Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
back in black

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από back in black »

Τελμα δεν κινειται τίποτα, όχι μόνο δεν έρχονται παίκτες αλλά ούτε φευγουν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Περιπτερος έγραψε:Είσαι πνεύμα αντιλογίας. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ. :)
Δεν χρειάζεσαι πρώτα από όλα 10 εκ. για να πάρεις 2-3 βαρβάτους παίκτες (για τα επίπεδα τα δικά μας). Με τα μισά και λιγότερα κάνεις δουλειά. ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ. :)
Επειδή οι διαιτητάδες αυτοί θα συνεχίσουν να έρχονται πρέπει πραγματικά να κάνεις ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές (αυτός άλλωστε είναι ο στόχος από την αρχή κάθε χρονιάς και φέτος και επίσημα).
Μόνη περίπτωση να το κάνεις είναι να φέρεις ακόμα 2-3 παίκτες επιπέδου Νομπόα (η παρεμφερούς). ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (ΠΧ ΔΕΣ ΡΑΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ;) ΔΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑΤΧΟ ΚΑΙ ΚΛΑΟΥΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ....)
Αν δεν το κάνεις, θα σε κερδίζουν κάποιοι και χωρίς καν την βοήθεια των διαιτητών.
Πέρσι τα έσπρωξε ο Ιβαν, σε λάθος χρονιά, σε λάθος παίκτες και με ισχυρό και δεμένο αντίπαλο. ΠΕΡΥΣΙ Η ΣΦΑΓΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΕΙΧΑΝ..... )
ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Νομίζω πιο σημαντικό είναι στην παρούσα φάση να μπορεί να βγάζει και ανεβάζει με ηρεμία και σωστά τη μπάλα από την άμυνα ο σ.μπακ, παρά να είναι γρήγορος (όχι οτι δεν είναι σημαντικό, αλλά,οκ, εάν δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, πρέπει να επιλέξουμε).

Στην ανάπτυξη έχουμε θέμα από άξονα. Αμυντικά, εάν δέσει το κέντρο με Νομπόα και επιστρέψει Αλέκος και είναι πιο ξεκούραστοι οι Κάτσε-Τζανδάρης, θα γίνονται λιγότερα κομβικά λάθη και θα τρώμε λιγότερες αντεπιθέσεις και κάθετες στην πλάτη της άμυνας, άρα θα είναι λιγότερες οι περιπτώσεις που οι σ.μπακ θα πρέπει να επιστρατεύουν ταχύτητα κυρίως για να σώσουν φάσεις. Με σφιχτό κέντρο και σωστές τοποθετήσεις, θα είμαστε καλά πιστεύω.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

βασικα αμεσα στοππερ θελουμε ..γιατι εξτρεμ και ο βιερινια να ερ8ει ,στο ματς με τον γαβρο ο αγγελος δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να βγαλει εξω τν φιλοτιμο...το ξερουμε ολοι και μας ποναει.... :cry:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

bane1980
καλα τα λες αλλα δεν παυει να ειναι ημίμετρα.
Στο ματς με την Καλλονη,ο Κατσικας λογω υψους,εκοψε 2-3 μπαλιες που βγαινανε στην πλατη της αμυνας.
Αν περμουσαν εκτος του υψους θα χρειαζοταν ΚΑΙ η ταχυτητα.
Αν ηταν ο Τζαβελας στην θεση του,ακομαθα κλαιγαμε.
Αρα,και ψηλο και γρηγορο.

Περιπτερε,prist64 και οχι 24,το 24 δεν ειχε γεννηθει ουτε ο πατερας μου.
Με το κλαμα το πολυ-πολυ να γ@μησεις καμμια πατσουρα.
Εγω τον Π.Α.Ο.Κ. δεν τον θελω σαβουρογ@μη ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

κατα τι ωρα θα πέσει ο server σήμερα;;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το σέντερ μπακ που θα πάρουμε θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

K_geo έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Είσαι πνεύμα αντιλογίας. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ. :)
Δεν χρειάζεσαι πρώτα από όλα 10 εκ. για να πάρεις 2-3 βαρβάτους παίκτες (για τα επίπεδα τα δικά μας). Με τα μισά και λιγότερα κάνεις δουλειά. ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ. :)
Επειδή οι διαιτητάδες αυτοί θα συνεχίσουν να έρχονται πρέπει πραγματικά να κάνεις ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές (αυτός άλλωστε είναι ο στόχος από την αρχή κάθε χρονιάς και φέτος και επίσημα).
Μόνη περίπτωση να το κάνεις είναι να φέρεις ακόμα 2-3 παίκτες επιπέδου Νομπόα (η παρεμφερούς). ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (ΠΧ ΔΕΣ ΡΑΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ;) ΔΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑΤΧΟ ΚΑΙ ΚΛΑΟΥΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ....)
Αν δεν το κάνεις, θα σε κερδίζουν κάποιοι και χωρίς καν την βοήθεια των διαιτητών.
Πέρσι τα έσπρωξε ο Ιβαν, σε λάθος χρονιά, σε λάθος παίκτες και με ισχυρό και δεμένο αντίπαλο. ΠΕΡΥΣΙ Η ΣΦΑΓΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΕΙΧΑΝ..... )
ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. :mrgreen:
ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

1. Διάβασε ξανά τι έγραψα : Παίρνεις 3 παίκτες = Παίρνεις πρωτάθλημα = CL = 25 εκ. = 15 για το χρέος και μένουν 10 για μεταγραφές. Δεν έγραψα να σπρώξει τώρα 10 εκ.

2. Αν οι διαιτητάδες δουν ότι δεν παλεύεται η κατάσταση με την ομάδα που έχεις, τότε μόνο θα το γυρίσουν.
Οπωσδήποτε και σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε άλλη λύση από το να φτιάξουμε ομάδα να τους κερδίζει όλους.

3. Περυσι η ομάδα μας είχε χειρότερη απόδοση και δεν μας έσφαξαν οι διαιτητές όσο και όπως κάνουν φέτος.
Ο γαύρος είχε καλύτερη ομάδα πέρυσι από ό,τι φέτος.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενα σαιτ απο την Γεωργια (;) λεει οτι ο ΠΑΟΚ θελει τον Gia Grigalava που ειναι στοπερ και παιζει στην Ανζι.

http://www.transfermarkt.co.uk/gia-grig ... eler/52089

Εδω το σαιτ. Αμα το βαλετε στο google translate βγαζει νοημα :mrgreen:
http://www.sportall.ge/fexburti/qarthul ... khovs.html
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε οχι και 25 μύρια ΔΕΔΟΜΕΝΑ με το τσ.λ.

Ξεκινάς απο πολύ χαμηλότερα και βλέπουμε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

και αυτος αριστεροποδαρος...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

prist64 έγραψε: Περιπτερε,prist64 και οχι 24,το 24 δεν ειχε γεννηθει ουτε ο πατερας μου.
Με το κλαμα το πολυ-πολυ να γ@μησεις καμμια πατσουρα.
Εγω τον Π.Α.Ο.Κ. δεν τον θελω σαβουρογ@μη ;)
Το έπιασες το υπονοούμενο βλέπω.
Από εκεί και πέρα για την ηλικία ... που να το ξέρω ότι το 64 ή 24 είναι έτος γέννησης ?
Το 24 (ετών) θα σου πήγαινε νεαρέ μου.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

rainmaker έγραψε:Ε οχι και 25 μύρια ΔΕΔΟΜΕΝΑ με το τσ.λ.

Ξεκινάς απο πολύ χαμηλότερα και βλέπουμε
Γιατί ? αν είμαστε πρωταθλητές (λέμε τώρα), προβλέπεις να προκρίνεται το "Τσίρκο του Πειραιά" ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Demir έγραψε:εγω παλι πιστευω πως με τις τοποθετησεις του και το καλο παιχνιδι με την μπαλα δεν εχει προβλημα... περσυ δεν εκτε8ηκε παντως..
Ξεχνάς το 2-2 μέσα στον Εργοτέλη που του έφυγε η μπάλα, όταν δεν κατάφερε να κάνει κοντρόλ...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν εφταιγε η ταχυτητα εκει.. ενα κοντρολ του εφυγε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”