Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Πρέπει να γίνεται κριτική. Σαφώς.
Έχει κάνει λαθη;
Σαφώς, τα συζητάνε όλοι.
Έχει ελαφρυντικά;
Σαφέστατα , για άλλη μια φορά ο μεταγραφικος σχεδιασμός δημιούργησε προβλήματα.
Είναι μια στιγμή που στην κορυφή και σε καλές συνθήκες δέχτηκε χυδαίο πόλεμο από όλο το σύστημα με κάθε ύπουλο τρόπο;
Ξεκάθαρα
Παρά την κριτική ομως,θα πρέπει να καταλάβουμε ότι με τον πόλεμο που τρώει από κάτω,από εμάς θα πρέπει ακόμα και στις διαφωνίες απέναντι του να είναι έντονο ότι υπάρχει 100% στήριξη με λύσσα στο πρόσωπο του
Για μενα αυτά είναι και είναι αρκετά απλό
Έχει κάνει λαθη;
Σαφώς, τα συζητάνε όλοι.
Έχει ελαφρυντικά;
Σαφέστατα , για άλλη μια φορά ο μεταγραφικος σχεδιασμός δημιούργησε προβλήματα.
Είναι μια στιγμή που στην κορυφή και σε καλές συνθήκες δέχτηκε χυδαίο πόλεμο από όλο το σύστημα με κάθε ύπουλο τρόπο;
Ξεκάθαρα
Παρά την κριτική ομως,θα πρέπει να καταλάβουμε ότι με τον πόλεμο που τρώει από κάτω,από εμάς θα πρέπει ακόμα και στις διαφωνίες απέναντι του να είναι έντονο ότι υπάρχει 100% στήριξη με λύσσα στο πρόσωπο του
Για μενα αυτά είναι και είναι αρκετά απλό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 14 Νοέμ 2024, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν τα "λάθη" του οδηγούν σε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα σε 6 αγωνιστικές σεζόν που είναι στον πάγκο της ομάδας, υπογραφω με χέρια και με πόδια
Εχουμε εδω και δυο μηνες μια επαγγελματικη "δολοφονια προσωπικοτητας" με αυτα που κανουν οι αθηναιοι στον προπονητη μας και σχεδον κανεις δεν το σταματησε. Και ολα αυτα γιατι υποστηριζει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟ.
Λογικα θα μιλησει πρωτα για τον εαυτο του γιατι μονο για την βια στην Λατινικη αμερικη δεν τον κατηγορησανε τον ανθρωπο , και καλα θα κανει. Ειναι προσωπικοτητα και δεν μπορεις να τον διασυρεις γιατι απλα σε βολευει.
Θα μιλησει πιστευω και για την ομαδα και ειμαι σιγουρος οτι θα αφησει εναν υπαινιγμο για το τελος της σεζον , ωστε να σφιξουν απο τωρα οι κωλοι.
Αν συνεχισουμε και εμεις να ειμαστε εναντιον του επειδη η ομαδα δεν παει (ακομα) τρενο, ειμαι σιγουρος καποια μερα θα φυγει και θα κοιτιομαστε μεταξυ μας.
Μιλαμε για τον ανθρωπο που εχει σχεδον μεσα σε 5 σεζον παρει τους μισους τιτλους της ιστοριας μας!!!
Λογικα θα μιλησει πρωτα για τον εαυτο του γιατι μονο για την βια στην Λατινικη αμερικη δεν τον κατηγορησανε τον ανθρωπο , και καλα θα κανει. Ειναι προσωπικοτητα και δεν μπορεις να τον διασυρεις γιατι απλα σε βολευει.
Θα μιλησει πιστευω και για την ομαδα και ειμαι σιγουρος οτι θα αφησει εναν υπαινιγμο για το τελος της σεζον , ωστε να σφιξουν απο τωρα οι κωλοι.
Αν συνεχισουμε και εμεις να ειμαστε εναντιον του επειδη η ομαδα δεν παει (ακομα) τρενο, ειμαι σιγουρος καποια μερα θα φυγει και θα κοιτιομαστε μεταξυ μας.
Μιλαμε για τον ανθρωπο που εχει σχεδον μεσα σε 5 σεζον παρει τους μισους τιτλους της ιστοριας μας!!!
- George Best
Σιγουρα θα υπαρχει καποια ομαδα στην Σουηδικη Αραβία.Zois έγραψε:τα συνηθισμενα θα πει ο Ραζβαν αν κανει συνέντευξη τυπου. Τα βαπτισμενα ως mind games απο τους οπαδους του. Οπου ως συνηθως δεν προκειτε να γινει καμια αναφορα σε δικα του λαθη, και πως να γινει δηλαδη, αφου ειναι αλαθητος.
"Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο δελεαστικά πρότζεκτ και διοικήσεις που ικανοποιούν τα θέλω του προπονητη."
Σιγουρα θα υπαρχει καποια ομαδα στην Σουηδικη Αραβία
ελπιζω να επιτρεπετε να κανω και εγω το χιουμορακι μου οπως αλλοι
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγουρα αν φυγει ο Ραζβαν, μετα στους οπαδους θα φταιει ο επομενος προπονητης, και μετα ο επομενος, οπως τοσα χρονια.
Τι θελετε να βγει και να πει? Φταιω ακομα που ο ηλιος βγαινει απο την Ανατολη?
Δε θα κανει αυτοκριτικη δημοσια, δε θα φανει αδυναμος.
Αλλα η ερωτηση ειναι αλλη, γιατι εδω μεσα εχετε γραψει 500 σελιδες μονο απο τον Μαιο (με την πλειοψηφια να εμπεριεχει κραξιμο και κριτικη μετα απο ηττες) και δεν γραφετε τπτ στο νημα του Σαββιδη.
Ευεργετης και Θεος ο Σαββιδης για τον ΠΑΟΚ.Αιωνια ευγνωμων.
Αλλα δεν εχει ευθυνη φετος η διοικηση? Δεν εχει ευθυνη ο Γιωργης?
καλα τα λεει ο μεγαλος Looper5, οποιος ασκηση κριτικη στη διοικηση τον λιθοβολουν...
Βγηκε ποτε να σου απολογηθει για κατι? Βγηκε ποτε κανεις απο τη διοικηση να σου παραδεχτει τα λαθη της?
Συμφωνω μαζι σου οτι η συνεντευξη ειναι ενα mind game. Θα προσπαθησει να γυρισει τον διακοπτη.
Αλλα ακομα και 1 στο μυριο να παραιτηθει, (λεω εγω τωρα...) θελω να δω τι θα λετε...
Υ.Γ Καλο το χιουμορακι δε λεω, αλλα τα τρολ εδω μεσα εχουν αυξηθει τελευταια, διαβαζουν κατι τετοια και ξεσαλωνουν
Πάλι βγαίνει μπροστά για την επικοινωνία ολόκληρου του οργανισμού.
Αν χρειαστεί, θα καταπιεί και σπαθιά.
Αν χρειαστεί, θα καταπιεί και σπαθιά.
Μπράβο βρε φίλε.paok x.m. έγραψε:Εχουμε εδω και δυο μηνες μια επαγγελματικη "δολοφονια προσωπικοτητας" με αυτα που κανουν οι αθηναιοι στον προπονητη μας και σχεδον κανεις δεν το σταματησε. Και ολα αυτα γιατι υποστηριζει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟ.
...
Τόσο απλά.
Τα γράφουμε αρκετοί συχνά πυκνά, σημαντικό να γινόμαστε περισσότεροι..
Αν τον Ρασβάν τον κρίνεις μόνο με ποδοσφαιρικά κριτήρια (είτε τον εκθειάζεις είτε τον καταδικάζεις) είναι σαν να βλέπεις τον ΠΑΟΚ μόνο ως ένα απλό ποδοσφαιρικό club. Κοντά ένας αιώνας ιστορικής διαδρομής και βιωμάτων δεν αξίζουν τέτοιας έκπτωσης.
Καλα εκανες. Το γελιο κανει καλο στην υγεια, ειδικα οταν προερχεται χωρις λογο.PAOKevolution έγραψε:Α να χαθείς. Καιρό είχα να γελάσω έτσι.Zanis24 έγραψε:Καπως ετσι κατα τυχη μπηκε ο Ντελιας και δεν ξαναβγηκε ποτε.
Την κριση την προκαλεσε ο προπονητης με τις λαθος επιλογες του, ο Θυμιανης και ο καθε Θυμιανης ειναι ετοιμοι παικτες και οχι προτζεκτ 17 ετων.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσως δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε η αυριανή μέρα για συνέντευξη.
Είναι η 23η και τελευταία μέρα τιμωρίας.
Είναι η 23η και τελευταία μέρα τιμωρίας.
Υπερβολες, εμμονες και ειρωνιες με χιουμορ 5χρονου που ριχνει το επιπεδοjoshua έγραψε:Υπερβολες απο καθε πλευρα,μια μονιμη πληγη της ομαδας που μονο κακο κανει...
Δεκτή οποιαδήποτε διαφωνία η οποία ίσως όντως δεν έχει νόημα να ανοιχτεί καθώς τα όσα έγραψα έχουν καθαρά υποκειμενική οπτική. Επειδή η αφετηρία των γραφόμενων μου είναι το πως αντανακλάται στον καθένα το φαινόμενο ΠΑΟΚ αναπόφευκτα μιλάμε για εντελώς ατομική υπόθεση και είναι απόλυτα σεβαστή κάθε οπτική.joshua έγραψε:Eχω μια διαφωνια σε αυτο αλλα ας μην ανοιξω και αλλο μετωπο...
Στις διαφωνίες που "ανοίγονται" ας παραμείνουμε στα καθαρά ποδοσφαιρικά που όλοι βλέπουμε τα ίδια γεγονότα άσχετα αν ο καθένας μας δίνει τη δική του ερμηνεία.