Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
στεναχωρέθηκα, αλλά προσπαθώ να μην τον ξεγράψω τον κύκλωπα.
πιστεύω ότι γίνεται παιχνίδι τακτικής
ψυχραιμία
υγ. Ει μάνατζερ! cut the malakies and sign!
ψυχραιμία
Τον Μειτε τον ήθελα γιατί ξέρω ποσο εκτιμάει ο Λουτσεσκου την ομοιογένεια.
Από εκεί και πέρα πρόκειται για παίκτη που αν το σορτσάκι είχε τσέπες, δεν θα έβγαζε τα χέρια του από μέσα ούτε για να κάνει σπριντ. Που θα μπορούσε άνετα να χασμουριέται και να κάνει φούσκες με το σάλιο του σε ντέρμπι ζωής και θανάτου.
Προσωπικά, όσο ποιοτικοί και να είναι τέτοιοι παίκτες, και ο Μειτε ήταν μακράν το καλύτερο χαφ μας φέτος, προσωπικά δεν μου κάνουν κλικ.
Μακάρι αν χαλασει να φέρουμε καλύτερο και έτοιμο παίκτη να μπει να θερίσει.
Υγ: Σβαμπ και Κεντζιορα ανανεωστε ρεεεε
Από εκεί και πέρα πρόκειται για παίκτη που αν το σορτσάκι είχε τσέπες, δεν θα έβγαζε τα χέρια του από μέσα ούτε για να κάνει σπριντ. Που θα μπορούσε άνετα να χασμουριέται και να κάνει φούσκες με το σάλιο του σε ντέρμπι ζωής και θανάτου.
Προσωπικά, όσο ποιοτικοί και να είναι τέτοιοι παίκτες, και ο Μειτε ήταν μακράν το καλύτερο χαφ μας φέτος, προσωπικά δεν μου κάνουν κλικ.
Μακάρι αν χαλασει να φέρουμε καλύτερο και έτοιμο παίκτη να μπει να θερίσει.
Υγ: Σβαμπ και Κεντζιορα ανανεωστε ρεεεε
Μπάρλοου πάρε ρόπαλο, τρεχα αεροδρόμιο, και ξύλο στον Καμαρά
Για να παραδειγματιστει ο Μεϊτε ...
Για να παραδειγματιστει ο Μεϊτε ...
Να πούμε πάντως ότι και με Καμαρα αποσυρθήκαμε και 10 μέρες μετά τον περιμένουμε αεροδρόμιο….danirifle έγραψε:στεναχωρέθηκα, αλλά προσπαθώ να μην τον ξεγράψω τον κύκλωπα.
ψυχραιμία
- Kabamaru11
Πιθανολογω πως η ΠΑΕ,κανει πλακα στους ΑΡΔ,σαδιστικη πλακα,τους εκθετει ξανα κ ξανα κ ξανα.Να πω πως δεν το αξιζουν;Ψεμματα θα πω.
Με όσα άκουσα ( και μου φάνηκαν ιδιαίτερα λογικά) στο podcast μετξυ equaliser + Kolka , δε δίνω καμία σημασία ούτε σε τελεσίγραφα ούτε σε απόσυρση ενδιαφέροντος ούτε σε all in. Διαπραγματεύσεις κάνουν , αυτοί έχουν το πορτοφόλι και το παρά , αυτοί ορίζουν τη στρατηγική , αυτοί ξέρουν.
Η γνώμη μου για την αξία του Μειτε είναι καλή , αλλά δε θα πεθάνω κιόλας αν φύγει επειδή δε δέχεται ένα τεράστιο συμβόλαιο για τις δυνατότητές μας.
Επίσης , συντάσσομαι.
Μαράκι κι ας μην υπογράψουν ποτέ
Η γνώμη μου για την αξία του Μειτε είναι καλή , αλλά δε θα πεθάνω κιόλας αν φύγει επειδή δε δέχεται ένα τεράστιο συμβόλαιο για τις δυνατότητές μας.
Επίσης , συντάσσομαι.
Μαράκι κι ας μην υπογράψουν ποτέ
-
Εντωμεταξυ ολες οι υποθέσεις και οι ερμηνείες που προσπαθούμε να δώσουμε στην υπόθεση με βάση το οικονομικό ειναι παντελως αστήρικτες κυριως λογω της άγνοιας των δημοσιογράφων αλλα και της προσπάθειας τους να γεμίσουν τα κενά τους με αυθαιρετεσ εκτιμήσεις. Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουμε να πουμε με ακρίβεια ποσα έπαιρνε ο Μειτε περσι, ποσα εχει στο συμβολαιο του με την μπενφικα αλλα και ποσα του δίνει ο ΠΑΟΚ. Για τον κάμαρα τελικα τα νούμερα που βγήκαν ειναι διαφορετικά. Για τον Μειτε ο τσορμπατζογλου καθε μερα αναφερετα σε 200 χιλιάρικα διαφορα και οταν ρωτήθηκε χθες ειπε οτι ο ΠΑΟΚ δίνει 1.3 με 1.5 και ο μειτε θελει 1.7. Τρέχα γύρευε δηλαδη. Επισης ακομα και οταν αναφερόμαστε στα αποδυτήρια δεν εχουνε ακριβή γνώση του τι παίρνουν οι αλλοι. Πχ λέγαμε τόσες μερες οτι ο Μειτε εχει πρόταση όσα ο κάμαρα και τελικα βγήκε χθες πτι ο κάμαρα παιρνει 1.1 (τουλ αμφισβητήσιμο). Οποτε υπομονη και και οταν θα εχουμε οριστική εξέλιξη θα κανουμε το ταμείο.
Ελπιζω η διαρροη της ΠΑΕ να εγινε για λογους τακτικης-πιεσης προς την πλευρα Μειτε. Ισως και μετα απο αυτη την εξελιξη ο Μειτε να μιλησε με καποιον απο την ΠΑΕ σε φαση να πιεσει τον μανατζερ του, εξ ου και το ποστ του αδερφου..
Και εννοειται πως αν τον χασουμε θα ειναι αποτυχια οπως αντιστοιχα και του Κεντζιορα απο την στιγμη παντα που ο Λουτσεσκου τους ηθελε πασει θυσια απο την επομενη μερα της κατακτησης του πρωταθληματος.
Και εννοειται πως αν τον χασουμε θα ειναι αποτυχια οπως αντιστοιχα και του Κεντζιορα απο την στιγμη παντα που ο Λουτσεσκου τους ηθελε πασει θυσια απο την επομενη μερα της κατακτησης του πρωταθληματος.
Ασχημη η εξελιξη αν ισχυει. Δεν θεωρώ οτι θα βρεθει ευκολα και αμεσα καλυτερος του. Ειδικα απο αυτους π ειναι ελευθεροι και προσιτοι, κανενας δεν γεμιζει το ματι. Τεραστια απωλεια ο Μειτε. Ενα κεντρο μονος του περσι.
- navigator11
Εσύ ας πούμε, σαν Αρχηγός και Ηγέτης του ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει πράγματα και θάματα στα 3/4 μιας ολόκληρης σεζόν, όντας πραγματικά αδιανόητα πολύτιμος για την ομάδα, πώς θα έβλεπες ένας περαστικός, με συνεισφορά κι αυτός όντως σημαντική στα επιτεύγματα του ΠΑΟΚ, να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο από εσένα, ακόμα και ένα ευρώ πάνω; Εγώ προσωπικά θα εκνευριζόμουν πολύ, έστω και πρόσκαιρα.shogoon έγραψε:Δηλ εφόσον ο παικτης είχε 1,7 συμβόλαιο για 2 χρόνια αν τα έδινε η ομάδα θα χαλούσε τα Αποδυτήρια? Δεν στέκει με την καμία. Προφανώς η ομάδα δεν θέλει να τα δώσει και καλά κάνει.
- Ο Καμαρά έρχεται να υπογράψει για τρία χρόνια. Ποιο ήταν το στοιχείο που ξεχωρίσατε σε εκείνον;
«Τον αποκτούμε γιατί είναι κεντρικός χαφ και μέχρι στιγμής έχουμε χάσει δύο παίκτες σε αυτήν τη θέση.
μειτε-μ.αντονιο
«Τον αποκτούμε γιατί είναι κεντρικός χαφ και μέχρι στιγμής έχουμε χάσει δύο παίκτες σε αυτήν τη θέση.
μειτε-μ.αντονιο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στην συνέχεια βέβαια είπε ότι αν μείνουν Μειτε - Κεντζιορα θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος..
- James Moriarty
- Μια διευκρίνιση. Είπατε πως έχετε "χάσει" παίκτες σε αυτή τη θέση. Αναφέρεστε και στον Μεϊτέ;
«Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Μιλάω για την κατάσταση και τα δεδομένα που έχουμε τώρα και τώρα δεν είναι εδώ. Θα τον ήθελα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει υψηλή ποιότητα στο ρόστερ γιατί μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά με τρεις διοργανώσεις και παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Είδατε πέρσι πόσα ματς παίξαμε, και το rotation ήταν αυτό που μας έδωσε την ευκαιρία να βγάλουμε μια απαιτητική σεζόν. Γι΄ αυτό και λέω πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ποιοτικές λύσεις».
Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κεντζιόρα;
«Όχι ελπίζω πως όχι, δεν ανήκει. Θα πω και πάλι πώς θα είμαι ο πιο χαρούμενος αν έχω τον Μεϊτέ σύντομα και ειδικά τώρα που γνωρίζει την ομάδα, έχει μάθει την ομάδα και θα είναι καλύτερος μετά από μια εκπληκτική χρονιά. Μας έδωσε πολλά. Θέλω να είναι εδώ αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.
Προφανώς και είμαι αισιόδοξος για τον Κεντζιόρα, ένας επαγγελματίας άριστος που δεν είχε τραυματισμό, που βοήθησε τα μέγιστα. Απλά θεωρώ πως είναι πιθανόν να είναι εδώ την επόμενη εβδομάδα ο Κεντζιόρα και είμαι αισιόδοξος πως θα έρθει πίσω».
Το ΑΦΕΝΤΙΚΟ μίλησε.. Ο αδερφός του ανέβασε το γνωστό στορι. Μάλλον καλά είπα ότι έπεσε τηλέφωνο.
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ βαράει καψούρα καί πιστεύω ακράδαντα ότι τά αισθήματα είναι ΑΜΟΙΒΑΙΑ καί από ΜΕΙΤΕ..
«Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Μιλάω για την κατάσταση και τα δεδομένα που έχουμε τώρα και τώρα δεν είναι εδώ. Θα τον ήθελα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει υψηλή ποιότητα στο ρόστερ γιατί μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά με τρεις διοργανώσεις και παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Είδατε πέρσι πόσα ματς παίξαμε, και το rotation ήταν αυτό που μας έδωσε την ευκαιρία να βγάλουμε μια απαιτητική σεζόν. Γι΄ αυτό και λέω πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ποιοτικές λύσεις».
Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κεντζιόρα;
«Όχι ελπίζω πως όχι, δεν ανήκει. Θα πω και πάλι πώς θα είμαι ο πιο χαρούμενος αν έχω τον Μεϊτέ σύντομα και ειδικά τώρα που γνωρίζει την ομάδα, έχει μάθει την ομάδα και θα είναι καλύτερος μετά από μια εκπληκτική χρονιά. Μας έδωσε πολλά. Θέλω να είναι εδώ αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.
Προφανώς και είμαι αισιόδοξος για τον Κεντζιόρα, ένας επαγγελματίας άριστος που δεν είχε τραυματισμό, που βοήθησε τα μέγιστα. Απλά θεωρώ πως είναι πιθανόν να είναι εδώ την επόμενη εβδομάδα ο Κεντζιόρα και είμαι αισιόδοξος πως θα έρθει πίσω».
Το ΑΦΕΝΤΙΚΟ μίλησε.. Ο αδερφός του ανέβασε το γνωστό στορι. Μάλλον καλά είπα ότι έπεσε τηλέφωνο.
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ βαράει καψούρα καί πιστεύω ακράδαντα ότι τά αισθήματα είναι ΑΜΟΙΒΑΙΑ καί από ΜΕΙΤΕ..