Μα αφού βγήκανε εδώ τα καρντασια και μας είπαν ότι δενbersekeros έγραψε:Για το αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού χαφ:
«Μιλάμε συνέχεια με τον κ. Ρέμπε για ενίσχυση. Κάτι παραπάνω δεν μπορούμε να πούμε εμείς όμως…».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- pagotatzis
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- bersekeros
Την προηγούμενη εβδομάδα έτσι είχαν πει τα καρντάσιανς.
Αυτή την εβδομάδα είπαν χαφ και αντιγιαννούλης στο κάδρο.
Αυτή την εβδομάδα είπαν χαφ και αντιγιαννούλης στο κάδρο.
dragon έγραψε:Ρε Μπάνε δεν έχω καμιά σκορδοκαΐλα που έλεγε κ η γιαγιά μου για τον ρεμπε αλλά κ αυτός αυτήν την στιγμή δουλευει για την ομάδα μας οπότε θεωρώ τουλάχιστον φάουλ να αποκαλείς χαμουρα οποιοδήποτε μελος της Ομάδας είτε παιχτης είτε προπονητής είτε διοικητικος. Αν αποκαλέσει κάποιος φαντάζομαι τον Κρέσπο η τον σναουτσνερ χαμουρα πιστευω θα αντιδράσουμε περισσότερο κ περισσοτεροι αλλά το ίδιο πρεπει να αφορά κ τον ρεμπε όπως κ κάθε μέλος του ΠΑΟΚobanebane έγραψε:joshua έγραψε:Δεν υπονόησε τίποτα τέτοιο ο Σνάουτσνερ. Δεν γίνεται να έχεις χάσει Γιαννουλη αλλά και Ουαγκε,να έχεις μείνει με τον 35χρονο Βιερινια,Ροντριγκο και Περειρα και να λες δεν καιγόμαστε για δυνατο ακραίο μπακ.
Μια χαρά το υπονοησε, όπως επίσης ότι έχουν ζητήσει χαφ από τη γερμανική χαμουρα και ακόμα περιμένουν.
Σεβαστό φίλε μου,είμαι αυθόρμητος όμως και αυτά που πιστεύω τα γράφω.
Και για τον Σνσουτσνερ έχω γράψει ότι είναι φλώρος και συνεχίζω να το πιστεύω.
σε λεω χθες το μεσημερι βγαιναν μεσα στη μιζερια και λεγαν ''ο ΠΑΟΚ δεν αγαπαει τον ΠΑΟΚ'' , '' αφηνει τα παιδια του να φυγουν χωρις να κοιταξουν το καλο της ομαδας ''και ''με φεραρι θα αντικαταστησουμε τον γιαννουλη '' και τωρα αλλαζουν τροπαριο σιγα σιγα ...
- bersekeros
Τους άκουσα laska4 και είδα αυτά που έγραψες, απλά δεν ήθελα να το σχολιάσω....δίκιο έχεις πάντως.
για να μην υπάρχει θέμα με το φόρουμ,όποιος/α θέλει μπαίνει εδώ https://www.instagram.com/paokfcnea1926/ για ό,τι νεότερο.ευχαριστώ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως τον Ζαγαρίτη αν χαλάσει της Πάρμα πρέπει να τον δούμε. Να μην αφήσουμε να τον πάρει ο χοντρός ελεύθερο. Θα μου πεις και ο Μπουζουκης ήταν γουοντερ Κιντ στο βάζελο πέρσι και φέτος δεν είναι ούτε για 18άδα....
- bersekeros
Ο λόγος για τον ύψους 1.76μ., Ζουνίνιο Καπισάμπα που ανήκει στην Γκρέμιο (έχει συμβόλαιο ως τον Φεβρουάριο του 2023), αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Μπαΐα.
Juninho Capixaba στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ
Από metrosport.gr (Πετρωτός)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 17 Ιαν 2021, 00:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ότι έχω θα ανεβαίνει στο ίνσταγκραμ για να μην έχει θεμα το φόρουμ.Mitsospaoki4 έγραψε:Γεια σου Γιώργο!
Εχουμε κάποια πληροφορία για μπακ ή χαφ;
https://www.youtube.com/watch?v=NQtDN2Wj7D0bersekeros έγραψε:Ο λόγος για τον ύψους 1.76μ., Ζουνίνιο Καπισάμπα που ανήκει στην Γκρέμιο (έχει συμβόλαιο ως τον Φεβρουάριο του 2023), αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Μπαΐα.
-
Dimg4