Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από K_geo »

Περιπτερος έγραψε:Ούτε ο Σάλπι, ούτε ο Μακ είναι επιθετικά χαφ ...
Ο ένας είναι σέντερ φορ (2όντως ακραίος) και ο άλλος είναι ακραίος.

Με τα λεφτά από το CL ξεχρεώνουμε και μας μένουν και 10 εκατ. για μεταγραφές ... .
Εγώ έτσι θα σκεφτόμουν και θα τα έσπρωχνα για να φέρω 3 ακόμα παίκτες με αξία που θα καθαρίσουν με το καλημέρα κάτι Βέροιες κλπ., θα τσακίσουν τον γαύρο στην Τούμπα και θα χτυπήσουν τον Βάζελο κάτω.
ναι ρε. το ξερω. τους εβαλα ετσι για να ειναι πιο ευκολα αντιληπτο ως προς τις γραμμες οχι τις θεσεις.

επισης, εχεις ομως σκεφτει το ενδεχομενο να βαλεις τα 10 μυρια λεγωντας θα τους μαμησω, και εκτοτε να σου στελνουν καπακια παπα-αρετοπουλο-καλογεροπουλο-παπα-αρετοπουλο-καλογεροπουλο κτλ κτλ... και φατε κοκκινες οι μεταγραφες ή τπτ τετοιο... και μετα θα εχεις ριξει 10 μυρια στον κουβα για ακομα μια χρονια.

το περυσινο παθημα φαινεται εγινε μαθημα και το παμε πιο λαου λαου το παραμυθι. το τι θα γινει, εννοειται και θα φανει στο χειροκροτημα.....

υγ: Δεμιρη, στο μυαλο μου εισαι.... 8-) αν και αμα ανατρεξεις σε κανα φορουμ της ναπολι θα καταλαβεις οτι μιλαμε για το δικο τους...κατσικα... :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

νταξει για την ναπολι μιλαμε.. του ιγκουαιν-χαμσικ και καγιεχον...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Εγώ δεν θέλω Ινσαουράλδε. Έχει όλο το πακέτο πλην της ταχύτητας που είναι πολύ σημαντικό.
Κυρίως για το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που θελει (το έκανε στην αρχη του πρωταθλήματος) να παίξει ο ΠΑΟΚ και όχι το περίμενε και χτύπα τον αντίπαλο, ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε γρήγορο παίκτη πίσω.
Επίσης όταν πρεσάρουμε πολύ ψηλά (κατι που κάναμε πάλι πολύ καλα το πρωτο 3μηνο) πρέπει ο ένας στόπερ να είναι ταχύτατος. Ο Ινσαουράλδε δεν είναι κατι τέτοιο. Ούτε ο Βίτορ (ο οποίος δεν είναι αργός αλλά σίγουρα δεν είναι γρήγορος).

Υ.Γ. Ένας Κυριάκος Παπαδόπουλος θα ήταν ονειρικό σενάριο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω παλι πιστευω πως με τις τοποθετησεις του και το καλο παιχνιδι με την μπαλα δεν εχει προβλημα... περσυ δεν εκτε8ηκε παντως..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Demir έγραψε:νταξει για την ναπολι μιλαμε.. του ιγκουαιν-χαμσικ και καγιεχον...
Και οχι μονο.....
northend4

Demir έγραψε:εγω παλι πιστευω πως με τις τοποθετησεις του και το καλο παιχνιδι με την μπαλα δεν εχει προβλημα... περσυ δεν εκτε8ηκε παντως..
Όντως σωστή η παρατήρησή σου. Έχει μυαλό και ξέρει να μην εκτεθεί, μεγάλο προσόν του. Και φάνηκε και στο χόρτο αυτό.
Όμως και πάλι πιστεύω θελουμε παίκτη με ταχύτητα πίσω!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καθεστε και γραφετε ονοματα,ανεβαζετε βιντεακια,αλλα παραλειπετε το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.
Ποιος προπονητης θα διαχειριστει το συγκεκριμενο υλικο.
Σα να τρεχουμε να ψωνιζουμε κρεατα,ζαρζαβατια,μπαχαρικα και δεν ξερουμε ποιος
θα τα μαγειρεψει.
ΠΡΩΤΑ πρεπει να αποφασισουν αν μας(τους)κανει ο μαγειρας,και μετα να τον ρωτησουν
τι θελει αυτος να ψωνισουν.
Αν θεωρησουμε δεδομενο οτι θελουμε να κανουμε πρωταθλητισμο,εχουμε στοχο και το κυπελο
και καλη πορεια στην Ευρωπη,χρειαζομαστε 18 παικτες που ανα πασα στιγμη παιζουν ενδεκαδα
χωρις να ειναι αισθητη η απουσια αυτων που ειναι τραυματιες,ή τιμωρημενοι,
ή ξεκουραζονται.
Και αλλους 7-8 νεαρους εξελιξιμους,ή και μεγαλυτερους,που οταν θα παιξουν
(οχι ολοι μαζι φυσικα)δεν θα αφαιρουν απο τη δυναμικη της ομαδας.
Δηλαδη πρωτα ξεσκαρταρισμα και ταυτοχρονη αντικατασταση του υπαρχοντος ροστερ.
Το γ@μωτο ειναι οτι ειμαστε κοντα στην επιτευξη ανος στοχου,ονειρου οποτε θελει πολυ προσοχη
στις κινησεις που θα γινουν.
Οταν βλεπεις οτι καποιος δεν.................του λες ομορφα και ωραια,σ΄ευχαριστουμε για οσα προσφερες
αλλα δεν μπορεις να μας ακολουθησεις.
Εδω δεν χωρανε ουτε συναισθηματισμοι,ουτε Π.Α.Ο.Κ.τσακια,ουτε φιλοτιμο.
Με το φιλοτιμο δε γ@μησε κανεις.

Στο δια ταυτα.
Ο προπονητης(λογικα) ζητησε καποιες προσθηκες σε συγκεκριμενες θεσεις,
με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.
Εφοσον(?) εχετε κανει ιεραρχηση ονοματων για καθε θεση που ζητησε ο προπονητης
τελειωνετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μπορεσει να δουλεψει απερισπαστος και να μη βαφτιζει αναλογα με τις ελειψεις του ροστερ τους πλαγιους-κεντρικους,τους κεντρικους-πλαγιους,τους επιθετικους-αμυντικους κ.ο.κ.
Να ηρεμησουμε κι εμεις ρε αδελφε.

Η αναφορα ονοματων,τα βιντεακια ειναι καλα για μας τους αργοσχολους ή τους κ@υλωμενους με το FM
για μα περναμε την ωρα μας.

ΟΣΟΙ πληρωνονται ας βαλουν τον κ@λο τους κατω κι ας ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ σωστα και έγκαιρα.

Ειναι δεν ειναι off topic,το βαζω εδω μεσα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ταχυτητα και τεχνικη και αντιληψη σημαινει νεαρος παικτης(αλανις πχ) και για νεαρο με αυτα τα στοιχεια πρεπει να πληρωσεις αρκετα..
και λογικο εινια αν ειναι να δωσουν καπου λεφτα να ειναι στον εξτρεμ...

πριστ προφανως και εχουν γινει ολα αυτα..
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

northend4 έγραψε:Εγώ δεν θέλω Ινσαουράλδε. Έχει όλο το πακέτο πλην της ταχύτητας που είναι πολύ σημαντικό...
Αδερφέ δεν συμφωνώ μαζί σου... στους αμυντικούς η έλλειψη ταχύτητας μπορεί σε μεγάλο βαθμό να καλυφτεί από την εμπειρία (διάβασμα της φάσης) και την τοποθέτηση στον σωστό τόπο χώρο την κατάλληλη στιγμή.
Παράδειγμα ο Contreras δεν ήταν ποτέ γρήγορο CB... ήταν όμως αυτός που προλάβαινε πάντα την μπάλα πάνω στην γραμμή, ήταν αυτός που έκανε το καθοριστικό τάκλιν πριν ο αντίπαλος κάνει την προσπάθεια του.
Αντίστοιχα στους αμυντικούς η έλλειψη ύψους μπορεί και αυτή να καλυφτεί από την ταχυδύναμη και την σωστή τοποθέτηση (εμπειρία + δύναμη).
Παράδειγμα το 2004 που ο Ρεχάγκελ για να σταματήσει τον Koller (που δεν μπόρεσε ούτε ο Stam να τον νικήσει στον αέρα :shock: ) έβαλε πάνω του, όχι τον Δέλλα -όπως περίμεναν πολλοί- αλλά τον πολύ κοντύτερο του -αλλά πιο ταχυδυναμικό του και έμπειρο- Καψη... αποτέλεσμα? Ο Koller δεν πήρε πάνω από 2 κεφαλιές σε 120 λεπτά!!! Και μάλιστα όχι μόνο σε κίνηση, αλλά ούτε σε στατική φάση που υποτίθεται είχε το αβαντάζ της διαφοράς ύψους!!!!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

K_geo έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Ούτε ο Σάλπι, ούτε ο Μακ είναι επιθετικά χαφ ...
Ο ένας είναι σέντερ φορ (2όντως ακραίος) και ο άλλος είναι ακραίος.

Με τα λεφτά από το CL ξεχρεώνουμε και μας μένουν και 10 εκατ. για μεταγραφές ... .
Εγώ έτσι θα σκεφτόμουν και θα τα έσπρωχνα για να φέρω 3 ακόμα παίκτες με αξία που θα καθαρίσουν με το καλημέρα κάτι Βέροιες κλπ., θα τσακίσουν τον γαύρο στην Τούμπα και θα χτυπήσουν τον Βάζελο κάτω.
ναι ρε. το ξερω. τους εβαλα ετσι για να ειναι πιο ευκολα αντιληπτο ως προς τις γραμμες οχι τις θεσεις.

επισης, εχεις ομως σκεφτει το ενδεχομενο να βαλεις τα 10 μυρια λεγωντας θα τους μαμησω, και εκτοτε να σου στελνουν καπακια παπα-αρετοπουλο-καλογεροπουλο-παπα-αρετοπουλο-καλογεροπουλο κτλ κτλ... και φατε κοκκινες οι μεταγραφες ή τπτ τετοιο... και μετα θα εχεις ριξει 10 μυρια στον κουβα για ακομα μια χρονια.

το περυσινο παθημα φαινεται εγινε μαθημα και το παμε πιο λαου λαου το παραμυθι. το τι θα γινει, εννοειται και θα φανει στο χειροκροτημα.....

υγ: Δεμιρη, στο μυαλο μου εισαι.... 8-) αν και αμα ανατρεξεις σε κανα φορουμ της ναπολι θα καταλαβεις οτι μιλαμε για το δικο τους...κατσικα... :mrgreen:
Είσαι πνεύμα αντιλογίας.
Δεν χρειάζεσαι πρώτα από όλα 10 εκ. για να πάρεις 2-3 βαρβάτους παίκτες (για τα επίπεδα τα δικά μας). Με τα μισά και λιγότερα κάνεις δουλειά.
Επειδή οι διαιτητάδες αυτοί θα συνεχίσουν να έρχονται πρέπει πραγματικά να κάνεις ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές (αυτός άλλωστε είναι ο στόχος από την αρχή κάθε χρονιάς και φέτος και επίσημα).
Μόνη περίπτωση να το κάνεις είναι να φέρεις ακόμα 2-3 παίκτες επιπέδου Νομπόα (η παρεμφερούς).
Αν δεν το κάνεις, θα σε κερδίζουν κάποιοι και χωρίς καν την βοήθεια των διαιτητών.
Πέρσι τα έσπρωξε ο Ιβαν, σε λάθος χρονιά, σε λάθος παίκτες και με ισχυρό και δεμένο αντίπαλο.
Φέτος και μέχρι στιγμής υπάρχει οικονομία, παίκτες με μικρές αμοιβές και ένας γαύρος που παραπαίει και ζορίζεται ακόμα και στα "φιλικά".
Εγω θα τα έσπρωχνα από την αρχή βλέποντας την διάλυση του αντιπάλου και σήμερα η ομάδα θα ήταν στο +10 (για αυτό τον λόγο το φώναζα από το καλοκαίρι).
Αλλά ακόμα και τώρα υπάρχει μία βάσιμη και σοβαρή πιθανότητα να κάνουμε την ανατροπή του κατεστημένου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Δεν υπαρχει μονο το Α και το Β.
Υπαρχει και το Γ που τα συνδυαζει ολα.
Μην παρασυρεστε απο τις συμπαθειες σας.
Ο Π.Α.Ο.Κ. χρειαζεται CB ψηλο,γρηγορο και να κατεχει το τοπι.
Αν ειναι και νεαρος κι εχω το κεφαλι μου ησυχο για την συγκεκριμενη θεση 3-4 χρονια,ακομα καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

@ Prist24

Αδελφέ συμφωνώ σε όλα.
Εχω μόνο ένα θέμα με αυτό που λες : "Με το φιλοτιμο δε γ@μησε κανεις."
Δεν μπορώ να το καταλάβω και δεν μου έχει τύχει.
Το μόνο που θα μπορούσα όμως να πω είναι ότι "με την κλάψα μαμησαν και μαμηθηκαν πολλοί και πολλές" .
Γενικά το λέω και όχι για εμάς.
northend4

GiorgosAtha έγραψε:
northend4 έγραψε:Εγώ δεν θέλω Ινσαουράλδε. Έχει όλο το πακέτο πλην της ταχύτητας που είναι πολύ σημαντικό...
Αδερφέ δεν συμφωνώ μαζί σου... στους αμυντικούς η έλλειψη ταχύτητας μπορεί σε μεγάλο βαθμό να καλυφτεί από την εμπειρία (διάβασμα της φάσης) και την τοποθέτηση στον σωστό τόπο χώρο την κατάλληλη στιγμή.
Παράδειγμα ο Contreras δεν ήταν ποτέ γρήγορο CB... ήταν όμως αυτός που προλάβαινε πάντα την μπάλα πάνω στην γραμμή, ήταν αυτός που έκανε το καθοριστικό τάκλιν πριν ο αντίπαλος κάνει την προσπάθεια του.
Αντίστοιχα στους αμυντικούς η έλλειψη ύψους μπορεί και αυτή να καλυφτεί από την ταχυδύναμη και την σωστή τοποθέτηση (εμπειρία + δύναμη).
Παράδειγμα το 2004 που ο Ρεχάγκελ για να σταματήσει τον Koller (που δεν μπόρεσε ούτε ο Stam να τον νικήσει στον αέρα :shock: ) έβαλε πάνω του, όχι τον Δέλλα -όπως περίμεναν πολλοί- αλλά τον πολύ κοντύτερο του -αλλά πιο ταχυδυναμικό του και έμπειρο- Καψη... αποτέλεσμα? Ο Koller δεν πήρε πάνω από 2 κεφαλιές σε 120 λεπτά!!! Και μάλιστα όχι μόνο σε κίνηση, αλλά ούτε σε στατική φάση που υποτίθεται είχε το αβαντάζ της διαφοράς ύψους!!!!
Φίλε Γιώργο χρησιμοποιείς 2-3 παραδείγματα συγκεκριμένα αλλά είναι δύσκολο να βρίσκουν εφαρμογή στον γενικότερο κανόνα.
Σωστά λες για τον Κοντρέρας όμως υπάρχουν και 10αδες φάσεις όπου ο συγκεκριμένος έχασε αντίπαλο και έκανε φάουλ και δέχοταν κίτρινες γιατί δεν είχε λιγη παραπάνω ταχύτητα όταν η ομάδα και αυτός έβγαινε μπροστά. Και δεν ήταν και τόσο αργός ο Κοντρέρας, φαντάσου.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι η έλλειψη ύψους μπορεί να καλυφτεί από την ταχυδύναμη και την σωστή τοποθέτηση (εμπειρία + δύναμη).
Όμως μια του κλεφτη δυο του κλέφτη, σε ένα ποδόσφαιρο γρήγορο, η έλειψη ταχύτητας θα σε προδώσει.
Εδώ Μανωλάς κανει καριέρα λόγω ταχύτητας και μόνο.
Τέλος πάντων όπως γραφει και ο Demir για να έχεις το πακέτο ολόκληρο πρέπει να πληρώσεις.
Εγώ και πάλι επιμένω (αν και μου αρέσει ποδοσφαιρικά ο Ινσαουράλδε) ότι θα ήθελα ταχύτερο παίκτη εκεί.
Πάντα φιλικά !
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Αδέλφια καλησπέρα
Αν και παρακολουθώ καιρό το site, σήμερα πήρα την απόφαση να κάνω εγγραφή και αυτό είναι το πρώτο μου μνμ. Ελπίζω να αποδειχτώ γουρλής και να κάνουμε μπαράζ μεταγραφών γιατί αυτό το "χτικιό" να ξεροσταλιάζω 24 /24 ένα μηνα τώρα(άσε το καλοκαίρι...)περιμένοντας κάτι δεν αντέχεται.....με καταλαβαίνετε φαντάζομαι....
Στο διαταύτα τώρα. Θεωρώ Πρώτη ανάγκη την απόκτηση αρ. χαφ-εξτρεμ(φέρε τον βιερι ρε Ιβάν να κλείσουνε ποολλλάαααα αρδοστόματα, να γίνει σεισμός και να σφίξουνε οι κ... κατά Πειραιά μεριά)και ως 2η κίνηση το cb(ο Ινσα όχι ότι θα με χάλαγε αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε τώρα,γρήγορος και μπαλλαδόρος ,και επειδή πολλές ομαδίτσες θα μας παίζουν στη κόντρα φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε).Από κει και πέρα ένας ακόμα χαφ... δεν θα που έπεφτε βαρύς αν και θα ήθελα να δω τον Γκολάσα να παίζει κέντρο και όχι πλάγια(ας όψεται η λειψανδρεία στα πλάγια...).Αυτά τα ολίγα για πρώτο μνμ + ότι είμαι ευτυχής που μπήκα στην παρέα σας......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”