Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από JohnDag »

astral έγραψε:
JohnDag έγραψε:αφορούν παιχτες αξίας 500Κ χωρίς φωτογραφία στο transfermarkt.

Αν νομίζετε κάποιοι ότι με αυτούς τους παιχτες θα πρωταγωνιστησει η ομάδα του χρόνου, δικαίωμα σας να το νομίζετε.

Απλα, η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει το αντίθετο.

Νιώθω ότι πάμε να ξεκινήσουμε πάλι de ja vu της περσινής χρονιάς όπου συγκεκριμενοι λέγαμε ότι πρέπει να ανοίξει η κάνουλα και να ρθουν παιχτες ποιότητας και όχι Μιτριτες και Σιντκλει και συγκεκριμένοι έλεγαν για πλήρες ροστερ με 9 επιλογές σε κάθε θέση και ποια κλειστή κάνουλα, κλπ, κλπ.

Τι μας λέγατε; Περιμένετε να δούμε. Ε, περιμέναμε και είδαμε.

Κάποια πράγματα κολαουζο δεν θέλουν, φωνάζουν από μόνα τους.

Χωρίς σοβαρή επένδυση και σωστές (επιτέλους) επιλογές σε παιχτες μην περιμένετε χαίρι.

Τον Ραζβαν δεν τον φοβάμαι, αν του δοθούν σωστά εργαλεία θα κάνει αυτό που πρέπει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δικαιωμα σου να κραζεις τις μεταγραφες από το Μαιο χωρίς να έχεις δει το παραμικρό. Εγώ προτιμώ να περιμένω και να δώ στο τέλος τι θα γίνει.

Ο σχεδιασμός ξεκίνησε νωρίς σε αντίθεση με άλλες χρονιές και αυτό είναι γεγονός.

Τα υπόλοιπα για τρανσφερμαρκτ και φωτογραφίες και κολαούζους είναι δική σου ανάλυση και αν σου κάνει εμένα μου περισσεύει.

Εγώ δεν μπορώ να κράξω ούτε να απογοητευτώ από τον ΜΑΙΟ. Ειδικά όταν το πρώτο δείγμα του σχεδιασμού είναι θετικό και πολύ ποδοσφαιρικό.

edit: Ο Λύρατζησ στο τρανσφερμαρκτ έχει ΜΗΔΕΝ ασιστ. Κακός παίκτης?
Σου ξαναλέω.

Τα ίδια ακριβώς έλεγες και πέρσι. Ακριβώς όμως.

Το τι έγινε όλοι το είδαμε.

Επίσης, γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν κράζω. Και ούτε λέω όχι σε κινήσεις τύπου Κουαλιατα και Νεσμπεργκ εφόσον έρθουν 6-7 ποιοτικοι παιχτες για βασικοί.

Θα έρθουν; Λέω ότι δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος και έχω κάθε δικαίωμα με αυτά που έχω δει τα τελευταία 2 χρόνια.

Μακαρι, όμως, να γυρίσει το κουμπί και να ανοίξει πάλι η κάνουλα.

Λελογισμενα βεβαια και με σωστές επιλογές παιχτών (γι αυτό έφερες Μποτο άλλωστε).

Αλλα, να ανοίξει.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω επιμενω οτι με την ιδια βαθμολογικη συγκομιδη με περσι,χαμενο τελικο και μια καλη ευρωπαικη πορεια σε μια χαμηλοτερου επιπεδου διοργανωση μιλαμε απλα για μια στασιμη χρονια με κερδος στην ευρωπαικη βαθμολογικη συγκομιδη.Ουτε πετυχημενη,ουτε αποτυχημενη...Βηματα μπροστα σαν ομαδα δεν καναμε για αυτο και μιλαμε για αναγκη πληρους αναδομησης του ροστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 22 Μάιος 2022, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πως έλεγα τα ίδια πέρσι όταν ο σχεδιασμός δεν είχε αρχίσει τόσο νωρίς? Πως γίνεται αυτό?

Το μόνο που λέω είναι να κρίνουμε τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Αν και όσο μπορούμε.

Και εγώ θέλω να έρθουν παικταράδες, αλλά δεν μπορώ να κατακρίνω την ομάδα από το Μαιο όταν κάνει κινήσεις στη σωστή κατεύθυνση φέρνοντας ΤΔ και ξεκινώντας το σχεδιασμό νωρίτερα από ποτέ. Δε δουλεύουν με διακόπτη αυτά τα πράγματα, για να φτιαχτεί ρόστερ σε 2 μέρες.
kos

Δημοσίευση από kos »

Θέλουμε ενέργεια ποιότητα και εμπειρία.
Μας γάμησες....
Αυτοί που έχουν ενέργεια δεν έχουν ποιότητα και εμπειρία.
Αυτοί που έχουν ποιότητα και εμπειρία δεν έχουν ενέργεια.
Υπάρχει και ο σιντκλει που δεν έχει κανένα από τα τρία...
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Στο δια ταύτα..

Η χρονια του Λουτσέσκου, κρίνεται αποτυχημένη για τους εξης λόγους:

1) Από όπου και να το πιάσεις, με τον έναν η με τον άλλον τρόπο, έχει ΕΥΘΥΝΗ για το Ρόστερ, το οποίο φυσικά ήταν μια αποτυχία

2) Στο διάστημα 10 μηνών της φετινής σεζόν, η εικόνα της ομάδας ήταν 2 μήνες ΥΠΟΦΕΡΤΗ και τους υπολοιπους 8 ΚΑΚΗ (εκ των οποιων στους τελευταιους 2 ΑΘΛΙΑ)

3) Εκ των αποτελεσμάτων, -19 από τον τραγικό εφέτος θρήνο με ελαφρώς χαμηλότερο μπάτζετ, οριακά πάνω από τους υπόλοιπους με τους οποίους ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ σαν μεγέθη ΚΛΑΜΠ αυτή τη στιγμή (μπάτζετ δεν συζητάω καν)

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Α) Ο Ραζβαν έχει αλλα 2 χρόνια συμβόλαιο
Β) Η αγορά προπονητών είναι μονοπάτι δύσκολο
Γ) Το καλοκαίρι το Ρόστερ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ξαναχτίζεται από το «μηδέν»

Από την δική μου πλευρά, δίνω στον Ρουμάνο την απόλυτη εμπιστοσύνη για το υπόλοιπο του συμβολαίου του και θεωρώ οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή προπονητή σπατάλη φαιάς ουσίας

Περιμένω πολλά την σεζόν 2022-23. Μην με απογοητεύσεις!

ΥΓ: Όπως ανέφεραν πολλοί, την τελευταία φορά που πηγαν να γαμήσουν τον Λουτσέσκου με τρόπο γνωστό Αθηνέζικο, τους βγήκε από τη μύτη την επόμενη διετία. Μακάρι η ιστορία να επαναληφθεί
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

astral έγραψε:Πως έλεγα τα ίδια πέρσι όταν ο σχεδιασμός δεν είχε αρχίσει τόσο νωρίς? Πως γίνεται αυτό?

Το μόνο που λέω είναι να κρίνουμε τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Αν και όσο μπορούμε.

Και εγώ θέλω να έρθουν παικταράδες, αλλά δεν μπορώ να κατακρίνω την ομάδα από το Μαιο όταν κάνει κινήσεις στη σωστή κατεύθυνση φέρνοντας ΤΔ και ξεκινώντας το σχεδιασμό νωρίτερα από ποτέ. Δε δουλεύουν με διακόπτη αυτά τα πράγματα, για να φτιαχτεί ρόστερ σε 2 μέρες.
Ρε συ Astral, γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε;

Δεν επικρινω κάτι, τα γεγονότα σχολιάζω.

Αυτή την στιγμή έχουν κλείσει 2 παιχτες λαχεία.

Και λέω πολύ απλά ότι δεν γίνεται να είναι και οι επόμενες κινήσεις σε αυτό το στυλ, η ομάδα χρειάζεται σοβαρές και πολλές ενέσεις ποιότητας με παιχτες έτοιμους να μπουν 11αδα.

Προφανώς και δεν περιμένω να ανακοινωθούν 6 παιχταραδες την επόμενη του τελικου και προφανώς συνολικά η μεταγραφική περίοδος και ο σχεδιασμός γενικότερα θα κριθούν στο τέλος Αυγούστου.

Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

joshua έγραψε:Εγω επιμενω οτι με την ιδια βαθμολογικη συγκομιδη με περσι,χαμενο τελικο και μια καλη ευρωπαικη πορεια σε μια χαμηλοτερου επιπεδου διοργανωση μιλαμε απλα για μια στασιμη χρονια με κερδος στην ευρωπαικη βαθμολογικη συγκομιδη.Ουτε πετυχημενη,ουτε αποτυχημενη...Βηματα μπροστα σαν ομαδα δεν καναμε για αυτο και μιλαμε για αναγκη πληρους αναδομησης του ροστερ.
Συμφωνώ … η αναδόμηση περιμέναμε να ξεκινήσει από περυσι και μεταφέρθηκε για φέτος που λήγουν και πολλά συμβόλαια .
Σε αυτό το διάστημα ούτε κορμός δε δημιουργήθηκε .. ακόμα και αυτοί που θεωρούνται σταθερές είναι ερωτηματικά
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

'Εστω ότι οι Quagliata και Näsberg είναι κινήσεις που δεν εμπνέουν τον μέσο φίλαθλο ότι πάμε για πρωτάθλημα.
Οι Taylor και Sidcley που ήρθαν μέσω Mircea τι είναι; Γελάει ο κόσμος.

Razvan, μείνε μακριά από τα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ 2022-2025!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Napoli4 έγραψε:Μα είχαμε πληρότητα σε όλες τις θέσεις.
Ποιότητα δεν είχαμε. Και αυτό ήταν η γενική παραδοχή εδώ μέσα.

Παραδοχή πως το ρόστερ μας δεν ήταν αρκετό για το πρωτάθλημα.
Αν έλεγες πέρσι τον Αύγουστο, 2η θέση, τελικό κυπέλλου και 8 στην Ευρώπη δεν υπήρχε κάποιος που θα έλεγε πως το ρόστερ είναι για παραπάνω.
Να με συγχωρείς Νάπολι αλλά ή εγώ ζούσα σε παράλληλο σύμπαν ή αυτή η άποψη. Που βλέπω έχει παιχτεί πολύ.

Μπορείς να πας να δεις στα τοπικ του καλοκαιριού και να δεις.

Εγώ θα τους γαμησουμε ασαλιωτα όλους μέσα έξω διάβαζα, τώρα θα δείτε με κανονικό προπονητή το ρόστερ κλπ..

Εκ των υστέρων θα συμφωνήσω με Τζόσουα ότι η χρονιά είναι στάσιμη, με μόνο κέρδος τους ευρωπαϊκούς βαθμούς. Σαν ομάδα δεν έφτιαξες καν κορμό.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

gpap έγραψε:
Roarrr έγραψε:Off-topic

Αυτό που κάποιοι θεωρούν το transfermarkt την καινούργια βίβλος του ποδοσφαίρου έχει καταντήσει αστείο πλέον. Πιστεύεται πραγματικά ότι έχουν το εργατικό δυναμικό τις google; Είναι δυνατών να μην έχει αστοχίες με πάνω απο 10.000 clubs και 300.000 παίχτες απο όλες τις ηπείρους;
Προσπάθησε να κάνεις μια αλλαγή εκεί μέσα, και θα καταλάβεις πόσο οργανωμένο site είναι.
Ούτε ''φωτογραφία'' του παίχτη δεν ανεβάζεις, αν δεν έχεις παράλληλα την έγκριση της ομάδος.
Off-topic

Για να μην τραβήξει και άλλο το θέμα σε λάθος τόπικ θα σου πω απλά πως δεν αναφέρομαι στις φωτογραφίες η σε γενικά στοιχεία και δεδομένα, αλλά στην χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών. Απλά δεν γίνεται να έχουν σωστή εκτίμηση για 300.000+ ποδοσφαιριστές εκτός αν έχουν τρεις φορές μεγαλύτερο εργατικό δυναμικό απο την google και όλοι τους είναι scouters, πράγμα απίθανο.

Σκέψου, για έναν και μόνο ποδοσφαιριστή χρειάζεσαι έναν χρόνο για να τον κρίνεις σωστά, μαζί με τα ανεβασματα του και τα κατεβάσματα του, τις καλές και τις κακές του μέρες, τους συμπαίκτες με τους οποίος συνεργάζεται καλά και με αυτούς που δεν μπορεί να αλλάξει μία πάσα, την βελτίωση που έχει κάνει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και την προοπτική για περαιτέρω εξέλιξη.

Το να γράφεται ότι δεν θα μας κάνει ο Χ, Ψ παίχτης επειδή κάποιοι συντονιστές ενός site έβαλαν ένα νούμερο, ανάλογα με την γενική εικόνα που έχουν, είναι ότι πιο αστείο έχω διαβάσει. Να φέρουμε άμα είναι άλλους 9 μίτριτσα με 5εκ χρηματιστηριακή αξία να χτυπήσουμε το triple.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ καλός προπονητής απέδειξε ότι είαι ο Ρασβάν. Οι δικαιολογίες όμως τελειώσανε για τα 60 ματς. Το ξέρατε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, εκτός και αν εύχεστε να αποκλειστούμε από την Ευρώπη. Πλέον που πάθαμε, απαιτώ να μάθαμε. Όσο για την τοποθέτηση στελέχους του ΠΑΟΚ ότι δεν είμαστε Λίβερπουλ να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε 60 ματς, διαφωνώ, γιατί η κάθε Λίβερπουλ χτίζει ρόστερ σε αντίστοιχη ποιότητα και ανταγωνιστές. Μπορεί να κάνει αντίστοιχο ροτέισον και ο ΠΑΟΚ. Το ότι ο Λουτσέσκου δεν εμπιστεύτηκε τον Λύρατζη και τον Τσιγγάρα από την αρχή ήταν δικό του κόλλημα, όπως και ότι δεν ενδιαφέρθηκε να εντάξει περισσότερους νέους, σε ματς μικρής δυσκολίας. Ο βάζελος πχ, θα δούμε ότι έδωσε πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς ως αλλαγές προς το τέλος, να τους κρατάει ζεστούς, και ότι βγει παρά τα πολύ λιγότερα ματς που έδωσε.

59 φετινά ματς = 5310 αγωνιστικά λεπτά
Δεν υπάρχει λόγος να πάρει 51 ματς και 3921 ο Κούρτιτς (δεν ξέρω αν στο τράνσφερ προστέθηκε ο χρόνος του τελικού). Ποδοσφαιριστής 33,5 ετών. Η επιλογή ήταν ξεκάθαρη: αλλαγή του Κούρτις ο Ζβαμπ. Δώσε 3000 ποιοτικά λεπτά ομοιόμορφα κατανεμημέα μέσα στη σεζόν στον Κούρτιτς και 2310 λεπτά στον Σβαμπ (που θα πάρει και λίγο επιπλέον χρόνο σε άλλες θέσεις, φτάνοντας στο φετινό ορθό χρόνο των 2767 λεπτών).

Στην άλλη θέση των χαφ για 5310 αγωνιστικά λεπτά, ο χρόνος μπορούσε να μοιραστεί σε Αουγκούστο, Τσιγγάρα και Εσίτι, Φ.Σοάρες. Η σταθερά στο κέντρο έπρεπε όμως να είναι κλειδωμένη στο κέντρο στην άλλη θέση, δηλαδή μία Κούρτιτς, μία Σβαμπ.

Για τη θέση του 10 δε θέλω να ακούω δικαιολογίες: Ανανέωσε ο Λουτσέσκου τον Ελ Καντουρί, με πολλά χρήματα, είχε και τον αγαπημένο του Μπίσε. Αν δεν αξιοποίησε άλλους, ή δεν έφερε, έχει ευθύνη. Εγώ ξέρω ότι καμία άλλη ομάδα πλην γαύρου στην Σουπαλιγδ δεν έχει 2 ποδοσφαιριστές από 800Κ μισθό για αυτή τη θέση.

Στα εξτρέμ, που θέλει φρεσκάδα, έδωσε 4151 λεπτά ρεκόρ στον Ζίβκοβιτς, που μόνο από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Η κόπωση όμως λειτουργεί συσσωρευτικά και μετά θα τα βάλουμε πάλι με την τύχη μας όταν χτύπα ξύλο τραυματιστεί την ερχόμενη σεζόν. Τι έπρεπε να γίνει; Απλούστατα να αγοράσουν ένα ποιοτικότατο εξτρέμ το Γενάρη, να πουλήσουν και τον Τσόλακ 500Κ-1Μ (τόσα έδινε η Μάλμο) και το χρόνο του Τσόλακ να έπαιρνε ο Κούτσιας, με την αξιοποίηση του οποίου, ενδεχομένως να μας καλυπτε μια μεταγραφή, όπως έγινε με Τσιγγάρα - Λύρατζη. Η αποτυχία Μιτρίτα με τεράστιο μισθό και αυτός, χρεώνεται στο Λουτσέσκου, όπως και η επιμονή στην αγορά του μέρμηγκα, που από δική μας τύχη χάλασε. Για αυτόν που δεν φτάει ο Λουτσέσκου είναι ο Μουργκ, που του έδωσε ευκαιρίες όλη τη χρονιά, με 40 συμμετοχές και 1767 λεπτά. Αν έδειχνε έστω λίγη ποιότητα, θα ξεκούραζε περισσότερο το Ζίβκοβιτς. Επιμένω όμως ότι το ήξερε το Γενάρη και μεταγραφή δεν έγινε.

Τέλοσπάντων, παρόλα αυτά, εμπιστεύομαι τον Λουτσέσκου, γιατί η ομάδα παίζει μπάλα, κάνει υπερβαση με αυτά που διαθέτει, έφερε ένα κάρο τίτλους στην ομάδα μας, και απλά αυτή τη φορά εύχομαι να έχει τα κλειδιά του σχεδιασμού ο Μπότο, για να κάνουμε μια ομάδα που να αντέχει τα 60 ματς και να έχει μέλλον - όχι μόνο παρών.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εμένα καθόλου δεν μου άρεσαν Ραζβάν οι αγκαλιές και τα μαγουλοπιάσματα με τον Γιοβανοβιτς.
Σε πόλεμο πας και είστε αντίπαλοι. Μετά κάντε ότι θέλετε αλλά μου φαίνεται ότι έκανες χτες δημόσιες σχέσεις.
Το χαλαρό κλίμα δεν είναι για τον ΠΑΟΚ όταν κατεβαίνει στην Αθήνα.

Επίσης μου δείχνεις ότι δεν έχεις το μαχαίρι στα δόντια σαν προπονητής και δεν έχεις πλέον ενθουσιασμό.
Απίστευτα κακό κοουτσάρισμα στα ντέρμπι με ρουλη, γαύρο στα πλευ-οφ, και στον τελικό χτες που έβαλες όλους τους ανέτιμους. Κούρτιτς, Ντάγκλας, Σοάρες (λόγω εμπειρίας) και Βιερίνια ήταν πολύ κακές επιλογές. Ο Τσιγγάρας φέτος σε έκανε μάγκα και πέρσυ σου έδωσε το κύπελλο και δεν τον έβαλες, και δεν τον πήρες και αποστολή. Πραγματικά πάρα πολύ κακή χρονιά και πολύ κακά αποτελέσματα στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paok düsseldorf έγραψε:Αν μεινεις ,να εχεις

ΜΗΔΕΝ συμμετοχη σε προτασεις για αποκτηση παικτων και ανανεωσεις.

Οταν λεμε ΜΗΔΕΝ να ειναι ΜΗΔΕΝ.

Φτανει ,χρεωσες την ομαδα με τις ανανεωσεις μπισεσβαρ βαρελα,καντουρι-πανω απο10 εκ ευρω πεταμενα-αποκτηση σιντλευ,μιτριτσα αλλα 2 εκ ευρω και γλυτωσαμε αλλα 4 εκ ευρω απο τον τζιοβιγκο,ενανπαικτη που εχει παιξει 37 λεπτα τον τελευταιο χρονο,ο παικτης που ηθελες να φερεις στον ΠΑΟΚ για να κανει την διαφορα.

ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ τουλαχιστον να σε κρατησουν μακρια απο επιλογες παικτων.

ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ.
Αν δεν είχες Βαρέλα καντουρι μπισε δε θα είχες. Παίκτες εκεί;;
Τι θα τους έδινες;;

Ένα σάντουιτς και. Μια κοκα κόλα;;

Στη θέση του σιντλευ γιατί δεν αγόρασες τον μπαμπά;;

Στη θέση μιτριτα γιατί δεν έφερες. Ένα κανονικό εξτρεμ;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομίζω χθες μιλάει. Πολύ ανοιχτά για το τι θέλει τη νέα χρονιά.

Και νομίζω ότι τα λέει πολύ ξεκάθαρα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εγώ δεν κατάλαβα τι θέλει ακριβώς; Ποιότητα, παίχτες; Να μείνουν αυτοί που ξέρει, τι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”