Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από che4 »

Ζαντός έγραψε:Ουάου, μία σελίδα on-topic! Πώς το πάθατε;

Από εδώ και πέρα, δεν θα χαρίζομαι.
Τα off-topic θα πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Κάθε χρόνο γίνεται σκατά από τα off-topic το topic των μεταγραφών και εμείς που είμαστε πρεζάκια με τον Π.Α.Ο.Κ. και όχι με τις μεταγραφές, δεν μπορούμε να διαβάσουμε μια ήρεμη στρωτή κουβέντα, έστω και με τις αναμενόμενες χ ψ εντάσεις!

Ως εδώ.
ως εδώ από μένα

δε θα μας χαλάσεις το καλυτερο κομμάτι του παοκμανια

εδώ μέσα γίνονται αναλύσεις λογιστικές, επιχειρηματικές, εθνικές καταγωγές, μαγειρικές κτλ

ζούμε γι αυτές τις άχρηστες πληροφορίες και συ θες να μας τα σβήνεις
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Dimitris_L4 έγραψε:Στο ξενοδοχειο ειναι..
Φίλε αν θες ενημέρωσε μας για πιθανή εξέλιξη...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

To 10 ανέβασε είδηση για ανανέωση Χατζηψηλέα μέχρι το 2021 με 450 χιλιάρικα ετήσιο συμβόλαιο και πάει δανεικός Ατρόμητο.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Magpies4 έγραψε:Για τον Βέρνμπλουμ είναι προφανές ότι μετά από τόσα χρόνια χαμένα καλοκαίρια σε Ρωσίες κλπ, προσπαθεί να ξοδέψει μερικές ακόμα μέρες με την οικογένεια και το τραινάρει. Λογικά θα κλείσει (αν δεν έχει κλείσει ήδη). Να πώ την αλήθεια κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Πού να τρέχεις τώρα σε προετοιμασία στην Ολλανδία όταν μπορείς να το τραινάρεις κανα δυό βδομάδες;

Θα έλεγα του ατζέντη μου: κράτα τους ζεστούς και τρέναρέ το λίγες μέρες.
Με τα συμβολαια που υπογραφουν αυτοι αδερφε μου μπαινουν στο αεροπλανακι τους και πανε αυτοι στο καλοκαιρι δεν το περιμενουν να ερθει...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Φίλε seaman ότι θα ανανέωνε ήταν σίγουρο το έγραφαν και οι αρδ.

Σιγά μην τον κάναμε 450χιλ συμβόλαιο από τα 250χιλ που έπαιρνε 300χιλ ίσως!

Ο Varela που είναι Pique μπροστά του παίρνει 500χιλ ο Χ"ψηλέας θα πάρει 450;
Ούτε με σφαίρες είπαμε τρώνε τα λεφτά του Σαββίδη αλλά όχι και έτσι.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δεν έχει σημασία Dark τόσο το ποσό (μπορεί να αναφέρονται σε μικτές αποδοχές) όσο η λογική της κίνησης. Όπως και να έχει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης του Ατρόμητου, μακράν, χωρίς να του κοστίζει πολλά. Οξύμωρο σίγουρο, το πόσο λειτουργικό και αποδοτικό θα είναι για μας, θα το δείξει το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

seaman έγραψε:Δεν έχει σημασία Dark τόσο το ποσό (μπορεί να αναφέρονται σε μικτές αποδοχές) όσο η λογική της κίνησης. Όπως και να έχει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης του Ατρόμητου, μακράν, χωρίς να του κοστίζει πολλά. Οξύμωρο σίγουρο, το πόσο λειτουργικό και αποδοτικό θα είναι για μας, θα το δείξει το μέλλον.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Καλά σίγουρα μπορεί να είναι όπως είπες "μικτές οι αποδοχές" απλά το έγραψαν μπας και πέσουν μέσα.
Σίγουρα για να τον θέλει ο Lucesku θα τον θέλει να πάρει γεμάτη season στον Ατρόμητο φεύγει τελειώνει την καριέρα του ο Μαλεζάς αντί-Μαλεζάς.
Καλά έκανε δε διαφωνώ, Έλληνας είναι ψηλός είναι για κεντρ.αμ γεμάτη season είχε την προηγ. χρονιά στον Ατρομητούλη και φέτος θα έχει φανέλα βασικού άρα ολα "comple", φίλε seaman.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Τα πρωτο σελιδα λενε καλως εκλεισε ο Κατσε..... φουλαρουν τελευταια τους χαρτια για Μυστακιδη!!!!!!

ΟΧΙ σε Μυστακιδη μην τυχον στ διοικηση τον δωσουν να κανουν μαγκες τους βαζελους...... να ψωφησουν εκει στον πατο με -6.

Τον Κατσε κι πολυ τους πεφτει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

mbison έγραψε:Συμβολαιο μονοετες αν θελει. Παραπανω οχι, γιατι ειναι 32χρονος
Απαντω στον εαυτο μου και λεω οτι περυσι σε ολες τις διοργανωσεις επαιξε σε 37 ματς με 3215 λεπτα συμμετοχής, που σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο καταπονημενος. Επισης δεν εχει βγει σχεδον ποτε αλλαγη ο τυπος. https://www.transfermarkt.com/pontus-we ... eler/36688
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

proedros έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Στο ξενοδοχειο ειναι..
Φίλε αν θες ενημέρωσε μας για πιθανή εξέλιξη...
Μου εστειλε οτι ηταν σε αριστο κλιμα οι συνομιλιες με αγκαλιες κ φιλια.
Καλημερα σε ολους..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λάθος για εμένα αν παραχωρηθεί ο Μυστακίδης. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να υπολογίζεται ως φορ. Κίνηση χωρίς την μπάλα, ταχύτητα, ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, βγαίνει στην γραμμή για να αποκτά άλλη διάσταση το παιχνίδι.

Δεν βλέπω τι παραπάνω έχει να δώσει μια λύση τύπου Πούκι σε σχέση με τον Μύστα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Θα μου πεις τωρα ενα φιλικο ηταν και δη το πρωτο οποτε επουδενι δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρο δειγμα αλλα προχθες ο Λάμπρου μου θύμισε Μυστακιδη του 2015-2016 και ο Μυστακιδης τον Σαλπι του 2013-2014.
prax

Δημοσίευση από prax »

Odi έγραψε:Λάθος για εμένα αν παραχωρηθεί ο Μυστακίδης. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να υπολογίζεται ως φορ. Κίνηση χωρίς την μπάλα, ταχύτητα, ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, βγαίνει στην γραμμή για να αποκτά άλλη διάσταση το παιχνίδι.

Καλημερα παιδια.

προσυπογραφω για μυστα.. ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ
μη σε πω τα ιδια ισχυουν και για λαμπρου..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Γι αυτό που λές για τον Μύστα καθυστερεί του επιθετικού (πιστεύω). Πολύ πιθανόν για κάποια από τα Ελληνάκια (πχ Μύστα) να θέλουν να δούν στην προετοιμασία και να τους δώσουν μιά ευκαιρία αντί να πάνε σε μεσοβέζικη (για μένα) λύση Πούκι. Θεωρώ ότι γι αυτό καθυστερεί.

Προσοχή, δεν λέω να μήν αγοράσουμε φόρ για να παίξει ο Μύστα! Λέω ότι άν θέλουν να φέρουν περιφερειακό φόρ, και μπορούν να φέρουν έναν αξιόλογο ταχυδυναμικό έμπειρο φορ, να τον φέρουν. Φυσικά είναι δύσκολο και πολλές φορές πάμε σε μεσοβέζικες λύσεις με ρίσκο.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Odi έγραψε:Λάθος για εμένα αν παραχωρηθεί ο Μυστακίδης. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να υπολογίζεται ως φορ. Κίνηση χωρίς την μπάλα, ταχύτητα, ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, βγαίνει στην γραμμή για να αποκτά άλλη διάσταση το παιχνίδι.

Συμφωνω απολυτως. Απλα η επιστροφη απο εναν τοσο βαρυ τραυματισμο δεν ειναι ποτε ευκολη ειδικα για παικτες που εχουν την ταχυτητα σαν ενα βασικο προσον...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”