Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Χαχαχαχα !!!
Κάτι για αύριο διάβασα κάπου . Το τερμάτισαν! Υπάρχει περίπτωση για σήμερα;;;
Κάτι για αύριο διάβασα κάπου . Το τερμάτισαν! Υπάρχει περίπτωση για σήμερα;;;
Και να μην την παρουσιασουν δεν θα γινει κατι.
96 χρονια ασπρο-μαυρο τους βαρεθηκε η ψυχη μου. Απο 10εκ χρωματισμους, εμεις στους δυο κολλησαμε.
96 χρονια ασπρο-μαυρο τους βαρεθηκε η ψυχη μου. Απο 10εκ χρωματισμους, εμεις στους δυο κολλησαμε.

- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο ημίχρονο θα παίξουμε με τις περυσινές φανέλες, αλλά στην ανάπαυλα θα βάλουμε τις καινούριες. Αντίστοιχη θα είναι και η απόδοσή μας στον αγώνα...
Δεν ξέρω Αν φταει ο ΠΑΟΚ που αγαπάω τόσο το μαύρο αλλά ρε φιλε δεν ξέρεις ποσό τυχερός νιώθω. Φανταζεσαι να πήγαινες γήπεδο με πράσινα κόκκινα κίτρινα; Τους λυπάμαι όλουςPsaras έγραψε:Και να μην την παρουσιασουν δεν θα γινει κατι.
και αντε κολλησαμε με το ασπρο-μαυρο. Οι ριγες; Αναλωνομαστε στο παχος.
Καντε ενα γεωμετρικό μοτίβο τεθλασμένης γραμμής με διαδιοχικές γωνίες εισέχουσες και εξέχουσες (όπως ΛVΛV).
Καντε την μπροστα καθετες ριγες και την πισω οριζοντιες.
Αν δεν τους ζαλιζουμε με την μπαλα, ας τους ζαλιζουμε με την εμφανιση τουλαχιστον.
Καντε ενα γεωμετρικό μοτίβο τεθλασμένης γραμμής με διαδιοχικές γωνίες εισέχουσες και εξέχουσες (όπως ΛVΛV).
Καντε την μπροστα καθετες ριγες και την πισω οριζοντιες.
Αν δεν τους ζαλιζουμε με την μπαλα, ας τους ζαλιζουμε με την εμφανιση τουλαχιστον.
- ΑποστόληςΑ
- pirate_salonica
Οριζόντιες μέχρι το χορηγό, κάθετες από κάτω, και διαγώνιες στα μανίκια 
Η εναλλακτικά, οι ρίγες όσο παν προς τα κάτω να γίνονται πορτοκαλί και μετά να "σβήνουν"

Η εναλλακτικά, οι ρίγες όσο παν προς τα κάτω να γίνονται πορτοκαλί και μετά να "σβήνουν"
- pirate_salonica
Το θέμα είναι θα είναι μόνο η μία γνωστή η θα δούμε επιτέλους τα διαγώνια ιερογλυφικά ανάγλυφα; Που κάπου άκουσα πως θα περιέχουν το εξής μήνυμα:
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΣΤ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΣΤ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
-
Αν η ομάδα δεν παίξει με τη ρίγα -κάτι που δεν αποκλείεται αφού η Λέφσκι φοράει όλο μπλε και η UEFA δεν θέλει δυο ομάδες να φορούν σκούρα- τότε πρέπει να παρουσιάσουμε και τις άλλες. Φυσικά υπάρχει η περίπτωση ο διαιτητής να μην έχει πρόβλημα να φοράει η μια ομάδα μπλε και η άλλη ασπρόμαυρα ή να βάλουμε άσπρο σορτς για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση ή κάτι τέτοιο. Στη συγκεκριμένη νομίζω ταιριάζει καλύτερα το μαύρο σορτς και στη περσινή ταίριαζε αλλά είχαμε το άσπρο βασικό.
- pirate_salonica
Η αλήθεια είναι πως ακόμα αναρωτιέμαι τι εννοούσε ο ποιητής... κατά τα άλλα, σας εργάζομαι και λιγάκιfamagusta72 έγραψε:Έχεις φάει σκάλωμα πάντως με τα ιερογλυφικά και τα πλάγια, πειρατή

Κοίταξε αν κρίνω πως πέρσι με την Γάνδη είχαμε βάλει την λευκή, αλλά την ίδια στιγμή η Μποέμιαν φόρεσε μπλε στην Τούμπα και εμείς τη ριγέ... εξαρτάται τι θα αποφασίσουν εκείνη τη στιγμήfossa έγραψε:Αν η ομάδα δεν παίξει με τη ρίγα -κάτι που δεν αποκλείεται αφού η Λέφσκι φοράει όλο μπλε και η UEFA δεν θέλει δυο ομάδες να φορούν σκούρα- τότε πρέπει να παρουσιάσουμε και τις άλλες. Φυσικά υπάρχει η περίπτωση ο διαιτητής να μην έχει πρόβλημα να φοράει η μια ομάδα μπλε και η άλλη ασπρόμαυρα ή να βάλουμε άσπρο σορτς για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση ή κάτι τέτοιο. Στη συγκεκριμένη νομίζω ταιριάζει καλύτερα το μαύρο σορτς και στη περσινή ταίριαζε αλλά είχαμε το άσπρο βασικό.
- pirate_salonica
Rexaris, αυτή του 2000/01 με τα μπλε πάντα μ'άρεσε, απλά αν ήταν ΠΑΟΚ αντί για μπλε να είχε πορτοκαλί. Για εμένα το "ιδανικό" μέγεθος/πάχος ρίγας.