K_geo έγραψε:Περιπτερος έγραψε:Ούτε ο Σάλπι, ούτε ο Μακ είναι επιθετικά χαφ ...
Ο ένας είναι σέντερ φορ (2όντως ακραίος) και ο άλλος είναι ακραίος.
Με τα λεφτά από το CL ξεχρεώνουμε και μας μένουν και 10 εκατ. για μεταγραφές ... .
Εγώ έτσι θα σκεφτόμουν και θα τα έσπρωχνα για να φέρω 3 ακόμα παίκτες με αξία που θα καθαρίσουν με το καλημέρα κάτι Βέροιες κλπ., θα τσακίσουν τον γαύρο στην Τούμπα και θα χτυπήσουν τον Βάζελο κάτω.
ναι ρε. το ξερω. τους εβαλα ετσι για να ειναι πιο ευκολα αντιληπτο ως προς τις γραμμες οχι τις θεσεις.
επισης, εχεις ομως σκεφτει το ενδεχομενο να βαλεις τα 10 μυρια λεγωντας θα τους μαμησω, και εκτοτε να σου στελνουν καπακια παπα-αρετοπουλο-καλογεροπουλο-παπα-αρετοπουλο-καλογεροπουλο κτλ κτλ... και φατε κοκκινες οι μεταγραφες ή τπτ τετοιο... και μετα θα εχεις ριξει 10 μυρια στον κουβα για ακομα μια χρονια.
το περυσινο παθημα φαινεται εγινε μαθημα και το παμε πιο λαου λαου το παραμυθι. το τι θα γινει, εννοειται και θα φανει στο χειροκροτημα.....
υγ: Δεμιρη, στο μυαλο μου εισαι....

αν και αμα ανατρεξεις σε κανα φορουμ της ναπολι θα καταλαβεις οτι μιλαμε για το δικο τους...κατσικα...

Είσαι πνεύμα αντιλογίας.
Δεν χρειάζεσαι πρώτα από όλα 10 εκ. για να πάρεις 2-3 βαρβάτους παίκτες (για τα επίπεδα τα δικά μας). Με τα μισά και λιγότερα κάνεις δουλειά.
Επειδή οι διαιτητάδες αυτοί θα συνεχίσουν να έρχονται πρέπει πραγματικά να κάνεις ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές (αυτός άλλωστε είναι ο στόχος από την αρχή κάθε χρονιάς και φέτος και επίσημα).
Μόνη περίπτωση να το κάνεις είναι να φέρεις ακόμα 2-3 παίκτες επιπέδου Νομπόα (η παρεμφερούς).
Αν δεν το κάνεις, θα σε κερδίζουν κάποιοι και χωρίς καν την βοήθεια των διαιτητών.
Πέρσι τα έσπρωξε ο Ιβαν, σε λάθος χρονιά, σε λάθος παίκτες και με ισχυρό και δεμένο αντίπαλο.
Φέτος και μέχρι στιγμής υπάρχει οικονομία, παίκτες με μικρές αμοιβές και ένας γαύρος που παραπαίει και ζορίζεται ακόμα και στα "φιλικά".
Εγω θα τα έσπρωχνα από την αρχή βλέποντας την διάλυση του αντιπάλου και σήμερα η ομάδα θα ήταν στο +10 (για αυτό τον λόγο το φώναζα από το καλοκαίρι).
Αλλά ακόμα και τώρα υπάρχει μία βάσιμη και σοβαρή πιθανότητα να κάνουμε την ανατροπή του κατεστημένου.