτο είναι αυτό πού γράφει για τον Ιβανε.. Πολλά τσακάλια, προφανώς οικονομολόγοι κτλ έχουν γράψει λεπτομερώς εδώ μέσα στο φόρουμ μας, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.. Προσωπικά θά πάρω το μέρος αυτών τών ατόμων όι οποίοι το μόνο πού τους νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ κ όχι τον "Inventor της σειράς Galaxy " Όλνταμ..
Προσωπικά θεωρώ ότι αν υπήρχε κάτι τέτοιο άνθρωποι με τόσα χρήματα καί μυαλό όπως ο Ιβανε πιστεύετε ότι δεν θά έβρισκε την λύση ώστε να βρεί την λύση ώστε να βρει την άκρη ώστε νά υπάρξει ρευστό;..
Στο δεύτερο μπολτ βάζω το ΑΝ γιατι διαβάζοντας τον, πιο παλιά κ μετά από νίκες (χαλάλι του) το ένα views έλεγε ουσιαστικά αυτό που ισχύει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά κ στην πραγματική ζωή.
Το ότι με το ΑΝ δεν μαμησε κανείς..
Εδω λοιπόν χρησιμοποιεί την λέξη ΑΝ αλλά λέει ότι αν είχε τον Πόνσε πού έχει ΜΈΤΡΙΟ ΚΑΚΑ χαρακτηριστικά στοιχεία ως παίκτης κ αν έπαιζε στά θέλω του Λουτσεσκου πραγματικά θα ήταν κάκιστος. Άρα ο Όλνταμ είναι καί αδιάβαστος στον τρόπο πού παίζει ο ΛΟΥ με το σεντρε φορ ..
Και προχθ(αι) που έγραψα ότι ό ΠΑΟΚ θέλει μαύρο σεντρε φορ δεν το έγραψα τυχαία.
Παίκτες μαύροι εκ φύσεως είναι ποιο ΔΥΝΑΤΟΙ, ΓΡΗΓΟΡΟΙ καί έχουν πολύ καλύτερη ΣΤΑΜΙΝΑ (αντοχές) κάτι πού όπως παίζει ο Λουτσεσκου θέλει παίκτη με δύναμη, ταχύτητα, παίζοντας με πλάτη καί πολλά άλλα καί δεν τον ενδιαφέρει αν το σεντρε φορ του βάλει πολλά γκολ, αλλά τον ενδιαφέρει νά κάνει τον χαμάλη καί πολλές άλλες δουλειές ..
Κ πάμε στο τελευταίο μπολτ .. Καταρχήν ο Μποτο πού μου ήταν αντιπάθεστατος λόγω εμφάνισης πρωτίστως.
Δεν μπορείς ρε άνθρωπε νά είσαι σκαουτ καί νά έχεις σαπιοκοιλια κ δόντια σαν πιράνχας έχοντας τόσα φράγκα..
Με έφερες όμως τον καλύτερο γκολκίπερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας..
Το άλλο τσουβαλι με πόδια λοιπόν μιλάει για ένα ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ σκαουτ λες και είναι τού Άγιαξ..
Γιατί άραγε; Μαμημενα φράγκα τι απέχθεια νιώθω για εσάς..
Μπαρκαρουτσο τσακαλε επειδη θεωρώ ότι έχεις μέταλλο καί επειδή σέ παω και κανείς την "βρώμικη δουλειά" ,ως κόφτης σκούπα θα σε πω κάτι.
16 ώρες οδηγός ελάττωσε τίς ώρες καί στο λέει τύπος πού κάνει 4 ώρες προπόνηση+ 8-10 ώρες χαμαλικι..
Επίσης θα ψάξω τώρα κάνα μισάωρο μπας και βρω Έλλην παίκτες από εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα δεν αξίζει κανένας..
-
- Επικοινωνία:
Από αυτούς που αναφέρεις ο Θυμιανης θα ήταν καλή περίπτωση ως αντικαταστάτης του Τσιγγάρα εάν και εφόσον φύγει.Απο εκεί και πέρα ίσως Κουρφαλιδης/Παπανικολάου και Κουλούρης που είναι και προϊόν ακαδημιας και αποδεδειγμένα killer ως δευτεροτριτο φορ.Ισως ακόμα και Πέλκας εάν πωληθεί ο Murg και δεχτεί να έρθει με το συμβόλαιο του.Επισης καλές περιπτώσεις ο Κωνσταντόπουλος της Beerschot για αντί Nasberg και οι Μέλισσας, Καπίνο,Γιαννιώτης ως αντί Zivko Όλοι οι παραπάνω βέβαια λογίζονται ως βάθος μιας και Έλληνες παίκτες που κάνουν την διαφορά είτε κοστίζουν πανάκριβα (Δουβικας,Παυλίδης,Τζόλης,Γιαννούλης,Τσιμικας) είτε είναι απίθανο να τους πάρεις ( Τζολακης, Μασούρας,Φορτουνης) * Προσωπικά θα έδινα και μια ευκαιρία στον 22χρονο Πατουλιδη της Χάκα που στα ξ ξεκινήματα του θεωρήθηκε wonderkidMetagrafakias έγραψε:Για ενισχυση του Ελληνικου στοιχειου λενε και παμε να δουμε ποιοι θα μπορουσαν να ερθουν για συμπηρωματικο ρολο και καποιοι ακομα και για βασικο...
https://www.transfermarkt.com/christos- ... ler/650224
https://www.transfermarkt.com/vasilios- ... ler/896120
https://www.transfermarkt.com/konstanti ... ler/481680
https://www.transfermarkt.com/praxiteli ... ler/136645
https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/481676
https://www.transfermarkt.com/gerasimos ... ler/623048
https://www.transfermarkt.com/angelos-l ... ler/494679
https://www.transfermarkt.com/triantafy ... ler/623561
https://www.transfermarkt.com/stefanos- ... ler/580281
https://www.transfermarkt.com/manolis-s ... ler/182688
https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/191829
https://www.transfermarkt.com/giannis-p ... ler/448058
https://www.transfermarkt.com/efthymios ... ler/242638
https://www.transfermarkt.com/konstanti ... ler/148967
https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/212832
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 04 Μάιος 2024, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσθήκες
1. Petkovic Zagreb (2εκ αγορά μαξ) - Σεντερ Φορ
2. Misic Zagreb (1εκ αγορά μαξ) - Κεντ. Μέσος
3. Meite αγορα (2εκ αγορά μαξ) - Κεντ. Μέσος
4. Kedziora ανανεωση - Κεντ. Αμυντικός Δεξιά
5. Πέλκας ελεύθερος - Αριστερο/κεντρικος Μεσοεπιθετικός
6. Praet Leicester (κεντρικός μέσος) ελεύθερος - Κεντ. Μέσος
7. Σβαμπ ανανέσωση - Κεντ. Μέσος
8. Μιριτέλο - Αστερας (Αγορα 500κ από Defensa) - Σεντερ Φορ (2ος)
9. Φαμπιάνο Αρης (ελεύθερος) - Κεντ. Αμυντικός Δεξιά
10. Κουέστα Αρης (ελεύθερος) ή Γιαννιώτης/Τσιφτσής - Τέρμα (2ος)
11. Λυκογιάννης Κάλιαρι (ελεύθερος) - Αρ. Μπακ (2ος)
12. Ογκνένοβιτς (ελεύθερος)- Σεντερ Φορ (3ος)
13. Χ. Γεωργιαδής (επιστροφή δεξι μπακ) (3ος)
Αποδεσμεύσεις Πωλήσεις
1. Εκογκ πώληση
2. Τσιγγάρα δανεισμό
3. Τζίμα δανεισμό
4. Φ. Σοάρες πώληση
5. Ρ. Σοάρες ελεύθερος
6. Τσαούσης ελεύθερος
7. Νασμπεργκ Πώληση
8. Παν. Τζίμας αποδέσμευση
9. Νινούα αποδέσμευση
10. Κουαλιάτα αποδέσμευση
11. Βιερίνια (μανατζμεντ)
12. Σαματα πώληση
13. Ζ. Ζιβκοβιτς αποδέσμευση
14. Μπράντον Πώληση
15. Ricardo αποδέσμευση
16. Kanis αποδέσμευση
17. Μαρκ. Αντώνιο (λήξη δανεισμού)
Αποδεσμεύσεις Πωλήσεις
1. Εκογκ πώληση
2. Τσιγγάρα δανεισμό
3. Τζίμα δανεισμό
4. Φ. Σοάρες πώληση
5. Ρ. Σοάρες ελεύθερος
6. Τσαούσης ελεύθερος
7. Νασμπεργκ Πώληση
9. Νινούα αποδέσμευση
12. Σαματα πώληση
13. Ζ. Ζιβκοβιτς αποδέσμευση
14. Μπράντον Πώληση
15. Ricardo αποδέσμευση
16. Kanis αποδέσμευση
17. Μαρκ. Αντώνιο (λήξη δανεισμού)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Σάβ 04 Μάιος 2024, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μόνο τον χατζηδιακο βλέπω ως παικτη 1η γραμμής που ίσως να μπορούσε να ερθει. Ο γιαννουλης όσο είναι ο μπαμπά δεν θα θέλει να ερθει και είναι λογικό, ο Κουρμπελης δεν θα με χάλαγε γιατί και πολυθεσίτης είναι και με την εθνική που τον είδα μου έκανε εντύπωση ήταν σε καλή κατάσταση, αρκεί τα αλλά 2 χαφ(αν δεν μείνει ο Μειτε 3) που θα έρθουν να είναι το στιλ του τσικινιο, του πινεδα η του ορτα, ευέλικτα χαφ με τρεξίματα και box to box, γιατί Μάρκος Αντονιο, σβαμπ και Τσιγγαρα δεν βλέπω να συνεχίζουν σε μας. Τώρα κάτι φουντας, Σιωπης, Μπαλντοκ και πελκας δεν κάνουν. Και ο Λυκόγιαννης είναι καλός παίκτης και έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να πει σε ομάδα που διεκδικεί και κάνει πρωταθλητισμό αλλά δεν ξέρω και αυτος κατά ποσό θα θέλει να μοιράζεται την θέση με τον μπαμπα
- AlxNeapoli1
Το οτι βαζεις Κλαους, Σαλπι, Πελκα με τα αλλα παλτα δειχνει ποσο ασχετιλα επικρατει.alexgarcia6 έγραψε:Παμε να ενισχυσουμε το "ελληνικο στοιχειο" παλι
μια ζωη τα ιδια
O Κουρφαλίδης δεν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ, σε καμιά των περιπτώσεων. Ίσως σε 2-3 χρόνια να βελτιωθεί.boogeyman77 έγραψε:Από αυτούς που αναφέρεις ο Θυμιανης θα ήταν καλή περίπτωση ως αντικαταστάτης του Τσιγγάρα εάν και εφόσον φύγει.Απο εκεί και πέρα ίσως Κουρφαλιδης/Παπανικολάου και Κουλούρης που είναι και προϊόν ακαδημιας και αποδεδειγμένα killer ως δευτεροτριτο φορ.Ισως ακόμα και Πέλκας εάν πωληθεί ο Murg και δεχτεί να έρθει με το συμβόλαιο του.Επισης καλές περιπτώσεις ο Κωνσταντόπουλος της Beerschot για αντί Nasberg και οι Μέλισσας, Καπίνο,Γιαννιώτης ως αντί Zivko Όλοι οι παραπάνω βέβαια λογίζονται ως βάθος μιας και Έλληνες παίκτες που κάνουν την διαφορά είτε κοστίζουν πανάκριβα (Δουβικας,Παυλίδης,Τζόλης,Γιαννούλης,Τσιμικας) είτε είναι απίθανο να τους πάρεις ( Τζολακης, Μασούρας,Φορτουνης) * Προσωπικά θα έδινα και μια ευκαιρία στον 22χρονο Πατουλιδη της Χάκα που στα ξ ξεκινήματα του θεωρήθηκε wonderkidMetagrafakias έγραψε:Για ενισχυση του Ελληνικου στοιχειου λενε και παμε να δουμε ποιοι θα μπορουσαν να ερθουν για συμπηρωματικο ρολο και καποιοι ακομα και για βασικο...
https://www.transfermarkt.com/christos- ... ler/650224
https://www.transfermarkt.com/konstanti ... ler/481680
https://www.transfermarkt.com/praxiteli ... ler/136645
https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/481676
https://www.transfermarkt.com/gerasimos ... ler/623048
https://www.transfermarkt.com/angelos-l ... ler/494679
https://www.transfermarkt.com/triantafy ... ler/623561
https://www.transfermarkt.com/stefanos- ... ler/580281
https://www.transfermarkt.com/manolis-s ... ler/182688
https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/191829
https://www.transfermarkt.com/giannis-p ... ler/448058
https://www.transfermarkt.com/efthymios ... ler/242638
https://www.transfermarkt.com/konstanti ... ler/148967
https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/212832
Στον Γιάννη παπανικολάου της Ρακοβ συμφωνώ, έχει πλέον πολύ γεματες σεζόν με ευρωπαικά παιχνίδια και είναι και εν ενεργεία διεθνής. Το κακό είναι ότι και αυτός είναι αμ. χαφ, και ο Ραζβάν παίζει με κεντρικούς μέσους 8άρια.
Ο Κωνσταντόπουλος είναι αρκετά βαρύ κορμί, θεωρώ ότι χρειαζόμαστε κάτι πιο έμπειρο για αλλαγή 2ου κεντρικού αμυντικού. Και υπάρχει και ο Κόττας που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά στις ακαδημίες μας.
Για Πατουλίδη έχουμε Γκούμα, Δαρέλα, Σμυρλή, Σπυράκο στις ακαδημίες μας.
Ο Γεωργιαδης για δεξί μπακ ποιος είναι ;iasoiako έγραψε:Προσθήκες
Αποδεσμεύσεις Πωλήσεις
1. Εκογκ πώληση
2. Τσιγγάρα δανεισμό
3. Τζίμα δανεισμό
4. Φ. Σοάρες πώληση
5. Ρ. Σοάρες ελεύθερος
6. Τσαούσης ελεύθερος
7. Νασμπεργκ Πώληση
9. Νινούα αποδέσμευση