Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DamoN έγραψε:
Καλά επειδή το περίμενα πάνε στην σελίδα 267 και δες
Βρήκες στη σελίδα 267 και 268 που συζητούσαμε, να γράφω εγώ "σου βάζω στοίχημα" για οτιδήποτε;
Εγώ τέτοιο πράγμα δεν βρίσκω. Αν βρεις εσύ, δείξτο μου σε παρακαλώ, διαφορετικά κόψε το σπαμάρισμα γιατί περί σπαμαρίσματος πρόκειται.
Άλλο πράγμα να έχεις αντίθετη γνώμη που είναι κάτι υγιές και ο λόγος ύπαρξης των forum (ανταλλαγή απόψεων κλπ) και άλλο πράγμα να πλάθεις ιστορίες με το μυαλό σου προκειμένου να πετύχεις κάτι που ούτε καν εσύ ξέρεις τι είναι.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν έχω αντίθετη άποψη και εγω 2 θέλω. Αλλά νομίζω ότι με τα χαρακτηριστικά του μαρκος αντονιο και επειδή μαζεύτηκαν πολύ χαφ και με έναν θα γίνει δουλειά .
Αλλά δεν γίνεται να μας σπάτε τα τέτοια πριν 2 βδομαδες ότι η ομάδα είναι παρατημένη ποσό άχρηστοι είναι όλοι στην ΠΑΕ και να κραζατε από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι δεν θα πάρουμε κανέναν κλπ και τωρα που όπως φαίνεται θα σ πάρει 3 παιχταράδες να μας τα κάνετε τσουρέκια για τον 4ο
Και ξαναλέω και εγω 2 θέλω . Βασικα 3 θέλω και δεξι μπακ .
Και να ξες δεν είναι προσωπική επίθεση σε σένα . Ούτε σε ξέρω ούτε θα σ μάθω και ποτέ . Άλλο αυτό πάει για το κλίμα εδώ μέσα που 3 χρόνια τωρα αν κάποιος έμπαινε να διαβάσει θα νόμιζε ότι η ομάδα πέφτει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Ο Λουτσεσκου παντως σημερα μιλησε για 4 διαθεσιμους παικτης σε μεσοεπιθετικη γραμμη.Ουτε 5 ουτε 6 που λενε καποιοι με Ρικαρντο,Σμυρλη,Βρακα και εγω δεν ξερω ποιον αλλο...Κατι λεει αυτο...6 μεσοεπιθετικοι για 3 θεσεις,50+ παιχνιδια και 5 αλλαγες ειναι απλα απαραιτητοι οχι πολυτελεια...
Ρε εσυ Τζος τωρα θα τον μαθουμε;
Εδω οταν λεγαμε οτι μετα τον Μειτε θελει σαν τρελος ακομα εναν χαφ ολοι οι οι αρδ επεμεναν οτι τελος και οτι θα επαιρνε η Μειτε η Αντονιο και οτι εχουμε Γιαξη και Φελιπε. Μα δεν τους εβλεπε ο Ραζβαν αυτους. Ειναι δυνατον να μην ηθελε χαφ;
Ακριβως οπως δεν βλεπει Ρικαρντο, Σμυρλη και Βρακα (και δεν το λεω υποτιμητικα). Ετσι ειναι. Για αυτο λεει εχει 4 διαθεσιμους.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DamoN έγραψε: Ρε αδερφε μαζί δεν βάλαμε στοίχημα πριν κλείσει ο Μειτε και έλεγες ότι δεν θα πάρουμε ΚΑΝΕΝΑΝ;
Και τώρα θες 4 και ο μουργκ θα να ειναι 6ο-7ο σ ; Ή μπερδεύομαι τόσο πολύ;
" DamoN » Κυρ Αύγ 20, 2023 1:49 pm
Από που προκύπτει ότι δεν θα πάρουμε παίχτες και θα μείνουμε όπως είμαστε;
Από το να μην πάρουμε τον Μαξίμοβιτς μέχρι να μην πάρουμε κανέναν υπάρχει κάποια απόσταση
Εκτός και αν οι μεταγραφές είναι μέχρι αύριο και δεν το ξερω"

"Blackgr4 » Κυρ Αύγ 20, 2023 1:54 pm
Ρε μάγκες, όσοι ρωτάτε το "από που προκύπτει ότι δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές;" να σας αντιστρέψω την ερώτηση; Από που προκύπτει πως θα κάνουμε μεταγραφές;
Μην πει κανείς πως αυτό είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου, γιατί ο Λουτσέσκου κάποτε έλεγε μπροστά στη κάμερα "i hope" σε ερώτηση για το αν η ομάδα πάρει δεκάρι και δεκάρι δεν πήραμε ποτέ.
Όσο για τις δηλώσεις Κυριάκου, μέχρι στιγμής έχουν πέσει όλες έξω.
Να πούμε τέλος για τους ΑΡΔ που όπως και να το κάνουμε, είναι μια χ πηγή ενημέρωσης; Έγραψε κανείς πως έρχεται κάποιος; Όχι. Δείχνουν όλοι να μην ξέρουν τι συμβαίνει και να επικρατεί μια απαισιοδοξία; Ναι.
Ε γιατί ρωτάτε διαρκώς το ίδιο πράγμα;"

"DamoN » Κυρ Αύγ 20, 2023 1:56 pm
Επειδή ουσιαστικά σε μένα πάει υπομονή μέχρι 15 του άλλου μήνα να δούμε ποιος θα έχει δίκιο.
Αν δεν πάρουμε δεν ξαναγράφω
Αν πάρουμε όμως πήραμε , όχι πήραμε γιατί περάσαμε ομίλους και μιρλα πάλι ούτε πήραμε αλλά είναι δανεικός και 1,60 και δεν μπορεί να πάρει ριμπάουντ"

"Blackgr4 » Κυρ Αύγ 20, 2023 2:02 pm
Δεν απαντάς όμως. Δεν τίθεται θέμα δίκιου και άδικου. Αν το θέτεις έτσι, μακάρι να έχεις εσύ δίκιο. Μακάρι!
Την ουσία όμως της ερώτησης δεν την απάντησες. Από που έχεις αντιληφθεί εσύ το αντίθετο; (πως δηλαδή θα γίνουν μεταγραφές). Αυτό ρωτάω."

Από αυτή τη συζήτηση εσύ έβγαλες το συμπέρασμα πως εγώ έβαλα κάποιο στοίχημα μαζί σου και μου τη λες επειδή αναφέρω πως κατά τη γνώμη μου η ομάδα χρειάζεται δυο μεσοεπιθετικούς.
Είναι ακριβώς αυτό που έγραψα χθες. Η ανάγκη για "δικαίωση" είναι τεράστια εδώ μέσα. Όπως όταν ήμασταν 15 χρονών που θέλαμε να έχουμε πάντα δίκιο και δεν παραδεχόμασταν ποτέ τα λάθη μας.

Αν σου τα έχω κάνει τσουρέκια εγώ, φαντάζομαι στα έκανε και ο προπονητής που την ίδια περίοδο έλεγε ακριβώς τα ίδια πράγματα..
Άντε πάμε παρακάτω, φτάνει με το σπαμάρισμα.
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Γνωμη μου ειναι οτι θα παμε μονο για ενα εξτρεμο-δεκαρι.
Γιατι πρεπει, εστω και με το ζορι, να παρει παιχνιδια ο Κουαλιατα, απο Δεκεμβριο που μαλον επιστρεφει.
Αποκλειετε η διοικηση να δεχτει οτι πεταξε 3,5 μυρια. Πιστευω θα επιβαλει (δε ξερω με ποιον τροπο) την ενταξη του στο rotation.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Άκουγα την χθεσινή τοποθέτηση του Τσοχου, πως πλέον με αυτό το ρόστερ ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει 4-3-3. Ακόμα και σε αυτό το σύστημα χρειάζεται ένας εξτρέμ, οι 2 όμως είναι υπερβολή.

Καταλαβαίνω τη δίψα να γεμίσουμε με ποιοτικούς παίκτες, αλλά πιστεύω το καλύτερο σε αυτή τη φάση θα ήταν να έρθει ένας μεσοεπιθετικός και τέλος.
Παράλληλα, να έχουμε ανοικτές κεραίες για ένα εξτρέμ και ένα δεξί Μπακ για τον Γενάρη.

Η σεζόν θα κριθεί στο δεύτερο μισό, αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ καλό υλικό, αρκετούς παίκτες, παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους και πρέπει να την πάρουν (Βρακας, Σμυρλης, Ρικάρντο, ακόμα και Μουργκ).

Δεν χρειάζεται πανικός. Panic buys τέλη Αυγούστου συνήθως μένουν αμανατι. Ας αξιολογήσει το ρόστερ ο Ραζβαν, και Γενάρη να έρθουν αυτοί που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Λοιπόν για να το τελειώνω για να μπήκα στο τρυπακι εγώ να ασχοληθω επι προσωπικού με άλλον και μάλιστα για την οικονομία της συζήτησης να βάλω υποθετικά στοίχημα φαντάσου τι μιρλα έπεφτε εκείνο τον καιρό και τι διάβαζα για συνεχόμενες μέρες .η μιρλα η οποία από τον τελικό και μετά ήταν σε τοξικό βαθμό με ατέλειωτες επιθέσεις σε σαββιδη,ομάδα λουτσεσκου κλπ. Ξέσκισμα κανονικό .
Επειδή το κλίμα έχει αλλάξει και η ομάδα είναι καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη συνιστώ να μην αρχίσετε τα ίδια γιατί θα πάρουμε ένα εξτρεμ και όχι δυο όταν οι ίδιοι υποστηρίζατε ότι δεν θα πάρουμε κανέναν. Που σημαίνει ότι αφού πήραμε 3 θα είστε υπερευχαριστημένοι
Τέλος από μένα το σπαμ που δεν ξέρω τι σημαίνει
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γεια σου ψαρα, ψαρά
Γαμω τον Πειραιά
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Θέλουμε ΔΥΟ (2) παίχτες μεσοεπιθετικά, έναν για βασικό αριστερά κι έναν να καλύπτει τον Ζίφκο. Τα περί Μουργκ, Ρικάρντο και Βρακά δεν τα θεωρώ σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη καποιοι λετε πως αν δεν εφευγε ο Ναρει ειχε κλεισει το ροστερ...Θα με τρελανετε σημερα,ευτυχως εχουν μεινει λιγες μερες ακομα...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Psaras έγραψε:Εικόνα
ανηψιος του Ναγκμπε πρεπει να ειναι
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

ΠΑΕ Παρακαλώ κλειστε 2 μεσοεπιθετικούς γιατί τείνει να γίνει ρδελομπου παλι το topic.
Και μετα θα πλακωθούμε γιατί είναι δανικοί οι παίκτες και μόλις το εξαντλήσουμε και αυτό θα πλακωθούμε γιατί οι υπνοι στην παε πήραν τόσους Αφρικανούς και τι θα κάνουμε όταν θα έρθει ο Ιανουάριος με το copa Africa.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Δηλαδη καποιοι λετε πως αν δεν εφευγε ο Ναρει ειχε κλεισει το ροστερ...Θα με τρελανετε σημερα,ευτυχως εχουν μεινει λιγες μερες ακομα...
Αν με ρωτουσες πριν 15 μέρες θα σου έλεγα όχι.

Αλλά τότε ο ΠΑΟΚ δεν είχε φέρει 2 χαφ από το πάνω ράφι, παρά μόνο το Οζντοεφ.

Επίσης υπήρχε η αίσθηση πως αν έρθει δεύτερο χαφ, θα φύγει ο Σβαμπ.

Τώρα δεν έγινε τίποτα από αυτά. Και με τα σημερινά δεδομένα, πιστεύω πως ένας μεσοεπιθετικός φτανει, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω. Αλλιώς κρίνεις την ομάδα με 2.5 χαφ, και αλλιώς με 5...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλο θα ειναι αν ερθουν 2.
Το δυσκολο ειναι να πετυχουμε τον εναν τον καλο αυτη θα στιγμη. Ο δευτερος λογικα θα ειναι πιο ευκολη περιπτωση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”