Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Αρκετά πολύπλοκο θέμα οι μυϊκοί τραυματισμοί και κυρίως εξατομικευμένο. Δύσκολο να κάνεις γενικεύσεις.
Κάποιος που να το κατέχει ας μας δώσει τα φώτα του.
Κάποιος που να το κατέχει ας μας δώσει τα φώτα του.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?t=81Yupis έγραψε:Είναι εύκολο κάποιος να μου στείλει το τοπικ του Σάντος...έψαξα πολύ ώρα αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. ευχαριστώ πολύ
παρε και συγκεκριμενη σελιδα μετα το 2ο με χερενφεν http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=2115
aorate συμφωνώ αλλά πιστεύεις φταίει μόνο ο Τούντορας για την εικόνα αυτή??Αν δίνουμε ευκαιρία σε νέους παίκτες δεν πρέπει να δίνουμε και σε νέους προπονητές?Ή μήπως όλο το ''οικοδόμημα'' το πλάνο δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και το πάμε λάθος το καράβι???aoratos έγραψε:Φίλε ο Μπάγιεβιτς όπως και ο Σάντος και κάθε προπονητής αυτού του επιπέδου είχε μια πορεία πίσω του που επέτρεπε στον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους και να κάνει υπομονή προσφέροντας στήριξη. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, έχει κρίση. Μην απαιτούμε από τον κόσμο να στηρίζει με την ίδια θέρμη κάθε προπονητή και να έχει την ίδια εμπιστοσύνη σε όλα τα πρόσωπα που κάθοντε στον πάγκο απλώς επειδή κάποιος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ.agios έγραψε:Κάποτε στην Τούμπα μας έκανε πλάκα η κούλα και το γήπεδο φώναζε εν χορώ ''Ντούσαν Ντούσαν'' ενώ η ομάδα ταυτόχρονα χρεωνότανε με εκατομμύρια....Αυτή ήταν στήριξη (καλώς ή κακώς εκ του αποτελέσματος) και δεν θα στηρίξουμε τώρα αυτούς???Αφήστε τους να δουλέψουν και η αποτυχία στο πρόγραμμα είναι και η βελτίωση έρχεται με την προσπάθεια.
Υπό έναν όρο μόνο.Για όλους.Ιβάν,Άρνεσεν,Τούντορ κλπ κλπ όλους.Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από όλους και δεν θέλει προσωπικούς εγωισμούς.Αυτό σημαίνει ότι όταν βλέπουμε ένα λάθος το διορθώνουμε.Δεν το επαναλαμβάνουμε για να καλύψουμε το εγώ μας εις βάρος της ομάδος.
Αυτό είναι ασυγχώρητο και επιλήψιμο......
Το ότι είμαστε ανυπόμονος λαός και προπονητοφάγοι δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο και να θεωρούμε ότι όλα είναι θέμα χρόνου και σε όποιον δίνουμε άπλετο χρόνο και στήριξη στο τέλος θα βγάλει ποιότητα.
πχ το να μην αποδίδει για 1-2 μήνες ο Ιγκουαιν, η πορεία του και τα δείγματα γραφής του μέσα στο γήπεδο επιτρέπουν στην πλειοψηφεία να τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και να πιστέψει ότι δεν αποδίδει για 1εκ άλλους λόγους και όχι εξαιτίας της ποιότητας του. Αν είναι απο την άλλη σέρνεται παρατεταμένα ο Μπενίσκος δεν μπορείς να απαιτήσεις από τον κόσμο να δείξει την ίδια στήριξη...
Το οποίο δείχνει και πως δεν είναι και τόσο απλό.pilotos έγραψε:Εδώ δεν ξέρουν αυτοί στην ομάδα και το ψάχνουν...
SM-N9005
Επεφτε στηριξη μετα τις αλχημειες του Δον ΦερναντοΟ Βιερινια δεν ειναι σεντρερ φορ (ειναι εξτρεμ)
Ο Φιλομένο δεν είναι εξτρεμ (ειναι σεντρερ φορ)
Ο Φωτάκης δεν είναι εξτρεμ (ειναι αμυντικο χαφ)
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΝΑΜΕ ΡΟΜΠΑ, ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ???????
Συγνώμη ρε φίλε και αν ο εκπαιδευτικός είναι ένα χάλι και πάρει μία τάξη επί 3 χρόνια θα την καταστρέψει ή όχι? Στο Γυμνάσιο του χωριού μου για παράδειγμα, είχαν μία ανάπηρη Μαθηματικό και καλά μυαλά (που τα γνώριζα προσωπικά) καταστράφηκαν κυριολεκτικά. σίγουρα τον καλό δάσκαλο τον θέλεις και την επόμενη χρονιά. Τον κακό τον διώχνεις και αυτό ισχύει σε κάθε δουλειά. Διάβασα και κάποιες σπόντες που πήγαιναν για εμένα ότι κάποιοι κρίνουν από το αποτέλεσμα. αυτό κάνουν όλες οι εταιρίες παγκόσμια. Μόνο εδώ υπάρχει αυτή η λογική του καφενείου που κρίνετε με το ένστικτο και τη φάτσα ή την εθνικότητα. Αν πχ αναλάβει ο Αναστασίου που πήρε κύπελλο και μας έκανε πλάκα τόσα χρόνια στα πλέι οφ με απλήρωτους παίκτες, θα έχετε την ίδια στήριξη προς αυτόν, αν κάνει τις μισές γκάφες? Την είχατε με το ΓΔ που με μπάτζετ 8εκ μάζεψε 62 πόντους και από το +4 αυτό στα πλέι οφ πήγαμε προκριματικά Τσου Λου? Φυσικά πάντα η αξιολόγηση απόδοσης είναι συνδεδεμένη με τα χρήματα που πέφτουν. Αν έχεις το μικρότερο μπάτζετ της Σουπερλιγκ και λέγεσαι ΠΑΟΚ δε σημαίνει ότι χτυπάς 1η τετράδα... Πέρα από τους βασικούς στόχους μετά κοιτάμε και την επιμέρους αξιολόγηση: πρόοδος παικτών, χημείας. Αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της ομάδας, τα περιουσιακά της στοιχεία (Μπερμπάτοφ και παίκτες προς πιθανή πώληση). Δε γίνεται να μη βλέπουμε καμία πρόοδο και να λέμε όλα πάνε καλά. Δηλαδή αν το παιδί σας είχε έναν ανάπηρο πνευματικά δάσκαλο θα τον παίρνατε και την επόμενη χρονιά?sic-4 έγραψε:++++goran 64 έγραψε:Μπράβο σου ρε danirifle...Και σαν οπαδό και σαν εκπαιδευτικό σε παραδέχομαι καρντάση μου...danirifle έγραψε:ΣΟΥΡΜΕ, το τελευταίο μήνα δεν έχει αποτελέσματα καλά, δε διαφωνώ
αλλά γιατί να μη δούμε τι θα κάνει μέχρι το τέλος?
σούρμε να σου πω το εξής και στο λέω γιατί έχεις αφτιά να ακούσεις:
εγώ ως δάσκαλος, αναπληρωτής, έχω την ατυχία να πηγαίνω κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος (φυσικά όχι της επιλογής μου) και να έχω διαφορετική τάξη για να διδάξω
ξεκινάω λοιπόν το σεπτέμβρη - οκτώβρη σε μία τάξη άγνωστη για μένα, με μαθητές που τους πρωτοβλέπω. συνήθως είναι καμιά 20αριά παιδάκια.
είμαστε μαζί 6 ώρες τη μέρα! κι όμως παίρνει 2 μήνες περίπου να μάθουν οι μαθητές τον τρόπο που δουλεύω, και γω τον τρόπο που σκέφτεται και αποδίδει ο κάθε μαθητής μου.
κατά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λοιπόν, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο, τα κουσούρια μας, τις συνήθειές μας, το τι εννοούμε κάθε φορά με αυτά που λέμε, τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τους κανόνες που διέπουν το μάθημα
ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ η τάξη "ρολάρει". δουλεύει πλέον καλά, με τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά δουλεύει πιο γρήγορα. το μάθημα βγαίνει ευκολότερα και οι μαθητές αποδίδουν.
φυσικά και υπάρχουν και παλινδρομήσεις. υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι "μα καλά τι κάνω εδώ όλη τη χρονιά? πήγε μάρτης και δε μάθαμε τα βασικά?"
δεν είναι ότι δε μάθαμε τα βασικά, είναι ότι η βελτίωση δε μπορεί να είναι τόσο έντονη και ξεκάθαρη τον πρώτο χρόνο. δεν υπάρχει μαγικό ραβδί.
οπότε η καλή δουλειά, βγαίνει μετά το πρώτο εξάμηνο.
δυστυχώς εγώ σαν αναπληρωτής, "αφήνω" την τάξη μου τον ιούνιο, δηλαδή μετά από 8-9 μήνες. πάνω που έχουμε γνωριστεί καλά και έχουμε 2-3 μήνες πολύ καλής απόδοσης.
ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, θα κάναμε "παπάδες" με τις τάξεις μου. ΠΑΠΑΔΕΣ. θα ξεκινούσαμε φουλάροντας, δε θα χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής και θα η απόδοση της τάξης θα ήταν 10 φορές καλύτερη. ΤΟΤΕ θα έμπαιναν οι πινελιές οι καλές από το δάσκαλο... ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
όλα αυτά, έχοντας να κάνω με παιδιά, που είναι πολύ πιο εύπλαστα. όχι με πριμαντόνες και με παίχτες που παίρνουν πιο μεγάλο μισθό από εμένα και στραβώνουν αν τους αφήσεις στον πάγκο. γι αυτό αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να παρουσιάσει έργο τόσο σύντομα ένας προπονητής σε μια ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
συγνώμη για το σεντόνι, δε μου αρέσει να μακρυγορώ, απλά αν το διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί θεωρώ τόσο σημαντικό ο οποιοσδήποτε προπονητής να κάτσει στον πάγκο έναν ολόκληρο χρόνο και να ξεκινήσει και δεύτερο.
μακαρι να ειχαμε πολλους δασκαλους με τετοιον τροπο σκεψης στα σχολεια μας και μακαρι οι πολιτικοι υπευθυνοι της εκπαιδευσης να επαιρναν συμβουλες και αποψεις τετοιων δασκαλων για το πως πρεπει να λειτουργει το εκπαιδευτικο συστημα
Στα λόγια όλοι μπορούμε το άσπρο να το κάνουμε μαύρο, αλλά τοπ αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και για αυτό εγώ μένω σε αυτό. Με τις εικασίες δε μάμησε κανείς.
Πάντως για μένα ο Τούντορ πρέπει να κλείσει την χρονιά οπωσδήποτε, όσο επικίνδυνος και να είναι. Πρέπει να φύγει αυτή η ρετσινιά του να διώχνουμε προπονητές μέσα στη χρονιά, αλλά και να μας φύγουν οι αμφιβολίες για το πως θα τελείωνε τη χρονιά. Στο κάτω κάτω μακάρι να τα γυρίσει όλα τούμπα και να μας βγάλει Τσου Λου. Βέβαια τα αποδυτήρια θα αποφασίσουν αν τον θέλουν τον προπονητή, και μέχρι στιγμής είναι αποδεκτός (πλην Μπέρμπα).
Και καλαμποκια επισης πεφτανε..pgetsos έγραψε:Επεφτε στηριξη μετα τις αλχημειες του Δον ΦερναντοΟ Βιερινια δεν ειναι σεντρερ φορ (ειναι εξτρεμ)
Ο Φιλομένο δεν είναι εξτρεμ (ειναι σεντρερ φορ)
Ο Φωτάκης δεν είναι εξτρεμ (ειναι αμυντικο χαφ)
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΝΑΜΕ ΡΟΜΠΑ, ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ???????
βγήκε ο άγγελος αναστασιάδης στην ερτ , και είπε ότι πέρσι οι παίχτες παράτησαν το πρωτάθλημα επειδή δεν πήραν prim που τους έταξε ο σαββίδης μετά την niki με ολυμπιακό 
-
Asimos
Σε ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε και πως ήταν η απόλυτη στήριξη στον φερνάντοpgetsos έγραψε:http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?t=81Yupis έγραψε:Είναι εύκολο κάποιος να μου στείλει το τοπικ του Σάντος...έψαξα πολύ ώρα αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. ευχαριστώ πολύ
παρε και συγκεκριμενη σελιδα μετα το 2ο με χερενφεν http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=2115
Μαλακιες ανοησίες εύκολη δικαιολογίαSfinas έγραψε:βγήκε ο άγγελος αναστασιάδης στην ερτ , και είπε ότι πέρσι οι παίχτες παράτησαν το πρωτάθλημα επειδή δεν πήραν prim που τους έταξε ο σαββίδης μετά την niki με ολυμπιακό
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- shikabala81