Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Επεδη, απλα, γραθφηκε το ονομα του Ολιβειρα, δεν σημενει οτι ερχεται κι ολας..και ενα παιι ανεφερε οτι εχει? ρητρα να ην παει σε αλλη ανταγωνιστικη ομαδα....
Για δευτερη επιλογη, πστευω θα ειναι εαν κι ολας ειναι...
Woodman73 έγραψε:Επειδη, απλα, γραφθηκε το ονομα του Ολιβειρα, δεν σημενει οτι ερχεται κι ολας..και ενα παιδι ανεφερε οτι εχει? ρητρα να ην παει σε αλλη ανταγωνιστικη ομαδα....δ
ρε συ, ας το παρω αλλιως. ας μιλησω για μενα, αλλωστε δεν εκπροσωπω κανεναν αλλον. το transfermarkt ειναι open source εργαλειο των μανατζερς, δεν του δινω καν σημασια. οπως φανταζομαι εχεις δει, προσπαθω να προσεγγισω τις επιλογες μας μεσα απο γεγονοτα και οχι εικασιες, π.χ. δεδομενα που εχουν καταγραφει απο προηγουμενες χρονιες των παικτων και των ομαδων σε καθε τομεα του παιχνιδιου, και οχι εκτιμησεις για την χρηματιστηριακη αξια, μοχλευμενη ή μη.barlow4 έγραψε:Σορρυ ρε jibbie αλλα δεν ισχυει.Μεταγραφες εκατομμυριων θελουμε.μονο αν δουμε μεγαλο νουμερο στο transfermarkt καπως χαλαρωνουμε.Δλδ ποιος παιξτης με τιμη 500 χιλ η 1-1,5 μυριου στο τρανφερμαρκτ θα σε επειθε οτι δεν ειναι ρισκο κ ειναι ενα σκαλι πανω απο τον ανταγωνισμο?jibbie έγραψε:δε θελουμε παικτες εκατομμυριων. θελουμε παικτες ικανους να φερουν τιτλους. για να το κανουν αυτο πρεπει αρχικα να παιζουν, οχι να ναι τραυματιες, και κατα δευτερον να μπορουν να προσφερουν κατι παραπανω απ οτι μπορουν να προσφερουν οι αντιστοιχες επιλογες των ανταγωνιστων. και ο Ολιβειρα δεν μετριαζει το ρισκο ως επιλογη, σε τπτ απ τα δυο.barlow4 έγραψε:Εν τω μεταξυ ο ολιβειρα αν δεν ειχε τραυματισμους ειναι παικτης που εχει κ 17 συμμετοχες στην εθνικη του.
Οι τραυματισμοι του στερησαν την καριερα.οχι οι ικανοτητες του.
Μιλατε λες κ ειναι κανενα παλτο.
Ακομα κ με αυτες τις προϋποθεσεις εδω εβαλε κ μια τριανταρια γκολ παιζοντας σε ομαδα χωρις φιλοδοξιες χωρις αρχη μεση κ τελος.
Οκ θελουμε τους παικτες εκατομμυριων αλλα δε χρειαζεται να μιλαμε σαν να μας πηραν το κουλουρι μας.
Χαϊδευουμε τα αυτια μας οταν λεμε οτι δε θαλουμε να εχει νουμερα.Γιατι για να εχει 1-2 μυρια τιμη , η θα ειναι βασικουρα σε μπανανια, ειτε θα ειναι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας σε μετριοκακες ομαδες σε καλυτερα πρωταθληματα.κ ολοι αυτοι βραζουν στο ιδιο καζανι κ θα μιλαμε για ρισκο κ καβουρια.
Οσοι ειχαν ικανοποιητικο νουμερο εκατομμυριων στο τρανσφερμαρκτ ηρθαν δανεικοι κ δεν μπορουμε να τους αγορασουμε.
Λεμε λεμε τοσο καιρο να ειναι καλυτεροι απο τους προηγουμενους αλλα δεν προσδιοριζει κανεις ποσοτικα αυτο το ευχολογημα.
καθε χρονο την περιοδο των μεταγραφων, την περιοδο δηλαδη που μπορεις να εκτελεσεις το pivot στο πλανο σου, προσπαθω να προσεγγισω την κουβεντα ξεκινωντας απο τα δυνατα και αδυνατα σημεια εναντι των ανταγωνιστων. θα δω στατιστικα των ομαδων, που τα πηγαν καλα που οχι, που υστερουμε και θελουμε ενισχυση, που υπερτερουμε και θελουμε τουλαχιστον να διατηρησουμε τα κεκτημενα.
αυτη τη στιγμη π.χ. ο γαυρος σκοραρει παραπανω απ οσα του αναλογουν με βαση τη συχνοτητα και επικινδυνοτητα των ευκαιριων του, ενω εμεις σημαντικα λιγοτερο απ οσο θα επρεπε. αυτο το χαντικαπ δινει τιτλο. δεν μπορω λοιπον να δεχθω οτι θα το λυσει ο ολιβειρα. και δεν ειμαι κανενα κακομαθημενο που μου πηραν το κουλουρι (τον κουλουρη βεβαια τον πηρε ο σπανος). απλα θελω να πιστευω οτι προσεγγιζω ρεαλιστικα τον αγωνιστικο σχεδιασμο και δεν εχω καμια εξαρτηση απο γραφεια μανατζερ γιατι ειμαι απλος οπαδος που αγαπα την ομαδα.
οταν θα ερθει μια καλη επιλογη θα το πω, σιγουρα οχι κοιτωντας το transfermarkt. οταν ομως θα ερθει μια επιλογη που σε τιποτα δε μου εξασφαλιζει εξελιξη, και οχι στασιμοτητα η οπισθοσδρομηση, δε θα χαιδεψω τα αυτια κανενος για να επαναφερω την εσωτερικη μου γαληνη.
παω για ουζα

Πολύ σωστά τα είπες αδερφέ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Για να φερουμε φτηνους και καλους παικτες, χρειαζομαστε μια εντελως διαφορετικη οργανωτικη δομη απ'αυτην που εχουμε. Πρωτα απ'ολα απαιτειται οι τελικες αποφασεις να λαμβανονται απο ανθρωπο που πληρωνεται για να παρεχει ποδοσφαιρικη τεχνογνωσια. Οχι να τις εγκρινει ο μεγαλομετοχος (με ποιο κριτηριο?) ή η Γκοντζαρεβα (το μπατζετ πρεπει να ειναι προκαθορισμενο, οχι να ανοιγοκλεινει επι τη ευκαιρια). Κατω απ'αυτον χρειαζεται να υπαρχει ενα εκτενεστατο επιτελειο απο ανθρωπους που δουλευουν στην ομαδα οχι επειδη τους συμπαθουσαμε ως παικτες, αλλα επειδη αποδεδειγμενα ξερουν να κανουν την δουλεια που τους εχει ανατεθει. Και φυσικα πρεπει να παιζουν λεφτα στην αγορα λογισμικων και βασεων δεδομενων μεσω των οποιων θα φιλτραρονται χιλιαδες περιπτωσεις παικτων τον χρονο, ωστε να καταληγουμε σε 4-5 ανα θεση τους οποιους θα εξεταζουν οι ανωτεροι ποδοσφαιρανθρωποι. Και φυσικα χρειαζεται και μια καποια στοχευση. Πως θες ν'ανεβεις επιπεδο? Τι θες να εισαι ως ομαδα? Θες να φερνεις 30αρηδες ελευθερους οπως οι καλες Τουρκικες? Θες να φερνεις παικτες 18-22 για ενα κομματι ψωμι και αφου σου παιξουν 2 χρονια να τους πουλας 5 φορες πανω? Θες να φερνεις αγνωστα διαμαντια που βολοδερνουν σε μετρια πρωταθληματα και κανεις δεν εχει παρει ακομα το ρισκο? Θες να αναπτυσσεις ταλεντα και να τα συμπληρωνεις με φτασμενους πλην ακριβους ποδοσφαιριστες? Με ποιες αγορες θες να ασχοληθεις κυριως? Θες να γινεις εκεινη η ομαδα που λεμε ολοι "που σκατα παει και βρισκει κατι 20χρονους Καμερουνεζους"? Θες να γινεις το σημειο αναφορας για τα Βαλκανια? Θες να μαζευεις Μαγκρεμπινους μαχαιροβγαλτες? Θες να φερνεις Πολωνους και Λευκορωσους με βλεμμα χαμενο στο απειρο απο την 10η πρωινη βοντκα και την καταθλιψη? Πρεπει καπου να δωσεις βαση, να ξερεις την αγορα, να εχεις τις σωστες επαφες, να εχεις τους inside men, για να προλαβαινεις την καθε Ζαλτσμπουργκ και την καθε Μπριζ και την καθε Ντιναμο.
Ε για ολα αυτα αν πρεπει να φτασουμε στο 10, εμεις εδω και τοσα χρονια ειμαστε βαρια στο 2.
Θέλεις ποδοσφαιρική τεχνογνωσία και λογική ώστε να οριοθετήσεις στόχους, να επιλέξεις τα κατάλληλα εργαλεία και να βρεις τον τρόπο να τους πραγματοποιήσεις. Πράγματα που δυστυχώς στον ΠΑΟΚ αγνοούνται εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν όμως χρήματα, πολλά χρήματα κι ακόμη περισσότερη δίψα των ιδιοκτητών για επιτυχία που όμως από μόνη της αποδείχτηκε ότι δεν είναι αρκετή για την σωστή οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ας ελπίσουμε ότι η έλευση Λουτσέσκου θα βοηθήσει στο να καλυφθούν κάποια από τα κενά της ΠΑΕ.
-
μαγκες γραφθηκε οτι του καναμε επισημη προταση για τριετες με πανω απο 3 χαρτια συνολο και ειναι κοντα στο να δεχθει...αν ισχυει τωρα ο θεος και η ψυχη τους
- bersekeros
-
δεν θελω να τον κανω προμο...ειναι γνωστη σελιδα στον ινσταγκραμ που γραφει για ΠΑΟΚ... το ο "θεος και η ψυχη τους" πηγαινε στην σελιδα δλδ αν οντως εχουν ινφο η οχι...παντως ειναι παραλογο...δλδ 1 χαρτι το χρονο για τον ολιβειρα ? γενικα μεχρι στιγμης τιποτα δεν βγαζει νοημα μεταγραφικα
-
Μιλάμε για τον Ολιβειρα με τις 17 διεθνείς συμμετοχές, με παραστάσεις απο καλά πρωταθλήματα και με καμια 25αρια γκολ στο καφενείο την κουλα σε 2χρονια.Δηλαδη στον ΠΑΟΚ του Λουτσου με ζιβκοβιτς , σβαμπ καντουρι, βιερινια, τζολη, ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΧΑΦ, γιατί να μην έχει καλυτέρα νούμερα? Γιατί να μην μπορεί να εναλλάσσεται με τον άλλο φορ (με διαφορετικά χαρακτηριστικά ίσως) ανάλογα με τη φόρμα ή τις συνθήκες του ματς? Με ποια λογική να δωσουμε 4 και 5 εκατομμύρια για έναν άσχετο? Αν βγει σαν τσολακ? Έχουμε κάβα απο ομίλους chl? Θα λέμε πάλι για ffp? Επειδή είπε ενας αρδ για μπάτζετ 20εκ € γκρινιάζουμε ολη μερα? Δεν έρχονται εύκολα στο ελλαδισταν καλοί παιχτες , ειδικά Ιούνιο. Το να έιναι επιλογή του Λουτσου γιατι ταιριάζει στα θέλω του ?
Αν έμενε στην κουλα θα λέγαμε "έλα τώρα ποια κουλα με τα παλτά Ολιβέιρα μπροστά θα τους διαλυσουμε πάλι", και τώρα προσπαθούμε να κάνουμε τον Ολιβέιρα ότι νταξει μια χαρά θα είναι, μπας και χρυσωσουμε το χάπι.
Να σοβαρευομαστε λίγο, πριν δύο χρόνια ο Σβι ήταν το ΤΡΙΤΟ μας φορ, και πλέον λέμε μακάρι να μείνει ο Σβι για βασικός, που ούτε καν πέρσυ μας έκανε για βασικός γι αυτό και πήραμε Τσολακ.
Επίσης, ΑΝ είναι να τον πάρουμε για 2ο φορ, γιατί να δώσουμε 1 μύριο?
Αν πάρουμε βασικό δηλαδή, θα πάρουμε με 1,2?
Ε ας βάλουμε Κουτσια δεύτερο φορ, και ας πάρουμε κάνα ΚΤΗΝΟΣ να καθαρίζει με 2μυρια. Καλύτερος συνδυασμός.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σοβαρευομαστε λίγο, πριν δύο χρόνια ο Σβι ήταν το ΤΡΙΤΟ μας φορ, και πλέον λέμε μακάρι να μείνει ο Σβι για βασικός, που ούτε καν πέρσυ μας έκανε για βασικός γι αυτό και πήραμε Τσολακ.
Επίσης, ΑΝ είναι να τον πάρουμε για 2ο φορ, γιατί να δώσουμε 1 μύριο?
Αν πάρουμε βασικό δηλαδή, θα πάρουμε με 1,2?
Ε ας βάλουμε Κουτσια δεύτερο φορ, και ας πάρουμε κάνα ΚΤΗΝΟΣ να καθαρίζει με 2μυρια. Καλύτερος συνδυασμός.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 26 Ιουν 2021, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
τωρα φιλε οτι και να σου πω δεν θα βγαλουμε ακρη...3 χρονια συμβολαιο με 1+ μυριο το χρονο σε παικτη 30 χρονων που εχει χρονιο προβλημα με τους κοιλιακους και εκτος ολων αυτων και παικτικα δεν ειναι αμαν και τι (και το λεω αυτο για να μην ειμαι μηδενιστικος ) ... ε εγω λεω κατι δεν παει καλα στις πραξεις γτ ολα αυτα μαζι δεν συνδεονται... τωρα ΑΝ δεν ισχυει κατι τετοιο ενταξει προφανως πολυ χαμος για το τιποτα αλλα το σχολιο μου ειναι σε περιπτωση που ισχυει... εγω ινφο δεν εχω αν εχει καποιο παιδι ας πει τουλαχιστον να μην βασιζουμε την αποψη μας σε αρδιες
- bersekeros
Δεν είναι θέμα πρόμο. Οι πηγές χρειάζεται να παρατίθενται. Αλλιώς δεν χρειάζεται να παρατίθεται το οτιδήποτε ανυπόγραφο ή έστω από κάποιο προφίλ insta ή Twitter ή fb κλπ κλπ.kosths BXL έγραψε:δεν θελω να τον κανω προμο...ειναι γνωστη σελιδα στον ινσταγκραμ που γραφει για ΠΑΟΚ... το ο "θεος και η ψυχη τους" πηγαινε στην σελιδα δλδ αν οντως εχουν ινφο η οχι...παντως ειναι παραλογο...δλδ 1 χαρτι το χρονο για τον ολιβειρα ? γενικα μεχρι στιγμης τιποτα δεν βγαζει νοημα μεταγραφικα
Αυτό που γράφεται κατά κόρον είναι ότι, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με αρχικό κασέ στο 1Μ και μετά έπεσε στις απαιτήσεις του στα 700Κ (paok_hood στο instagram).
Εγώ το ρώτησα γιατί εάν έρθει με 700Κ, υπάρχει μια μικρή ελπίδα να μην έρχεται ως ο κύριος επιθετικός.
Άμα έρθει με 1Μ, εκτιμώ εγώ προσωπικά, ότι τον παίρνουμε ως κύριο φορ.
Θεωρώ ότι είναι λίγες οι πιθανότητες να έχουμε κύριο φόρ με 1Μ++ συμβόλαιο και αναπληρωματικό φορ τον Ολιβέιρα με 1Μ συμβόλαιο.
-
ενταξει paok_news_official...δεν το γραφει σαν ρεποστ το εγραψε σαν ινφο....δεν ηθελα να το βαλω γτ ουτε αν ειναι εγκυρος ξερω απλα μου εστειλε λινκ με το ποστ ενα φιλαρακι
- bersekeros
Δηλαδη θεωρειτε οτι ενας τετοιος παικτης μπορουσε να κανει θαυματα στο καφενειο της κουλας;
Ελπίζω να έχει βγει επίτηδες από ΠΑΕ το θέμα Ολιβειρα έτσι ώστε να πιέσουμε να ρίξει της απαιτήσεις του άλλος μεταγραφικός στόχος.
Από ξενέρα σε ξενέρα μας έχουν.
Από ξενέρα σε ξενέρα μας έχουν.