Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
geobila

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από geobila »

απο attachment style σε φρουδκα κοπμλεξ.... καποιοι συνοπαδοι ειναι πρωτιστως αυστηροι με τον εαυτο τους και μετα με τους αλλους.

Μη πεφτετε στην παγιδα να βγαλετε συμπερασματα ενω δεν υπαρχουν ακριβεις πληροφοριες για το τι συνεβη. Το μυαλο εχει την ταση να συμπληρωνει κενα σε θεματα που αγνοει απλα και μονο για να νιωσουμε μια ασφαλεια που πολλες φορες ειναι παραπλανητικη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Equalizer έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 07:59 Εγώ αυτό που βρίσκω εντυπωσιακό είναι η συνεχής ανάγκη να βγει χολή ενάντια στον ΠΑΟΚ, για να υποστηριχθεί με πάθος ένα πρόσωπο το οποίο ο ίδιος ΠΑΟΚ το προεβαλε και το στήριξε. Με τα καλά και τα κακά όλων των πλευρών.

Μεγάλος νταλκάς.
εξισου εντυπωσιακο δε, να επιτρεπει διαχειριστης του φορουμ την δολοφονια χαρακτηρα του Ραζβαν, χωρις κανενα σοβαρο στοιχειο ετσι; εικασιες μονο. το ποιος εχει τον νταλκα και με ποιον φαινεται φιλε, δε χρειαζεται να επεκταθω. πρωτα μας εφταιγε σαν προπονητης, τωρα εγινε ρουμανος πορτοφολας, οτιδηποτε μπορει να δωσει καυσιμο στην ανθρωποφαγια, κι ολα καλα. οσο ομως η ομαδα του φορουμ μου επιτρεπει να γραφω, δε θα ανεχθω να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο. δε σε ειδα να ρωτας εδω μεσα να σου φερουν αποδειξεις ομως για το τι εγινε, δε σ ενδιαφερει φανταζομαι. στην πυρα. αν πιασουμε ομως καμια κουβεντα για το τι γινεται στην ομαδα τους τελευταιους μηνες, θα πλακωσουν τα ΟΠΚΕ. λολ. αεκμανια γιναμε με τον ραζβαν.
These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
xyz_o_peponas, paokspren, Special 4, Kostas_FI
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Τώρα σοβαρά? Έχει ξεσκιστεί εδώ μέσα η ομάδα, τα στελέχη, ο πρόεδρος, πιάνοντας μονο και μονο άρθρα που βολεύουν και γράφεις για φρονηματα κτλ? Και εκεί που τραβάς τη γραμμή είναι στον Λουτσε, τον όποιον δικαιολογεις οτι καλά έκανε να εξασφαλίσει το καλύτερο για τον εαυτό του?

Συγγνώμη, αλλά έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει ο @Equalizer , σε οτι φήμη βγαίνει πάντα διαλέγουμε αυτό που κάνει την ομάδα να φαίνεται μπουρδελο. Εννοείται καλά έκανε ο Λουτσε (που να σημειώσω, εγω δεν ήθελα να φύγει) αλλά μην μιλάς στις συνεντεύξεις για αγκαλίτσες και τι δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για σένα.

Υγ. Εμένα το μονο που με στενοχώρησε ήταν η διπλωματία με τους κάτω. Προφανώς κρατάει τις επιλογές του ανοιχτές.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

και ποιος σου ειπε οτι η αποψη μου και η σταση μου αφορα μονο τον Λουτσε; 18 χρονια ειμαι εδω μεσα, μπορεις να δεις τι πρεσβευω. καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

jibbie έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 08:52
Equalizer έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 07:59 Εγώ αυτό που βρίσκω εντυπωσιακό είναι η συνεχής ανάγκη να βγει χολή ενάντια στον ΠΑΟΚ, για να υποστηριχθεί με πάθος ένα πρόσωπο το οποίο ο ίδιος ΠΑΟΚ το προεβαλε και το στήριξε. Με τα καλά και τα κακά όλων των πλευρών.

Μεγάλος νταλκάς.
εξισου εντυπωσιακο δε, να επιτρεπει διαχειριστης του φορουμ την δολοφονια χαρακτηρα του Ραζβαν, χωρις κανενα σοβαρο στοιχειο ετσι; εικασιες μονο. το ποιος εχει τον νταλκα και με ποιον φαινεται φιλε, δε χρειαζεται να επεκταθω. πρωτα μας εφταιγε σαν προπονητης, τωρα εγινε ρουμανος πορτοφολας, οτιδηποτε μπορει να δωσει καυσιμο στην ανθρωποφαγια, κι ολα καλα. οσο ομως η ομαδα του φορουμ μου επιτρεπει να γραφω, δε θα ανεχθω να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο. δε σε ειδα να ρωτας εδω μεσα να σου φερουν αποδειξεις ομως για το τι εγινε, δε σ ενδιαφερει φανταζομαι. στην πυρα. αν πιασουμε ομως καμια κουβεντα για το τι γινεται στην ομαδα τους τελευταιους μηνες, θα πλακωσουν τα ΟΠΚΕ. λολ. αεκμανια γιναμε με τον ραζβαν.
σε πειραζει να επιτρεπεται η δολοφονια χαρακτηρων του Ραζβαν, αλλα για την διοικηση της ΠΑΕ να τους σκισουμε ε?
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εσύ? "εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο"

Επίσης εδώ να πούμε οτι ο Λουτσε, οσο και να τον αγαπάμε, δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας. Σε αντίθεση με το παναγιο πολιτμπιρο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

OIKODOMOS έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 09:14
jibbie έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 08:52

Μεγάλος νταλκάς.
σε πειραζει να επιτρεπεται η δολοφονια χαρακτηρων του Ραζβαν, αλλα για την διοικηση της ΠΑΕ να τους σκισουμε ε?
πες μου που το λεω αυτο και μετα να το συζητησουμε. σε γενικες γραμμες διαβαζουμε, κατανοουμε, και μετα απανταμε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Nassos έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 09:14 Εσύ? "εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο"

Επίσης εδώ να πούμε οτι ο Λουτσε, οσο και να τον αγαπάμε, δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας. Σε αντίθεση με το παναγιο πολιτμπιρο.
ναι, τι;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”