Σου ξαναλέω.astral έγραψε:Δικαιωμα σου να κραζεις τις μεταγραφες από το Μαιο χωρίς να έχεις δει το παραμικρό. Εγώ προτιμώ να περιμένω και να δώ στο τέλος τι θα γίνει.JohnDag έγραψε:αφορούν παιχτες αξίας 500Κ χωρίς φωτογραφία στο transfermarkt.
Αν νομίζετε κάποιοι ότι με αυτούς τους παιχτες θα πρωταγωνιστησει η ομάδα του χρόνου, δικαίωμα σας να το νομίζετε.
Απλα, η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει το αντίθετο.
Νιώθω ότι πάμε να ξεκινήσουμε πάλι de ja vu της περσινής χρονιάς όπου συγκεκριμενοι λέγαμε ότι πρέπει να ανοίξει η κάνουλα και να ρθουν παιχτες ποιότητας και όχι Μιτριτες και Σιντκλει και συγκεκριμένοι έλεγαν για πλήρες ροστερ με 9 επιλογές σε κάθε θέση και ποια κλειστή κάνουλα, κλπ, κλπ.
Τι μας λέγατε; Περιμένετε να δούμε. Ε, περιμέναμε και είδαμε.
Κάποια πράγματα κολαουζο δεν θέλουν, φωνάζουν από μόνα τους.
Χωρίς σοβαρή επένδυση και σωστές (επιτέλους) επιλογές σε παιχτες μην περιμένετε χαίρι.
Τον Ραζβαν δεν τον φοβάμαι, αν του δοθούν σωστά εργαλεία θα κάνει αυτό που πρέπει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο σχεδιασμός ξεκίνησε νωρίς σε αντίθεση με άλλες χρονιές και αυτό είναι γεγονός.
Τα υπόλοιπα για τρανσφερμαρκτ και φωτογραφίες και κολαούζους είναι δική σου ανάλυση και αν σου κάνει εμένα μου περισσεύει.
Εγώ δεν μπορώ να κράξω ούτε να απογοητευτώ από τον ΜΑΙΟ. Ειδικά όταν το πρώτο δείγμα του σχεδιασμού είναι θετικό και πολύ ποδοσφαιρικό.
edit: Ο Λύρατζησ στο τρανσφερμαρκτ έχει ΜΗΔΕΝ ασιστ. Κακός παίκτης?
Τα ίδια ακριβώς έλεγες και πέρσι. Ακριβώς όμως.
Το τι έγινε όλοι το είδαμε.
Επίσης, γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν κράζω. Και ούτε λέω όχι σε κινήσεις τύπου Κουαλιατα και Νεσμπεργκ εφόσον έρθουν 6-7 ποιοτικοι παιχτες για βασικοί.
Θα έρθουν; Λέω ότι δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος και έχω κάθε δικαίωμα με αυτά που έχω δει τα τελευταία 2 χρόνια.
Μακαρι, όμως, να γυρίσει το κουμπί και να ανοίξει πάλι η κάνουλα.
Λελογισμενα βεβαια και με σωστές επιλογές παιχτών (γι αυτό έφερες Μποτο άλλωστε).
Αλλα, να ανοίξει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk