Αδερφε επειδη βλεπω το εχεις γραψει αρκετες φορες για παντεφ να σου πω οτι και εγω το εψαξα και το δημοσιευμα στο ιταλικο σαιτ αναπαραγει ξανα την ειδηση που ειχε εμφανιστει στις 15 ιουνιου οτι καναμε προταση στον πανεφ.Απο τοτε εχουν μεσολαβηση διαψευσεις και απο εμας και απο τον ιδιο.MANIAKOS έγραψε:και γω δεν πιστευω να κολλησει....εκτος αν ψηθηκε ο γκοραν παντεφ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ΑποστόληςΑ
ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!Περιπτερος έγραψε:Εγώ κύριοι το κόβω το θέμα γιατί βλέπω ότι κάποιοι δεν αντέχουν τον πόνο που προκαλεί η αλήθεια. .
- Kon@London
Απίστευτη γκρίνια. Ελπίζω οι 2-3 δυνατές κινήσεις να γίνουν σύντομα μήπως και αλλάξει λίγο το κλιμα αλλιώς βλέπω να καταστρέφουμε τη νέα χρονια από μονοι μας.
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
paokovios1974 έγραψε:Πραγματικα ωρες ωρες σαν να ακουω τον σταυρακι ειναι, ολοι φταινε και κυριως ο Σαββιδης εκτος απο τον κολλητο μας τον βρυζα,ψεμματα λεω?buffos έγραψε:Αμφιβάλλει κάποιος ότι αν σήμερα γυρνούσαμε στο μακρινό 2003 και έκλεινε ο thankgod , θα βλέπαμε σχήματα με αυτόν, πως θα βοηθήσει, πως δεν γίνετε να μην βοηθήσει αφού τον έφερε ο άγγελος κλπ κλπ
Καλή η αισιοδοξία, αλλά να υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα και αυτή είναι σκληρή.
Δυστυχώς θα τα ακούσει πάλι αυτούς που δεν φταίει. Πάλι ο Βρύζας θα τα ακούσει για τις βλακείες του Ιβάν.
Ας μην είχε ο Βρυζας στο κεφάλι του τα χρέη του ΠΑΟΚ , και θα την είχε κοπανήσει 1000 φορές.
Φυσικά και φταίει ο Σαββίδης. Αν Δεν το βλέπεις δεν φταίω εγώ.
- paokovios1974
Δεν ειναι θεμα μυαλου φιλε αισιοδοκε ειναι θεμα χρημματων...ρητρα αποδεσμευσεις συμβολαιο με βιερινια 5 χαρτια ρητρα αποδεσμευσεις συμβολαιο ινσα αλλα 2 χαρτια και τελος συμβολαιο νατχο 1,5 τουλαχιστον συνολο χοντρα χοντρα 8,5 εκατομυρια ευρω,δεν ειναι θεμα μυαλου.aisiodoksos έγραψε:αρε λιγο μυαλο να ειχαν εκει στην παε μεσα σε μια μερα θα ειχαν αντιστρεψει ολο το κλιμα και θα καναμε πολλα διαρκειας κιολας αλλα που... φερνεις νατχο-ινσα-βιειρι μπακ απ τον ρουνιε και μετα πες μου πως δεν αντιστρεφονται ολα αυτα?
καμορα εσυ εισαι????Περιπτερος έγραψε:Εγώ κύριοι το κόβω το θέμα γιατί βλέπω ότι κάποιοι δεν αντέχουν τον πόνο που προκαλεί η αλήθεια. .
- paokovios1974
Για ποιο πραγμα?buffos έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Πραγματικα ωρες ωρες σαν να ακουω τον σταυρακι ειναι, ολοι φταινε και κυριως ο Σαββιδης εκτος απο τον κολλητο μας τον βρυζα,ψεμματα λεω?buffos έγραψε:Αμφιβάλλει κάποιος ότι αν σήμερα γυρνούσαμε στο μακρινό 2003 και έκλεινε ο thankgod , θα βλέπαμε σχήματα με αυτόν, πως θα βοηθήσει, πως δεν γίνετε να μην βοηθήσει αφού τον έφερε ο άγγελος κλπ κλπ
Καλή η αισιοδοξία, αλλά να υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα και αυτή είναι σκληρή.
Δυστυχώς θα τα ακούσει πάλι αυτούς που δεν φταίει. Πάλι ο Βρύζας θα τα ακούσει για τις βλακείες του Ιβάν.
Ας μην είχε ο Βρυζας στο κεφάλι του τα χρέη του ΠΑΟΚ , και θα την είχε κοπανήσει 1000 φορές.
- Μπαρκαρούτσος
buffos έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Πραγματικα ωρες ωρες σαν να ακουω τον σταυρακι ειναι, ολοι φταινε και κυριως ο Σαββιδης εκτος απο τον κολλητο μας τον βρυζα,ψεμματα λεω?buffos έγραψε:Αμφιβάλλει κάποιος ότι αν σήμερα γυρνούσαμε στο μακρινό 2003 και έκλεινε ο thankgod , θα βλέπαμε σχήματα με αυτόν, πως θα βοηθήσει, πως δεν γίνετε να μην βοηθήσει αφού τον έφερε ο άγγελος κλπ κλπ
Τότε ο ευρωβουλευτής γιατί έφυγε; Δεν έχει χρέη πάνω του;
- ΑποστόληςΑ
Ο Golasa αναφέρει στη συν έντευξή του ότι αυτός που τον έπεισε να πάει στον ΠΑΟΚ ήταν ο Νάτχο που του είπε ότι "ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια και είναι πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου".
- alex ntepo
ο Γκολασα. θα του εξηγησει οτι στον ΠΑΟΚ ειμαστε σαν μια οικογενεια και θα τον πεισει! 

μοιρασε πονο δικε μου. και μετα πιασε ενα καμελ λαϊτς μαλακο...Περιπτερος έγραψε:Εγώ κύριοι το κόβω το θέμα γιατί βλέπω ότι κάποιοι δεν αντέχουν τον πόνο που προκαλεί η αλήθεια.
- ΑποστόληςΑ
Τώρα που δεν πάει στην Τραπεζούντα οι ελπίδες μας αυξάνονται. Μόνο τον Ολυμπιακό φοβάμαι μην κάνει καμια πουστιά, αν και ο Νατχο δεν μου φάνηκε Φορτούνης.
- paokovios1974
Δεν εχει χρονο γι αυτον εκει τους λενε οτι θα παρουν με την μια Αμραμπατ Φοσεν Πουλιδο Ντορμουζ Κρικιτς 

- ΑποστόληςΑ
Σχετικά με τους πιτσιρικάδες που βρίσκονται στην Ολλανδία το paokweb έγραψε:
Αυτός που καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον των νεαρών είναι ο προπονητής. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι αυτός που θα επιλέξει ποιοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα την νέα σεζόν. Για το ποιους επιθυμεί να κρατήσει στην ομάδα ο Έλληνας τεχνικός θα το μάθουμε στις 2 Αυγούστου όταν ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Νάπολι στην Ιταλία. Ο Αναστασιάδης θα κληθεί να βγάλει αποστολή και έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα για το ποιοι θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν.
Επιμέλεια: Κυριάκος Μουρατίδης
Αυτός που καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον των νεαρών είναι ο προπονητής. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι αυτός που θα επιλέξει ποιοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα την νέα σεζόν. Για το ποιους επιθυμεί να κρατήσει στην ομάδα ο Έλληνας τεχνικός θα το μάθουμε στις 2 Αυγούστου όταν ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Νάπολι στην Ιταλία. Ο Αναστασιάδης θα κληθεί να βγάλει αποστολή και έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα για το ποιοι θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν.
Επιμέλεια: Κυριάκος Μουρατίδης