Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από bersekeros »

joshua έγραψε:Aς μην ειχε δεσιμο με τον ΠΑΟΚ στον οποιο εμεινε 12 χρονια,ας σεβοταν τον δικο του ιδρωτα που εκλεψε τοσες φορες ο γαυρος.Τωρα αν αυτος επιλεγει να ειναι ''αντικειμενικος'' δικαιωμα του προφανως ,εμεις δεν τον θελουμε για την επιλογη του αυτη.

Υ.Γ Εναν ''αντικειμενικο'' παικτη του γαυρου που να εμεινε 12 χρονια στο βοθρολιμανο γιατι δεν θυμαμαι ρε φιλε να μιλαει για το δικαιο πρωταθλημα του ΠΑΟΚ περσι?
Ο Σέρβος από ότι ξανατσέκαρα εργάστηκε συνολικά 8 χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Πήξαμε στους ''αντικειμενικούς'' φέτος με πρώτο και καλύτερο τον El Profesor στον πάγκο μας.

Πέρσι στο δικό μας Πρωτάθλημα η ''αντικειμενικότητα'', ή εξαφανισμένη ή ματιασμένη ήταν για τους Μπειραιώτες - Αθηνέζους και λοιπούς ΠΟΚίτες.

Ένα πολύ αστείο περσινό παράδειγμα είναι ότι όταν έκανε το ολέθριο λάθος να μιλήσει για δίκαιο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ,
ο εθνικός ''κερ@τάς'', σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης (πέρσι το Μαρτιο), πέσανε να τον κατασπαράξουνε.
Με φετινό αποτέλεσμα για να δηλώσει τη μετάνοιά του, να γίνει ο ''αυτοφωράκιας'' που μας ζάλιζε τα μέζεα κάθε Κυριακή, σε σημείο που ξεπέρασε τον εαυτό του σε ''εμετικότητα'' δηλώσεων πέραν κάθε άλλης φοράς του παρελθόντος.

Κατ' αντιπαράσταση με το ''Οχι άλλο Κάρβουνο'', θα πω κι εγώ '' Όχι άλλη Αντικειμενικότητα", απ'όπου κι αν αυτή προέρχεται, ιδίως σε ότι αφορά με το σωματείο, που αποτελεί το ''κ@ρκίνωμ@'' του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 29 Ιουν 2020, 21:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Μπρούνο Λάζε υπέβαλλε την παραίτηση του από τον πάγκο της Μπενφίκα μετά από την νέα εκτός έδρας ήττα από την Μαρίτιμο με 2-0.
Just saying...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

john4serres έγραψε:
Ο Μπρούνο Λάζε υπέβαλλε την παραίτηση του από τον πάγκο της Μπενφίκα μετά από την νέα εκτός έδρας ήττα από την Μαρίτιμο με 2-0.
Just saying...
''Του Κυρίου δεηθώμεν''
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ποιος είναι ρε παιδιά ο εθνικός κερατάς;

Ο Αμπελ νομίζω είναι της άλλης Πορτογαλικής κλίκας, δεν παίζει για Μπενφικα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ακούω τον ιβιτς να λέει σε συνέντευξη " ευχαριστώ τον Σαββίδη " και κλαίω από τα γέλια.
Δηλαδή τι θα πει κ πως θα αντικρίσει αύριο αυτούς που ξέρουν τι πραγματικά λέει για τον Ιβάν?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Α, ρε ΤΑΓΜΑ...
Πού είσαι ρε ΤΑΓΜΑ?
Αν ήξερες, εδώ θα ήσουν τώρα και πολύ θα το φχαριστιόμουν...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ διαβαζω δεξια κι αριστερα δημοσιευματα πως η αποφαση το Ρεμπε ειναι να αποκτηθει καινουριος γυμναστης στην ομαδα (αν ισχυει, επιτελους!), ωστε η ομαδα να εχει σταθερα δικο της γυμναστη, καθως διαπιστωσε προβλημα στην φυσικη κατασταση, και να γινουν και καποιες ακομη εξτρα προσθηκες στο τεχνικο τιμ...
Ο Φερειρα λεει συμφωνησε...
Εμενα αυτο δεν μου αρεσει, και θα εξηγησω το γιατι.
Οκ συμφωνω πως η ομαδα θα πρεπε να χει σταθερα δικο της γυμναστη και προγραμμα εκγυμνασης και να μην αλλαζει οποτε αλλαζει ο προπονητης, αλλα ρε συ Φερειρα ερχεσαι εδω με δικους σου συνεργατες, τσιμπας 2 μυρια, και ξαφνικα σου λεν "μεγαλε ο συνεργατης σου ειναι για τα σκυλια, αποφασισαμε να παρουμε αλλον γυμναστη" και εσυ απλα το δεχεσαι? Δηλαδη στηριξη στους συνεργατες σου μηδεν... Τοσο πολυ αναγκη εχεις τη δουλεια εδω? Ειναι τοσο καλα τα λεφτα που ξεχνας και συνεργατες και τα παντα? Εγω απο αξιοπρεπεια και μονο θα παραιτουμουν! Για μενα δειχνει λαθος νοοτροπια αυτο και τυχοδιωκτισμο. Και ισως και επιγνωση πως μετα τον ΠΑΟΚ δεν θα ξαναβρει πουθενα τετοια λεφτα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν αυτά τα λεφτά είναι αληθινά, ο συγκεκριμένος ούτε σε 10 ζωές δεν θα τα ξαναβρεί.
Μιλάμε για τον ποιό ακριβοπληρωμενο προπονητή στη χώρα,όλων των εποχών.
Και μόνο που τα γράφω, μου σηκώνεται η τρίχα. :evil:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτά που είπε για το αγωνιστικο σκελος του πρωταθληματος με βρίσκουν 100% σύμφωνο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σε ποιον αναφερεσαι Γιαπας?
Και τι ακριβως ειπε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Αν αυτά τα λεφτά είναι αληθινά, ο συγκεκριμένος ούτε σε 10 ζωές δεν θα τα ξαναβρεί.
Μιλάμε για τον ποιό ακριβοπληρωμενο προπονητή στη χώρα,όλων των εποχών.
Και μόνο που τα γράφω, μου σηκώνεται η τρίχα. :evil:
Και φυσικα δεν θα υπαρξει αλλος στο μελλον [FACE WITH TEARS OF JOY]
Μακαρι η αλλαγη γυμναστη να τον βοηθησει και να καταφερει να πετυχει τα αυτονοητα...
Κι ας κοστιζει 2 μυρια τον χρονο!
Αρκεί να κανει τα βασικα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε:Ακούω τον ιβιτς να λέει σε συνέντευξη " ευχαριστώ τον Σαββίδη " και κλαίω από τα γέλια.
Δηλαδή τι θα πει κ πως θα αντικρίσει αύριο αυτούς που ξέρουν τι πραγματικά λέει για τον Ιβάν?
Τι πραγματικα λεει ;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:
renegade έγραψε:Ακούω τον ιβιτς να λέει σε συνέντευξη " ευχαριστώ τον Σαββίδη " και κλαίω από τα γέλια.
Τι πραγματικα λεει ;
Δεν πιστεύω ότι έχουν αξία κουτσομπολιά πριν τρία χρόνια.
Αυτό που θα πω είναι ότι αν έριχνε λίγο νερό στο κρασί του ο Σέρβος θα ήταν ή θα μπορούσε να γίνει μέλος ξανά της οικογένειας του ΠΑΟΚ, αλλά αυτός είναι πολύ περήφανος.

Αυτό που έχει για μένα αξία είναι η επόμενη μέρα... και απ' ότι φαίνεται θα πορευθούμε μαζί με τον Πορτογάλο.
Πραγματικά θα ήθελα να καταλάβω το σκεπτικό τους και δυστυχώς ο τρόπος που επικοινωνεί η ΠΑΕ κάποια πράγματα όχι μόνο δεν με καλύπτει αλλά με εξοργίζει κι όλας.
Για παράδειγμα διάβασα τις δηλώσεις του δούκα σήμερα, όπου είχε ο αθεόφοβος την φαεινή ιδέα να συγκρίνει το κράξιμο στον λουτσεσκου με το κράξιμο στον αμπελ.
Δεν ξέρω αν τέτοιου είδους δηλώσεις οφείλονται σε έλλειψη γνώσεων ή απλά στον οργανισμό ΠΑΟΚ βρίσκονται σε άρνηση.

Η βασικότερη αρχή για να λυθεί ένα πρόβλημα είναι να μάθουμε τα πραγματικά αίτια που προκαλούν το συγκεκριμένο πρόβλημα... Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι στην ομάδα γνωρίζουν ποια είναι τα βασικά αίτια της φετινής αποτυχίας.

Δηλαδή με λίγα λόγια, τι θα γίνει του χρόνου το οποίο δεν έγινε φέτος?
Αν πάρουμε ως δεδομένο ( σύμφωνα με αυτά που ακούσαμε από τα επίσημα χείλη του Κυριάκου) την μείωση του μπάτζετ και και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ποδοσφαιριστές με τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο από τους οποίους δεν μπορεί να απαλλαγεί, τι είναι αυτό που θα αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας?

Θα συνεχίσει ο προπονητής να θέλει να παίξει αυτό το 3-5-2 που εφάρμοσε από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του εδώ εδώ?
Ή μήπως τελικά μετά από 11 μήνες κατάλαβε κάποια αυτονόητα πράγματα?
Θα συνεχίσει να καίει Χ Μάτος ως δεξιός στόπερ ή τον Χ εσιτι να προσπαθεί να παίζει από περιοχή σε περιοχή?
Θα θελήσει αυτόν τον δεύτερο επιθετικό, που έτσι όπως τον θέλει πρέπει η πολύ κωλόφαρδος να είσαι για να τον βρεις ή να στάξεις εκατομμύρια?
Και αν τελικά κατάλαβε ότι αυτό που θέλει να παίξει και αυτές οι αλλαγές που θέλει να κάνει στην ομάδα είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, πόσο χρονών είναι να εμπιστευτείς την ομάδα σε κάποιον που το πήρε σχεδόν ένα χρόνο να αντιληφθεί το αυτονόητο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 30 Ιουν 2020, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ενώ για κάποιον λόγο ήμουν σίγουρος ότι θα φύγει ο Άμπελ, βλέπω πλέον την παραμονή του δυστυχώς (για μένα) πιο πιθανή...
Μας λυπάμαι και μας κλαίω...
Όσο για τον Ιβιτς, κύριε μου έχω Γκαρσία, καλά να περνάς στο Ισραήλ σου.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ διαβαζω δεξια κι αριστερα δημοσιευματα πως η αποφαση το Ρεμπε ειναι να αποκτηθει καινουριος γυμναστης στην ομαδα (αν ισχυει, επιτελους!), ωστε η ομαδα να εχει σταθερα δικο της γυμναστη, καθως διαπιστωσε προβλημα στην φυσικη κατασταση, και να γινουν και καποιες ακομη εξτρα προσθηκες στο τεχνικο τιμ...
Ο Φερειρα λεει συμφωνησε...
Εμενα αυτο δεν μου αρεσει, και θα εξηγησω το γιατι.
Οκ συμφωνω πως η ομαδα θα πρεπε να χει σταθερα δικο της γυμναστη και προγραμμα εκγυμνασης και να μην αλλαζει οποτε αλλαζει ο προπονητης, αλλα ρε συ Φερειρα ερχεσαι εδω με δικους σου συνεργατες, τσιμπας 2 μυρια, και ξαφνικα σου λεν "μεγαλε ο συνεργατης σου ειναι για τα σκυλια, αποφασισαμε να παρουμε αλλον γυμναστη" και εσυ απλα το δεχεσαι? Δηλαδη στηριξη στους συνεργατες σου μηδεν... Τοσο πολυ αναγκη εχεις τη δουλεια εδω? Ειναι τοσο καλα τα λεφτα που ξεχνας και συνεργατες και τα παντα? Εγω απο αξιοπρεπεια και μονο θα παραιτουμουν! Για μενα δειχνει λαθος νοοτροπια αυτο και τυχοδιωκτισμο. Και ισως και επιγνωση πως μετα τον ΠΑΟΚ δεν θα ξαναβρει πουθενα τετοια λεφτα...
Παραβιάζεις ανοικτές θύρες φίλε μου. Ο Πορτογάλος είναι για 300 400 χιλιάδες ευρώ συμβόλαιο. Τι τιμ που έχει είναι ανάλογο. Και το γνωρίζει πολύ καλά κι αυτός. Επιβάλλεται να έρθει κάνας τύπος όπως ο γυμναστής του Στέφενς. Από το πολύ πάνω ραφι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”