Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Bono.

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από Bono. »

Sick Bastard έγραψε: Ωραία όλα αυτά, αλλά, εκείνη η φώτο με τον Σκόνδρα και τον Μαρινάκη να τρώνε μαζί, εδώ δεν την είχα δει;
Θέλω να πω κι οι σκώληκες δεν έχουν χαρακτηριστεί παράρτημα με τους Τάτους και τα τέτοια;
Όχι;
Λάθος θυμάμαι;
Oχι, δεν θυμάσαι λάθος, κάθε άλλο μάλιστα.
Απλά πέρυσι έπρεπε να μείνουν και έμειναν, φέτος προέχει να μείνουν κάποιοι άλλοι προφανώς επειδή τα συμφέροντα του νταβατζή της λίγδας εξυπηρετούνται καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οσο για το ντροπη επιμενω,δε με ενδιαφερει που θα δουλεψει εγω ειπα τη γνωμη μου για αυτη του την αποφαση.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Καλα ρε θα μαλωσετε και για τον ρουλη; :lol:
Δουλεια δεν ειχαμε να βρισκομαστε και αλλα λογια να αγαπιομαστε!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ron-swanson έγραψε: Οταν μας σφαξανε με Σπαθα, εσεις πιονια τα παιζατε μαγκες οτι μας κοψατε το πρωταθλημα. Ενα σκουληκι δεν βρηκα που να παραδεχτηκε την σφαγη τοτε.
Οφείλω να ομολογήσω ότι φίλος :oops: υποστηρικτής την εν λόγω ομάδας, ήταν έξω φρενών μετά τη σφαγή, γιατί προτιμούσε να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ παρά ο βάζελος! Μόνο αυτόν λυπάμαι, όπως και τους πιτσιρικάδες παίκτες της ομάδας που φορτώθηκαν μια εκ των προτέρων αποτυχημένη αποστολή. Δεν πάνε για Β', αλλά για Γ', ακολουθώντας το παράδειγμα της κούλας, αλλά θα την πατήσουν γιατί αυτοί δεν θα μείνουν μία μόνο χρονιά εκεί.
Γενικώς, δεν χαίρομαι που πέφτει το σκουλήκι. Απλώς τους έχω γραμμένους στα @@ μου.

ΥΓ: Κοφτερή η ματιά του obanebane και δεν βλέπει μόνο στο παρόν. Respect. Όσο για τον Άγγελο, επαγγελματίας προπονητής είναι, αλλά αν δει κάτι που δεν του αρέσει δεν πρόκειται να μείνει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ρε ομπανεμπανε αστο το θεμα οπως σου ειπα πριν δε θα τσακωθουμε και για το ρουλη ελεος

Ειπες κατι ειπαν κατι τελος παμε λισαββονα λεμε ανοιξτε το καποιος ρεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εμένα μια χαρά με φαίνεται ότι περνάει τη γραμμή. Φτάνει με τους κλαψες
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ψαξτε ποιος ανοιξε το τοπικ μες την τοτεναμ το 1-2 ειναι αποτελεσμα που θελουμε και βρειτε τον να το ανοιξει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Για μενα τελειωσε ειπα τη γνωμη μου οπως κανω παντα τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Tolaros έγραψε:Εμένα μια χαρά με φαίνεται ότι περνάει τη γραμμή. Φτάνει με τους κλαψες
Και εμένα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Που ειναι ο σουρμε ειχε ανοιξει το τοπικ μες την τοτεναμ θελουμε το ιδιο αποτελεσμα την πεμπτη

Σουρμεεεεεεεεεεεεεεεεεε ανοιξε το
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε: Ναι ρε συ κατ εχω δωσει ποτε δικαιωμα 5 χρονια εδω μεσα να μου μιλησει καποιος ετσι?
Και εγω τον γουσταρω τον ταγμα και τη γκαυλα του για την ομαδα αλλα ο τροπος μου γυρισε τα μυαλα πως να το κανουμε τωρα?
Ειναι αλήθεια οτι αυτη η αβάσταχτη πικρα για την αδικια σε βάρος του συμπολίτη μας έχει συγκλονίσει όλους και τα νευρα ειναι τεντωμένα.Κουραγιο, ο καιρος γιατρεύει τις πληγές.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Σε παρωδία εξελίχθηκε ο «τελικός παραμονής» μεταξύ Πλατανιά και Αρη στα Περιβόλια, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-1,όμως οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το νικητήριο γκολ οδήγησαν σε περίπου 15λεπτη διακοπή, στην αποβολή των Μπακασέτα και Μπουγαΐδη και σε απίστευτα σκηνικά, με τον πρόεδρο των «κιτρίνων», Λάμπρο Σκόρδα, να ζητά από τους παίκτες της ομάδας του να προσποιηθούν τραυματισμούς για να διακοπεί το παιχνίδι και τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να τους φωνάζει να συνεχίσουν!
http://sports.in.gr/football/superleagu ... 1231298037
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

@ kataramenos Το εχεις ξανακανει αυτη τη φορα το προσπερναω γιατι δεν αξιζει τον κοπο.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

obanebane έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
obanebane έγραψε:Αυτη η αλητεια να μεινουν κατηγορια με το στανιο τα παραρτηματα του γαυρου ειναι απιστευτη.
Ντροπη σου και εσενα αναστασιαδη που πηγες να προπονησεις τη θυγατρικη του καρκινου.
Αν ειναι δυνατον να μετρησει τετοιο γκολ με αποφαση του εποπτη κιολας.
Δε το πιστευω οτι υπερασπιζομαι τα σκουληκια αλλα αυτο ειναι σφαγη.

ρε συ παληκαρε...ειμαι που ειμαι στο κρεβατωμενος,και δεν μπορω να παω στο γηπεδο...
με ανεβαζεις και εσυ την πιεση....ελεος...δλδ....τα σκεφτεσαι αυτα που λες...
ντροπη ειναι αυτο που γραφεις για τον ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.....καταλαβες φιλος...

και το ονομα του ανθρωπου που σου πηρε το τελευταιο τροπαιο σου με απληρωτους παικτες...
...να το γραφεις με κεφαλαια....
αντε γιατι η αχαριστια εχει χτυπησει κοκκινο εδω μεσα...

Υποδειξεις στα παιδια σου,και πριν παραθεσεις καποιον να βλεπεις και ποιος ειναι αυτος.
Γιατι αυτο το τσουβαλιασμα και η υποτιμηση εδω μεσα εχει ξεπερασει καθε οριο.
τι λες ρε μαγκα...σιγα μην σε φοβηθουμε κιολας...
και που σε...
το αν θα κανω υποδειξεις στα παιδια μου δεν θα μου το πεις εσυ, ρε ντουγανι...ε ντουγανι...
και μην τυχον και ξαναπιασεις στο βρωμοστομα σου τα παιδια μου γιατι θα ασχοληθω και εγω με τα δικα σου
γκε γκε ρε βλαχακι...

υ.γ. Σουρμεν και λοιπα παιδια...μην μπειτε σε κοπο...υπαρχει και αξιοπρεπεια,φοραμε και παντελονια...
σας χαιρετω απο μονος μου..

Ταγμα τελος...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Στο καλο,να ξερεις ομως οτι εσυ το ξεκινησες εγω ακομα και τωρα δεν εχω τιποτα εναντιον σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”