Razvan Lucescu III
- PAOKevolution
Re: Razvan Lucescu III
Το ψέμα από πότε είναι κριτική; Καημένος Σοάρες και ο κατά τύχη Κωνσταντέλιας...Πιείτε έναν καφέ και κλείστε για λίγο το ίντερνετ. Ηρεμήστε λίγο.
Σίγουρα δεν είναι όλα τέλεια και ισορροπημένα
Αν όμως περάσουμε στον τελικό
Θα είμαστε ένα βήμα από το κυπελλο,στους 16 του κονφερενς,1 βαθμό από την 1η θέση με τους ανταγωνιστές σου να έχουν πάρει τουλάχιστον 8-10 από διαιτησία, όταν εμείς είμαστε στην τελευταία θέση των κερδισμένων πέναλτυ!
Αν όμως περάσουμε στον τελικό
Θα είμαστε ένα βήμα από το κυπελλο,στους 16 του κονφερενς,1 βαθμό από την 1η θέση με τους ανταγωνιστές σου να έχουν πάρει τουλάχιστον 8-10 από διαιτησία, όταν εμείς είμαστε στην τελευταία θέση των κερδισμένων πέναλτυ!
-
@Doomlord
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Δεν νομιζω οτι γενικα ειναι αδικος ο Λουτσεσκου, αλλα οτι υπαχουν φαινομενα αναξιοκρατιας κατα καιρους, ειναι σιγουρο. Προχειρα μονο θυμαμαι Καντουρι-Πελκας, Μπισε περυσι, Σαστρε-Βιερινια στην Ευρωπη φετος.
Δε μιλαω καν για Ντελια, Τζιμα που πιθανον να τους εβλεπε στην προπονηση και να εκρινε οτι δεν ειναι ετοιμοι ακομα.
Δεν νομιζω οτι γενικα ειναι αδικος ο Λουτσεσκου, αλλα οτι υπαχουν φαινομενα αναξιοκρατιας κατα καιρους, ειναι σιγουρο. Προχειρα μονο θυμαμαι Καντουρι-Πελκας, Μπισε περυσι, Σαστρε-Βιερινια στην Ευρωπη φετος.
Δε μιλαω καν για Ντελια, Τζιμα που πιθανον να τους εβλεπε στην προπονηση και να εκρινε οτι δεν ειναι ετοιμοι ακομα.
- James Moriarty
Ρασβανε εχθές ένας προπονητής που είναι κανονικός αλλά στην Ισπανία στην Ειμπαρ κ Λεβάντε έπαιξε 8 κ 12 ματς κ τον διώξανε σέ μελέτησε αφού είσαι πολύ προβλέψιμος κ σε πήρε τα νιάτα.
30 λεπτά σέ έπαιζε μονοτερμα κ δεν έκανες τίποτα γι'αυτό. Πέφτανε πάνω στον Μειτε δύο παίκτες αφού διάβασε ότι είναι τό μισό κέντρο τού ΠΑΟΚ πού χθές ο Μειτε ήταν μέτριος.
Σέ έπιασε στον ύπνο ο γαύρος αφού πρώτου το ματς δεν σήκωσαν τόνους ώστε νά μήν μπριζωσουν τούς παίκτες μας.
Κ είπα μάλιστα πρώτου το μάτς ότι θά βάλει ακόμα καλύτερη ενδεκάδα ακόμη κ από την ρεβάνς με τούς Ούγγρους.
Με την αεχ έπαιξες για νά μήν χάσεις. Με τόν βαζελο έκανες πολύ κακο ροτεισον .Αναποφευχτη η ήττα αφού τά δευτερα μας είναι μία κλάση κάτω από τούς βασικούς.
Παίζεις αυτό τό Σαματα- Μπράντον ανά ματς κ έτσι κανείς από τούς δύο δεν βρίσκει ΡΟΗ. Έκοψες την δαιμονιονη φόρμα τού Ντεσπο για νά βάλεις τόν Ζιφκο σέ 3-4 ματς βασικό ο οποίος είναι σέ κατάπτωση.
Είσαι ρε αδερφάκι μου ξεροκέφαλος κ στο κεφάλι σού έχεις ένα μοτίβο. Βρέξει χιονίσει θά παίξεις αυτό τό 4231 σύστημα με συγκεκριμένους λάθος ρόλους σέ κάθε παίκτη.
Έχεις ένα παίκτη τόν Μάρκο ο οποίος είναι PLAY MAKER , νά σέ κάνει από πίσω δλδ παιχνίδι.Σε δυάδα με Μειτε Θέλει ΧΩΡΟ κ τόν βάφτισες δεκαρι. Αντιθέτως επιμένεις στον ΟΖ ο οποίος σέ 5-6 ματς είναι κ αυτός σέ κακή κατάσταση.Βαζεις τόν Μουργκ στα ντέρμπι ο οποίος είναι αδύναμος παναργος κτλ.
Εχθές στο 70 βάζεις τον 34 χρόνο Σβαμπ , δίπλα στον κακό ΟΖ κ το κέντρο μας γίνεται ακόμα πιο ευάλωτο.
Στα ντέρμπι είσαι ένας κακος προπονητής. Το κοουτσαρισμα πού είναι το Α Κ το Ω σέ ένα προπονητή δεν τό έχεις.
Μίλα για πνευματικά καί διάφορα τέτοια όταν όι παίκτες πού έχεις είναι ΣΟΦΤ κ σωματικά αλλά κ στην ψυχή.
30 λεπτά σέ έπαιζε μονοτερμα κ δεν έκανες τίποτα γι'αυτό. Πέφτανε πάνω στον Μειτε δύο παίκτες αφού διάβασε ότι είναι τό μισό κέντρο τού ΠΑΟΚ πού χθές ο Μειτε ήταν μέτριος.
Σέ έπιασε στον ύπνο ο γαύρος αφού πρώτου το ματς δεν σήκωσαν τόνους ώστε νά μήν μπριζωσουν τούς παίκτες μας.
Κ είπα μάλιστα πρώτου το μάτς ότι θά βάλει ακόμα καλύτερη ενδεκάδα ακόμη κ από την ρεβάνς με τούς Ούγγρους.
Με την αεχ έπαιξες για νά μήν χάσεις. Με τόν βαζελο έκανες πολύ κακο ροτεισον .Αναποφευχτη η ήττα αφού τά δευτερα μας είναι μία κλάση κάτω από τούς βασικούς.
Παίζεις αυτό τό Σαματα- Μπράντον ανά ματς κ έτσι κανείς από τούς δύο δεν βρίσκει ΡΟΗ. Έκοψες την δαιμονιονη φόρμα τού Ντεσπο για νά βάλεις τόν Ζιφκο σέ 3-4 ματς βασικό ο οποίος είναι σέ κατάπτωση.
Είσαι ρε αδερφάκι μου ξεροκέφαλος κ στο κεφάλι σού έχεις ένα μοτίβο. Βρέξει χιονίσει θά παίξεις αυτό τό 4231 σύστημα με συγκεκριμένους λάθος ρόλους σέ κάθε παίκτη.
Έχεις ένα παίκτη τόν Μάρκο ο οποίος είναι PLAY MAKER , νά σέ κάνει από πίσω δλδ παιχνίδι.Σε δυάδα με Μειτε Θέλει ΧΩΡΟ κ τόν βάφτισες δεκαρι. Αντιθέτως επιμένεις στον ΟΖ ο οποίος σέ 5-6 ματς είναι κ αυτός σέ κακή κατάσταση.Βαζεις τόν Μουργκ στα ντέρμπι ο οποίος είναι αδύναμος παναργος κτλ.
Εχθές στο 70 βάζεις τον 34 χρόνο Σβαμπ , δίπλα στον κακό ΟΖ κ το κέντρο μας γίνεται ακόμα πιο ευάλωτο.
Στα ντέρμπι είσαι ένας κακος προπονητής. Το κοουτσαρισμα πού είναι το Α Κ το Ω σέ ένα προπονητή δεν τό έχεις.
Μίλα για πνευματικά καί διάφορα τέτοια όταν όι παίκτες πού έχεις είναι ΣΟΦΤ κ σωματικά αλλά κ στην ψυχή.
Φτάνει με την φοβική αντιμετώπιση όταν σε πιέζουν λίγο. Δεν πειράζει ας γίνει και λάθος πίσω. Από το πρώτο ματς με τη βαζελα φάνηκε ο φόβος μη γίνει κανα λάθος πίσω στην ανάπτυξη. Η ομάδα έχει μπερδευτεί και ποτιστεί με σκατιλα. Γιόμα και ότι βγει μπροστά είμαστε σε όλα τα ντέρμπι. Δεν πρόκειται να πάμε μπροστά ποτε ως ομάδα έτσι
Παμε ρε Ραζβαν λιγο. Παρε λιγα ρισκα για την Λεωφορο:
Κοταρσκι
Οττο Κεντζιορα Μιχαιλιδη Μπαμπα
Μ Αντονιο Μειτε
Ντεσποτοβ Ντελιας Ζιβκο
Τζιμας
Και φερε απο παγκο: 60' Οζντοεβ, 70' Μουγκ, 70' Τομας, 80' Βιερινια, 80' Σαστρε
Κοταρσκι
Οττο Κεντζιορα Μιχαιλιδη Μπαμπα
Μ Αντονιο Μειτε
Ντεσποτοβ Ντελιας Ζιβκο
Τζιμας
Και φερε απο παγκο: 60' Οζντοεβ, 70' Μουγκ, 70' Τομας, 80' Βιερινια, 80' Σαστρε
Ναι,δεν είναι στις ακρες ομωςxrisitsapa έγραψε:@Doomlord
Καλά για τον περσινό μποσεσβαρ,άστο
Ούτε μια καλή φάση δεν είχε και έπαιζε
Φέτος είναι νορμάλ τα πράγματα
Η ανορθογραφία είναι ο Σαμάττα
Πως να νικήσεις όταν παίζεις με 10
Καθολου ψεμα.PAOKevolution έγραψε:Το ψέμα από πότε είναι κριτική; Καημένος Σοάρες και ο κατά τύχη Κωνσταντέλιας...Πιείτε έναν καφέ και κλείστε για λίγο το ίντερνετ. Ηρεμήστε λίγο.
Ποτε επεξε σερι ο Σοαρες? Εγω μια που θυμαμαι ενα ωραιο ματς με τον Αρη, μια που θυμαμαι παγκο.
Οσο για τον Ντελια και το πως μπηκε, ε αυτα ειναι γνωστα και χιλιοειπομενα εδω μεσα.
Τελος παντον, αντε πες εγω ειμαι ψευτης.
Αλλα μετα απο τετοιο διασυρμο απο τον γαυρο στη τουμπα, πως θα βγεις να κουνησεις δαχτυλο υπερ Λουτσεσκου?
(δε με νοιαζεις εσυ, με νοιαζει η μεριδα του κοσμου που ειναι προσωπολατρες βρεξει χιονισει)
Ας παρουμε κατι στο τελος της χρονιας, και ελα σ αυτη τη σελιδα να μας δειξεις τα ριπαπα σου. Και θα ειμαι εδω και θα το δεχτω μετα χαρας.
- PAOKevolution
Δεν έχω φιλοδοξία να σου δείξω κανένα ριπαπα. Ούτε να σου πω στα έλεγα. Και ούτε προσωπολάτρης είμαι. Είμαι ΠΑΟΚ και ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή έχει ανάγκη να τον αγκαλιάσω (σαν οργανισμό) και όχι να τους κολλάω στον τοίχο. Ναι στην κριτική προς όλους! Αλλά όχι ψέμματα και αναθεματισμούς! Και άσε αυτά τα περίεργα για τον Ντέλια και τον Σοάρες. Προχωράμε.
- AlxNeapoli1
Τρανταχτες απουσιες στις τελευταιες σελιδες του τοπικ. Κριμα γιατι κανεις δεν ειναι πανω απο το καλο του ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να τα χωνουν καποιοι στους υπολοιπους μονο στα καλα.
- PAOK_Antarctica
Χίλιες φορές αυτοί που είναι παρόντες στις χαρές και δεν γράφουν στις λύπες παρά αυτοί που μουγγαινουν στις χαρές και είναι λαλιστατοι στις ήττες.
Τουλάχιστον για τους πρώτους είμαστε σίγουροι πως είναι ΠΑΟΚ.
Τουλάχιστον για τους πρώτους είμαστε σίγουροι πως είναι ΠΑΟΚ.
Οπως καταλαβαινεις, το ψεμα συμαινει συνειδητη επιλογη, προς καποιο σκοπο. Αλλα η διαφορετικη αποψη δεν ειναι ψεμα. Ουτε η διαφορετικη ερμηνεια των καταστασεων ειναι ψεμα.PAOKevolution έγραψε:Δεν έχω φιλοδοξία να σου δείξω κανένα ριπαπα. Ούτε να σου πω στα έλεγα. Και ούτε προσωπολάτρης είμαι. Είμαι ΠΑΟΚ και ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή έχει ανάγκη να τον αγκαλιάσω (σαν οργανισμό) και όχι να τους κολλάω στον τοίχο. Ναι στην κριτική προς όλους! Αλλά όχι ψέμματα και αναθεματισμούς! Και άσε αυτά τα περίεργα για τον Ντέλια και τον Σοάρες. Προχωράμε.
Κι εγω σου λεω οτι πολλοι συνοπαδοι συμφωνουνε μαζι μου. Ολοι ειναι ψευτες?
Δεν εχει σημασια, προχοραμε στο περι αξιοκρατιας. Δεν ειναι ηθικο υποχρεωση ενος κλαμπ να λειτουργει αξιοκρατικα, δεν υπαρχει νομος.
οπως και στις δουλιες μας. Η ομορφη πηρε τη θεση, ο γλυφτης προχωραει και ο εργατικος τον πουλο. Αλλα στις επιχειρισεις μετραει το αποτελεσμα, και οχι ο τροπος που φτανεις εκει
Ε, δειξε μου και συ αποτελεσμα και γαμα την αξιοκρατια. Φερε μπισε και βαλτον στη θεση του Τζημα, κανε οτι θες.
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Η τεσσαρα στη τουμπα δεν ειναι αποτελεσμα...
Το περσινο melt down δεν ειναι αποτελεσμα
Πολλοί ξεχνούν το από που ξεκινήσαμε κ που είμαστε. Ήταν φίλε ΠΑΟΚΤΣΗ αυτονόητο ιτιβθαβπερασεις 3 γύρους Ευρώπη κατακαλοκαιρο για ομιλους; ..ΟΧΙ
Ήταν αυτονόητο ότι θα είσαι στους 16 της Ευρώπης;...ΟΧΙ..
Ήταν αυτονόητο ότι θα είσαι πρώτος στη βαθμολογία...εννοείται ΟΧΙ..
Ο λουτσεσκου και η ομάδα κέρδισαν το δικαίωμα αυτό...η ομάδα έκανε κοιλιά....ΕΓΩ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΩ.
Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει...
Ήταν αυτονόητο ότι θα είσαι στους 16 της Ευρώπης;...ΟΧΙ..
Ήταν αυτονόητο ότι θα είσαι πρώτος στη βαθμολογία...εννοείται ΟΧΙ..
Ο λουτσεσκου και η ομάδα κέρδισαν το δικαίωμα αυτό...η ομάδα έκανε κοιλιά....ΕΓΩ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΩ.
Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει...
Ένα, σοβαρό κατά τα άλλα, σαλιγκάρι εμφανίστηκε χτες ... που στις αρχές μέτραγε μέρες για το τέλος της χρονιάς και την απελευθέρωση από τα δεσμά του προπονητή ... αλλά η ομάδα τον στεναχώρεσε κανά 4μηνο με απανωτές επιτυχίες και έριξε μαύρη πέτρα. Φυσικά στις 2 συνεχόμενες ήττες εμφανίστηκε να μας πει το θεώρημά του. Κι όλα αυτά ενώ παρακάλαγε και καλά να τον διαγράψουν για να μη ξαναμπεί.
Όσο για τον dimg4 ,τουλάχιστον γράφει τόσο καιρό αλλά κι αυτός στις λύπες δε μπορεί να κρατηθεί. Τουλάχιστον κάνει φιλότιμες προσπάθειες, το αναγνωρίζω.
Όσο για τον dimg4 ,τουλάχιστον γράφει τόσο καιρό αλλά κι αυτός στις λύπες δε μπορεί να κρατηθεί. Τουλάχιστον κάνει φιλότιμες προσπάθειες, το αναγνωρίζω.