Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
black death

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ

Δημοσίευση από black death »

Patron έγραψε:O Pusic πάει για βοηθός του Σλοτ στη Λίβερπουλ;
Μαλλον γιατι εφυγε ο χαιτινγκα. Πριν κατι μηνες ακουγοταν και για πρώτος στη φεγενορντ αλλα πήρε το φαν περσι.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Με την Παρί…….
Όχι γιατί έχει κάποια φιλοσοφία διοικητική που μ΄αρέσει (το αντίθετο μάλιστα), ούτε γιατί την ήξερα από μικρός. Μόνο και μόνο για τον Λουίς Ενρίκε. Όπου δούλεψε (Μπάρτσα, Εθνική Ισπανίας) έκανε ομάδες ωραίες στο μάτι. Το προσωπικό δράμα με την κόρη του τον κάνει συμπαθή, αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Εξάλλου καρκίνο πέρασε και κάποιος παίκτης της Ίντερ αν δεν κάνω λάθος.

Όχι με την Ίντερ, παρότι είναι ασύγκριτα πιο ιστορική ομάδα. Ήταν πολύ χειρότερη από Μπάρτσα, ελαφρώς χειρότερη από Μπάγερν αλλά πέρασε επειδή αγωνίστηκε με θάρρος, της το αναγνωρίζω. Ήταν αμυντικά αφελείς οι άλλες δύο, ας πρόσεχαν. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος το ξέρουμε. Ούτε εναντίον της Ίντερ επειδή παίζει αμυντικά, έτσι διάλεξε να παίζει, δικαίωμά της. Παίζει όμως πολύ ωραία και την κόντρα.
Ο λόγος που είμαι εναντίον της Ίντερ είναι η πολύ κακή νοοτροπία του Ιντσάγκι, που την έχει περάσει και σε κάποιους παίκτες του. Δεν είναι θέμα ράτσας είναι θέμα χαρακτήρα. Θεατρίνος απίστευτος που βλάπτει το ποδόσφαιρο όπως ο Μουρίνιο και ο Σιμεόνε στην σύγχρονη εποχή. Δάσκαλος όλων αυτών, ο Τραπατόνι. Επαναλαμβάνω δεν έχει σχέση με την Ιταλία (ο Σάκι και ο Λίπι ήταν κύριοι), έχει σχέση με τον χαρακτήρα.

Περιγράφω το περιστατικό: προχωρημένο δεύτερο ημίχρονο, δεύτερου αγώνα με την Μπάγερν στο Μιλάνο. Σκόρ 2-2 ή 2-1 δεν θυμάμαι πάντως σκορ πρόκρισης για την Ιντερ, Βολέ τερματοφύλακα από ελεύθερο, την κατεβάζει ένας Γερμανός στο κέντρο και πέφτει κάτω. Μακρινή λήψη. Ο ρέφερι δίνει φάουλ που κάνει ο Μπαρέλα. Κοντινή κάμερα, ο Μπαρέλα τρελαίνεται. Σταυρώνει τα δάχτυλα όπως όταν κάνουμε τον σταυρό μας, τα κουνάει πάνω κάτω, γουρλώνει τα μάτια, τρέχει στο πρόσωπο του διαιτητή: μα τι δίνεις; Ο φουκαράς ο ρέφ προσπαθεί να του εξηγήσει, μάταιος κόπος, , ο Μπαρέλα συνεχίζει τα μάτια του έχουν πεταχτεί έξω, τα χέρια ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια. Την ίδια στιγμή κάμερα στον Ιντζτάκι. Μόλις δίνει το φάουλ, χέρια ψηλά,, πόδια ανοιχτά και τρέχει καταπάνω στον τέταρτο. Οργισμένο ύφος στην αρχή, σταυρώνει τα χέρια παρακλητικά μετά λες και προσεύχεται, στο τέλος πάει στον πάγκο και σταυρώνει τα χέρια θυμωμένα στην μέση, βλοσυρό βλέμμα. Σαν να βλέπω τον Μουρίνιο θυμωμένο.
Κέρδισαν κανένα δίλεπτο. Κάποια στιγμή δίνει η τηλεόραση μια κοντινή λήψη. Όπως κατεβαίνει η μπάλα την υποδέχεται ο Γερμανός με το μέσα μέρος του παπουτσιού. Ο Μπαρέλα με το μυτάκι του τραβάει μια γερή στην γάμπα από πίσω και τον ξαπλώνει. Το λές και κίτρινη αν είναι ζοχαδιασμένος το κοράκι. Ο Μπαρέλα ξέρει τι έκανε, ξέρει όμως και τι τον έχει δασκαλέψει ο προπονητής του να κάνει στις περιπτώσεις αυτές.

Αλλά basta ρε Ιντζάγκι, άσε τα θέατρα, ποδόσφαιρο είναι…..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η Barcelona είχε 3 δοκάρια στον αγώνα με την Inter (όλα ο Yamal), μία τεράστια ευκαιρία του Garcia, από αυτές που χάνονται κάθε 10 χρόνια και άλλες μικρότερες. Την ήθελε η μπάλα την Inter (πολύ), αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Η PSG είναι η Νο 2 ομάδα που συμπάθησα, από τότε που κέρδισε την Man. C. με 4-2 όταν στις αρχές του β΄ ημιχρόνου το σκορ ήταν 0-2.
Δεν τίθεται θέμα ποια ομάδα μού είναι πιο συμπαθής. Θα δούμε όμως τι πρόσωπο θα δείξει κάθε μία σήμερα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπαλαρα παίζει η Παρί πρώτη φορά που είναι συμπαθητική αλλά αυτά που κάνει τακτικά ο ιντζακι δεν ξέρω αν έχουν ξαναγίνει . Διαστροφικά
Οπότε απλά θέλω να δω τον τελικό και θα αποφασίσω κατά την διάρκεια ποιος θέλω να το πάρει ανάλογα με τα συναισθήματα που θα προκληθούν .
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γιατί πρέπει να είστε με κάποιον; Ουδετερότητα δεν παίζει, να μην έχετε και τέτοιου είδους αγωνία;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν μπορώ να μην υποστηρίζω κάποιον αν είναι έτσι βάζω να δω mobland :D
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Σε άλλες πτυχές της ζωής μας, ναι πρέπει να παίρνουμε θέση, αλλά εδώ, εφόσον δεν υποστηρίζεις κάποια ομάδα, γιατί σώνει και καλά;
Δηλαδή, στους τελικούς του μπάσκετ με ποιον είσαι; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είναι το πρόβλημα μου αυτό όταν βλέπω ελληνικές ομάδες μπάλα μπάσκετ .
Στο ποδόσφαιρο με όποιον μας βολεύει βαθμολογικά συνήθως με το Χ.
Εκτός και αν παίζει ο αρης που βολεύει να κερδίσει αλλά θέλω να χάνει οπότε δεν το βλέπω
Στο μπάσκετ με όποιον με εκνευρίζει λιγότερο κατά την διάρκεια του αγώνα . Χθες πχ ήμουν με βαζελο γιατί με νευρίασε σε μια φαση ο μπαρτζωκας περισσότερο από τον αταμαν
Και παίζει και ποιος έχει έδρα γιατί θέλω να πονάνε οι οπαδοί που πάνε γήπεδο οπότε πολλές φορές είμαι με το διπλό
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Μπαρτζώκας μου θυμίζει έντονα Ιωαννίδη, χωρίς να βέβαια να έχω ζήσει πολύ τον 2ο.

Ευρωπαϊκά looser με όλη την σημασία της λέξης, μόνιμο κλάμα στην διαιτησία, απίστευτο κόμπλεξ κόντρα στους μεγάλους αντιπάλους τους (ΠΑΟΚ ο ένας, Βαζελο ο άλλος) και με συνεχή δημόσια εξύβριση των "Θείων" αλλά δηλώνοντας παράλληλα Χριστιανοί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Miles έγραψε:Γιατί πρέπει να είστε με κάποιον; Ουδετερότητα δεν παίζει, να μην έχετε και τέτοιου είδους αγωνία;

:lol: :lol:
Καημένοι οπαδοί της Man. Utd! Tι τραβάτε κι εσείς οι έρμοι...
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Πρωτάθλημα η Βουλιαγμένη στο πόλο γυναικών μετά από 12 χρόνια. 12ος τίτλος
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

5-2 η Παρί.
Σας το δίνω.
Παίξτε το.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Με την Παρί σήμερα.
Γιατί πλέον το κυνήγησαν ορθολογικά χωρίς σούπερ σταρς, γιατί έφτιαξαν μια υπέροχη ομάδα με πιτσιρικάδες, για τον ποδοσφαιρανθρωπο Λουις Ενρίκε, για τον μαχητή της ζωής Λουίς Ενρίκε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μακάρι να το πάρει η Παρί άλλα δυστυχώς προβλέπω ότι θα το σηκώσουνε οι ιταλοί
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτό το κίτρινο πώς τους ήρθε τους Μιλανέζους;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”