5.Pablo Gabriel García Pérez
- Μπαρκαρούτσος
Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez
Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά το συγκεκριμένο άρθρο.. Το είπα και στα σχόλια στην κεντρική του Paokmania. Στο κινητό του Garcia είναι ο δημοσιογράφος και μας λέει τι ειπώθηκε;; Άσε μας ρε φίλε... Να πούμε ό,τι μαλ@κία να 'ναι για να δυναμιτίσουμε ακόμα περισσότερο το κλίμα!
Πολυ πιθανο να το ειδε,γιατι πολλοι παικτες κανουν παρεα με δημοσιογραφους,οπως και ο γκαρσια,που τον εχω πετυχει στα "καλα καθουμενα"πολλες φορες με λινο και μερικους απο δαυτους
Πιστευει ξεροντας τον χαρακτηρα του Γκαρσια οτι δεν μπορει να το ειπε?
Πιστευει ξεροντας τον χαρακτηρα του Γκαρσια οτι δεν μπορει να το ειπε?
- ΑποστόληςΑ
Θέλω να σε δω να παίζεις κόντρα στην Κέρκυρα,ώστε να μπαίνεις σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδας! Έχουμε μπροστά δύο δύσκολους αγώνες με Κέρκυρα και Πανιώνιο και δύο εύκολους με ΠΑΟ και Ολυμπιακό και σε θέλουμε ετοιμοπόλεμο (στους εύκολους)
- Μπαρκαρούτσος
Δεν αμφισβητώ το ότι μπορεί να το είπε ο Garcia, αλλά τις πηγές και τη σιγουριά του αρθρογράφου!karlat85 έγραψε:Πιστευεις ξεροντας τον χαρακτηρα του Γκαρσια οτι δεν μπορει να το ειπε?
-
Αντε να γυρίσει ο ογκόλιθος να ανεβούμε πάλι επίπεδο.
Πολύ μιζέρια και κολλύριο έπεσε τελευταία.Και με μισό πόδι και 40 χρονών....
Πολύ μιζέρια και κολλύριο έπεσε τελευταία.Και με μισό πόδι και 40 χρονών....
- kataramenos5
Κατα τη γνωμη μου,σε παιγνιδια που χρειαζεται πολυ τρεξιμο-οπως το ματς του Σαββατου-η ψυχη δεν φτανει.kataramenos5 έγραψε:Η ψυχή(τι ψυχή, ΨΥΧΑΡΑ) δε γερνάει παλικάρια
karlat85 έγραψε:Ήρθε η ώρα για το πλήρες ρεπορτάζ στο θέμα που έθιξε ο Αργύρης Κοντρέρας και ....
Ο Αργύρης Κοντρέρας μίλησε ...: «Ο Πάμπλο είναι σπουδαίος άνθρωπος και σημαντικός παίκτης. Δένεται όμως με την ομάδα του πολύ και μέσα στο γήπεδο παίζει με μεγάλη ένταση. ....
Γιαυτο σε λατρευουμε ρε Παυλάρα
τι ελλάτωμα και αυτό ρε κομμαντάντε

...λανθάνουσα γλώσσα την αλήθεια λέγει......
μεγάλε πάμπλο...απ οτι λεγεται εδω μέσα δεν κάνεις για βασικός.
Τιμωρηθηκε ο κατσε αλλοιως θα τρωγες παγκο.
Φαε τη σκονη του μεγαλο-τεράστιου κατσε .
Τιμωρηθηκε ο κατσε αλλοιως θα τρωγες παγκο.
Φαε τη σκονη του μεγαλο-τεράστιου κατσε .
Re: Απ: 5.Pablo Gabriel García Pérez
Τα παιδιά πιο πάνω έκαναν μια λογική σκέψη. Ο Γκαρσία πλέον δε μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δεσπόζει στην μεσαία γραμμή όπως πριν δύο με τρία χρόνια. Αυτό δε σημαίνει ότι μηδενιζουμε την αξία του ή τον τοποθετούμε στον πάγκο αυτόματα.
Δε μπορείς όμως να θεωρείς ότι μπορεί να είναι ο θεμέλιος λίθος του κέντρου μας. Άλλο ηγέτης της ομάδας και άλλο ηγέτης στο γήπεδο. Πλέον ο Παύλος μάλλον συμπληρωματικό ρόλο μπορεί να έχει. Αυτό τονίζω και πάλι κατ εμένα δε σημαίνει ότι καθίσταται άχρηστος και περιττός για το σημερινό ΠΑΟΚ. Απλά πρέπει να αποδεχθούμε κάποια πράγματα.
Sent from my SIII with great responsibility.It comes with great power...
Δε μπορείς όμως να θεωρείς ότι μπορεί να είναι ο θεμέλιος λίθος του κέντρου μας. Άλλο ηγέτης της ομάδας και άλλο ηγέτης στο γήπεδο. Πλέον ο Παύλος μάλλον συμπληρωματικό ρόλο μπορεί να έχει. Αυτό τονίζω και πάλι κατ εμένα δε σημαίνει ότι καθίσταται άχρηστος και περιττός για το σημερινό ΠΑΟΚ. Απλά πρέπει να αποδεχθούμε κάποια πράγματα.
Είναι ο μόνος παίκτης που δίνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ στην ομάδα!
Φέτος βλέπουμε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και παραμυθιαζόμαστε με το φτωχό ρόστερ και νέους παίκτες και νέο σύστημα αρνούμενοι να δούμε την πραγματικότητα.Αν κάποιος μπορεί να συμαζέψει σε ένα βαθμό τα πράγματα μέσα στο γήπεδο είναι ο Γκαρσία.
Φέτος βλέπουμε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και παραμυθιαζόμαστε με το φτωχό ρόστερ και νέους παίκτες και νέο σύστημα αρνούμενοι να δούμε την πραγματικότητα.Αν κάποιος μπορεί να συμαζέψει σε ένα βαθμό τα πράγματα μέσα στο γήπεδο είναι ο Γκαρσία.
Re: Απ: 5.Pablo Gabriel García Pérez
Εντάξει. Εδώ μέσα για να μπορέσουμε να επιδειξουμε την άποψη μας πρέπει να είμαστε ή είρωνες ή σαρκαστικοί Δηλαδή να μιλήσουμε σε ένα αποδεκτό επίπεδο a priori το αποκλείουμε.fratz8 έγραψε:ποιον εχεις καλυτερο του ?????
για να γελασω δηλαδη
Σαν τελευταία τοποθέτηση γιατί το ύφος σου δε μου αρέσει και δε συνηθίζω να μπαίνω στα φόρα για να τρολαρω συζητήσεις, για το Γκαρσία θα σου πω ότι ήδη από πέρσι ήταν αισθητή η πτώση της απόδοσης του. Εκεί που ο αντίπαλος δε μπορούσε με τίποτα να του αποσπάσει την μπάλα πέρσι πολλές φορές ήταν επιρρεπης στο λάθος .
Τώρα αν με ρωτάς αν έχουμε κάποιο καλύτερο σου απαντώ ότι το θέμα είναι αν έχουμε κάποιον που θα καταφέρνει να καλύπτει τα μεγαλύτερα κενά που παρουσιάζει το παιχνίδι του πλέον .Με τη θέση μου δεν τον καθιστώ άχρηστο αλλά πρέπει να αναγνωρισουμε τη φθορά του χρόνου επάνω του και να επιζητούμε την επιστροφή του για τους σωστούς λόγους και να μην του αποδιδουμε μεσσιανικες ιδιότητες. Από εξυπνακηδες πάντως η Ελλάδα είναι πλούσια. Νομίζω μπορούμε να εξάγουμε άφοβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Holypaok την Τετ 24 Οκτ 2012, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.