Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- figurehead4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Παίζει όντως να μας περνάνε για χαζούς έτσι ;
Παίκτης με τέτοια αξία , βασικός πέρυσι στην Σαλτζμπουργκ , που κόπηκε από ιατρικά γερμανικής ομάδας , θα έρθει τζάμπα στην Ελλάδα ελεύθερος .
Σολετ λέει λέγεται . Για διαβάστε το ανάποδα …
Πάντως αν έρθει έστω για ένα χρόνο εγώ θα βγω στο φόρουμ και θα γράψω ότι είμαι καραγκιοζης .
Παίκτης με τέτοια αξία , βασικός πέρυσι στην Σαλτζμπουργκ , που κόπηκε από ιατρικά γερμανικής ομάδας , θα έρθει τζάμπα στην Ελλάδα ελεύθερος .
Σολετ λέει λέγεται . Για διαβάστε το ανάποδα …
Πάντως αν έρθει έστω για ένα χρόνο εγώ θα βγω στο φόρουμ και θα γράψω ότι είμαι καραγκιοζης .
-
Immemoric έγραψε:thomas Murg έγραψε:Με Μπάκα ήταν στην Λοριάν αυτόςpilotos έγραψε:Στο Χ επίσης αναφέρθηκε για τον Ayman Kari απο PSG: https://www.transfermarkt.com/ayman-kar ... ler/810093
Sent from my iPad using Tapatalk
Και με τον μπάρκα στα καράβια ήταν

Στο PAOK Today λενε οτι ο Μαντζερ του Σολε ειναι στην Ελλαδα και Διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ.
Ετοιμαζεται το μπαμ με Ουμαρ Σολε Μπαμαγουοκο κ θα σκασει τελευταια μερα

Φουλ της Γαλλιας...Πολυ μου αρεσει αυτη η νεα στοχευση που ξεκινησε με τον Καμαρα. Ταχυδυναμη και ενταση.
Ιδια στοχευση και με Σωτηρη και με Γκομες. Ωραια πραγματα
Ιδια στοχευση και με Σωτηρη και με Γκομες. Ωραια πραγματα
ΠΑΟΚ - ΓΑΛΛΙΑ Συμμαχία
Άμα φερουμε Σολέ κ κανενα Μεϊτε κάποια στιγμη, δεν θα εχουμε ομάδα, Σμήνος από Ραφάλ θα έχουμε
Τα Γαλλικά Ραφάλ του ΠΑΟΚ
Άμα φερουμε Σολέ κ κανενα Μεϊτε κάποια στιγμη, δεν θα εχουμε ομάδα, Σμήνος από Ραφάλ θα έχουμε
Τα Γαλλικά Ραφάλ του ΠΑΟΚ
Άντε να τελειώσουν οι μεταγραφές να εστιάσουμε στα ματς
Έχουμε βουνό μπροστα
Έχουμε βουνό μπροστα
Βουνο? Μειτε δηλαδή? αχαχαχαχαχααEqualizer έγραψε:Άντε να τελειώσουν οι μεταγραφές να εστιάσουμε στα ματς
Έχουμε βουνό μπροστα
-
Gospi έγραψε:Βουνο? Μειτε δηλαδή? αχαχαχαχαχααEqualizer έγραψε:Άντε να τελειώσουν οι μεταγραφές να εστιάσουμε στα ματς
Έχουμε βουνό μπροστα

τρανσφερφηντ (τώρα):
PAOK is attempting to acquire Oumar Solet at the end of the transfer window to strengthen their central defense. The agent of the player is in Thessaloniki for negotiations. PAOK is pushing for a free transfer as Salzburg does not consider Solet in their plans but is hesitant to renew his contract for a loan move.
PAOK is attempting to acquire Oumar Solet at the end of the transfer window to strengthen their central defense. The agent of the player is in Thessaloniki for negotiations. PAOK is pushing for a free transfer as Salzburg does not consider Solet in their plans but is hesitant to renew his contract for a loan move.
Ας κρατήσουμε μια πισινή ως προς το αν ο Σολε είναι ο μόνος που θέλει ο ΠΑΟΚ σημερα
Δεν ξέρω αν θα έρθει ο παίχτης ή όχι αλλά η κατάσταση είναι ντελούλου (που λένε και οι νεαροί σήμερα)....Μέχρι χθες γκρίνια και κακό γιατί δεν κουνιέται φύλλο (μέχρι από λιβαδιά και δεν ξέρω γω παρακαλούσαμε να πάρουνε κάποιον) και από χθες το βράδυ οι ίδιοι που παρακαλούσανε λένε ότι θα πετάξουμε ένα μύριο (που δεν έχει σάλιο ο ΠΑΟΚ, τώρα μας γίνανε οικονόμοι), ότι είναι σακάτης (λες κι αν έρθει δεν θα τον ξεσκονίσουν ή αν δεν είχε κουσούρι υπήρχε περίπτωση να έρθει Ελλάδα), ότι ...ότι ...ότι...
Είναι για ποπ κορν η κατάσταση πλέον....
Είναι για ποπ κορν η κατάσταση πλέον....